Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.1.2010 15:55:11
|
|
|
|
lana70
|
oooo žižet in BEBIII in seveda vsi ostali ...eni ste pa pravi pohajači.....mi pa ne pohajamo več, smo preveč okrogli...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.1.2010 22:28:06
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Br'čer lipe moje! Mausi, teb se pa dogaja! A si kaj skadila zjutri zravn kave?? GIGI! A greš prečekirat fucbal teren?? Lanči ne obupat! Pravjo da v dvoje gre lažje BEBiii Fidolinca, a veš da so mi kakiji iz pečk pognali!!! Še dober mesec pa bomo paradajze sjal!
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 21.1.2010 22:32:57 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.1.2010 23:10:04
|
|
|
|
Naska
|
hejla tudi od mene - čao vsem. jaz sem kar nekaj žalostna ta teden, pa ne vem al bi bila bolana al ne, v glavnem megleno. dobila par dni prezgodaj. jutri grem kri dat da vidimo hormončke. v torek se grem pokazat na uz glede cist. ne vem pa če me bodo sploh sprejel, ker se nisem niti lotila birokracije in nimam niti ene napotnice. lahko noč
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.1.2010 10:52:22
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Mausi, teb se pa dogaja! A si kaj skadila zjutri zravn kave?? Še dober mesec pa bomo paradajze sjal! a če sem kaj skadila? nop, nisem...samo vzdušje in počutje je bilo takšno ko boš sejal paradižnike se spomni še na nas - jaz bi tistega tvojega famoznega črnega in ker je za kavo prepozno, bo danes samo vroča čokolada: in evo nadaljevanje Bloga: danes sem spala ko malo dete, in to skoraj 12 ur, ne morem verjeti da sem lahko tako dolgo spala...noro...še dobro da sem danes na dopustu, ker ne vem kako bi funkcionirala v službi - mislim, da bi celi dan zehala...snegeca je tudi fajn naneslo pri nas, prav lepo je zunaj...in ko smo že pri belini, tudi tam saj veste kje je še vedno belina in evo še lepa misel za danes sposojena od Marcella Auclairja: pravijo, da je ob slabem vremenu dovolj, da opazimo krpico modrega neba - to je dokaz, da je lepo vreme blizu.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.1.2010 10:52:28
|
|
|
|
Še ena T
|
Cmokca vsem!! Evo mene doma počivam... Ja, mausi, ginekologinja mi je odredila takole: doma ne smem sesat, pomivat, v službi pa itak misli, da samo sedim v fotelju 8 ur, ker imam pisarniško delo...(pa vmes v resnici enih 10 x tečem čez celo stavbo na fotokopirca, sprejemam folk, iščem fascikle po arhivu, iščem ljudi po treh štukih... itd...)Sem ji malo pojasnila in mi je dala še bolniško dokler ne grem na svoj dopust pred porodniško. Res pa raje izpadem paničarka, kot pa da prezgodaj rodim!! Čeprav sem bila do zdaj vedno tiho in nikdar na bolniški. Eno zgodbo bi rada delila z vami. Izvedela sem, da je noseča 40-letna prijateljica, ki je mislila, da je neplodna zaradi PCO. Pred leti se je s prejšnjim partnerjem tudi zdravila. Z zdajšnjim partnerjem sta skupaj eni dve leti, nista uporabljala zaščite, ker poleg njenih problemov je tudi on imel že pred mnogo leti eno operacijo na testisih in je bil tudi v dilemi, če je sploh ploden. In presenečenje!!!! Uspelo jima je, povsem nepričakovano, o otrocih raje nista govorila, ker sta oba mislila, da je nemogoče!! Sicer sta imela v načrtu neke preglede, da se prepričata, ampak upanje sta raje pometla pod preprogo. Ampak želja je pa seveda bila in se jima je uresničila. Držim jima pesti, da bo vse ok in konec leta bomo imeli še eno mamico 40+. Čakam na dobre novičke, v mislih sem z vami!!! Pozdravček!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.1.2010 14:14:43
|
|
|
|
Grethy
|
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sem napisala vsaki (mu) posebej kr mal teksta in je naredlo klik, pa je šlo vse v maloro ... Vse vas lepo pozdravljam in naši Žižetki pojem ; Kam bek, bejbi kam bek ... Bonvajaž majdir !!!! Vsem ostalim pa ; Ajvilolvejslavju
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.1.2010 15:53:32
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Živjo! Ma da vam povem......... Bivša šefica me je klicala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.1.2010 17:26:31
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Živjo! Ma da vam povem......... Bivša šefica me je klicala Aja...in, in.....reci da je pozitivno!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.1.2010 17:59:37
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Živjo! Ma da vam povem......... Bivša šefica me je klicala Aja...in, in.....reci da je pozitivno! ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin?????????????????????????? a boš danes častil na ta račun ...saj je pozitivno, a ne?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.1.2010 18:14:44
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Živjo! Ma da vam povem......... Bivša šefica me je klicala Aja...in, in.....reci da je pozitivno! ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin?????????????????????????? a boš danes častil na ta račun ...saj je pozitivno, a ne? Ja, dobil sem "nespodobno povabilo"
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.1.2010 18:14:54
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Zdej grem pa na žurko!
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 22.1.2010 18:16:07 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.1.2010 20:40:26
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Živjo! Ma da vam povem......... Bivša šefica me je klicala Aja...in, in.....reci da je pozitivno! ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin?????????????????????????? a boš danes častil na ta račun ...saj je pozitivno, a ne? Ja, dobil sem "nespodobno povabilo" MEGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 22.1.2010 22:26:36
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Živjo! Ma da vam povem......... Bivša šefica me je klicala Aja...in, in.....reci da je pozitivno! ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin?????????????????????????? a boš danes častil na ta račun ...saj je pozitivno, a ne? Ja, dobil sem "nespodobno povabilo"
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.1.2010 7:50:45
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: kajsica IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Živjo! Ma da vam povem......... Bivša šefica me je klicala Aja...in, in.....reci da je pozitivno! ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin?????????????????????????? a boš danes častil na ta račun ...saj je pozitivno, a ne? Ja, dobil sem "nespodobno povabilo" Tole bo pa treba ornk zaliti BRAVO
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.1.2010 8:16:26
|
|
|
|
alpog
|
Izkoristi prav vsa nespodobna povabila! Vse enkrat prav pride!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.1.2010 10:13:11
|
|
|
|
Fidolina
|
Kruce , BRAVO za kakije . No, malo pa tudi za službo .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.1.2010 10:17:25
|
|
|
|
Fidolina
|
Greti - o , boberček je nazaj! Vilvjubek
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.1.2010 11:27:01
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Greti - o , boberček je nazaj! Vilvjubek A veš kako sem iskala "boberčka" in pol sem najdla veverčko hehehe ... sej tud jz nisem mogla verjet da je veverčka ... predvsem je važno da je navihana ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.1.2010 18:13:14
|
|
|
|
Naska
|
Kruce - BRAVO- sicer pa če ti ga ne bi ona dala bi ti ga ziher katera druga!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.1.2010 18:13:30
|
|
|
|
Naska
|
aja - pa dobro se prodaj
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.1.2010 18:58:13
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Punce hvala vsem, pa upam da se tam nikol ne srečamo!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.1.2010 20:15:09
|
|
|
|
alpog
|
Na katerem oddelku pa? Samo da vemo, kje imamo privilegije.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.1.2010 20:19:26
|
|
|
|
Fidolina
|
Alpog - glede na Krucetov post, nisem prepričana, da bi bil to privilegij
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.1.2010 20:39:10
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Za vaše takšne in drugačne urgentne težave Privilegiji pa so itak, sam če človk ve edn za druzga
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......