|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
20.1.2010 13:27:01   
san
pozdravljene punce

jaz sem imela danes zobarja in mi je zamenjala dve stari plombi, zdej imam pa za eno leto mir...jeeeeeuser posted image user posted image . no, upam, da kej vmes ne pride

emibu čestitke za 4-icouser posted image , le tako naprej!!! sej boš tudi tega konec meseca naredila, boš vidla! samo za knjige pa bo in če si prehlajena se kar lepo doma drži in v postelji razvajaj, pa en uč na knjigo in bouser posted image

a_t, mah teli naši moški so res eni smotanci včasih... sej te čist zastopim, ti pošiljam en user posted image , ker vem koliko meni taki pripetljaji poberejo ene energije in sem prav žalostna takrat. tudi pri nas ga včasih biksa moj, pa mu lepo razložim tako, da je na koncu on tisti, ki ima slabo vestuser posted image

moi v bauhausu jih majo ziher, te zabojnike, pa v ikeiuser posted image

cukr test sem imela v drugi in tretji nosečnosti, verjetno mi tudi tokrat ne uide. mogla sem bit na tešče in potem sem spila tam 50g glukoze z vodo - fuuuuuj bljaaaaak in se komi zadržala, da nisem bruhala. potem sem tam visela eno urco pred vrati z navodili, da se ne premikam niti na wc in potem so mi po 1 uri vzeli kri in sem šla domov. na srečo je bilo vedno ok. me je pa g poslala vedno zato, ker sem se v petem mesecu ponavadi precej zredila in otročka sta bila obakart večja kot bi mogla bit - za dva tedna

a_T, a tkole tebe s turki hecajouser posted image , ja no, bo potem res presenečenje, ma mene bi pobral od radovednostiuser posted image . tudi sedaj me malo nervira, ker so mi že spol spremenil. komaj čakam drug eden, da izvem, a bo zdej res pupa, al kaj... no, važno, da je bilo drugače vse ostalo ok z otročkomuser posted image
in držim pesti, da bo s staro mamo ok in seveda z tvojimi izvidi

krofi...joj, tolk govorite o krofih, da mi skoz sladko dišiuser posted image

kako lahko vidim slikce? kaj morm narediti? poslat kateri e-mail al kako?

steriliziranje... no, jaz sem itak dojila in to ful priporočam. nobenga kompliciranja ne doma, ne ponoči, ne zunaj. edino dudo sem prekuhala v navadni vodi par minut vsako jutro medtem ko sem si kafe delala in to je bilo to. no, kasneje ne več vsak dan, itak sem jo pa pri 6 mesecih ukinila potem.

moi, uspešno nabavljanje in zapravljanje ti želim

zdej mi je pa iz glave ušlo kaj sem še hotela....

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 576
20.1.2010 13:29:53   
san
aja, banjca, jst sm jo imela tudi kar na tleh al pa na stolu oz otroški mizi in je bilo ok. itak samo takrat, ko je bila patronažna, drugače sm jih kar v čebru ali pa umivalniku umivalauser posted image

no, toliko od mene, ne morem več...

ostalo je itak iz glave izpuhtelouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 577
20.1.2010 13:32:46   
Teja K
Fiška33 glede zbujanja slabe vesti... vaja dela mojstra... od kar sem noseča je malo težje, ker stvari pozabljam user posted image user posted image ,... jaz imam zelo grozen spomin, in v takšnih situacijah najdem kakšno stvar izpred 3 let user posted image user posted image in mu jo vržem pod nos, tako da samo lepo obmolkne, naredi žalosten obraz in me objame (pa ne okol govorit user posted image ).. je pa res, da sem ugotovila, da moram vse to z mirnim glasom povedat, ne pa se zdret, ker pol je čisto kontra učinek user posted image user posted image ...je pa res... da preden sem se to naučila, sem večkrat tak ogenj zanetla, da se cel teden nisva menla, pol pa mi je sodelavec dal nasvet user posted image

Mislim, da si prav naredila da nisi šla na cuker test user posted image user posted image , bi razneslo tisto napravo user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 578
20.1.2010 13:48:02   
petruscha

Ojla!

Pregled je za mano,..srček bije lepo in pravilnouser posted image user posted image , cukr test sem tudi naredila in o rezultatih me obvestijo (če bodo slabi). Zredila sem se za 7kg, veliko manj kot pri prvi nosečnosti v istem času user posted image user posted image . Za seznam pa še : iz user posted image nazaj na user posted image , ker se 1 mesec nazaj ko sem imela morfologijo spol ni videl dobro, pa nič zato. Drugim sedaj sploh ne mislim povedati spola, do naslednjega UZ pa je še kar nekaj časa in se bom verjetno kar takrat odločila, ali bom želela vedeti za spol ali ne. Cotik pa zaenkrat še ne bom kupovala,... ko pride ven nova spomladanska kolekcija, ker je Leon zimski in imam plišastih pajackov veliko, bom morala verjetno dokupiti še tanjše v zeleni, rumeni ali beli barvi.
Naslednji pregled 10.02..

Tole sem našla na RR v zvezi ugotavljanjem sladkorne bolezni v nosečnosti:

..................V tem obdobju lahko ginekolog po strokovni presoji odredi presejalni test za ugotavljanje sladkorne bolezni v nosečnosti oziroma gestacijski diabetes. To obliko sladkorne bolezni odkrijejo pri približno 1 % nosečnic. Test opravijo tudi pri bodočih mamicah, pri katerih zaznajo povečano rast ploda ali pojav sladkorne bolezni v družini, ponavadi pri starših ali starih starših. Dodatna tveganja so: pretekle nosečnosti, med drugim spontani splavi, prezgodnji porodi, pretežki otroci za gestacijsko starost in otroci z razvojnimi nepravilnostmi. V drugo skupino sodi  trenutna nosečnost: velik plod, veliko plodovnice, glukoza v materinem urinu, preveč kilogramov in starost nad 30 let. Ob potrditvi sladkorne bolezni v nosečnosti je potrebno zdravljenje in oster nadzor...............

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 579
20.1.2010 13:59:12   
Angel_Tian
m_o_i - sem pozabila pogledat, ampak mislim, da moj dragi dela v petek 12.2. popoldne :) (bom danes za vsak slučaj preverila) Če pa ostanemo pri 19.2. gre pa moj mnda spet v nočno user posted image user posted image

nusi - čestitke za izbiro imena user posted image

zivepo - čisto narobe svet ja. Sem se pravkar vrnila iz malice. In danes je častil naš skopuški bosanac, ker ima rojstni dan. Me je kr šokiralo, ker sam sebi ne privošči niti tega, da bi kdaj kam na kako pijačo šel user posted image
V službi imam pa nek naval za pisanje pogodb za sodelovanje s firmami in pisanjem nekih referenčnih poročil. V glavnem, sam mozak me je danes user posted image user posted image

emibu - jaz nisem imela nobenega cuker testa, niti prvič niti sedaj. Tudi omenjen nič ni bil, tako da nehaj "paničarit" user posted image Očitno svoji G deluješ dovolj nepocukrana user posted image user posted image
Stelirizatorja za flaške jaz nisem imela, tudi zdaj ga ne bom. In s tisto metlco mi je bilo prav nepraktično prat flaške. Sem vse pomivala čisto tako kot vso ostalo posodo. Edino kar sem počela, je bilo to, da sem pač vsake toliko časa flaške in cucle prekuhala. Pa je Tian čisto super izpadu user posted image
Se mi včasih zdi, da hočemo preveč komplicirat glede vsega (no, sebe mislim, da lahko kar izvzamem). Ne otrok imet preveč "sterilnih", ker bodo potem zelo občutljivi na vsako bakterijco.

Evo teja k - spet se glede sterilizacije strinjava user posted image user posted image user posted image user posted image in hvala za tvoje sočustovanje. Ja, ti dedci user posted image user posted image

barvar
- upam, da ti na testu niso čisto samega cukra našli user posted image

gromska - saj je tvoje mnenje glede mojega lenuha doma čisto tapravo. Ampak moj si je pač bil tako zelo bogi, ker je lačen ostal user posted image Saj sem mu že večkrat zdeklamirala, da naj vsaj občasno sam za svojo rit poskrbi, ker hrane je pa doma vedno dovolj in če lačen hodi okrog, si je sam kriv. Saj sem zdaj že ok, ampak včeraj, ko me je natulil, sem se pa res kot neka miška počutla in še zjutraj mi je bilo tako čudno.
Za prevoz na srečanje se bo vedno kaka LJ našla, drugače pa štajerske mašine lahko tudi pridemo po tebe user posted image

teja k - tole trgovino Jysk poznam iz reklam ja, nisem še pa nekako uspela it tja pogledat. Mogoče ne grem ravno iz tega razloga, ker so v reklamah tako nizke cene in se bojim, da bi za cel tovornjak robe hotla ven odnest user posted image

fiška33 - jaz svojemu sicer kar povem mnenje in mu tudi znam naredit slabo vest - sploh takrat, ko čisto brez razloga zvali krivdo na mene. Mu tudi vedno konkretno argumentiram, zakaj in kako. Za razliko od njega, ki se zna samo zdret in to brez kakega "ozadja". Ampak včeraj pa sem očitno bila res nekam totalno mimo. Sploh se mi ni dalo razpravljat. In ker mu nisem pod nos vrgla, zakaj si je sam kriv, če je lačen, mi je verjetno to manjkalo za pomiritev same sebe user posted image user posted image
In user posted image user posted image za stajico.

san - še tebi hvala za tolažbo. Jaz imam vsaj vas, ki stopite "na mojo stran". Moj bo s tapravo slabo vestjo kr sam ostal, čeprav mislim, da se mi tudi danes ne bo dalo razpravljat o njegovi lakoti user posted image
Glede slik - jaz ti svoje lahko pošljem, če se ostale strinjajo, drugo rundo ima pa fiška. Drugače je pa najboljše, da se kr pridružiš pri naslednji rundi.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 580
20.1.2010 14:29:44   
Teja K
Angel user posted image - tebi se stanje drastično slabša, vedno bolj se z mano strinjaš user posted image user posted image .. kar pa se tiče trgovine Jysk, je bolj se je izogibat ja.... jaz mam srečo k ma moj selitven servis in ma kombi user posted image user posted image ... ampak se pa dobijo ene take super in ugodne stvari, kvaliteta je boljša kot v Dipotu... jaz sem za Davida nabavila full ugodno letos pisalno mizo in pisarniški stol... pa še podstavek za TV uhhh ja komaj so me ven dobili user posted image user posted image aja saj sem še kr nekaj stvari pa bom raje tiho, user posted image user posted image

Petruchka user posted image za pregled... ja kje pa se ti potepaš bejba, da nas nič ne obiščeš?

San pridna, da hodiš k zobarju redno user posted image .

Cuker test
nisem mela v prvi nosečnosti, zdaj pa mi ga še tudi ni G. omenila.. tako, da ne vem, se ne obremenjujem s tem... jaz na te vse mogoče preglede ne gledam najbolj pozitivno... sam da ona meni UZ naredi pa sem potolažena in ok user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 581
20.1.2010 14:34:06   
fiška33
Še malo za hec user posted image
Čas je, da nam naše kosmatinke začnejo vračat, ker jih dobro hranimo user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=ewdbilSWjaM&feature=related

Bojim se pa, da zna pri tej dejavnosti priti tudi do zlorab user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=GTxW3GWZ5hI&NR=1

Hm, kaj če bi za na rumbo gor naredili še kak otroški sedež user posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 582
20.1.2010 14:38:09   
Teja K
Fiška user posted image user posted image zdaj pa sem se tako nasmejala, hahaha, ta prvi link je kot da bi jaz našega mačka na ta sesalec postavila... taki budasti pogled ima ta mačkon, kot moj user posted image user posted image

ta drugi link user posted image user posted image

res sem se nasmejala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 583
20.1.2010 14:38:27   
Angel_Tian
teja k - slabšanje stanja ali nosečniški hormoni - očitno je to meni vse z malo zamude prišlo user posted image user posted image user posted image Kaj šele bo z mano do poroda user posted image

Za kombija se sicer jaz ne sekiram, ker mi ga šef kadarkoli posodi. Bolj me pri nabavah v takih trgovinah skrbi to, da nimam potem nobene meje. In na koncu kljub poceni zadevam znam ogromno zapravit user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 584
20.1.2010 14:40:44   
Teja K
Angel user posted image tu ne bom pametna, ker imam jaz isto težavo user posted image user posted image ... ampak jaz zmeraj gledam iz drugega zornega kota, koliko sem v resnici prihranla, ker če bi šla v drugo trgovino in vse to kupila bi bil znesek bistveno višiji user posted image user posted image seveda me moj samo čudno gleda, skupaj z Davidom potem neke čudne komentarje spuščata, ampak to so moški user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 585
20.1.2010 14:42:53   
Angel_Tian
user posted image user posted image user posted image fiška - tale maček pa res obvlada. Še na strop je vmes preveril, če je mogoče kje kaj pajčevine user posted image
One tamale mucike so imela pa to pravo adrenalinsko doživetje user posted image Ampak one "povožene" so se mi pa le malo zasmilile user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 586
20.1.2010 14:48:55   
Angel_Tian
teja k - ti imaš vsaj moška doma, ki imata čudne komentarje. Tako naj bi bilo.
Meni se samo postavi vprašanje, če "to" zares rabimo ali hujša verzija - da moj čisto pade v nakupovanje in ga je zelo težko ustavit. Potem je delo oteženo, ker morem sebe in še njega spravit iz trgovine user posted image user posted image Pa sploh nekako tisti napisi "akcija" zelo vplivajo na mojega user posted image (definitivno ima tu en del ženske v sebi user posted image )

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 587
20.1.2010 15:05:00   
Teja K
Angel user posted image  - ja ja, saj takšne komentarje imata, ko kupujem za vse... ko kupujem zase, raje kar v omaro pospravim in nič ne povem... potem pa potegnem ven in me vpraša moj a je to novo in jaz rečem, neeee... niti lažem ne vidiš user posted image user posted image user posted image ... kaj misliš kako je ko se moj v Bauhaus zapodi... al pa sin v Muellerja med igrače... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 588
20.1.2010 17:09:22   
m_aja
kaj zaj čveke user posted image vidim da ste fejst pridne pa pridno polnite strani user posted image danes sem mela pregledn UZ spet na srečo, ker zadnič ni srčka vredu vidla, tak da je dans spet pogledala pa je vse ok user posted image   zredila sem se za 6 kg, naslednji pregled pa mam 10.2 aja pa čez dva tedna morem kri dat, ker sam rhg negativna

uzivajte

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 589
20.1.2010 17:25:41   
barvar
Hej, hoj!
Preživela cuker test, čeprav komaj. Madona sem drugače kar sladkosnedna, ampak to pa presega vse meje dobrega okusa user posted image . Rezultati bodo šele jutri, oz.me bodo poklicali če bo kaj narobe.
Drugače sem polna energije, ker se je v zadnjih dneh končno spet sonček pokazal user posted image user posted image user posted image . Šibam zdaj še malo na telovadbo, da to glukozo iz riti strosim, pol vas pa pridem še malo počekirat. Pa pridne bodite user posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 590
20.1.2010 17:35:37   
m_o_i
babe moje...
sam tole za zdaj: osem urni shopping U B I J A user posted image user posted image  ni to za mene... sem pa privlekla stiri vrece domov-to pa jauser posted image  
natancnejse porocilo in komentarji jutri-danes enostavno ne morem...
pa kaj si nor-8 ur?!?!?!?user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 591
20.1.2010 18:21:06   
sabri
živepo: naša tamala bo letos aprila 3 leta, ampak je taka naspidirana za par let naprej in nazajuser posted image
angel tian: ne bom danes komentirala dedcev, ker sva tudi midva danes tak na hitro spričkana inspet ok, pa spet spričkana...so pa razvajeni naši dedci, ampak jih najbrž že mame razvadijo in mamo potem me probleme, ko si skor salame ne znajo odrezat.
fiška33: sem se jaz tudi z 4.600 rodila in nimam nobene sladkorne in je nisem imela, tak da res ni nujno najbrž. So pa eni dohtarji jao.
ah moram že it.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 592
20.1.2010 18:30:10   
m_o_i
ZBIRAMO PRIJAVE ZA KROFKANJE DNE 19.02.2010
(ja, ze spetuser posted image  smo pac noseceuser posted image )

(zbiramo pa se tudi predloge za srecanje na kak drug dan)

gospodicna/gospa                    prihaja iz                    st. prostih mest

zivepo                                       Arja vas                       ?
m_o_i                                        Velenje                      2,3
fiška33                                       MB                              ?
barvar                                        Ptuj                            ?
sabri                                          ?                                 ?
fiška33                                      MB                               ?
Angel_Tian                                Slov.Konjice                 ?

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 593
20.1.2010 18:33:20   
m_o_i
A_T tvoja situacija v bolnici je podobna moji pred leti...za znoret, ko se ti zdi, da tam lezi en drug clovek in ne (v mojem primeru) oma, ki blodi in je senca same sebe...ni kaj drugega rect kot to, da narava bo sla svojo pot-mi pa za njo user posted image
ono glede deda pa nem komentirala-mi lahko samo pritisk narasteuser posted image  vem pa, da bos ti to v red spravlauser posted image
aja, 12ega pa zivepo ne more, tak da nas ne zanima, kdaj tvoj dela takratuser posted image  19ega pa le pridi-itak si ze na seznamuuser posted image

shopping spicila 80 evrov, pa mam za pokazat samo eno polno tavelko muellerjevo vrecko:nepremocljiva podloga (dalec najcenejsa!!!), NIVEA baby kremica, milo in olje, posodica za vodo (dvojna), paket slinckov, tosamin darilni paket to.to (palcke, krpice za umivanje...),vata, termometer za vodo, aspirator za noska, dve brisacki s kapuco (ena iz H&M, ena iz C&A po 5 oz.6 evrov),paket pisnih tetra plenick (6 kom za 10 evrov v C&A)
zdaj sem sla prav gledat v vrecko-to je touser posted image

tetra plenicke imajo v BC 10 kom za 13 evrov; so pa izdelane v BiH, drugace pa plenicka ko plenicka...
moja bolniska : podaljsana do 19.02. user posted image
PVC zabojcke mi bo prinesla prjatlca iz Ikee-gre februarja gor. ima nazorni opis in ni vrag, da ne bo prinesla tapravihuser posted image
steriliziranje in podobno mah ja, pa se v vato bo skoz zavituser posted image  bomo obcasno prekuhavali in mu ne lih dude,ki je padla na tla direkt v usta tiscali, to pa bo vse...pa tekocine za 6 evrov-lepo vas prosim! jaz dvignem tu roko za NEuser posted image

evo, pa sem prisla tolko k sebi, da sem tole naklofala! vsem pa se user posted image  za opravljenje preglede

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 20.1.2010 18:48:54 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 594
20.1.2010 19:56:07   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

bebejou ane? da vem banico kupit user posted image

Jp, točno to!

Sterilizator - jst sem prve 4 mesece dodajala - in sterilizator je v tem primeru zame obvezna oprema. Problem je v tem, da se v mleku naredijo ene ful škodljive bakterije. Dudice ipd tega pa tud za moje pojme ni treba sterilizirat.

Šoping - ne bom komentirala - sem bila danes - vsi moderci so mi premajhni, spodnje majice so mi katastrofa. Niti povedat ne upak kok sem dala za 3je gate, 3 majice in 2 moderca. Povem samo, da sem na blagajni ZELO na debelo pogoltnila....

Šibam.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 595
20.1.2010 20:38:56   
sabri
m_o_i: koliko pa je v mullerju nepremočljiva podloga? To si vzela za tamalo posteljico ane.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 596
20.1.2010 20:43:32   
m_o_i
dimenzije so 50x70, cena pa mislim, da je 5 evrov (oz. najvec 8-racuna nimam, na vrecki ne pise, mam pa nekak v glavi 5 evrov...vec kot 8 pa res ni)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 597
20.1.2010 20:46:29   
carly
Serilizator imam takega za v mikrovalovko, mi je bil tudi kar nujen, ker je moja gospodična vlekla samo dokler je res ful teklo,tko da sem si 7 mesecev pumpala mleko in sem mogla potem tiste lončke ornk spucat.Drgač pa če vam bo dojenje steklo kot mora se ga pa ne rabi, tisto flaško za vodo ali čaj lahko tudi v navadni vodi prekuhaš na vsake tolk časa.

Sicer pa čestitke vsem za opravljene preglede, jaz ga imam naslednji teden spet in upam da se tokrat bo videl spol.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 598
21.1.2010 8:24:08   
janapan
Pozdravljene

Jaz sem nazaj iz 3d, bilo je super, smo videli našo princeskico. No ker ste absolutno preveč aktivne, ; ) kar je sicer pozitivno, in vas enostavno ne uspem prebirati, in ker sem ugotovila, da je tako ali tako tole postala zasebna debata samo parih članic vas zapuščam, pa ne da se hudujem al kaj ampak enostavno sem opazla, da na skoraj noben post ni bilo nikakršnega odziva in ker se mi zdi da je forum prav zato, da mal počvekaš, pa mi je bilo lepo mislit, da ker ste vse enako dolgo noseče kot jaz pa da imate podobne skrbi....da se bo od časa do časa dalo kaj mal počvekat. No pa vidim da to ni tako, predvsem zato ker jaz ne morem vsak dan intenzivno pisat in vam sledit in sem tako izven. No vsem vam želim čim lepšo nosečnost in zdrave in lepe mičkene štrukeljčke....

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 599
21.1.2010 8:40:28   
Angel_Tian
Dobro jutro babe,

ne vem, kaj se tu pri nas dogaja. Prišla sem 15 min pred začetkom službe, pa se še prav slečt nisem imela časa in že sem mogla delat user posted image user posted image user posted image
Totalna gužva!
Ampak zdaj vas grem vseeno prebrat in pokomentirat user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......