|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
21.1.2010 19:34:57   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sjmm.......joj groza-sem mi res smilišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa tvoj?ne reče nič?meni bi itak slej ko prej počilo in bi user posted image  babjemu povedala tasvoje

ma sej nima smisla k je zmeri isti sekret...ma mojga took u kot stisneta..k da ma 15 let..tooo much

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
21.1.2010 19:37:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

sjmm.......joj groza-sem mi res smilišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa tvoj?ne reče nič?meni bi itak slej ko prej počilo in bi user posted image  babjemu povedala tasvoje

ma sej nima smisla k je zmeri isti sekret...ma mojga took u kot stisneta..k da ma 15 let..tooo much

tvoj bi mogel stopit na tvojo stran in te branit!.....res upam da se vam uredi tole

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
21.1.2010 19:38:18   
Čebel@
mi smo pokasirali svojo prvo buško-nimam pojma kjeuser posted image ...zdele sem ji dala za jest in sem videla da ima šljivo da čeluuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
21.1.2010 19:46:07   
sjmm

tvoj bi mogel stopit na tvojo stran in te branit!.....res upam da se vam uredi tole

ma hvala, sej ni kej smo že kr navajeni...je fotr svojga sineta tko vzgojil, da mu ne sme sploh nič rečt..k fotr je naj komanda v hiš in sam on lahk govori , misl ipd.....se pa zgodi, da jz večkrat branim mojga....k moj kr neki zašteka...ne vem..v moji familiji smo se glasno kregali, so se mnenja kr kresala, pa smo se tud glasno mel radi...tko, da je blo kr kul..tle pa čist druga pesem...sam to itak ne bo nikol bolš...komi čakamo lepe pomladne dni, da se odpeleta na vikend za čez poletje...sam tud pol vsake 14 dni nenapovedano prideta..pa pravta sosedom, da morta mal svojo bajto prečekirat če še stoji.....mislm, še dobr, da bom cel poletje na morju z mulčki....sej je že počl...pa še bo..mam tak filing...pa nima veze...zdej sva že tok vložila u tole bajto, da jo tud ne bova kr pustila, da se jim bo sam smejal...bom raj komu kej u glavo vrglauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
21.1.2010 19:47:00   
sjmm

mi smo pokasirali svojo prvo buško-nimam pojma kjeuser posted image ...zdele sem ji dala za jest in sem videla da ima šljivo da čeluuser posted image

bogica šljivasta...mah, kok jih še bo, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čelo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
21.1.2010 19:49:17   
Čebel@
sjmm....joj res imaste pestro(pa sem mislila da je moja tašča obupuser posted image )........no ko bo pa spet hudo,pa veš kje naš najdešuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
21.1.2010 19:52:05   
sjmm

sjmm....joj res imaste pestro(pa sem mislila da je moja tašča obupuser posted image )........no ko bo pa spet hudo,pa veš kje naš najdešuser posted image

tenx..zlate ste res!!Ma dons sem sploh mal user posted image user posted image user posted image user posted image ..hvala user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
21.1.2010 19:54:50   
Jutta
Claud - imaš ZS

Sjmm - tale štorija s tvojo taščo je pa še mene pogrelauser posted image user posted image user posted image Bi šla kar jaz tja in bi jih par svojih povedala user posted image user posted image user posted image Drugače pa tudi jaz ne razumem, da je tvoj kar tiho in nič ne reče. Pri nas doma je tudi tako, da imamo še predolge jezike...

< Sporočilo je popravil Jutta -- 21.1.2010 19:55:06 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
21.1.2010 19:55:43   
Jutta

tenx..zlate ste res!!Ma dons sem sploh mal user posted image user posted image user posted image user posted image ..hvala user posted image user posted image user posted image

Sjmm - še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
21.1.2010 20:26:19   
Jutta
Claud - imaš še en ZS

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
21.1.2010 20:27:23   
Urša08
Sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se čist v tvojo kožo postavila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A svojga vhoda pa ne morte narest? Mislim v kaj se gre spuščat, namest da bi bla vesela za svoje vnučke , jih razvajala pa samo oprosti izrazu "gode" nad njimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dost žalostno res.  Da si se pa odločila pri 4 otrocih biti doma in skrbeti za družino ti pa samo čestitam, ne opravljaš samo 8 urnega šihta ampak 24 urni . si zlata mamica , žena tako da zbriši te taščine besede, pa s pokončno glavo naprejuser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
21.1.2010 20:31:44   
Urša08
čer

Jaz sem tud čist povožena, zdele proti večeru je udarla user posted image na polno. Žiga popoldan ni šel nič spat, sem ga ob 8 dala spat in me prov zanima kaka noč nas čaka. Nejc še večerja, potem pa zobki, pravljica in spančkat. Mene pa še kuhna čaka, da se jo usmilim, pa en stroj cunj iz sušilca. Grem pravljico prebrat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
21.1.2010 20:38:51   
MIHAILO
SJJM tako kot so ti ze punce napisale ,si pridna in lepo je ,ker si se odlocila biti mati 4 otrok...saj ,ko tvoje poste preberem kr vidim kak cel dan pridno delas vse za svojo druzino in da ti pol tasca rece,da si kr tko doma...user posted image tako kot je Ursa napisala imas 24urno delo...jaz imam to sreco ,da me moj vedno zasciti...skusaj se svojim pogovoriti o tem,ceprav mogoce je tak tip da ne pove ,ampak to ne pomeni ,da te ni na tvoji strani...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
21.1.2010 20:41:38   
MIHAILO
Tako Mihailo ze spancka...Mozek se ni prisel iz sluzbe...je danes odpeljal eno turo,tko da mu jo zjutraj ni treba in gre sele ob 11h od doma v sluzbo,drugac bi moral pa ob6h...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
21.1.2010 20:51:03   
Ajvy
sjmm...pripel ti tegale tvojga zmaja..k men mal...sem ravno ta prave volje....res....
MAtr.....ne se pustit...ti veš kdo si...kaj si in zakaj si...če pa ona tega ne ve...je pa njen problem......in njena škoda.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MIhailo...čestitke za korake user posted image user posted image user posted image user posted image

BAki...kako kaj elekrika....

Urša---men je tut user posted image zagodla....tko da sem direkt v tvoji koži...in ja...ni nama fajn.....
Sem pa te dni veliko razmišljala o tebi...sploh ker imaš obadva tolk časa doma.....res....dobra si.....mam rada svoje otroke...ampak ni to zame.....res ne ......ko bom šla pa v službo...bom pa jokala za temi stvarmi...ah mi  človečki..nikoli nam ni pravuser posted image

Hvala za pikepoke...ampak ne bo tko kmal  u redu...je kr v orenk lukno padu...težko se bo pobral iz nje....

če sem kej pozabila...sorry

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
21.1.2010 20:51:43   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se čist v tvojo kožo postavila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A svojga vhoda pa ne morte narest? Mislim v kaj se gre spuščat, namest da bi bla vesela za svoje vnučke , jih razvajala pa samo oprosti izrazu "gode" nad njimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dost žalostno res.  Da si se pa odločila pri 4 otrocih biti doma in skrbeti za družino ti pa samo čestitam, ne opravljaš samo 8 urnega šihta ampak 24 urni . si zlata mamica , žena tako da zbriši te taščine besede, pa s pokončno glavo naprejuser posted image

o, urša...ful hvala...sej mamo svoj vhod...sam sej vidš kok to pomaga....itak pa delam poleg mami biznisa še za moža ravno tist k sem se šolalauser posted image ..tko, da pustmo posebne

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
21.1.2010 20:56:41   
Onasiss
katjusa...vse naj naj... in čimveč dolgih let.....

sjmm..... uh tale tašča.....user posted image ... zato sem pa jaz raje na svojem in dam kak evro več in imam mir....

antonia.... služba...tukaj kjer delam je super, bi bila še mali doma, drugače pa sm mnenja, da je treba delat. Ne samo zato, da se služi denar, ampak da je člevek tudi socializiran in da ne zakrnkne.....

brkn...full si pridna s faksom.....user posted image user posted image user posted image

tamika...kje je že banja???user posted image user posted image user posted image ..sem jo iskala in jo tudi nisem našlla....k tebi domov bom prišla pa raje na kavo kot banjo gledat.....user posted image user posted image user posted image

ajvy....upam, da bo mož popravu obletnico poroke...pa vse naj naj tudi tebi ..... in .... čimprej se pozdravite.....

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
21.1.2010 21:00:12   
Onasiss
Mi smo bili v šopingu, smo šli kupit pustni kostim za Vita in ga sploh noče slečt.....user posted image user posted image

Uvajanje... baje bo jutri spala v vrtcu.....

Jaz pišem seminarsko..imam v torek izpit... upam, da mi jo rata do sobote spacat skupaj in se kaj naučit.

Služba... veliko smeha.... user posted image user posted image  sploh če je o sexu govora....., nekaj dela vmes in to je to...hitro mine 8 ur.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
21.1.2010 21:18:10   
claud
Tamika a bi bla moja prjatlca?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
21.1.2010 21:20:56   
claud
ajvy user posted image user posted image

sjmm user posted image user posted image tile nasi zmaji......user posted image
Enkrat bo bolsuser posted image

onasis me veseli da ti je fajn v sluzbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
21.1.2010 21:25:30   
sjmm
no, pri nas vse "ladjice" v varnih pristaniščih za nočne sanje, ata mal prmeznu s cuckom vred, jih zdej na toplem držimuser posted image

grem pod en fajn tople in sproščujoč tuš..se bo prileglo

lep večer in mirno sladko noč!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
21.1.2010 21:27:23   
piskot
koncno.

pri nas danes novega:
- slaba noc
- crknil avto, zmrznilo olje ker se vozim na prekratke razdalje ...
- mrzel dan
- sprehod 2×
- veliko hrane
- martinova rekreacija

drgac pa punce. jaz se ne morem nehat cudit. se mi zdi da vas je vecina brez sluzb, pa skoz neki kupujete. jaz pa s sluzbo, pa skoz brez denarja.

sjmm gadno. sam verjetno si pricakovala kaj takega ko si se vselila. bos morala pac dol pozret in pozabit. verjetno.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
21.1.2010 21:33:04   
Katjusa
Mi smo imel zelo lepo popoldne.... fino smo se napapcal in pol smo šli še v trgovino ker nam je wc papirja zmanjkalo.... no da pa dan le ni tako popoln sem pa jst poskrbela in sem izgubila edino benijevo bundico..... je nismo našl pa smo vse 2x prehodluser posted image na informacijah je pa tud ni blouser posted image user posted image user posted image ju3 bom še poklicala, če se je slučajno našla.... drgač pa ne vem nove ziher ne bom šla kupit..... zdej sem eno mal večjo ven potegnala, če mal rokave zaviham mu bo tudi pravuser posted image sem jezauser posted image user posted image user posted image benija sam pol kr v svojo jopco zavila jst sem pa itak navajena na kratke rokave pa smo nekako prišli do domauser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grema pa z dragim pod tuš pol pa pred TV se mal cartat in sadje jestuser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
21.1.2010 21:37:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

sjmm...pripel ti tegale tvojga zmaja..k men mal...sem ravno ta prave volje....res....
MAtr.....ne se pustit...ti veš kdo si...kaj si in zakaj si...če pa ona tega ne ve...je pa njen problem......in njena škoda.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy nebi mogle tega boljše napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se kr podpišem, če smem..... zdej pa res šibamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
21.1.2010 21:47:47   
tanci29
ČER

evo obisk 3v1 je bil tukaj...user posted image user posted image user posted image ful dobro, sem oddala naprej nosečniške cunje k sem jih glih učeri nazaj dobila od ene prjatlce pa mal knjigic in čtiva sem oddala

ajvy-user posted image user posted image kdo je u lukno paduuser posted image sorry neki nisem na tekočem

čakte hana se je začela jokat, pridem nazaj

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.