|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
21.1.2010 13:23:48   
sonček33
Evo, tobika se javi 1x na 100 let, ampak ji je oproščeno, ker ima dobre novičke in informacije.
Dobimo še kakšno slikico?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu tobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
21.1.2010 13:29:38   
tobika
Ah veš Reby že tko preveč časa preživim pri prebiranju postov da mi kar zmanjka časa za pisat (saj vem slab izgovor).

Heidi ja se slišmo čeprav mi zadnje čase neki ne dviguje telefona jo bo treba mal okregat ;-).
Drugače pa smo mi uredu, rastemo in je že cela punca s karakterjem od levčka. Spi pridno že od začetka in tudi mi ne kompliciramo, ko se okopamo pojemo in pol spat ni trte mrte in se je sprijaznila zgleda user posted image . Cepljeni bomo šele pri 6 mesecu tko da so mi te skrbi glede reakcij še kak mesec prizanešene. Obračamo se ko nam paša in to v levo v desno ni zanimivo, ....

No tolko za danes pa še naslednič kaj ko me Reby spet izzove :-)

(odgovor članu tobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
21.1.2010 13:46:51   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

semper* - cena za avtosedež???

177 + poštnina = nekaj malega čez 200 evrčkov user posted image

Reby, kako si pa ti dobila že zavrnjene vrtce?????? Saj je vpis šele marca, a ni tako da do takrat ves čas prošnje sprejemajo??? Jaz sem dala prošnjo samo za enega, samo mamo zelo malo šans. Je pa čist OK, če je tašča rekla, da ga ne bo čuvala, tebi pa takoalitako ni do tega. Problem je, če tašča hoče, ti pa ne bi user posted image  Tenks in hvala za objemčke user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
21.1.2010 14:08:01   
sonček33
Lovro že 3 ure spiuser posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
21.1.2010 14:11:33   
sonček33
Sekica, letos proti poletju pa mi pridemo z avtodomom v vaše konce....mi boš mal povedala kam se splača it, pa kje se dobro je , mimogrde lučka, jaz ful rada kuham in še rajši jem, tako da tudi skoraj vsak dan kuham, pa ne enkrat, večkratuser posted image , pa mami te nazaj pozdravlja.

Sekica pa na kufe bomo šli.Da LOvro in Zarja izmenjata tel. številki.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
21.1.2010 14:15:31   
lučka 25
Sempre*, upam da bo s Klemnom kmalu bolje. Se zna to zgodit po cepljenju proti rotavirusu. Pa super stolček ste nabavli.

Reby, no lepo da je Tomijev ušesek zdrav.user posted image

Tobi, lepo da si se oglasila. Pa lepo napredujte še naprej.

sonček, kakšno je kaj v vašem koncu, a je tudi nizka oblačnost. Moj gre danes v vaš konc šele zvečer, kopa itak ni več sončka. No ja, ti si še, samo unega na naebu ne.user posted image

Kruce, super knjiga. Sta jo prijatelja pohvalila, ko sta jo morala pebrati, saj nista več vedela kaj naj storita pri 1,5 leta stari hčerki. Sta spremenila taktiko in po enem tednu je bilo spanje enkratno, nič več nočna mora.

Goldy, kakšen nasmeh user posted image . A ne, so dobri ko se takole smejijo.

blanč, pridna mami in predvsem vstrajna ter dosledna. da ti to uspeva pri 2 si res dobra. Vse pohvale. Jaz vedno tašči rečem, da je naša za marsikatero stvar pridna zato, ker jo je tako naredil najin sistem, doslednost, neka dnevna rutina. Da so otroci pridni, ampak če starši delajo na tem so pa res pridni.user posted image

spanje: mani je pa nerodno. Saj veste kako pravijo, kovačeva kobila je vedno bosa. user posted image  Dopoldan in pooldan itak spi v vozičku po ene pol urce. 13-14.30 pa v svoji sobi. Tako je tudi ponoči. Ampka uspavanje...user posted image  Mamica jo uspava v naročju. Kar ne morem se navadit, da bi jo dala v posteljico in jo malo uspavala, malo pa pustila da bi se sama. Sem probala 2x pa je bla žurka, takoj na trebuhu, pa plazenje po postelji....posledično bruhanje (če pa je polen želodček), potem preoblačenje....mami pa obupala. Obljubim, da se bom poboljšala. user posted image  In priznam, mal je tako tudi zato, da se jaz pocrkljam.user posted image

So me pa danes klicali iz Jeseniške bolnice. Greva z Nežo v ponedeljek na provokacijske teste za mleko. Tam naj bi ostali maksimalno 4 dni. Upam, da bo tako, ker to potem pomeni, da smo prerasli alergijo na mleko. Bova pa baje v sobi še z 2 mamicama in približno enako starima otrokoma. To bo pestro, vsak svoj ritem, šunder....me kar malo skrbi. Mah bo že, mal bomo na glavo, ves ritem se nam bo zmešal,...ampak za zdravje vse.
So pa res hitri, nisem pričakovala da bova tako kmalu na vrsti. Samo 3 tedne od prejšnjih testov.

Neposredna povezava do sporočila: 2431
21.1.2010 14:18:38   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Sekica, letos proti poletju pa mi pridemo z avtodomom v vaše konce....mi boš mal povedala kam se splača it, pa kje se dobro je , mimogrde lučka, jaz ful rada kuham in še rajši jem, tako da tudi skoraj vsak dan kuham, pa ne enkrat, večkratuser posted image , pa mami te nazaj pozdravlja.

A veš da sem prav razmišljala, da moram povedat, da ti tudi vsak dan kuhaš. Dostikrat poveš kakšno idejo. Si pridna gospodinja, ni kaj. user posted image  Pa hvala za pozdrave.

Jaz sem se danes nakuhala za nežo. Ko delam meso (zdaj ga še kuham, pa še to smo samo pri teletni ostali, ostalega še ne upam probat zaradi alergije - piščanec). Pa potem skuham vsaj za 3x in dam po porcijah v skrinjo. Potem pa je treba skuhat še zelenjavo, pa riževe testenine. Sam da bo pol jedla.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
21.1.2010 14:21:10   
lučka 25
A ja. Sem pozabla še to povedat. Je včeraj prvič štrajakal pri novi jedi. Do sedaj se še ni zmrdovala, ali protestirala. Sem ji zvečer skuhala koruzni zdrob(in to eko, lepo prosim user posted image ), pa je dala v usta plunila ven in usta so ostala trdno zaprta, pa namršla nos in pihala skozenj. Prav smešna je bla. Je potem mami hitro naredila mlečno kašico, pa je potem jedla.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
21.1.2010 14:21:58   
lučka 25

Lovro že 3 ure spiuser posted image

No naša sedajle spi že uro pa pol. Me zanima koliko časa še misli. Ponavadi je to dovolj.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
21.1.2010 14:26:04   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

So me pa danes klicali iz Jeseniške bolnice. Greva z Nežo v ponedeljek na provokacijske teste za mleko. Tam naj bi ostali maksimalno 4 dni. Upam, da bo tako, ker to potem pomeni, da smo prerasli alergijo na mleko. Bova pa baje v sobi še z 2 mamicama in približno enako starima otrokoma. To bo pestro, vsak svoj ritem, šunder....me kar malo skrbi. Mah bo že, mal bomo na glavo, ves ritem se nam bo zmešal,...ampak za zdravje vse.
So pa res hitri, nisem pričakovala da bova tako kmalu na vrsti. Samo 3 tedne od prejšnjih testov.

lučka, me zanima, saj se mi zdi, da sem nekje videla, pa pozabila, kakšni so bili testi na mleko. so pokazali nulo? ker greš zdaj na provokacijo. kaj naj ti rečem, bravo!!! upam, da bosta čimprej doma in da bo vse okej! no, mi bomo prvo RD torto jedli za alergike. sicer je ful dobra, sem šla danes poskusit en košček. pri nas alergija ni izvenela, čakam pa še na izvide, ker ne vem kdo, eni sužnji baje, zaprti v kleti, ne uspejo izvida spisat in dat na pošto user posted image , čakam že 3 tedne na papir, ker so me poklicali o telefonu: ja halo, tukaj blabla, vaša hči ima še vedno alergijo, tu-tu-tu-tu .... sm sam čukast gledalauser posted image

nokes

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
21.1.2010 14:52:41   
Reby

Sekica, letos proti poletju pa mi pridemo z avtodomom v vaše konce....

O, fancy user posted image
Kako pa kaj dieta? user posted image

Semper - ja, so mi odgovorili in to vsi enako, da so zasedene vse kapacitete že za to leto user posted image
tobika - ja, oglašanje na telefon je pa Hedijina slaba točka. Jaz se kr ustavim, ko se mimo peljem, tako nenapovedano, mama tak zmenjen user posted image
lučka - super, da gresta na teste in upam, da ne bo preveč pestro v sobi. Naš veliko čez dan spi. Imava nek ritem - 2 ali 2 urci in pol bedenja, ura spanja ali več itd. Grem jaz večkrat čez dan tud zram njega spat, da nadomestim spanje.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
21.1.2010 14:53:49   
Reby
lučka - ti toliko kuhaš za Nežo, da bi lahko te tvoje jedilnike malo delila z nami, bi nam prav prišlo user posted image   Pri nas je zelenjava bljek, tudi krompirja nima rad user posted image  Zdej mešam zelenjavo in sadje skupaj, da je. Edino cvetačo ima rad.

< Sporočilo je popravil Reby -- 21.1.2010 14:54:37 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
21.1.2010 15:44:11   
Bumo
Pupike moje, samo, da vas na hitro pozdravim, pol pa gre za nazaj brat, kaj sem spet zamudilauser posted image
MI smo OK, mala ima nove fore....smo veseli in se smejimo, ko grem pa vstran pa se dere na vse mociuser posted image
pa sem mislia, da nas to obdibje ne bo tako hitro doletelo.
grem brat, pa zvečer še kaj pokomentiramuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
21.1.2010 15:45:06   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

lučka, me zanima, saj se mi zdi, da sem nekje videla, pa pozabila, kakšni so bili testi na mleko. so pokazali nulo? ker greš zdaj na provokacijo. kaj naj ti rečem, bravo!!! upam, da bosta čimprej doma in da bo vse okej! no, mi bomo prvo RD torto jedli za alergike. sicer je ful dobra, sem šla danes poskusit en košček. pri nas alergija ni izvenela, čakam pa še na izvide, ker ne vem kdo, eni sužnji baje, zaprti v kleti, ne uspejo izvida spisat in dat na pošto user posted image , čakam že 3 tedne na papir, ker so me poklicali o telefonu: ja halo, tukaj blabla, vaša hči ima še vedno alergijo, tu-tu-tu-tu .... sm sam čukast gledalauser posted image

Mi smo šli na Jesenice, kjer so glede testov hitri. za kožne teste dobiš spisano že na dan odpusta (tudi če je samo ambulantno), krvne izvide pa v roku 4 delovih dni. Mi smo bili na primer v ponedeljek na testih, v petek pa je že bila pošta za krvne izvide. So res hitri.
No na prvem testiranju (pri skoraj 4 mescih starosti) so kožni pokazali alergijo na beljak, krvni pa 0,1 na mleko, rumenjak in beljak. Pri 6 mesih starosti pa, so kožni testi pokazali pozitivno na pasjo dlako, piščanca in pomaranča. Krvni pa manj kot 0,1 oz. v mejah normale za rumenjak, beljak piščanca in melko. Priporočali so, da naj kar sami doma sprobamo za rumenjak in piščanca, za mleko pa gremo na provokacijo. Smo meli ves čas nizke vrednosti, ampak smo imeli sprva strogo dieto, zdaj pa bomo videli.

Kakši pa so kaj pri vas rezultati? Pa če ste šli v LJ, sem slišala da imajo tam res velike "težave" s temi, da napišejo izvid. Je obi čakala mislim da 2 mescauser posted image

Upam, da tudi pri vas izvenijo alergije.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
21.1.2010 15:49:55   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

lučka - ti toliko kuhaš za Nežo, da bi lahko te tvoje jedilnike malo delila z nami, bi nam prav prišlo user posted image   Pri nas je zelenjava bljek, tudi krompirja nima rad user posted image  Zdej mešam zelenjavo in sadje skupaj, da je. Edino cvetačo ima rad.

Tukaj imaš že par idej user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/Kombinacije_Gh/m_3459261/tm.htm

Danes je pa na primer jedla blitvo, bučko, cvetačo, telečje meso, riževe testenine.

Bučke so tudi malo sladke in jaz sem ji potem vsako novo zelenjavo v prvo dala skupaj z bučkami. Pa je vse sprejela.

obi, sem se sedaj spomnila. Ne vem, če sem ti že omeila. Pri nas je Neža tudi malo alergična na korenje, pa ji dam namesto tega pasinak, ki je podoben korenju glede vitaminov. Je kot mešanica korenja in kolerabe, je pa tak kot korenje samo da je bele barve. Če bo kaj pomagalo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
21.1.2010 15:54:55   
nokes
lučka, hvala, bom naslednji teden držala pesti za vajuuser posted image . a ti kupuješ nekje vse bio? poveš kje, al je to na frendšip bazi user posted image

nokes

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
21.1.2010 17:36:39   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

lučka, hvala, bom naslednji teden držala pesti za vajuuser posted image . a ti kupuješ nekje vse bio? poveš kje, al je to na frendšip bazi user posted image

Razni zdrobi, moke mi mami prinese z ene eko kmetije v Čirčah (pri Kranju) al pa je še enka kmetija ki to drži in sicer na Polici pri Naklem oz. Kranju. Zelenjavo pa jemljem ob vikendih pri enem kmetu na tržnici, ki je doma iz Besnice (spet pri Kranju). ni toliko na frendšip bazi user posted image

Pa hvala za pestke, upajmo na najboljše.user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
21.1.2010 17:38:39   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: tobika

Joj jaz se tolko poredko oglašam da me je kar sram. Ampak vas pa pridno prebiram.
Vidim da se pogovarjate o avtomobilskih sedežkih. Tisti ki kupujete Britax (Romer) so sedežki definitivno najcenejši na http://www.pramworld.co.uk/index.html. Evolva je tam 109 funtov kar znese ca. 126 eur + poštnina 35 funtov (40 EUR). Dostava pa je v roku 7 dni preverjeno.

Lepo se imejte.

Hvala tobika, sem tudi tam gledala. Moja Evolva je najnovejša, je tudi tam malo dražja, pa še kartico bi mogla imet, pri baby-express pa sem denar nakazala kar na tekoči račun. Če bi bila bistvena razlika, bi prosila eno prijateljico za pomoč, tako pa se mi niti ni splačalo.

Pa še kaj nam kdaj napiši ... ali pa nam vsaj kakšno slikico sem pa tja pripopaj user posted image  Lepo se rihtajte!

(odgovor članu tobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
21.1.2010 20:15:07   
sonček33
sonček, kakšno je kaj v vašem koncu, a je tudi nizka oblačnost. Moj gre danes v vaš konc šele zvečer, kopa itak ni več sončka. No ja, ti si še, samo unega na naebu ne.

Lučka, sončka nič.

Neposredna povezava do sporočila: 2444
21.1.2010 20:16:30   
sonček33

Želim vama dobre rezultate. In super, da so hitri, da človek ve, pri čem je.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
21.1.2010 20:19:04   
sonček33

Sekica, letos proti poletju pa mi pridemo z avtodomom v vaše konce....

O, fancy
Kako pa kaj dieta?

ah fensi, kje pa...jaz pa ne ...daleč od tega in avtodom ni naš in gre za tisti super truper flavr pavr kombi...

glede diete pa...ti si moja slaba vest....en dan mi gre bolje, drug dan slabše..torej sem na istem :)  pa kaj, samo da sem srečnauser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
21.1.2010 20:26:33   
Reby

ah fensi, kje pa...jaz pa ne ...daleč od tega in avtodom ni naš in gre za tisti super truper flavr pavr kombi ..

A dej nehi, a un Wolkswagen star? Tist je men ful dober user posted image

glede diete pa...ti si moja slaba vest....en dan mi gre bolje, drug dan slabše..torej sem na istem :)  pa kaj, samo da sem srečnauser posted image user posted image

Se kr podpišem user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
21.1.2010 20:27:51   
sonček33
jap reby, un WV

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
21.1.2010 21:14:32   
Serendipity

Iiiii sem se takoj v to zapičila!!! Yeeaaah! To mi delaj! Superca - boš videla kak so naši kraji fajn user posted image user posted image ! Boste šli domov pa boste samo güčali user posted image  user posted image !  KOMAJ ČAKAM! (oz čakave) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

reby - kdaj pa vas pripelje pot k nam? nekja si enkrat omenjala... user posted image

spanje: mani je pa nerodno. Saj veste kako pravijo, kovačeva kobila je vedno bosa.  Dopoldan in pooldan itak spi v vozičku po ene pol urce. 13-14.30 pa v svoji sobi. Tako je tudi ponoči. Ampka uspavanje...  Pssssssst.. Bom šla jaz tudi tole knjigico pofirbcat. Po eni strani mi paše, da je tak cart (jap, majo prav - nam pašeuser posted image ), po drugi strani no ... zaenkrat mi še obe strani pašeta - ampak, na dolgi rok pa ni pametno, po moji zdravi kmečki logiki user posted image user posted image user posted image user posted image Mamica jo uspava v naročju. Kar ne morem se navadit, da bi jo dala v posteljico in jo malo uspavala, malo pa pustila da bi se sama. Sem probala 2x pa je bla žurka, takoj na trebuhu, pa plazenje po postelji....posledično bruhanje (če pa je polen želodček), potem preoblačenje....mami pa obupala. Obljubim, da se bom poboljšala.  In priznam, mal je tako tudi zato, da se jaz pocrkljam. hihi

Superca! lepo opravita! keeping fingers crossed

obika - boš kazensko dobila user posted image user posted image user posted image Kak je tvoje sončece?

blančika - kapo dol. Res si super, da ti uspeva.user posted image

Tak, sem spet pol ven spustila, ker naša pupa zadnje čase prav dobro ve kdaj je mama za čarunalikom user posted image in moram da šiban.

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 21.1.2010 21:17:06 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
21.1.2010 21:26:18   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Sonči Se ti splača it u une konce konec junija, ko je dan odprtih vrat Radgonske kleti.
A ne seki?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.