lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 So me pa danes klicali iz Jeseniške bolnice. Greva z Nežo v ponedeljek na provokacijske teste za mleko. Tam naj bi ostali maksimalno 4 dni. Upam, da bo tako, ker to potem pomeni, da smo prerasli alergijo na mleko. Bova pa baje v sobi še z 2 mamicama in približno enako starima otrokoma. To bo pestro, vsak svoj ritem, šunder....me kar malo skrbi. Mah bo že, mal bomo na glavo, ves ritem se nam bo zmešal,...ampak za zdravje vse. So pa res hitri, nisem pričakovala da bova tako kmalu na vrsti. Samo 3 tedne od prejšnjih testov. lučka, me zanima, saj se mi zdi, da sem nekje videla, pa pozabila, kakšni so bili testi na mleko. so pokazali nulo? ker greš zdaj na provokacijo. kaj naj ti rečem, bravo!!! upam, da bosta čimprej doma in da bo vse okej! no, mi bomo prvo RD torto jedli za alergike. sicer je ful dobra, sem šla danes poskusit en košček. pri nas alergija ni izvenela, čakam pa še na izvide, ker ne vem kdo, eni sužnji baje, zaprti v kleti, ne uspejo izvida spisat in dat na pošto , čakam že 3 tedne na papir, ker so me poklicali o telefonu: ja halo, tukaj blabla, vaša hči ima še vedno alergijo, tu-tu-tu-tu .... sm sam čukast gledala Mi smo šli na Jesenice, kjer so glede testov hitri. za kožne teste dobiš spisano že na dan odpusta (tudi če je samo ambulantno), krvne izvide pa v roku 4 delovih dni. Mi smo bili na primer v ponedeljek na testih, v petek pa je že bila pošta za krvne izvide. So res hitri. No na prvem testiranju (pri skoraj 4 mescih starosti) so kožni pokazali alergijo na beljak, krvni pa 0,1 na mleko, rumenjak in beljak. Pri 6 mesih starosti pa, so kožni testi pokazali pozitivno na pasjo dlako, piščanca in pomaranča. Krvni pa manj kot 0,1 oz. v mejah normale za rumenjak, beljak piščanca in melko. Priporočali so, da naj kar sami doma sprobamo za rumenjak in piščanca, za mleko pa gremo na provokacijo. Smo meli ves čas nizke vrednosti, ampak smo imeli sprva strogo dieto, zdaj pa bomo videli. Kakši pa so kaj pri vas rezultati? Pa če ste šli v LJ, sem slišala da imajo tam res velike "težave" s temi, da napišejo izvid. Je obi čakala mislim da 2 mesca Upam, da tudi pri vas izvenijo alergije.
|