Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Oooo, Zarjica, lepotička naša Kako že je in kako velika pupa je že? Koliko pa ste namerili nazadnje cm in g? obrvi - sej ne morem verjet, vsak se zapiči v Tomijeve obrvi Najprej babica v porodni, potem pediatrinja pri odpustu iz P, pa naša pediatrinja... Kaj so to obrvi Naš jih ima komaj kaj ... tako da meni je čist jasno, zakaj se ljudje zapičijo vanje Sam takele lepe poljubčke je pa luštno prejemat, kaj??? IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Jaz sem zadnje čase res ena zmeda... Pol stvari pozabim, pol stvari ne napravim. Zgleda, da mi sneg škodi No, Zarja je na zadnji P (6.1.10) merila 67 pa še nek drobižek, tehtala pa je 7030 (uh, tu nekje, nad 7, nisem več ziher pa se mi ne da it čekirat ) goldy - komaj čakamo vašega cukra! semper* - kakšne zvoke? Kot grlni glasovi ali kot da ne bi mogel dihati ali kot da bi se želel skašljati? Držim pestke za vas & lepo opravite pri P. Zarja se je zdaj že dva dni zaporedoma ponoči 2x zbudila. Uh, po tolikih mesecih prespanih noči, mi je kar šok. Upam, da ji to ne pride v navado... ajsi - uh, tvoj cuker tak raste, da ne morem verjet! Vseeno lahko kakšna slikca tudi tu pade i IZVIRNO SPOROČILO: Reby Oooo, Zarjica, lepotička naša Kako že je in kako velika pupa je že? Koliko pa ste namerili nazadnje cm in g? obrvi - sej ne morem verjet, vsak se zapiči v Tomijeve obrvi Najprej babica v porodni, potem pediatrinja pri odpustu iz P, pa naša pediatrinja... Kaj so to obrvi Naš jih ima komaj kaj ... tako da meni je čist jasno, zakaj se ljudje zapičijo vanje Sam takele lepe poljubčke je pa luštno prejemat, kaj??? IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Jaz sem zadnje čase res ena zmeda... Pol stvari pozabim, pol stvari ne napravim. Zgleda, da mi sneg škodi No, Zarja je na zadnji P (6.1.10) merila 67 pa še nek drobižek, tehtala pa je 7030 (uh, tu nekje, nad 7, nisem več ziher pa se mi ne da it čekirat ) goldy - komaj čakamo vašega cukra! semper* - kakšne zvoke? Kot grlni glasovi ali kot da ne bi mogel dihati ali kot da bi se želel skašljati? Držim pestke za vas & lepo opravite pri P. Zarja se je zdaj že dva dni zaporedoma ponoči 2x zbudila. Uh, po tolikih mesecih prespanih noči, mi je kar šok. Upam, da ji to ne pride v navado... ajsi - uh, tvoj cuker tak raste, da ne morem verjet! Vseeno lahko kakšna slikca tudi tu pade Kar takole brez informacij bi ti nas pustila? Super mere ima tale vaša sončica No, našemu so pa danes namerili 73 cm in 9270 g Ja, zvoki so pa takšni, iz grla, kot da ne bi mogel dihati Ti je kaj znano??? Upam, da bo danes noč spet v kosu in da se vsi lepo naspite. In strinjam se, naj nam tudi Goldy, kakšno slikico male velike Alje privošči Enako velja za Ledenko Jaz nisem doma na FB, pol pa nisem na tekočem Lučka, očitno sva midve obe taki pridni gospodinji, ki vsak dan kuhata, zato pa za pospravljanje nimava takega veselja No, mi gremo edino takrat, ko gremo k P, običajno k mojim na kosilo, ker smo ravno v bližini. Za nas je tudi ob 12-ih prezgodaj. Je imela moževa babica včasih ene take ideje ... pa sem jo kar na hitro odvrnila od njih. Zdaj pozimi se trudim skuhati do 14-ih, pol pa previjanje in dojenje, pa da greva s tamalim še v enem doglednem cajtu ven, preden se stemni. Tamalika je pa tudi tako lušna, sem jo morala kar mojemu pokazat Mismis, tudi tebi en lep pozdravček, pa lepo, da si nas malo obiskala. Jaz samo občasno malo preberem vaš forum, tako a nisem kaj dosti na tekočem, kako si spet daleč s postopki ... kakorkoli že, naj se čimprej prime in potem tudi obdrži, da boš tudi ti lahko pestovala čisto pravega, luštkanega, najlepšega in najbolj pametnega IVF-otročka Aja, pa da ne pozabim novice dneva: naš tamali se od danes naprej popolnoma samostojno in kar naprej obrača na trebuh in spet nazaj na hrbet Zdej se je pa začelo. z danes na jutri, še vedno kar ne morem verjet. Bo treba zdaj ves čas paziti, kje je Kar se pa oglašanja tiče, je P rekel, da ni nič. Ne viroza, pljučka so ok, grlo tudi, v glavnem nič posebnega ... Upam, da bo nehal. Pri pikici se spet nismo nič jokali, rotaviruse je pomalical kot za šalo, pa počasi bomo začeli z GH. Evo, ful se je danes dogajalo. Vmes, ko sem jaz tole spesnila, je pa ziher že 10 novih postov
|