|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
21.12.2009 13:35:05   
lili8
Živjo!

Oglašam se vam po dooolgem času, mislim, da že več kot eno leto nisem nič napisala, tako da sploh ne vem, če se me še katera spomni!user posted image

Kakorkoli, Zala je 8. decembra dopolnila 2 leti. Sploh ne morem verjet kako čas beži. Ravno zadnjič sem gledala slike, ko se je rodila, človek kar pozabi določene stvari.

Drugače pa je zelo, zelo živahna punca (to je itak že od rojstva), z močno voljo! Kot berem, se mi zdi, da mora biti po karakterju kar močno podobna Evi od andreje2000. Kar naprej se ji mora nekaj dogajat. Obožuje tudi motorje, pa avtomobile, pa vse kar je tehničnih stvari. Če se kaj zabija ali šraufa, mora biti takoj zraven user posted image

Govori na polno non stop, o tem, da bi pa povedala za lulat in kakat pa noče nič slišat. Ampak bo že, ko bo pripravljena na to, je nočem nič silit. Če jo dam na kahlico, skoraj vedno kaj naredi, ampak če jo pa pustim brez plenice, pa je takoj kaj v hlačah.user posted image  

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
21.12.2009 14:32:30   
lana38
lili8, ne vem ravno, kdo si. Morda bi morala pogledat malo za nazaj. Pa vseeno fajn, da si se oglasila. Še večkrat kaj napiši, da bomo v toku dogajanja.
LP

lana38

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
21.12.2009 20:45:15   
botrca
Sem dala slike v labum od Jana 2. r.d. in obisk božička v vrtcu.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
22.12.2009 10:22:06   
lana38
botrca, lepe slikice.user posted image
Naše slikice bocdo pa tokrat malo z zamudo. Sem nekaj štrckala in izbrisala vse. še dobro, da sem tudi s klasičnim slikala in bom potem dala narediti še CD, samo vse posnetke moram porabiti, preden bom odnesla film razvijat.
LP

lana38

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
23.12.2009 11:51:39   
Vrtnica79
Pozdravljene, se malo oglasim da vam zaželim lep božič in srečno v novem letu. Predvsem naj vam služi zdravje, imejte se radi - ostalo pride tako samo po sebi.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
24.12.2009 9:48:11   
botrca
Ne glejte nazaj! Ker se vam zdi lepše, kot takrat, ko je bilo. Ne glejte naprej! Ker vse vam zdi se
ljubše, kot bo takrat, ko se zgodilo bo. Zavedajte se sedanjosti! Zaželim Vam le to, da dobro vse kar
vas čaka v prihodnosti skupaj z Vami gre. Srečno v Novem letu 2010.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
24.12.2009 9:53:28   
botrca
user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
24.12.2009 10:17:44   
lana38
Lepo praznujte!
LP

lana38

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
24.12.2009 13:29:52   
vetrnica

Naj božični dan
skrbno trenutke izbira,
previdno poti utira,
ljubeče usodo kroji,
da v novem letu bomo
brez solza in skrbi ...   VESEL BOŽIČ TER SREČNO IN USPEŠNO 2010!  

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
24.12.2009 22:15:34   
hokejistka
Drage decembrcice!

Iz druge strani Atlantika zelim vam, vasi druzini, predvsem pa vasim user posted image cudovite praznike in vesel bozic! Nas caka se kar nekaj ur do bozica in do J. RD, katerega nasa deklica ze nestrpno pricakuje.

Lepo praznujte!!!!!

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
27.12.2009 19:45:37   
andreja2000
lili8 pozdravljena spet med namiuser posted image ,se pa te tako bolj bežno spomnim.Ja bi bilo fajn,če boš našla čas in se večkrat oglasila in povedala kako kaj Zala.

botrca  res lušne slikice.

No,mi imamo ta teden Evo doma,ima počitnice,še vedno se veliko potepamo in zaenkrat smo vsi zdravi in naj tako ostane.

Vsem lepe praznike!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
27.12.2009 21:17:28   
lorch
Hej!
Upam,da ste lepo preživele božični večer in božič, da vam je božiček prinesel kaj lepega, in da boste čimlepše in v čimboljši družbi preživele Silvestrovo in začetek novega leta.
Veliko zdravja sreče in vse naj naj najlepše vam, želim!!! user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
28.12.2009 19:11:39   
lana38
Jaz imam pa teden dopust in uživam še zadnje dni v letu s svojima otrokoma. Se več ali manj potepamo. Včeraj smo bili v Evroparku in popoldan v šolskem centru na Dedku Mrazu. Danes pa smo hodili po mestu jaslice gledat. Zdaj zvečer pa sem bila s Timom v mestu. Imajo en tak vlakec za otroke in gratis vožnje.
Lepo se imejte še te zadnje dni v letu.
Tim ima od 25.12. še en zobek. Zdaj mu manjka samo še eden.
LP

< Sporočilo je popravil lana38 -- 28.12.2009 19:12:16 >

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
29.12.2009 19:11:23   
lana38
Kje pa ste vse? Jaz se skoraj cel dan potepam, kjub mrzelmu vremenu. Pa važno, da ne dežuje. Tudi danes sva bila v mestu na vlakcu.
Pišite kaj še te zadnje dni v letu.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
29.12.2009 19:59:14   
ursa1981
Pozdravljene,

se na hitro oglasim. Meni Božiček ni prinesel nič lepega, se mi namreč že od 12.12.2009 vleče mastitis. Najprej se je končalo in čez dva dni ponovilo:((( Pa sem dobila spet antibiotike, potem spet dobro in včeraj spet jovo na novo - mrzlica, nato vročina :((( Smo bili na infekcijski, kjer so mi vzeli kri, da bodo pregledali katero bakterijo imam.

Drugače pa rastemo hitro, tako Anja, kot naša drugorojenka Naja.

Pa še voščila, eno malce prepozno, a vsaj toliko da od bližje spoznate najo, drugo pa še pravočasno.

user posted image

user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
30.12.2009 8:44:20   
lana38
ursa1981, čimprej se pozdravi. Vse ostalo pa že bo. Za voščila pa nikoli ni prepozno.
LP

lana38

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
30.12.2009 20:48:07   
želva
Urša user posted image , vem kako je to. Nič bo treba potrpet, bo minilo, sam ne obupat in se še naprej lepo dojita.  Punčke sta pa obe lepe

vidim, da vse družinssko uživate, ker nobena nič ne napiše. Mi smo šli včeraj v Lj gledat Dedka Marza, danes pa sem podpisala pogodbo za službo za nedoločen čas. Sem hepi ko nevem kaj.

Drugače pa SREČNO NOVO LETO in želim vam veliko zdravja in poljubčkov. Imejte se radi.

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
31.12.2009 17:59:33   
lana38
želva, čestitke za službo!user posted image
Mi uživamo skupne trenutke. Vreme imamo lepo sončno in smo kar naprej v gibanju in potepu.
Tim se je pa danes odločil, da bo žural. Z Blažem sta imela pogovor, da bo do 2h buden. atiju je rekel, da bo šel na veselico. Popoldansko spanje pa je danes kar prestavil in zaspal šele ob 17.30. Torej bo res pestro.
Lepo se imejte nocoj.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
1.1.2010 15:24:41   
lana38
Lani zadnja, letos prva...
Srečno in predvsem zdravo novo leto 2010!
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
4.1.2010 7:04:29   
lana38
Še nobene letos. Pa naj nas malo dvignem.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
6.1.2010 12:51:49   
Foxina
da se še jst pofočkam...zuni taka idila...se kej sankate? midva s tamalim sva se včeri in mu je clo blo všeč...prej pa zmeri prtožvanje...jst pa tista, ki bi po hribu norela user posted image

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
7.1.2010 9:09:28   
lana38
Tim raje hodi po snegu in z lopatko polje, kot da bi se sankal. Mu je čisto dovolj, če ga jaz malo vlečem po snegu s sankami.
Blaž je pa bolan od ponedelja. ima angino.
LP

lana38

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
7.1.2010 14:48:46   
lili8
Živjo!

Tudi jaz vsem skupaj želim predvsem eno zdravo in veselo leto.

Kje pa ste vse?

Midve bova šli danes popoldan malo s sankami, če se bo Zala hotela vozit. Ponavadi se minuto pelje, potem ima pa dovolj. Zdaj smo končno prišli do kombinezona. Ne moreš verjet, zadnjič smo ga hoteli kupit, smo preletali en kup trgovin, ampak bilo je vse drugo, samo št. 86 ne! Ene par št. 92 pa smo pomerili, in je bila v njih kot en vesoljček. Potem smo pa na Bolhi enega rabljenega našli in ji je ravno prav.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
7.1.2010 17:22:21   
t*e*j*k*a
DA vam še jaz voščim srečno in zdravo novo leto.

Mi smo še kr 3v1, verjetno bo tako še kak mesec, čeprav imam trebuh ogrooomen in sem kot kak invaliduser posted image , kr ne morem nč nardit.

Jan je preživel RD, za novo leto je šel spat ob 8.30, je zdržal samo pol ure dlje kot običajnouser posted image .

LP

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
8.1.2010 9:58:38   
lana38
Tim je bil ap do 1h buden za novo leto. Je cel dan Blažu govoril, da bo do 2h. Pa še spat ni hotel popoldan, tako da ga je vzelo od 17.30 in je spal do 19h. Pa si je res nabral energije za noč. Potem so pa rakete letale celo noč in ni bilo časa za spanje, okrog 23h sem šla z njim v posteljo, pa ni bilo do 23.45 nič od spanja, pa sva šla spet skupaj v sobo.
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......