Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.1.2010 23:07:20
|
|
|
|
blanč
|
my IZVIRNO SPOROČILO: Reby A ne da? Če boš rabila pomoč, ti bom pomagala. Samo midva plačujeva vse preko PayPala, ker kupujeva največkrat preko Ebaya. Če imaš kreditno kartico, pa tak ni problem kupit preko spletne strani. Zdele sem gledla še na mytoys.de, tam pride 209 EUR, so pa stroški pošiljanja 15,95 EUR, tako da so malo dražji. Kje pa najdeš stroške pošiljanja na mytoys.de,blont no, sej mi ni za zamerit
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.1.2010 23:11:03
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Alo! Je katera morda prebrala bukvico; Spi dete spi Kako navadite malčka mirno spati Jedrnat vodnik po metodi dr. Eduarda Estivilla Poučno....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.1.2010 23:37:40
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Alo! Je katera morda prebrala bukvico; Spi dete spi Kako navadite malčka mirno spati Jedrnat vodnik po metodi dr. Eduarda Estivilla Poučno.... Neeeeee Se splača? Ni kakšne metode izjokavanja notri ali pa česa podobnega? Goldy, zdaj si pa pohvaljena, res Tale nasmešek mi je res polepšal dan Se*, sej tudi jaz kar ne morem verjet, po kom se je vzel tale naš fantič So mi pa roke govorile, da se je kar dobro poredil cunjice pa itak vse že premale ... sem šla že eno vrečo spakirat, da jo vrnem se je moj zadnjič jezil, da so mu že vse premajhne, pa je imel kar prav
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 20.1.2010 23:47:03
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Ni teh metod, ti pa odpre oči . Marsikatere stvari počnemo zarad nas ne zaradi otrok, z njimi se mi cartljamo, pol pa obupujemo. Sicer mi nimamo problemov s spanjem itd, vendar pa se z ženo v nekaterih stvareh ne strinjava in ta bukvica je dala prav meni V čem se nisva strinjala? V tem da je treba malo dete neprestano cartljati.... Da se jo je uspavalo v dnevni (pred odprtim TV...) Kar potegne za sabo čez čas določene posledice.... No in danes sicer z velikimi mukami smo po priporočilu iz bukve probali zaspati v sobi - samostojno. PS ni bilo joka, temveč ŽURKAAAAAAAAA Spimo<<!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 0:10:22
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Ni teh metod, ti pa odpre oči . Marsikatere stvari počnemo zarad nas ne zaradi otrok, z njimi se mi cartljamo, pol pa obupujemo. Sicer mi nimamo problemov s spanjem itd, vendar pa se z ženo v nekaterih stvareh ne strinjava in ta bukvica je dala prav meni V čem se nisva strinjala? V tem da je treba malo dete neprestano cartljati.... Da se jo je uspavalo v dnevni (pred odprtim TV...) Kar potegne za sabo čez čas določene posledice.... No in danes sicer z velikimi mukami smo po priporočilu iz bukve probali zaspati v sobi - samostojno. PS ni bilo joka, temveč ŽURKAAAAAAAAA Spimo<<! To se pa kar strinjam s tabo, s tem da je pri nas ravno obratno. Je bil moj čist nesrečen, ko sem jaz začela uvajati spanje po nekih regelcih, po večerni rutini, brez crkljanja (OK, tle smo ženske malo v prednosti, ker ga pa moramo podojiti, če dojimo), v svoji posteljici (takrat še zibki) ipd. Od takrat imamo mirne noči in spanje ob 9 skoraj brez izjeme. On bi se včasih še kar po veliki postelji valjal s tamalim in ga nekaj uspaval. No, saj zdaj ga je minilo. Je k sreči pogruntal, da tako ne gre in da smo na ta način vsi utrujeni in čist razštelani ... Ko smo ravno pri spanju - danes naš tamali tako nemirno spi, da je joj. Kar naprej se oglaša, piska, vriska, stoka Je pa imel popoldan res ful poln nosek, upam da je bil to razlog za tisto čudno oglašanje Zdej grem pa tudi jaz pod kožo gledat NOČKO!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 6:54:25
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Ni teh metod, ti pa odpre oči . Marsikatere stvari počnemo zarad nas ne zaradi otrok, z njimi se mi cartljamo, pol pa obupujemo. Sicer mi nimamo problemov s spanjem itd, vendar pa se z ženo v nekaterih stvareh ne strinjava in ta bukvica je dala prav meni V čem se nisva strinjala? V tem da je treba malo dete neprestano cartljati.... Da se jo je uspavalo v dnevni (pred odprtim TV...) Kar potegne za sabo čez čas določene posledice.... No in danes sicer z velikimi mukami smo po priporočilu iz bukve probali zaspati v sobi - samostojno. PS ni bilo joka, temveč ŽURKAAAAAAAAA Spimo<<! To se pa kar strinjam s tabo, s tem da je pri nas ravno obratno. Je bil moj čist nesrečen, ko sem jaz začela uvajati spanje po nekih regelcih, po večerni rutini, brez crkljanja (OK, tle smo ženske malo v prednosti, ker ga pa moramo podojiti, če dojimo), v svoji posteljici (takrat še zibki) ipd. Od takrat imamo mirne noči in spanje ob 9 skoraj brez izjeme. On bi se včasih še kar po veliki postelji valjal s tamalim in ga nekaj uspaval. No, saj zdaj ga je minilo. Je k sreči pogruntal, da tako ne gre in da smo na ta način vsi utrujeni in čist razštelani ... Ko smo ravno pri spanju - danes naš tamali tako nemirno spi, da je joj. Kar naprej se oglaša, piska, vriska, stoka Je pa imel popoldan res ful poln nosek, upam da je bil to razlog za tisto čudno oglašanje Zdej grem pa tudi jaz pod kožo gledat NOČKO! Tudi mi smo že od začetka začeli uvajanje spanja brez crkljanja in v spalnici brez atija in mame in tudi naša dva spita. Je pa res, da se držimo reda kot pijanec plota . Ob sedmih večerja ob polosmih spat in po novem jima dam na radio en CD z uspavankami (sem jih dobila v porodnišnici v paketu) in ko povem, da naša mulčka spita že celo noč že kakšne 4 mesece vsi hvalijo kako pridna otročka imam, namesto, kako vstrajno mamo imata Tudi čez dan ista rutina točno ob urah jest in potem spat in tako si priborim tudi kakšno prosto urico čez dan.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 8:07:57
|
|
|
|
Reby
|
blanči - pisala sem jim kruce, blanči, Semper - se strinjam z vami, jaz sem ga parkrat dala že kr v postlco, prižgala zvezdico in naj spi. Moj bi ga pa nosil po rokah in uspaval in se vedno jezim. Čez dan ni nikol problem zaspat, ko vidim, da je zaspan, ga nesem v postlco in zaspi, zvečer ko je pa ati zram, pa se bi nosil... Semper - mi se že 2 dni ful premetavamo in nič ne spimo. Jaz hodim ko zombi okrog. Bom vprašala pediatrinjo, kaj naj. Madonca, vaš Klemen je pa ornk korenjak. Pa dej, pejd že na FB Goldy - vaša Alja je res prekrasna pupa A ko jim date fiziološko noter, priteče pri drugi nosnici ven? Pri našmu ne Pa mu jo ful velik zlijem noter in zaprem nosnico, pa samo slišim, kako jo pogoltne. Danes mi je nekaj začel kašljat. Je pa res, da moj kašlja in se je mogoče kaj nalezel
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 8:09:33
|
|
|
|
Reby
|
Še kofe. Jaz šibam tamalga nafutrat, pod tuš in ob 9.00 k P.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 8:25:49
|
|
|
|
blanč
|
Reby a to pomeni, da potem pošiljajo v slo?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 10:23:45
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby blanči - pisala sem jim kruce, blanči, Semper - se strinjam z vami, jaz sem ga parkrat dala že kr v postlco, prižgala zvezdico in naj spi. Moj bi ga pa nosil po rokah in uspaval in se vedno jezim. Čez dan ni nikol problem zaspat, ko vidim, da je zaspan, ga nesem v postlco in zaspi, zvečer ko je pa ati zram, pa se bi nosil... Semper - mi se že 2 dni ful premetavamo in nič ne spimo. Jaz hodim ko zombi okrog. Bom vprašala pediatrinjo, kaj naj. Madonca, vaš Klemen je pa ornk korenjak. Pa dej, pejd že na FB Goldy - vaša Alja je res prekrasna pupa A ko jim date fiziološko noter, priteče pri drugi nosnici ven? Pri našmu ne Pa mu jo ful velik zlijem noter in zaprem nosnico, pa samo slišim, kako jo pogoltne. Danes mi je nekaj začel kašljat. Je pa res, da moj kašlja in se je mogoče kaj nalezel Jaz ju položim na bok, glavico rahlo pritisnem na podlago in stisnem kolikor gre pač v eni brizgi ven in skoraj vse priteče v drugi nosnici ven, malo pa tudi popijeta ni kej. Počakam, da se malo odmoči in pol posrkam ven, včasih se smejita, včasih tulta ampak kar mora bit, mora bit...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 11:04:51
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Reby a to pomeni, da potem pošiljajo v slo? Ja sevede, sej smo EU :) Hvala za napotke za čiščenje noska. Mi nimamo več vnetega ušeska, smo zdravi. Zdej pa ga grem nafutrat
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 11:07:53
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: blanč Reby a to pomeni, da potem pošiljajo v slo? Ja sevede, sej smo EU :) Hvala za napotke za čiščenje noska. Mi nimamo več vnetega ušeska, smo zdravi. Zdej pa ga grem nafutrat Večina nemcev tega še ne ve:):):)Pošiljajo samo v avstrijo
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 11:11:22
|
|
|
|
Goldy
|
No, da tega našega otroka prav obrnem. Hvala, hvala za komplimente! Pa itak so vsi takiiii cukrčki!!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 11:21:51
|
|
|
|
sonček33
|
Ko je lepa ALja, pa nasmeh do ušeš
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 11:23:27
|
|
|
|
sonček33
|
Reby, ja vedno ne priteče skozi drugo nosnico ven. Sploh, če mu to delaš v leže. POtem gre večinoma v grlo in potem v želodec, kar je pa tudi ok. Ti samo spiraj. MI smo v preteklem tednu porabili2 litra fiziološke..še dobro, da jo sama "kuham", drgač bi samo še v lekarno hodili Mojsonček, kao ste? Semper, pa vi?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 11:39:57
|
|
|
|
Reby
|
sonček - daj mi prosim recept za fiziološko. Katero sol pa vzameš? Jaz imam doma morsko od Solin. blanči - sej vem, Nemci so totalno zahojeni. Take so velike nacije, isto kot Američani. Če boš kej rabla, da ti napišem, prevedem, kar pošlji :)
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 11:41:04
|
|
|
|
sonček33
|
Pol litra vode zavreš in dodaš malo žličko soli. Kaj ap vem katero imam..šparovo
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 11:44:11
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby sonček - daj mi prosim recept za fiziološko. Katero sol pa vzameš? Jaz imam doma morsko od Solin. blanči - sej vem, Nemci so totalno zahojeni. Take so velike nacije, isto kot Američani. Če boš kej rabla, da ti napišem, prevedem, kar pošlji :) Jaz kr mojga zagnjavim pa pol vse zrihta Veliko pa kar do avstrije naročim, mam tam najboljšo frendico pa mi pol ona dostavi.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 11:50:25
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: blanč Reby a to pomeni, da potem pošiljajo v slo? Ja sevede, sej smo EU :) Hvala za napotke za čiščenje noska. Mi nimamo več vnetega ušeska, smo zdravi. Zdej pa ga grem nafutrat No super, sem vesela za vas! JAz čistim podobno kot Blanč. Ampak zdej se že tolk zvira, da da glavo čist nazaj, imava ful borbe, ga moram na trdo prijeti ... Tudi v leže je OK. Tule so na veliko klepetale punce na to temo: http://www.ringaraja.net/forum/ali_delam_narobe%3F/m_4847726/tm.htm Preberi, je kar koristno. Naš danes pol noči ni prespal, pa bruhal je že ene 10-krat Pripisujem rotavirusu, saj je bilo že zadnjič podobno, vendar v milejši obliki ... Zdaj je končno zaspal in upam da bo trajalo ... ne zaradi sebe, ampak zaradi Klemna, saj mora počivat, da pride k sebi Se mi pa zdi danes grozno mrzlo zunaj, pa ivje je vsepovsod ... mogoče prvič po olgem času rajši ne bomo šli ven Aja, avtosedež sem že dobila, pri baby-express.net vse štima, kot je treba! Priporočam.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 11:57:46
|
|
|
|
Goldy
|
sonček33 - tse je tako krohotala, da je bila kar solzna. Lovro je tak fant za vikat. semper* - pa s čim ti to futraš Klemna??? Je pa Klemen se kar zagledal v dedka mraza Jaz sme danes oddala že vlogo za vrtec. Uf, kako čas beži... Sem hotla še kaj napisat, pa je treba zizo dat.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 12:30:30
|
|
|
|
Reby
|
Semper - ful lep sedež, sem tud jaz mal pobrskala po tej strani, ampak je Tobi po 229 EUR + poštnina, mene pa pride s poštnino 214 EUR. Hvala za link, sem že zadnjič brala. Danes mi je P rekla, naj mu našpricam sede - sem nabavla tud dozico pod pritiskom, pa bomo vidl. Sej našpricat pusti, sesat je večji problem - no, kokr kdaj, enkrat je priden, drugič se pa zvija. Bošček Klemen, a takle ga je zmatral. Upam, da bo čimprej boljši Mi2 sva tud zdele mela borbe za zaspat. Pa sem mu še mal čaja dala in je potem zaspal, seveda sem ga morala božat po glavi in mu pet Goldy - jaz sem že tud oddala vloge, napisala sem jih kar 7, pa sem dobla že 5 negativnih. Zdej čakam še odgovore od 2 najbližjih vrtcev. Če ne bom dobla, pa ne vem, kaj bom. Zasebno varstvo je predrago, v tem primeru je bolje, da se zmenim v službi, da me da na zavod in ostanem kr doma. Tašča ga pa itak ne bo pazla, je že enkrat rekla. Pa sej jaz tud ne bi hotla, da ga ma.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 12:31:41
|
|
|
|
Goldy
|
semper* - cena za avtosedež???
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 12:45:54
|
|
|
|
Goldy
|
Reby - madonca! Za vrtec! Jaz upam, da dobimo pri nas. Tu v bližini ali pa v mestu. Imamo neki privat variant, ki so polne, moram pa prečekirat tudi cene. Itak bomo morali nekako poletje preživet, mal očka, mal dedi (ko bo imel dopust), mal moževi doma. Neki bom imela še jaz dopusta.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 13:15:45
|
|
|
|
Reby
|
Goldy - jah, takle mamo. Upam, da ti dam CD še ta teden na pošto tobika - spet inkognito? Še kr prelena za pisanje? Se kaj slišita s Hedi? Sem jo pozabla vprašat, kako si kaj.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 21.1.2010 13:22:29
|
|
|
|
tobika
|
Joj jaz se tolko poredko oglašam da me je kar sram. Ampak vas pa pridno prebiram. Vidim da se pogovarjate o avtomobilskih sedežkih. Tisti ki kupujete Britax (Romer) so sedežki definitivno najcenejši na http://www.pramworld.co.uk/index.html. Evolva je tam 109 funtov kar znese ca. 126 eur + poštnina 35 funtov (40 EUR). Dostava pa je v roku 7 dni preverjeno. Lepo se imejte.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.