![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 19:34:57
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.......joj groza-sem mi res smiliš kaj pa tvoj?ne reče nič?meni bi itak slej ko prej počilo in bi babjemu povedala tasvoje ma sej nima smisla k je zmeri isti sekret...ma mojga took u kot stisneta..k da ma 15 let..tooo much
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 19:37:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.......joj groza-sem mi res smiliš kaj pa tvoj?ne reče nič?meni bi itak slej ko prej počilo in bi babjemu povedala tasvoje ma sej nima smisla k je zmeri isti sekret...ma mojga took u kot stisneta..k da ma 15 let..tooo much tvoj bi mogel stopit na tvojo stran in te branit!.....res upam da se vam uredi tole
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 19:38:18
|
|
|
|
Čebel@
|
mi smo pokasirali svojo prvo buško-nimam pojma kje ...zdele sem ji dala za jest in sem videla da ima šljivo da čelu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 19:46:07
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.......joj groza-sem mi res smiliš kaj pa tvoj?ne reče nič?meni bi itak slej ko prej počilo in bi babjemu povedala tasvoje ma sej nima smisla k je zmeri isti sekret...ma mojga took u kot stisneta..k da ma 15 let..tooo much tvoj bi mogel stopit na tvojo stran in te branit!.....res upam da se vam uredi tole ma hvala, sej ni kej smo že kr navajeni...je fotr svojga sineta tko vzgojil, da mu ne sme sploh nič rečt..k fotr je naj komanda v hiš in sam on lahk govori , misl ipd.....se pa zgodi, da jz večkrat branim mojga....k moj kr neki zašteka...ne vem..v moji familiji smo se glasno kregali, so se mnenja kr kresala, pa smo se tud glasno mel radi...tko, da je blo kr kul..tle pa čist druga pesem...sam to itak ne bo nikol bolš...komi čakamo lepe pomladne dni, da se odpeleta na vikend za čez poletje...sam tud pol vsake 14 dni nenapovedano prideta..pa pravta sosedom, da morta mal svojo bajto prečekirat če še stoji.....mislm, še dobr, da bom cel poletje na morju z mulčki....sej je že počl...pa še bo..mam tak filing...pa nima veze...zdej sva že tok vložila u tole bajto, da jo tud ne bova kr pustila, da se jim bo sam smejal...bom raj komu kej u glavo vrgla
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 19:47:00
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mi smo pokasirali svojo prvo buško-nimam pojma kje ...zdele sem ji dala za jest in sem videla da ima šljivo da čelu bogica šljivasta...mah, kok jih še bo, a ne za čelo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 19:49:17
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm....joj res imaste pestro(pa sem mislila da je moja tašča obup )........no ko bo pa spet hudo,pa veš kje naš najdeš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 19:52:05
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm....joj res imaste pestro(pa sem mislila da je moja tašča obup )........no ko bo pa spet hudo,pa veš kje naš najdeš tenx..zlate ste res!!Ma dons sem sploh mal ..hvala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 19:54:50
|
|
|
|
Jutta
|
Claud - imaš ZS Sjmm - tale štorija s tvojo taščo je pa še mene pogrela Bi šla kar jaz tja in bi jih par svojih povedala Drugače pa tudi jaz ne razumem, da je tvoj kar tiho in nič ne reče. Pri nas doma je tudi tako, da imamo še predolge jezike...
< Sporočilo je popravil Jutta -- 21.1.2010 19:55:06 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 19:55:43
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm....joj res imaste pestro(pa sem mislila da je moja tašča obup )........no ko bo pa spet hudo,pa veš kje naš najdeš tenx..zlate ste res!!Ma dons sem sploh mal ..hvala Sjmm - še od mene
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 20:26:19
|
|
|
|
Jutta
|
Claud - imaš še en ZS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 20:27:23
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm sem se čist v tvojo kožo postavila A svojga vhoda pa ne morte narest? Mislim v kaj se gre spuščat, namest da bi bla vesela za svoje vnučke , jih razvajala pa samo oprosti izrazu "gode" nad njimi dost žalostno res. Da si se pa odločila pri 4 otrocih biti doma in skrbeti za družino ti pa samo čestitam, ne opravljaš samo 8 urnega šihta ampak 24 urni . si zlata mamica , žena tako da zbriši te taščine besede, pa s pokončno glavo naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 20:31:44
|
|
|
|
Urša08
|
čer Jaz sem tud čist povožena, zdele proti večeru je udarla na polno. Žiga popoldan ni šel nič spat, sem ga ob 8 dala spat in me prov zanima kaka noč nas čaka. Nejc še večerja, potem pa zobki, pravljica in spančkat. Mene pa še kuhna čaka, da se jo usmilim, pa en stroj cunj iz sušilca. Grem pravljico prebrat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 20:38:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
SJJM tako kot so ti ze punce napisale ,si pridna in lepo je ,ker si se odlocila biti mati 4 otrok...saj ,ko tvoje poste preberem kr vidim kak cel dan pridno delas vse za svojo druzino in da ti pol tasca rece,da si kr tko doma... tako kot je Ursa napisala imas 24urno delo...jaz imam to sreco ,da me moj vedno zasciti...skusaj se svojim pogovoriti o tem,ceprav mogoce je tak tip da ne pove ,ampak to ne pomeni ,da te ni na tvoji strani...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 20:41:38
|
|
|
|
MIHAILO
|
Tako Mihailo ze spancka...Mozek se ni prisel iz sluzbe...je danes odpeljal eno turo,tko da mu jo zjutraj ni treba in gre sele ob 11h od doma v sluzbo,drugac bi moral pa ob6h...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 20:51:03
|
|
|
|
Ajvy
|
sjmm...pripel ti tegale tvojga zmaja..k men mal...sem ravno ta prave volje....res.... MAtr.....ne se pustit...ti veš kdo si...kaj si in zakaj si...če pa ona tega ne ve...je pa njen problem......in njena škoda..... MIhailo...čestitke za korake BAki...kako kaj elekrika.... Urša---men je tut zagodla....tko da sem direkt v tvoji koži...in ja...ni nama fajn..... Sem pa te dni veliko razmišljala o tebi...sploh ker imaš obadva tolk časa doma.....res....dobra si.....mam rada svoje otroke...ampak ni to zame.....res ne ......ko bom šla pa v službo...bom pa jokala za temi stvarmi...ah mi človečki..nikoli nam ni prav Hvala za pikepoke...ampak ne bo tko kmal u redu...je kr v orenk lukno padu...težko se bo pobral iz nje.... če sem kej pozabila...sorry
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 20:51:43
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm sem se čist v tvojo kožo postavila A svojga vhoda pa ne morte narest? Mislim v kaj se gre spuščat, namest da bi bla vesela za svoje vnučke , jih razvajala pa samo oprosti izrazu "gode" nad njimi dost žalostno res. Da si se pa odločila pri 4 otrocih biti doma in skrbeti za družino ti pa samo čestitam, ne opravljaš samo 8 urnega šihta ampak 24 urni . si zlata mamica , žena tako da zbriši te taščine besede, pa s pokončno glavo naprej o, urša...ful hvala...sej mamo svoj vhod...sam sej vidš kok to pomaga....itak pa delam poleg mami biznisa še za moža ravno tist k sem se šolala ..tko, da pustmo posebne
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 20:56:41
|
|
|
|
Onasiss
|
katjusa...vse naj naj... in čimveč dolgih let..... sjmm..... uh tale tašča..... ... zato sem pa jaz raje na svojem in dam kak evro več in imam mir.... antonia.... služba...tukaj kjer delam je super, bi bila še mali doma, drugače pa sm mnenja, da je treba delat. Ne samo zato, da se služi denar, ampak da je člevek tudi socializiran in da ne zakrnkne..... brkn...full si pridna s faksom..... tamika...kje je že banja??? ..sem jo iskala in jo tudi nisem našlla....k tebi domov bom prišla pa raje na kavo kot banjo gledat..... ajvy....upam, da bo mož popravu obletnico poroke...pa vse naj naj tudi tebi ..... in .... čimprej se pozdravite.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 21:00:12
|
|
|
|
Onasiss
|
Mi smo bili v šopingu, smo šli kupit pustni kostim za Vita in ga sploh noče slečt..... Uvajanje... baje bo jutri spala v vrtcu..... Jaz pišem seminarsko..imam v torek izpit... upam, da mi jo rata do sobote spacat skupaj in se kaj naučit. Služba... veliko smeha.... sploh če je o sexu govora....., nekaj dela vmes in to je to...hitro mine 8 ur.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 21:18:10
|
|
|
|
claud
|
Tamika a bi bla moja prjatlca?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 21:20:56
|
|
|
|
claud
|
ajvy sjmm tile nasi zmaji...... Enkrat bo bols onasis me veseli da ti je fajn v sluzbi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 21:25:30
|
|
|
|
sjmm
|
no, pri nas vse "ladjice" v varnih pristaniščih za nočne sanje, ata mal prmeznu s cuckom vred, jih zdej na toplem držim grem pod en fajn tople in sproščujoč tuš..se bo prileglo lep večer in mirno sladko noč!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 21:27:23
|
|
|
|
piskot
|
koncno. pri nas danes novega: - slaba noc - crknil avto, zmrznilo olje ker se vozim na prekratke razdalje ... - mrzel dan - sprehod 2× - veliko hrane - martinova rekreacija drgac pa punce. jaz se ne morem nehat cudit. se mi zdi da vas je vecina brez sluzb, pa skoz neki kupujete. jaz pa s sluzbo, pa skoz brez denarja. sjmm gadno. sam verjetno si pricakovala kaj takega ko si se vselila. bos morala pac dol pozret in pozabit. verjetno.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 21:33:04
|
|
|
|
Katjusa
|
Mi smo imel zelo lepo popoldne.... fino smo se napapcal in pol smo šli še v trgovino ker nam je wc papirja zmanjkalo.... no da pa dan le ni tako popoln sem pa jst poskrbela in sem izgubila edino benijevo bundico..... je nismo našl pa smo vse 2x prehodl na informacijah je pa tud ni blo ju3 bom še poklicala, če se je slučajno našla.... drgač pa ne vem nove ziher ne bom šla kupit..... zdej sem eno mal večjo ven potegnala, če mal rokave zaviham mu bo tudi prav sem jeza benija sam pol kr v svojo jopco zavila jst sem pa itak navajena na kratke rokave pa smo nekako prišli do doma zdej grema pa z dragim pod tuš pol pa pred TV se mal cartat in sadje jest lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 21:37:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy sjmm...pripel ti tegale tvojga zmaja..k men mal...sem ravno ta prave volje....res.... MAtr.....ne se pustit...ti veš kdo si...kaj si in zakaj si...če pa ona tega ne ve...je pa njen problem......in njena škoda..... ajvy nebi mogle tega boljše napisat se kr podpišem, če smem..... zdej pa res šibam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 21.1.2010 21:47:47
|
|
|
|
tanci29
|
ČER evo obisk 3v1 je bil tukaj... ful dobro, sem oddala naprej nosečniške cunje k sem jih glih učeri nazaj dobila od ene prjatlce pa mal knjigic in čtiva sem oddala ajvy- kdo je u lukno padu sorry neki nisem na tekočem čakte hana se je začela jokat, pridem nazaj
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.