hel32
|
Jutro Smo se naspali dobro, Lukas spi, danes upam, da nama uspe prit malo ven na zrak. Tulpek, ja naš Lukas je ta mesec zrastu za celih 7 cm!!!In se zredil za 1,5kg!!! Pravi velikan je že. Aprilčica, valjda, slika nove frizure, sledi samo, če bo meni všeč, upam, pa boljš, da me zdaj ne vidi katera, ker sem grozna, sem si neko poly blond barvo napacala, in namesto blond sem rumena ko koruza, užas, sploh ne upam ven. Ker drugač vedno uporabljam keune barve odvisno, včasih silver blond, včasih pa natur blond, zdaj pa je nisem imela, ker pač morem v maribor po njo, in evo, takak sem kot štož koruze, upam, da jo bo prekrilo, morem ful močan amoniak kupit zraven ker drugač bom pop****, no v mislih sem imela še kak pramen kostanjeve barve, paše k frizuri. Dedci, jao, ne mi govorit, saj, moj mi ful pomaga, pa vse, ampak mu moram vedno rečt, naprimer včeri, jaz imam itak malega cel ljubi dan in valjda mi paše da ga ima on malo, je po kosilu "počival" do 19 zvečer- beri smrčal, jao, sem bila jazna, ko pa sem ga šla kopat, pa reče, ko se mali sam dere, prinesi ga k mani, ja pa ja, ko, da ne more dvignit riti iz kavča in pridit pogled zakaj joka, jao, to me pa tak raz***. Očitno imajo moški vgrajeno nekaj, da glede otrok nič samoiniciativno na znajo nardit, Ma** sem bila jezna!!! Miška, držim pesti, da ni pujsa, in poročaj, ko boste nazaj! Pridem nazaj, grem kavo kuhat si, sva spala danes do 9:30 In zakurit pečko, da bo toplo, pa spet je neko oblačno zuni,