blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Joj Kavica ... tamala mi dons ni pustila dihat tut 5 minut ne ... še spala je sam celih 40 minut čez dan ... mi je pa danes prvič čisto film počil ... samo resno ... najprej sem ji vsaj 63x rekla da so ščitniki vogalov ajs, pa se mi je smejala v glavo in jih vlekla do.l .. potem se je v kuhinjske omarice vpičla in hotla krožnik imet pa sem jo probala zamotit s čim drugim, a ji je vseno v 15. poskusu ratalo do krožnika pridt in ga je treščla ob tla in valjda razbila ... jao sem zavpila (pa mi je bilo tut naslednji moment žal) ... samo sem jo za vsak slučaj dala v stajco za par minut, jaz sem se šla pa ven skulirat ... tole obdobje trme jo je začelo metat 100 na uro ... pa še škorpionka je ... mater ... čuj, popolnoma te štekam. jaz sem tud tamalega enx - ko sem se dve ure matrala, da bi mi končno zaspal in bila tako utrujena, da ti ne morem povedat.. on pa je začel še bolj noret po postli in to po tem, ko se je bil že čisto umiril jaz pa sem upala, da bo končno le zaspal. v nekem trenutku sem ga imela preko glave tako, da sem ga močneje zgrabila in ob tem stistnila svoje zobe in imelo me je, da bi ga najraje žvajznila. sem ga tud jaz pol dala za par minut v njegovo posteljo in se šla malo ven hladit. no, nekaj dni za tem, sem dobila en mail, ki mi je malo prevetril mozag in gledam na take zadeve in otroško trmarjenje čisto drugače. v bistvu si ne dovolim, da bi me polastila jeza ali da bi dobila željo, da bi ga žvajznila. bom probala tu gor prpopat če bo šlo.. je pa video. res dobra zadeva. sem se kar malo zamislila. in res mi je pomagalo. zadnjič mi je tud odpiral omaro.. tisto kjer so notri živila.. riž, moka, kis, olje... ta predel omare ima najraje. potem mi je polil pol steklenice kisa po tepihu.. on je bil čisto moker. copati, hlače, štrampli, in spodnji del jope. pri tem je veselo namakal roke po nastali luži. moja reakcija: brez besed sem zapečatila steklenico s kisom, njega čisto normalno dvignila, mu dala lupčka in mu rekla, poglej kaj se zgodi, če odpiraš polne steklenice. stanovanje mi je še cel dan smrdelo po kisu.. seveda je blo treba tepih sprat, njega pa sem kar pod pipo dala in ga preoblekla. preden se je to zgodilo, sem ga tudi ene 20x opozarjala in vsakič zapirala vrata omare in ga nosila na drugo stran kuhinje.. mu tiščala piskre v roke in igrače... a nič ni bolj zanimivo, kot tisto, kar mami ne dovoli!!! ekola. no, grem zdaj iskat tisti mail.