|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
21.1.2010 13:25:27   
MIHAILO
Katjusa kako pa to da dasta darila samo tvoja dva starsa?Kje pa je ostala familija?...mi bomo na rd imeli 30 ljudi pa so skoraj vse prijaelji...pa malo zlahte,ampak ker je mladina nas bo manj...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 13:27:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2202
21.1.2010 13:33:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Katjusa kako pa to da dasta darila samo tvoja dva starsa?Kje pa je ostala familija?...mi bomo na rd imeli 30 ljudi pa so skoraj vse prijaelji...pa malo zlahte,ampak ker je mladina nas bo manj...

pojma nimam tako pač jeuser posted image
ja no sesedi k majo 2 otročka gremo kr dost križem in se tud s kako čokoladico al pa čim malim obdarimo.... za RD:)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
21.1.2010 13:35:23   
Katjusa
oblačila sme že pri florjanu večino dobila in jih nosi zdej tud beni in jih bo nosu še kdo (upam)... če bo punčka bo nosla ista oblačila, edino dokupli bomo verjetno še kako kiklco in kako rozasto majčko..... v glavnem pa sploh tko do 1 leta ni panike mordo, rdeče imamo vsega nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
21.1.2010 13:41:59   
Urša08
Mihailo ja Nejc pa Žiga sta oba zimska tako da Žiga vse od Nejca nosi, no pa tud svoje cunce ma user posted image user posted image user posted image Men se je res poklapalo od bundic do poletnih cunc , pa še oba fantkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
21.1.2010 13:43:55   
Urša08
Katjuša ma nč nista prikrajšanauser posted image tko pač je. Mojedva user posted image mata še pradedka in prababici, pa stričke in se koj nabere. Je pa tko da sta povsod prva in tud pri prijateljih mava midva prva otročke in ne da bi jih vabili pridejo na kavico in tamaledva kej dobita, kljub temu da skoz tumpam da mata vsega dost

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
21.1.2010 14:02:54   
tanci29
claud-pomoje bom dones pršibala. a mi lahko tvojo telefonsko pošlješ, ti jest na zs mojo ti mi pa sms pošlji. HVALA

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
21.1.2010 14:05:12   
tanci29
CLAUD IMAŠ ZS

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
21.1.2010 14:29:28   
tanci29
tako hana popapcala kosilo...zdej pa greva v vrtec kar z avtom, mam še govorilne za erika pol pa do claud, potem pa dobim obisk user posted image prijateljicouser posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm-sam da prašam, kok tebi naraste tole pecivo, pa čokolada je sam ucpodi, a sem kej narobe delala. mogoče bi blo bolje da bi stresna v pekač maso in potem posula s čokolado

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
21.1.2010 14:45:45   
Urša08
Tanci men toile pecivo naraste tam okol 4 - 5 cm, mi je šla pa tud vsa čokolada spodi - ne vem zakajuser posted image Aha potem pa še oblijem s čokoladouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
21.1.2010 14:47:43   
Urša08
Zdej me pa sušilc kliče user posted image user posted image user posted image user posted image Grem cune zrihtat, potem pa Žiga spat dat, pa upam, da mi rata mal pospravit predno dobim obiske

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
21.1.2010 14:51:42   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

tako hana popapcala kosilo...zdej pa greva v vrtec kar z avtom, mam še govorilne za erika pol pa do claud, potem pa dobim obisk user posted image prijateljicouser posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm-sam da prašam, kok tebi naraste tole pecivo, pa čokolada je sam ucpodi, a sem kej narobe delala. mogoče bi blo bolje da bi stresna v pekač maso in potem posula s čokolado

če je kak jajček manj...naraste manj...pa seveda odvisno od velikosti pekača...jz ga vedno stresem naokol in pol tud če je kej bol na dnu- čokolada...je pol na vrhuser posted image user posted image user posted image ...če je pa veliko dodatkov, potem je tudi malo nižje

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
21.1.2010 15:03:30   
Katjusa
nce lepo se mejte moj in flori sta na poti domov grem benija zrihtat gremo na kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se tipkamo:)

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
21.1.2010 15:06:07   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

nce lepo se mejte moj in flori sta na poti domov grem benija zrihtat gremo na kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se tipkamo:)

fajn se imejte!!!!!!!!!!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
21.1.2010 16:32:11   
brkn83
čao čvekice.

Kako ste kaj? Js mam polne roke dela, z nikom sva skoz sama doma, ker je ata kr naprej v službi in potem popoldan še treningi in tekme.

Js pa pridno pišem dispozicijo za magistrsko nalogo in upam, da mi uspe kmalu končat.

Prej sva z nikom bila zunaj na snegu in mu je blo ful fajn, ker je lahk sam hodil po snegu in ga prijemal.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
21.1.2010 17:29:54   
claud
Evo jst delamuser posted image ....ups,zdj ne smem vec lagat...me je tanci vidlauser posted image  ...na sihtu sm pa res nouser posted image
Morm povedat da sta tamaledva ful lustnauser posted image
Pa tanci se enkrat hvalauser posted image

Katjusa tebi jutri posljem kremouser posted image

Tamika..ti pa se nisi moja rr prjatlca...pa tok vneto tisto zlo glasno banjo iscemuser posted image

Je neki zatisje tuki!user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
21.1.2010 18:52:17   
sjmm
ja, pa res neki tišinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kam ste pa šle čvekice??'

Mi končno nardil vse za šolo, Maj bol malo spal popoldan...ga moti kašelj....kosilo je tudi bol tko tko jedeluser posted image

moj sesa še kar ostalo...drugo je že Janči priden bil, jz sem posodo not, Saška vn..so dons kr neki pridno pomagal...zgleda ni blo lušno k sm bla 2 dni skor na bolniškiuser posted image user posted image

mal sem polikala...pa Majčku posteljo preoblekla...evo pa še kak požirek kavice imava z možkom....pol pa Majči večerjat...

uf...pa dons me je tašča....user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma, pol povem...itak tiste juhe ni noben tud povohal...zdej pa ne vemo kva bi z njo...a bi kej rekl al kvauser posted image user posted image user posted image user posted image ...no..lejteruser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
21.1.2010 18:56:35   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ja, pa res neki tišinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kam ste pa šle čvekice??'

Mi končno nardil vse za šolo, Maj bol malo spal popoldan...ga moti kašelj....kosilo je tudi bol tko tko jedeluser posted image

moj sesa še kar ostalo...drugo je že Janči priden bil, jz sem posodo not, Saška vn..so dons kr neki pridno pomagal...zgleda ni blo lušno k sm bla 2 dni skor na bolniškiuser posted image user posted image

mal sem polikala...pa Majčku posteljo preoblekla...evo pa še kak požirek kavice imava z možkom....pol pa Majči večerjat...

uf...pa dons me je tašča....user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma, pol povem...itak tiste juhe ni noben tud povohal...zdej pa ne vemo kva bi z njo...a bi kej rekl al kvauser posted image user posted image user posted image user posted image ...no..lejteruser posted image user posted image

user posted image user posted image dej zdej...te fore s taščami mam zmer radauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
21.1.2010 19:02:15   
Jutta
Claud - a tebi bo jutri zneslo prit v LJ? Ker če ne, bi te prosila, da tudi meni pošlješ, pa ti takoj jutri s poštnino vred nakažem.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
21.1.2010 19:05:11   
sjmm
ok...claud.user posted image user posted image .evo...pride gor...kao kak smo kej..če bomo uno ta gut juho pojedl...sem rekla, da so otroci že včeri juho, pa bo dons kej drugega..ona pa ...ja , sej k maš tko navajene..če bi bli kak dan lačni..bi vse od kraja jedl...juhe nisva tud mi2 ne probala, da bi jo pa Maju dala..mi ni na kraj pameti padl

pol pa podpre tam en štok v hodniku...mali spal..k jz hodm okol k miška takrat..ona pa prov na glas..aja, pa glede izbire šole za Sašo....letos namreč štarta v srednjo..pa si zdej mal glavo belimo...ona pa je mogla pristavt lonček : sam merkite, da ne bo še ena nesposobna v bajti k bo kao eno šolo nardila pol se ji pa ne bo dal v službo hodit..pa bo kr otroke mela...mi ostali jo bomo pa živel....mislmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sem kr zakuhala, ker je pač letelo name..in pol je še pametvala, naj gre na frizersko tko k ona...pa sploh nikol ni delala frizerije..je rajš kot vratarka v kaki kutiji sedela, pa drugim živce kravžlala...ej sori...sam z MOJO hčerko....se bova pa mi2 zmenila in odločila....pa ona sama predvsem, ker jo ne misliva nikamor silit....meni se zdi turistična ali pedagoška popolnoma ok izbira in ima vse reaalne možnosti za tja.....ma me je tok zašokirala...se še branit nism mogla...in pol ves popoldan sedi dol v dnevni in grunta, zakaj jo hčerka ne pride nič pogledat in zakaj so vnuki tookk navdušeni nad njouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
21.1.2010 19:13:17   
Čebel@
sjmm.......joj groza-sem mi res smilišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa tvoj?ne reče nič?meni bi itak slej ko prej počilo in bi user posted image  babjemu povedala tasvoje

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
21.1.2010 19:25:22   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Claud - a tebi bo jutri zneslo prit v LJ? Ker če ne, bi te prosila, da tudi meni pošlješ, pa ti takoj jutri s poštnino vred nakažem.

Jutri tudi delam, tko da te potem prosim za naslov pa jutri zjutraj posljem..na zs mi poslji podatke plis

Sjmm-sori ampak mormuser posted image ....mam podoben primer....obozuje izobrazene ljudi.....cist razocarana da je njen sine samo kuhar in snaha samo frizerka....user posted image mi tko dol visi kaj ona misliuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
21.1.2010 19:27:18   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Evo jst delamuser posted image ....ups,zdj ne smem vec lagat...me je tanci vidlauser posted image  ...na sihtu sm pa res nouser posted image

Tamika..ti pa se nisi moja rr prjatlca...pa tok vneto tisto zlo glasno banjo iscemuser posted image

TI PA MOJA SI user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
21.1.2010 19:33:02   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Jutri tudi delam, tko da te potem prosim za naslov pa jutri zjutraj posljem..na zs mi poslji podatke plis

Sjmm-sori ampak mormuser posted image ....mam podoben primer....obozuje izobrazene ljudi.....cist razocarana da je njen sine samo kuhar in snaha samo frizerka....user posted image mi tko dol visi kaj ona misliuser posted image

ma sej ne da se sekiram...sam mam glih ta prvi dan...in sem občutliva k sam hudič in sem bla kr v šoku...pa sem povedala mojmu in je reku, da je bil raj kr tih, sam, da je neki podobnega poslušal par dni nazaj...user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
21.1.2010 19:33:45   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

TI PA MOJA SI user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image o babe ga pihnete

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.