Angel_Tian
|
m_o_i - sem pozabila pogledat, ampak mislim, da moj dragi dela v petek 12.2. popoldne :) (bom danes za vsak slučaj preverila) Če pa ostanemo pri 19.2. gre pa moj mnda spet v nočno nusi - čestitke za izbiro imena zivepo - čisto narobe svet ja. Sem se pravkar vrnila iz malice. In danes je častil naš skopuški bosanac, ker ima rojstni dan. Me je kr šokiralo, ker sam sebi ne privošči niti tega, da bi kdaj kam na kako pijačo šel V službi imam pa nek naval za pisanje pogodb za sodelovanje s firmami in pisanjem nekih referenčnih poročil. V glavnem, sam mozak me je danes emibu - jaz nisem imela nobenega cuker testa, niti prvič niti sedaj. Tudi omenjen nič ni bil, tako da nehaj "paničarit" Očitno svoji G deluješ dovolj nepocukrana Stelirizatorja za flaške jaz nisem imela, tudi zdaj ga ne bom. In s tisto metlco mi je bilo prav nepraktično prat flaške. Sem vse pomivala čisto tako kot vso ostalo posodo. Edino kar sem počela, je bilo to, da sem pač vsake toliko časa flaške in cucle prekuhala. Pa je Tian čisto super izpadu Se mi včasih zdi, da hočemo preveč komplicirat glede vsega (no, sebe mislim, da lahko kar izvzamem). Ne otrok imet preveč "sterilnih", ker bodo potem zelo občutljivi na vsako bakterijco. Evo teja k - spet se glede sterilizacije strinjava in hvala za tvoje sočustovanje. Ja, ti dedci barvar - upam, da ti na testu niso čisto samega cukra našli gromska - saj je tvoje mnenje glede mojega lenuha doma čisto tapravo. Ampak moj si je pač bil tako zelo bogi, ker je lačen ostal Saj sem mu že večkrat zdeklamirala, da naj vsaj občasno sam za svojo rit poskrbi, ker hrane je pa doma vedno dovolj in če lačen hodi okrog, si je sam kriv. Saj sem zdaj že ok, ampak včeraj, ko me je natulil, sem se pa res kot neka miška počutla in še zjutraj mi je bilo tako čudno. Za prevoz na srečanje se bo vedno kaka LJ našla, drugače pa štajerske mašine lahko tudi pridemo po tebe teja k - tole trgovino Jysk poznam iz reklam ja, nisem še pa nekako uspela it tja pogledat. Mogoče ne grem ravno iz tega razloga, ker so v reklamah tako nizke cene in se bojim, da bi za cel tovornjak robe hotla ven odnest fiška33 - jaz svojemu sicer kar povem mnenje in mu tudi znam naredit slabo vest - sploh takrat, ko čisto brez razloga zvali krivdo na mene. Mu tudi vedno konkretno argumentiram, zakaj in kako. Za razliko od njega, ki se zna samo zdret in to brez kakega "ozadja". Ampak včeraj pa sem očitno bila res nekam totalno mimo. Sploh se mi ni dalo razpravljat. In ker mu nisem pod nos vrgla, zakaj si je sam kriv, če je lačen, mi je verjetno to manjkalo za pomiritev same sebe In za stajico. san - še tebi hvala za tolažbo. Jaz imam vsaj vas, ki stopite "na mojo stran". Moj bo s tapravo slabo vestjo kr sam ostal, čeprav mislim, da se mi tudi danes ne bo dalo razpravljat o njegovi lakoti Glede slik - jaz ti svoje lahko pošljem, če se ostale strinjajo, drugo rundo ima pa fiška. Drugače je pa najboljše, da se kr pridružiš pri naslednji rundi.