|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
22.1.2010 9:40:48   
tanci29
vsa najlepše Žigu in Tii sa prvi rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
22.1.2010 9:40:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebel@ a so pikice od vročine - ji je vroče?
20 stopinj imamo čez dan

ja kolk je pa napravljena, dej pošlatej za vratom, če je vroč jo mal sleči. Kaj pa povišana telesna temperatura? Je imela vročino zadnje 3 dni? če je kruh žvečila pomoje ni alergija na gluten

bodi z dolgimi rokavi+žabice+nogavičke......ni ji vroče ker ko ji je ima čisto rdeč obrazek.....ni imela vročine,je samo prehlajena......sej bom pol še zdravnico klicala in nekaj dni ne bo jedla sumljive hrane

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
22.1.2010 9:42:19   
tanci29
patriciji vse najlepše za 11 mesecev

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
22.1.2010 9:43:46   
tanci29
urša-kako pecivo pečeš...uživaj z obiski

jest pa šibam pod tuš, ko se hana zbudi greva u štacuno pol pa mal u službo na obisk

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
22.1.2010 9:44:05   
Urša08
čebel@ ne potem ji ne more bit vroče, k mam jaz Žiga v trenerkici, spodaj body pa mamo 23 stopinj. Pokliči p, lahko da ni nč hudga. 

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
22.1.2010 9:44:54   
antonia
Gluten je tudi v piškotih, pa nekaterih mlečnih kašicah, ki so deklarirane od 6. meseca dalje, v testeninah....Če ti na to ni odreagirala, verjetno ni aleregija. Naš je imel vročinske izpuščaje, kervsem ga imela preveč oblečenega, vendar pa samo po telesu ne po obrazu.
Poslikaj malo in pošlji fotke dr. Tanč na Med over netu, je ful dobra in hitra!!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
22.1.2010 9:45:03   
Urša08
tanci kr jogurtovo - so vse sestavine pri rokiuser posted image user posted image user posted image user posted image pa hitro je

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
22.1.2010 9:45:25   
Čebel@

čebel@ ne potem ji ne more bit vroče, k mam jaz Žiga v trenerkici, spodaj body pa mamo 23 stopinj. Pokliči p, lahko da ni nč hudga
jo kličem pa se ne oglašajouser posted image user posted image user posted image ..........pa še mož mi je lupinico odpeljaluser posted image ........ah bo žeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
22.1.2010 9:46:48   
Urša08
Čebel@ brez panike, sej p ti je najbrž ne bi koj vzeli. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
22.1.2010 9:46:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: antonia

Gluten je tudi v piškotih, pa nekaterih mlečnih kašicah, ki so deklarirane od 6. meseca dalje, v testeninah....Če ti na to ni odreagirala, verjetno ni aleregija. Naš je imel vročinske izpuščaje, kervsem ga imela preveč oblečenega, vendar pa samo po telesu ne po obrazu.
Poslikaj malo in pošlji fotke dr. Tanč na Med over netu, je ful dobra in hitra!!!
piškote in testenine je brezglutenske,mlečno kašico je pa le od millupe 4m riž

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
22.1.2010 9:47:40   
Ajvy
jutro.....

Urša....hvala za besede...ampak tokrat bom žal vztrajala....in to od konca če bo treba...žal....

Antonia..če mi gre kej na žv,ivce so to , nesposobne sodelavke ki znajo samo nesposobnost naokrog raznašat....ne daj se....pokaži ji kdo si...in ji zapri usta.....joj...nič ti nisem folš...sem šibka pr teh stvareh..sploh zato, ker še vedno naivno verjamem, da so ljudje ...tudi taki spletkarski nekje v sebi dobri...pol pa drsam brez ledu...k sem naivna....ti pa bodi odločna...in ne daj se.....

Simonakr..pozdravi se user posted image user posted image user posted image user posted image

Rebeka...Tisa še vedno poredko je...5 krat na dan...4, 3 na dan je ....300 ml čokolina je mogoče mal preveč...pa mu ga daj malo manj...pa bo tudi malice kaj pojedel.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
22.1.2010 9:48:08   
Čebel@

Čebel@ brez panike, sej p ti je najbrž ne bi koj vzeli. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja veš da me grabi panike,ker alergij se bojim ko user posted image  križauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
22.1.2010 9:50:28   
Ajvy
ŽIGA    VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN...

user posted image

TIA   VSE NAJBOLJŠ
E ZA 1. ROJSTNI DAN

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
22.1.2010 9:51:25   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

patriciji vse najlepše za 11 mesecev

tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
22.1.2010 9:51:48   
Urša08
Ajvy ti že veš zakaj moraš vztrajati, jaz ti želim vse dobro, pa da se ti možek odkupi oz. da tole uspešno rešita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
22.1.2010 9:53:31   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ja veš da me grabi panike,ker alergij se bojim ko user posted image  križauser posted image

Čebel@ jaz mislim da ni alergija na gluten, ne se tok bat kaj novega Hani dati za jest, sej zdej je že velika punca in potrebuje tud že malce bolj konkretno hrano. Pa ne za slabo vzet user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
22.1.2010 10:05:09   
piskot
čebela ni alergija no. ce je prej ze kruh zvecila bi se ji ze takrat izpuscaji pojavili. verjetno pase zraven k virozi. itak ti bo P kaj takega rekla. brez panike.

aja, dobro jutro. mi2 sva bili ze zunaj, sva nesli martinu druge cevlje v vrtec, ker je ati klical da mu v teh ki jih je imel ful drsi in je v 20 metrih 3× padel.

preoblekli sva postelje, za kosilo bova imeli kar vcerajsnji ricet, tako da bova pocasi picili ven.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
22.1.2010 10:08:17   
piskot
cebela aja, pa cew bi bila alergija bi se pojavila verjetno prej., nekaj ur po zauzitju. pa pri ani se je stanje takrat ful slabsalo, tko v eni uri je bilo se enkrat vec pikic. ce bo tako, bosta pac morali k pediatru po kaksen sirup ali kapljice.

pa se nasvet, daj ji vse za poskusit preden gres delat. kdo ve kaj vse bo pol v varstvu dobila.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
22.1.2010 10:11:25   
Urša08
Me je zdej kolegica klicala da tamala jamra da jo trebušček boli tako da jih ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image

Piskot kako je pa z Ano zdej, je konec z alergijo? Pa avto je že v voznem stanju?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
22.1.2010 10:12:14   
Urša08
Kolumbo jaz mam tvoj slinček no Rokovuser posted image user posted image user posted image user posted image ga dobiš ko se vidimo, pa še enkrat hvala za vse user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
22.1.2010 10:24:19   
sjmm
DAN!

Vsem slavljencem vse najboljše veliko smeha in zdravja, pa kar največ časa z mamicami in očki!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša nočka za po*****t, sam sva pol zjutri kr mal not prinesla, je okol 6h brhal od kašlja, potem pa sva se lepo preoblekla, se je nalokal toplega čajčka in pol lepo zaspančkal do 9h...sploh nism mogla verjet uri. Jz sem tko tko..k je za te dni user posted image pač značilno, sem bla pa včeri kr pridna, nism velik pejnkilerjev pojedla.

urša...naj tud tebi user posted image hitr mine, pa škoda za obisk...sam bol, da so sporočili, kot bacilčke prinesli

moji mulčki...čist hepi..k je petekkkk

mali neki v otroški štela....

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
22.1.2010 10:30:04   
Urša08
Sjmm lepo da sta zjutraj malce potegnila z Majemuser posted image Včerej nam je ostalo še polovico kus kusa - a je to še dobro al je boljš če ga stran vržemuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
22.1.2010 10:34:12   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

katjusa...vse naj naj... in čimveč dolgih let.....

sjmm..... uh tale tašča.....user posted image ... zato sem pa jaz raje na svojem in dam kak evro več in imam mir....

antonia.... služba...tukaj kjer delam je super, bi bila še mali doma, drugače pa sm mnenja, da je treba delat. Ne samo zato, da se služi denar, ampak da je člevek tudi socializiran in da ne zakrnkne.....

brkn...full si pridna s faksom.....user posted image user posted image user posted image

tamika...kje je že banja???user posted image user posted image user posted image ..sem jo iskala in jo tudi nisem našlla....k tebi domov bom prišla pa raje na kavo kot banjo gledat.....user posted image user posted image user posted image

ajvy....upam, da bo mož popravu obletnico poroke...pa vse naj naj tudi tebi ..... in .... čimprej se pozdravite.....

banja je v Rakičanu, okolica MS, dobiš kopel in kavico user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
22.1.2010 10:35:31   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Tamika a bi bla moja prjatlca?user posted image user posted image user posted image

te ne morem poklikati, ker ni oznake dodaj prijatelj, med prijatelji te tudi ni, med čakajočimi prijatelji tudi ne user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
22.1.2010 10:36:19   
Urša08
Tamika helou, kako ste?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.