|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
21.1.2010 21:54:29   
tanci29
aha je že moj zruhtou

sjmm-ej tale vaš zmajček je pa čist adijouser posted image ...halo smotana babica kaj ji ni jasno...ma ti jo kar presliši pa je, sam vem da včasih ne gre.

claud-hvala tebi bejbi...pa fajn službica...erik se je pomiru do prvih vrat in so bli avtočki spet kuluser posted image

katjuša- o ti šment za bundico...kok pa ma številko, lohk jest mal pobrskam če mam kej od erika pa ti pošljem

piškot-ej vam pa tud zmeri dogaja na polno, same smešne stvari...ja prov šit za olje...in kaj nardiš u takem primeru...

onassis-ful dobro da ti je u službi tolk fajn...pa glede tega se strinjam s tabo, da je treba it mal med ljudi, jest si ne predstavljam da bi bila doma. nisem tak tip.

danes sem šla na govorilne v vrtec za erika, ga je ful pohvalila, pa da je začel tudi tam že govorit, sicer tako če se zaigra direktno se še ne pogovarja. pa da ful poje in da za kosilo skoraj vsak dan prosi za še in to SAM. pa da dostikrat poje največ od vsehuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
21.1.2010 21:57:20   
tanci29
mihailo-o pol boste pa zjutrej malo dlje uživčkali skupaj.

urša-naj user posted image čimprej mine. pa upam da boste imeli super nočko.

moj je danes prišel ŽE ob polsedmih iz šihta. jutri grem pa u kino s prjatlcam gledat Avatar...ej kdaj sem bla nazadnje u kinu nimam pojma oz. kdaj sem nazadnje sploh kam šla sama se sploh ne spomnim

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
21.1.2010 22:02:43   
brkn83
nik je bil pa danes tk utrujen, da je že neki čez devet zaspal. Zdej je neki pojamral, ker mu je duda ven padla in zdej spi naprej. Bomo videli kakšna noč bo kej danes, glede na to, da je šel skor uro prej spat kot ponavadi gre.

Js pa zdej tud grem v postlo, dda se mal spočijem ker me je prej popoldan začela glava bolet in me vedno bolj.

Lahko noč vsem skupaj, upam, da se boste vse lepo naspale in spočile.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
21.1.2010 22:24:34   
Maksi1
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

drgac pa punce. jaz se ne morem nehat cudit. se mi zdi da vas je vecina brez sluzb, pa skoz neki kupujete. jaz pa s sluzbo, pa skoz brez denarja.

Piškot - pr nas je isto. tudi jaz se kar čudim. ma po pravici tudi dosti stvari kupim (če pomislim, koliko smo dali v tem letu za dojenčka - oprema za sobico, voziček, sedežek, oblačila, igrače in da o mleku in plenicah niti ne govorim - me prav boli glava), samo me jezi, da ne morem prou nč privarčevat.

Sicer pa Tanci - ne poznam vaših razmer, vendar tvojega boš pa le morala vzet na govorilne. Verjamem, da je ful fajn človek, ampak ti si tudi in zato se kar postavi zase. Pa nočem klicat hudiča ...poznam pa kar neki zgodb, ko so moži delali na ful in so mislili, da je ženi doma lepo, pol pa ko so pršli domov, jih je ta
napizuser posted image  in od vsega hudega so si našli ljubico in potem je žena ostala vsa zmozgana sama in z večnim vprašanjem: zakaj pa sem se tako trudila?
Postavi se zase. Starševstvo je pomembno, ne sam biznis. Če ne pozabi stvari od biznisa, tudi družinskih stvari ne sme. Če že dnar ni problem - si najdi vsaj varuško. Pa da ne boš mislila, da je pr nas rožnato. Ker ni - moj ma sp in redko pride pred 18. domov, ampak če mam gužvo, potem vskoči. Pa vikende smo v glavnem skupaj (ob sobotah mi pomaga pospravljat, v nedeljo pohajamo). Ko bom šla delat, pa se bo moral odrečt še kaki "biznis" uri. Zarja ni samo moj otrok, pač pa je od naju obeh, zato je prav da si skrb zanjo razdeliva.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
21.1.2010 22:39:31   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

danes sem šla na govorilne v vrtec za erika, ga je ful pohvalila, pa da je začel tudi tam že govorit, sicer tako če se zaigra direktno se še ne pogovarja. pa da ful poje in da za kosilo skoraj vsak dan prosi za še in to SAM. pa da dostikrat poje največ od vsehuser posted image

pa a si sigurna da je o tvojem Eriku govorila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čisto nasprotje ...kar ti govoriš...o  Maryuser posted image user posted image user posted image men se zdi ,da je tvoj Erik orenk inteligenten....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
22.1.2010 6:47:11   
baki
dobro jutro ......vidim da sem prva.......nik se je zbudo 6.25 spat pa je šel ob 19.10.tk da se čez noči ne smem pritoževat.za čez dan se pa ne obremenjujem več.če spi pol ure pa pol ure.še gre pa dvakrat.don ne vem kaj bi kuhala,mogoč bo pa moj kaj kuhaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
22.1.2010 7:21:09   
Urša08
user posted image Žigu (od Deje ) vse najboljše za prvi rojstni da. Še veliko lepih trenutkov z mamico in očijem ter veliko brezskrbnih otroških dni. user posted image

user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
22.1.2010 7:28:54   
Urša08
jutro Jaz čist zaspana, spodaj boli, ah sej bo boljš. Zvečer smo mel do polnoči kr pestro, zgleda da je zobek na pohodu in to je tak jok k da ga iz kože dajemo. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
22.1.2010 7:36:29   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

user posted image Žigu (od Deje ) vse najboljše za prvi rojstni da. Še veliko lepih trenutkov z mamico in očijem ter veliko brezskrbnih otroških dni. user posted image

user posted image

Pod tole se tud midve podpiševa! user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
22.1.2010 7:37:15   
Urša08
Tanci priden Erik user posted image user posted image user posted image user posted image

Piskot ojoj tole z avtom in kaj je bilo potrebno narest ? Glede nakupov se mi pa sploh ne zdi da bi neki ful kupovali, tist kar otroka potrebujeta, no pa seveda decemra božična darila. Se mi zdi da sem jaz zmer zadnja na vrsti user posted image Je pa tko da če si neki privoščiš vsaj maš, če ne pa isto dnarčka zapraviš, pa za kako traparijo.

Ajvy jaz lahko rečem da sem kar uživala ta tri leta z Nejcem, sej je kak dan naporen ampak po večini superca. Je pa tud res, da je Žiga bil do sedaj zelo nezahteven s kakim prebliskom. Verjemi, pa da je drugo tkole ko imaš ti zaradi bolezni obe doma kot tkole jaz. Mi smo že navajeni, imamo svoj ritem. Je pa res da vmes spanja al pa ležanja na kavču ni. Ko prvi vstane in ko gre zadnji spat je non stop akcijauser posted image user posted image user posted image Glede moža ti pa polagam na srce da čimprej vse zgladita, življenje je prekratko da bi si ga s slabo voljo in prepirčki skrajševali. Ja moški kej zašuštrajo, včasih tud nenamenoma, dej pobotita se pa uživajte vikend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
22.1.2010 7:37:50   
Urša08
Simonakr kako tvoje zdravje?

Baki dobro jutro user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
22.1.2010 7:39:22   
simonakr
Jutro! Jest doma - bolniška! Čakam da moja dr pride, da se grem k njej pokazat! Vročina in bolečine in slabost ...

Mala v varstvu.

Se tipkamo!

RDEČI NOSKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
22.1.2010 7:39:22   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
22.1.2010 7:40:00   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Patriciji (od Surf) vse naj naj za 11 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
22.1.2010 7:40:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Jutro! Jest doma - bolniška! Čakam da moja dr pride, da se grem k njej pokazat! Vročina in bolečine in slabost ...

Mala v varstvu.

Se tipkamo!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
22.1.2010 7:40:48   
Urša08
Simonakr pozdravi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@ dobro jutro user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
22.1.2010 7:40:54   
Čebel@

user posted image

tudi od najuuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
22.1.2010 7:41:24   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Patriciji (od Surf) vse naj naj za 11 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
22.1.2010 7:44:11   
Čebel@
Tii vse najlepše za 1. rojstni dan!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
22.1.2010 7:48:25   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Tii vse najlepše za 1. rojstni dan!!!!!!!

user posted image

user posted image user posted image tudi mi se pridružujemo čestitki user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
22.1.2010 7:48:58   
Urša08
čebel@ hvala ker si še TIo dodala, jaz sem jo očitno zgrešila user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
22.1.2010 7:49:13   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image

Pa od naju tud!! user posted image user posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
22.1.2010 7:50:25   
Urša08
čebel@ ej jaz Tie sploh ne najdem, kdo je to, na kermu seznamu?

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
22.1.2010 7:51:50   
Čebel@

čebel@ ej jaz Tie sploh ne najdem, kdo je to, na kermu seznamu?
od cati Tia je to.....so jo zbrisale s seznamauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
22.1.2010 8:21:14   
baki
TIA, PATRICIJA,ŽIGA........vse naj naj naj.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.