Getreal
|
pozdravljene punce..jz sem direkt s faksa in je polnoč pa pol.. ahhh to je tko utrujajoče...cal dan dela, pa še ni konc..danes pade nočna vsekakor vam moram še kej napisat preden se vrnem k delu, se mi zdi, da ste mi tolko napisale in odgovarjale na moja vprašanja, jz pa nimam časa se niti vsaki posebej zahvalit vsekakor vsem, ki vas ne bom posebej omenla, vedite da vas nisem pozabla in HVALA, ker mi pomagate in ker mi svetujete, res ste zlate punce kolokvij - hvala kepica, nataša, cojka, aprilčica, marjanaj, Di_Di, nax05, katy83 in sploh vse, ki ste držale pesti--> je kar pomagalo hihi šlo je res dobro, tko da sklepam, da sem se tega izpita rešla kar preko kolokvijev katy83 hvala za info o carskem, prav tako tudi neka_noč hvala tebi... amelie hvala za link!! Si bom prebrala! Meni ta dreveneča bolečina iz palca noče izginit, tko da bom mogla k zdravniku..najbrž sem si vkleščla kkšen živček, ko sem rezala, ampak mislim da to ne bo povezano z nosečnostjo... upam da se tebi kmalu izboljša stanje ker to ščemenje je res neprijetno neglede na to kolko časa traja.. smokyhawk dobrodošla! kepica joj pojdi vseeno se pokazat zdravnikom, da ne bo kaj narobe... zdrži, zdrži še malo! No sej veš, nekdo bo mogel bit ta prvi, boš pa to pač ti konec marca pol boš pa ta glavna na vasi, ko nam boš pravla kako je blo neka_noč vse najboljše!!!! cojka moja vidiš mene spet ne bo na tortico jutri moram nazaj na primorsko, ker mam materinsko šolo, pa še kužija moram malo popazit da ni sam doma, ker so šli moji smučat, plus na faksu mam celo zmedo in še obletnico mava z mojem lubijem vsaj nekaj pozitivnega!!! aja pa telefonsko ti moram poslat!! Dobiš! nejanejc, dacy, wannabemommy, ela, kako ste kej punce? Se držite? zdaj pa nazaj k maketiranju in konstrukcijam lahko noč!!!
< Sporočilo je popravil Getreal -- 19.1.2010 1:02:09 >
|