![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 21:54:29
|
|
|
|
tanci29
|
aha je že moj zruhtou sjmm-ej tale vaš zmajček je pa čist adijo ...halo smotana babica kaj ji ni jasno...ma ti jo kar presliši pa je, sam vem da včasih ne gre. claud-hvala tebi bejbi...pa fajn službica...erik se je pomiru do prvih vrat in so bli avtočki spet kul katjuša- o ti šment za bundico...kok pa ma številko, lohk jest mal pobrskam če mam kej od erika pa ti pošljem piškot-ej vam pa tud zmeri dogaja na polno, same smešne stvari...ja prov šit za olje...in kaj nardiš u takem primeru... onassis-ful dobro da ti je u službi tolk fajn...pa glede tega se strinjam s tabo, da je treba it mal med ljudi, jest si ne predstavljam da bi bila doma. nisem tak tip. danes sem šla na govorilne v vrtec za erika, ga je ful pohvalila, pa da je začel tudi tam že govorit, sicer tako če se zaigra direktno se še ne pogovarja. pa da ful poje in da za kosilo skoraj vsak dan prosi za še in to SAM. pa da dostikrat poje največ od vseh
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 21:57:20
|
|
|
|
tanci29
|
mihailo-o pol boste pa zjutrej malo dlje uživčkali skupaj. urša-naj čimprej mine. pa upam da boste imeli super nočko. moj je danes prišel ŽE ob polsedmih iz šihta. jutri grem pa u kino s prjatlcam gledat Avatar...ej kdaj sem bla nazadnje u kinu nimam pojma oz. kdaj sem nazadnje sploh kam šla sama se sploh ne spomnim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 22:02:43
|
|
|
|
brkn83
|
nik je bil pa danes tk utrujen, da je že neki čez devet zaspal. Zdej je neki pojamral, ker mu je duda ven padla in zdej spi naprej. Bomo videli kakšna noč bo kej danes, glede na to, da je šel skor uro prej spat kot ponavadi gre. Js pa zdej tud grem v postlo, dda se mal spočijem ker me je prej popoldan začela glava bolet in me vedno bolj. Lahko noč vsem skupaj, upam, da se boste vse lepo naspale in spočile.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 22:24:34
|
|
|
|
Maksi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot drgac pa punce. jaz se ne morem nehat cudit. se mi zdi da vas je vecina brez sluzb, pa skoz neki kupujete. jaz pa s sluzbo, pa skoz brez denarja. Piškot - pr nas je isto. tudi jaz se kar čudim. ma po pravici tudi dosti stvari kupim (če pomislim, koliko smo dali v tem letu za dojenčka - oprema za sobico, voziček, sedežek, oblačila, igrače in da o mleku in plenicah niti ne govorim - me prav boli glava), samo me jezi, da ne morem prou nč privarčevat. Sicer pa Tanci - ne poznam vaših razmer, vendar tvojega boš pa le morala vzet na govorilne. Verjamem, da je ful fajn človek, ampak ti si tudi in zato se kar postavi zase. Pa nočem klicat hudiča ...poznam pa kar neki zgodb, ko so moži delali na ful in so mislili, da je ženi doma lepo, pol pa ko so pršli domov, jih je ta napiz in od vsega hudega so si našli ljubico in potem je žena ostala vsa zmozgana sama in z večnim vprašanjem: zakaj pa sem se tako trudila? Postavi se zase. Starševstvo je pomembno, ne sam biznis. Če ne pozabi stvari od biznisa, tudi družinskih stvari ne sme. Če že dnar ni problem - si najdi vsaj varuško. Pa da ne boš mislila, da je pr nas rožnato. Ker ni - moj ma sp in redko pride pred 18. domov, ampak če mam gužvo, potem vskoči. Pa vikende smo v glavnem skupaj (ob sobotah mi pomaga pospravljat, v nedeljo pohajamo). Ko bom šla delat, pa se bo moral odrečt še kaki "biznis" uri. Zarja ni samo moj otrok, pač pa je od naju obeh, zato je prav da si skrb zanjo razdeliva.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 22:39:31
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 danes sem šla na govorilne v vrtec za erika, ga je ful pohvalila, pa da je začel tudi tam že govorit, sicer tako če se zaigra direktno se še ne pogovarja. pa da ful poje in da za kosilo skoraj vsak dan prosi za še in to SAM. pa da dostikrat poje največ od vseh pa a si sigurna da je o tvojem Eriku govorila... čisto nasprotje ...kar ti govoriš...o Mary men se zdi ,da je tvoj Erik orenk inteligenten....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 6:47:11
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro ......vidim da sem prva.......nik se je zbudo 6.25 spat pa je šel ob 19.10.tk da se čez noči ne smem pritoževat.za čez dan se pa ne obremenjujem več.če spi pol ure pa pol ure.še gre pa dvakrat.don ne vem kaj bi kuhala,mogoč bo pa moj kaj kuhal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 7:21:09
|
|
|
|
Urša08
|
Žigu (od Deje ) vse najboljše za prvi rojstni da. Še veliko lepih trenutkov z mamico in očijem ter veliko brezskrbnih otroških dni.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 7:28:54
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Jaz čist zaspana, spodaj boli, ah sej bo boljš. Zvečer smo mel do polnoči kr pestro, zgleda da je zobek na pohodu in to je tak jok k da ga iz kože dajemo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 7:36:29
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Žigu (od Deje ) vse najboljše za prvi rojstni da. Še veliko lepih trenutkov z mamico in očijem ter veliko brezskrbnih otroških dni. Pod tole se tud midve podpiševa!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 7:37:15
|
|
|
|
Urša08
|
Tanci priden Erik Piskot ojoj tole z avtom in kaj je bilo potrebno narest ? Glede nakupov se mi pa sploh ne zdi da bi neki ful kupovali, tist kar otroka potrebujeta, no pa seveda decemra božična darila. Se mi zdi da sem jaz zmer zadnja na vrsti Je pa tko da če si neki privoščiš vsaj maš, če ne pa isto dnarčka zapraviš, pa za kako traparijo. Ajvy jaz lahko rečem da sem kar uživala ta tri leta z Nejcem, sej je kak dan naporen ampak po večini superca. Je pa tud res, da je Žiga bil do sedaj zelo nezahteven s kakim prebliskom. Verjemi, pa da je drugo tkole ko imaš ti zaradi bolezni obe doma kot tkole jaz. Mi smo že navajeni, imamo svoj ritem. Je pa res da vmes spanja al pa ležanja na kavču ni. Ko prvi vstane in ko gre zadnji spat je non stop akcija Glede moža ti pa polagam na srce da čimprej vse zgladita, življenje je prekratko da bi si ga s slabo voljo in prepirčki skrajševali. Ja moški kej zašuštrajo, včasih tud nenamenoma, dej pobotita se pa uživajte vikend
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 7:37:50
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr kako tvoje zdravje? Baki dobro jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 7:39:22
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Jest doma - bolniška! Čakam da moja dr pride, da se grem k njej pokazat! Vročina in bolečine in slabost ... Mala v varstvu. Se tipkamo!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 7:39:22
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 7:40:00
|
|
|
|
Urša08
|
Patriciji (od Surf) vse naj naj za 11 mesecev
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 7:40:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jutro! Jest doma - bolniška! Čakam da moja dr pride, da se grem k njej pokazat! Vročina in bolečine in slabost ... Mala v varstvu. Se tipkamo!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 7:40:48
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr pozdravi se čebel@ dobro jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 7:40:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Žigu (od Deje ) vse najboljše za prvi rojstni da. Še veliko lepih trenutkov z mamico in očijem ter veliko brezskrbnih otroških dni. tudi od naju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 7:41:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Patriciji (od Surf) vse naj naj za 11 mesecev tudi od naju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 7:44:11
|
|
|
|
Čebel@
|
Tii vse najlepše za 1. rojstni dan!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 7:48:25
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Tii vse najlepše za 1. rojstni dan!!!!!!! tudi mi se pridružujemo čestitki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 7:48:58
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ hvala ker si še TIo dodala, jaz sem jo očitno zgrešila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 7:49:13
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Patriciji (od Surf) vse naj naj za 11 mesecev tudi od naju Pa od naju tud!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 7:50:25
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ ej jaz Tie sploh ne najdem, kdo je to, na kermu seznamu?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 7:51:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ ej jaz Tie sploh ne najdem, kdo je to, na kermu seznamu? od cati Tia je to.....so jo zbrisale s seznama
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 22.1.2010 8:21:14
|
|
|
|
baki
|
TIA, PATRICIJA,ŽIGA........vse naj naj naj.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.