|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
22.1.2010 8:22:32   
baki
SIMONKAR.......pozdravi seuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
22.1.2010 8:32:09   
baki
malo se pa bo šel nik prvo rundouser posted image .ga je pa glih zdej nakidal tk da .....rit pucat.že smrdi na kilometeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
22.1.2010 8:38:18   
antonia
Ja, zopet sama domauser posted image user posted image user posted image .
Mali je bil včeraj v varstvu od osmih do enih, spal, jedel, baje niti enkrat joklal. Ko sem prišla, me je sicer opazil, ampak  se igral naprejuser posted image user posted image user posted image . Danes sem ga oddala kar na vratih, je videl, da grem, ampak ni bilo panike.Mi je sicer malo hudo, ampak po drugi strani sem neznansko srečna, da se on dobro počuti in uživauser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede službe pa, saj po eni strani se je veselim, po drugi strani pa me je malce strah. Zaradi 18 mesečne odsotnosti bom totalno out, sem pa na takem delavnem mestu, da moram določene odločitve sprejeti hitro in suvereno. Poleg tega je tu še spletkarska sodelavka, ki ne more sprejeti, da je bilo delovno mesto ponujeno meni in ne njej in ga na vsak način hoče..., tako da bom dobivala polena pod noge. Sovražim to spletkarjenje, ko moraš včasih sam biti piuser posted image , da te ne pohodijo in da preživiš.              

Ah, dovolj jamranja. To so res malenkosti v primerjavi s tem, da ostaneš brez službe ali pa ne dobiš primerne.
Čestitke slavljencem in sončen pozdrav s Primorske

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
22.1.2010 8:45:08   
claud
Jutro!

KATJUSA NA ZS MI  POSLJI SVOJ NASLOV!!!!!!!!!! Kako sva pa na to pozableuser posted image user posted image

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
22.1.2010 8:51:47   
simonakr
Evo mene od zdravnika - je reku viroza, počivat, lekadol po potrebi pa v pon kontrola!

Še dobr da je Larisa v varstvu - jest grem spat!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
22.1.2010 8:56:58   
rebeka84
user posted image VSE NAJ NAJ TIA in ŽIGA!!!user posted image

Patricija vse lepo za 11 mesecev!

Dobro jutro! Kako ste kaj? Uroš je danes že drugo noč prespal v svoji posteljici! Kaliko obrokov imajo vašiuser posted image ? Uroš zjutraj poje okoli 300ml čokolina, potem je šele okoli 13.00, ker prej noče, verjetno ni lačen. Poje pa juhico z meskom. Za malico ima kakšen jogurt ali puding in potem za večerjo že enkrat kuham okoli 18.00 oz. 19.00, ob 22.00 pred spanjem dobi 300ml keksolina.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
22.1.2010 9:11:44   
sunny24
Jutro!
Tia in Žiga...VSE NAJBOLJŠE ZA 1. RD!!! user posted image user posted image user posted image

Naša nočka prespana...Sicer sm se zbudila k me je neki v rebra šopalo in pogledam...Moj je Gajo dal spat h nam v postlo...user posted image user posted image user posted image Ma mislim da ni neki dosti cajta spala pr nas ker sem se malo pred 7h predramla in je ni blo v postli...
Sem ji dala zajtrk-čokolino, ma ga ni tela...Nazadnje je pa jedla mleko ob 24h????? Booo, ne vem kaj ji je! user posted image
Učeri smo ble na bazenu, blo full fajn. Se je učeri lotilo na novo, in je full majhnih user posted image pršlo...Tko k sm gledala se mi Gaja sploh ne zdi da je bla kdaj taka dojenčkasta...user posted image user posted image user posted image   Aja, pa Gaja se je opogumla...Je čičala na robu bazena in se pol odrinla h meni v vodo...To je biu žur na puhno-pol je sam še skakala. user posted image user posted image user posted image

rebeka, Gaja ma obrokov prov različno...zgodi zjutri (če se zbudi pred 7h) mleko, zajtrk okoli 10h čokolino al neki tazga, pol odvisno al smo doma al ne (kosilo al pa sadje), popoldne kak jogurt al skutka, zvečer spet neka mlečna kašica in pol včasih še mleko.
Kako kaj Uroš? A ma še očala?
antonia, super da mali tko uživa v varstvu! user posted image user posted image user posted image    Sodelavki pa se ne pustit...Bodi malo P in ji vrni milo za žajfo! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
22.1.2010 9:11:57   
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Tii vse najlepše za 1. rojstni dan!!!!!!!

user posted image

Tudi od nas...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
22.1.2010 9:12:14   
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image Žigu (od Deje ) vse najboljše za prvi rojstni da. Še veliko lepih trenutkov z mamico in očijem ter veliko brezskrbnih otroških dni. user posted image

user posted image

se kar podpišemuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
22.1.2010 9:16:07   
NO pa še malo od nas...

Karjusa Lia nima zobka nas je mal pohecala imela je nek mali mozoljček ne pa bel zobekuser posted image  tako da lahko zbrišeš za na seznam pa od 20.01.2010 se plazi in se vsede sama iz ležečega položaja ja ja pozni smo fulll ampak tudi malo upoštevam da je nedonošena sej bo...

A mi lahko katera pogleda če je še moj album s slikami v mojem albumu al ne več včeraj sem ga brisala sedaj pa ne vem al mi je uspelo al ne...

No šibam sedaj ko se plazi ko je vsepovsod polno...

Lep vikend vam želim...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
22.1.2010 9:17:25   
tanci29
DAN

simona-lepo počivčkat pa pozdravit se

ajvy-a mož je padel v luknjo. očitno sem neki zgrešila...uživajte v vikendu

maksi-ja govorilne so non stop na urniku, včasih pomaga včasih ne, ampak vsi smo ljudje, kar se pa lubic tiče pa mislim da nebi znesl vsaj časovno neuser posted image ...vem pa da je iskren, to pa je njegova vrlina in da pove kaj si misli kaj ga tare in kaj je narobe in kaj prav. tukaj je precej boljši od mene.

antonia-ful dobro da je malček sprejel varstvo tako dobro. bodi vesela res. nimajo vsi te sreče. kar se službe tiče pa ja zoprno je če so odnosi btaki bolj za en drek, pa tud če je služba super in plača tud. v zamorjenem in sumljivem okolju ni luštno delat. ti pa želim da si močna in se postaviš zase. ponudbo si najbrž dobila z razlogom. ker si najboljša za to delouser posted image user posted image

urša-oblekice, mi jih mamo tud veliko. nekaj jih tudi sploh ne nosita. predvsem erik kakšne hlače ki jih dobi za darilo, so mu preširoke in prekratke. mah kaj češ. zdej bom počasi začela delat paketke za prjatlce, bojo vsem prav prišli. jest nimam nikogar da mi kaj posodi zato večinoma vse kupujem in se nabere precej. pa tudi babi iz avstralije je precej radodarna kar se oblek tiče.

rebeka-naš urnik hranjenja. ponoči in zjutraj do 8ih dojenje ene 2-3x. potem okoli9ih mlečna kašica kak keksolino od milupe ali pa riževa tam okol 180ml. potem čez kake dve urci kakšen puding 10og kosilo kar koli včeraj npr. cel krožnik makarončkov z mletim mesom. sadna kaša 180-200ml to je okol 16ih zvečer ob 7ih večerja zdaj kar jogurt sojin 200ml dojenje in spat. al pa kaka župca za večerjo. mensezdi da uroš kar precej poje sploh teli 300 ml obroki so mi kar fajn zaloga. sam ne vem a to dobi po flaši bolj redko ali fajn gosto na žlico

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
22.1.2010 9:17:39   
rebeka84
Sunny očala nosi samo ko ga jaz držim za rokice, drugače jih da takoj dol. Drugač je pa živ in razigran, full razcartan, on ima glavno besedo. Največ časa posveti predalom, ki jih ne bi smel odpirat in pol vse živo ven meče, da o posodi ne govorim...
A to sta se šli sami kopat z Gajo ali sta šli na tisti tečaj? Pokaži kakšno slikico!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
22.1.2010 9:20:01   
rebeka84
tanci dam mu po flaški ampak sem full veliko lukno naredila, tak da je čokolino gost, bi ga skoraj lahko na žlico jedel, ampak mu ga dam po flaški, ker na žličko noče tolko pojest.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
22.1.2010 9:24:38   
sunny24
rebeka, na FB mam slikico al dve iz kopanja v albumu Gaja. Hodmo pa na uno organizirano plavanje oz  v čofotalnico.
Ma full je fajn, Gaja itak uživa v vodi, malo ma stika še z ostalimi otroci...Pa še drago ni, 66 evrov za 11x.

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
22.1.2010 9:30:51   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image
Hana ima po obrazu,trebuščku in hrbtu mejhne,rdeče pikice ki jo srbijo......sumim kus kus-bi lahko bila alergija!!!!!!!!!??????????

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
22.1.2010 9:32:14   
tanci29

Hana ima po obrazu,trebuščku in hrbtu mejhne,rdeče pikice ki jo srbijo......sumim kus kus-bi lahko bila alergija!!!!!!!!!??????????

mislim da ne...a si zamenjala kakšen prašek za prat

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
22.1.2010 9:32:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

mislim da ne...a si zamenjala kakšen prašek za prat
ne....ima jih pa ogromnouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
22.1.2010 9:33:20   
tanci29
čebela sorry pomoje ni alergija na kus kus. lahko pa je na kej druzga...mah sem zdej tok smotano napisala, ampak kus kus je skor tko kt rižek, tko da pomoje ni to

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
22.1.2010 9:35:18   
Urša08
Eto pecivo v pečici, zdele pride ena kolegica z otročkoma na obisk. Popoldan prideta pa teta in stric tko da bo kar pester danuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
22.1.2010 9:35:29   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čebela sorry pomoje ni alergija na kus kus. lahko pa je na kej druzga...mah sem zdej tok smotano napisala, ampak kus kus je skor tko kt rižek, tko da pomoje ni to
a nima kus kus glutena?včeraj ga je 1. jedlauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
22.1.2010 9:35:38   
Urša08
čebel@ a so pikice od vročine - ji je vroče?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
22.1.2010 9:36:16   
Urša08
čebel@ a Hana ni nikoli prej jedla nič z glutena - kruh, gres, 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
22.1.2010 9:37:04   
Čebel@

čebel@ a Hana ni nikoli prej jedla nič z glutena - kruh, gres, 
kruh je vedno samo bolj žvečila ga ni prav veliko dol pojedla.....gresa tudi ni jedla

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
22.1.2010 9:37:39   
Čebel@

20 stopinj imamo čez dan

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
22.1.2010 9:39:16   
Urša08

20 stopinj imamo čez dan

ja kolk je pa napravljena, dej pošlatej za vratom, če je vroč jo mal sleči. Kaj pa povišana telesna temperatura? Je imela vročino zadnje 3 dni? če je kruh žvečila pomoje ni alergija na gluten

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.