|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 12:19:08   
tintin
Ja Nataša pa prov lepe tetra plenice...paket 3 pisanih je se mi zdi 4,5 evr.....lahko v kombinaciji rdeča/oranžna ali zelena/modra....gor so neke figurice, pa na eni črte....

Ne, nikakor ne rabiš denarja dvigovat za Ikeo:)

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 12:20:34   
Kepica83
Pupa81 in Katy hvala vama user posted image . Zlati sta. Pa ja saj vem, da sem neodgovorna. Ampak kaj ko nisem prepričana da so res popadki. Ok otrdevanje je res prisotno že od srede. Ampak te občasne bolečine pa so nekako čudne. Nevem kako bi jih opisala. Tak kot je ena že rekla.. podobno ko te šraufa. Tako je bilo včeraj. Full me je bolelo, peklo, zvijalo šibam na wc pa nič. To za moje telo ni običajno. Pol je bila neka bolečina od zadaj. Od trtice pa nekje po medenice dol. V glavnem nevem opisat. Pa nevem kaj si naj mislim tudi. Pregled pri G imam 26 pa bi rada do takrat počakala. Ampak vem da če ji rečem kaj me mantra že od srede pol bo skočla v mene user posted image . Nevem kaj naj. Za otrdevanje pijem magnesol. Glede popadkov. V tako nizki nosečnosti se redkokdaj vidijo na ctgju. Tako da... bom vidla user posted image . Ah pa če ni dolgo kaj sem iz bolnice prilezla no user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 12:26:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1353
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 12:35:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1354
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 12:42:55   
NATAŠA35
kepica uuuuhhhh zgleda da tebe tole orenk matra, pa bojim se da boš prej rodila, nekako imam tak občutek...če to ne pojenja tako krvav madež, kot otrdevanje trebuha, pojdi k zdravniku, ne odlašaj .... samo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trojane ja, ja, jaz sem za...se lahko tam dobimouser posted image user posted image user posted image zdaj pa kak pameten dan izberite, sploh pa urouser posted image user posted image


_____________________________

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 12:59:16   
ela24
Ojla!

Kepica, saj vem da je ful hudo, ko moraš bit v bolnici. Ampak na tvojem mestu jaz ne bi odlašala z bolnico, boš pa bolj mirna in pa bog ne daj da bi se karkoli zgodilo in bi si pol očitala da nisi šla. Zdaj so še čisto mičkeni...
Jaz tudi samo upam, da zdržimo tam do 34 tedna, ker imam nizko posteljico in sem tudi v rizični skupini.

Glede teh tetra pleničk, saj vem da se bo ful čudno slišalo.. a to so te pleničke, ko se uporabljajo za skoraj vse?user posted image Za široko povijanje, brisanje bruhecov, sline, umivanje ipd?user posted image Nisem ziher. Ker jaz sm si tiste bele predstavljala. Ampak so te zelo lepše. Pa sm bila zadnjič v ikei v grazu pa jih nisem našla. a katera ve, na katerem območju jih imajo?user posted image

Koliko pa rabiš teh tetra pleničk? Kaj tiste krpice za umivanje ritke iz istega materiala samo manjše se posebej dobijo, ali je teba te razrezat in zarobit? Uh, sm malo zmedena ko je toliko vsega in vseh informacij.

Ta teden mislim, da bom šla po kozmetiko, pa sploh ne vem kaj naj kupim prav. Odločila sem se, da bom vzela od mustele. torej rabim trdo milo pa kaj šeuser posted image
Koliko ste si ve, kaj teh vložkov kupile na zalogo za po porodu? Baje da jih gre kar dosti?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 13:02:56   
živa
Hoj!

Jaz se trudim delat v službi, pa vmes za razvedrilo malo pokukam na RR user posted image . In slučajno ujamem na prvi strani, da ima neka_noč danes rojstni dan user posted image . Čestitke, vse najboljše user posted image !

Kepica, drži se user posted image -

Je treba delat ...

Lp,

živa

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 13:03:01   
Kepica83
dacy... hehe fajn bi blo če bi midvi skupaj rodile. Kaj praviš? Samo mogoče boš pol ti mogla marca rodit. Nevem če bom jaz do aprila zdržalauser posted image . Boš vidla da boš zelo zadovoljna v MB.

Cojka super za bolniškouser posted image . Sedaj imaš do 20.2. pol pa ti bodo še kar do porodniške podaljšali. Ti več neboš šla delatuser posted image user posted image user posted image . Meni je sedaj 22.1. bolniška ven. Ampak sem že prejšnji teden svojemu zdrvaniku nesla potrdilo tako da ju3 samo na komisijo pošlje. in bom jaz tudi konec tedna že imela odgovor. Je G napisala da priporoča podaljšanje bolniške do PDP-ja.

Nataša hmmm jaz imam tudi tak občutek da moj bejbi nebo htel do konca not ostat. Upam da vsaj do sredine marca zdržimouser posted image . Krvav  madež se je videl na vložku v soboto okrog 23 ure. Nato sem se obrisala in še je bila vidna sveža kri. Pol sma do 3 zjutraj z mojim bedela, ampak ni bilo več krvi tako da... otrdevanje pa še je kar prisotno. Ja maš prav da me non stop nekaj matra. Mi je moja G zadnjič rekla da komaj čaka da se rešim, ker je res non stop nekaj za problemčkov.

ela24 in živa hvala. user posted image  ja ela 24 še dobre 4 tedne moreve zdržati minimalno, če pa več pa hvala bogu. Samo tebe bo še verjetno bolj začelo matrat ko bo bebi začel max pridobivat na teži in je čisto možno da boš kar v bolnico mogla it na strogo mirovanje.

glede pleničk... jaz še nimam nič. Morem še jih nabavit. Pa vse cotike oprat. Kaj ve boste prale brez mehčalca ali boste dodale katerega sensitive? na koliko pa peremo to? Na 60? nevem če se za jenčije kaj drugače pere?

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 18.1.2010 13:08:07 >

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 13:15:12   
aprilski hrošček
Joj joj čvekice sem potrebovala cel prejšni teden da sem vas prebrala user posted image user posted image user posted image !!!!

Danes sem bila na pregledu vse je OK, naš fantič se je že obrnil, tehta cca. 1.600 je rekel zdravnik da je velik, čeprav ne vem od kod ker sva midva oba bolj majhna user posted image user posted image user posted image .

Matične celice: tudi midva sva se odločila da jih shraniva, sva že podpisala pogodbo, zdaj čakava samo še da nama pošljejo pribor.

Pupa*81 nič bat za vrtec v Logatcu, so odprli nove oddelke, tako, da imajo zdaj vsi otroci zagotovljeno mesto. A se bova midve sploh še kaj vidle user posted image . Jaz sem zdaj ostala doma nisem več v službi in če ne prej, ko štartaš s porodniško se bova lahko dopoldne kaj sprehajale in nabirale kondicijo.

Vsem še čestitke za opravljene preglede, vse, ki pa imate teževe pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!

Še podatki: NP 8.2.2010
 
 

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 13:16:27   
Anonimen
Kepica ma bi blo fajn veš, da bi šla do zdravnika. Ti boš res prej rodila madonca. Dej nej mali/mala še vsaj mal počaka no. Pazi se!

cojka ja če se bi jutri vidl bi tud jaz rada vidla te tetra pleničke. Hvala za ponudbo, sam itak bova mogla it v Ikeo, ker bova šla še posteljnino mal pogledat. Pa hvala, da si dala link, ker jaz sem jih že iskala na spletni strani, pa jih nisem našla, sem pa vedla da jih majo.

Joj sej res 18. smo. neka_noč čestitke!!!! pa lepo praznuj danes.



(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1360
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 13:22:18   
tanika1
Neka-noč  vse najboljše za te!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo praznuj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 13:29:47   
Kepica83
nax05 ja saj imate prav verjetno bom res mogla spet na kakega tehničnega itiuser posted image .

NEKA_NOČ VSE NAJBOLJŠEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 13:34:48   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: aprilski hrošček

Joj joj čvekice sem potrebovala cel prejšni teden da sem vas prebrala user posted image user posted image user posted image !!!!

Danes sem bila na pregledu vse je OK, naš fantič se je že obrnil, tehta cca. 1.600 je rekel zdravnik da je velik, čeprav ne vem od kod ker sva midva oba bolj majhna user posted image user posted image user posted image .

Matične celice: tudi midva sva se odločila da jih shraniva, sva že podpisala pogodbo, zdaj čakava samo še da nama pošljejo pribor.

Pupa*81 nič bat za vrtec v Logatcu, so odprli nove oddelke, tako, da imajo zdaj vsi otroci zagotovljeno mesto. A se bova midve sploh še kaj vidle user posted image . Jaz sem zdaj ostala doma nisem več v službi in če ne prej, ko štartaš s porodniško se bova lahko dopoldne kaj sprehajale in nabirale kondicijo.

Vsem še čestitke za opravljene preglede, vse, ki pa imate teževe pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!

Še podatki: NP 8.2.2010
 
 



Čestitke za pregled, mam eno vprašanje a mi lahk poveš v katerem tednu si, kr tvoj user posted image  je tud kr težek in me zanima ali si dost pred mano , jaz sem bila v začetku 27 tedna in je mali pikec mel 1300g pa je moj G tud reko da je med bol velikimi,.....

neka_noč - vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image z

kepica - čuvaj se in pojdi se raje pokazat zdravnikuuser posted image user posted image zate in tvojegauser posted image

(odgovor članu aprilski hrošček)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 13:38:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1364
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 13:40:00   
Getreal
hej punce-čisto na hitro, ker šibam v ljubljano na kolokvij--držte pestiiii user posted image

sem vidla nax, da ste govorili od otroškega- moje kolegica je rodila lani junija in je še študentka (2 letnik) in prejema otroški ter starševski dodatek, plus dve državni štipendiji (zase + za malčico). Tako da po moje ni panike in ga dobijo vsi študentje..Sej itak po moje ne moreš tolk zaslužit preko servisa, da ti bi odvzeli otroški, ker tam na strani od ŠOUa piše, da je to skoraj 99% pravica vsakega novorojenega slovenskega državljana, torej jih je zelo malo da ga ne bi imeli user posted image

zej pa user posted image , še kej napišem zvečer- pozdravčke moje damiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
   Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 13:48:10   
smokyhawk
+2,5kg (skupno pa je zdaj +6kg) , NP 25.1.2010 , Pa ker imam cez 4 dni RD (22.1.) mi lahko spremenis tud kr leta ... 31 let user posted image

Me je kr malo presenetilo ko sem vidla da sem v 14 dnevih pridobila 2,5 kg, ampak pravi G da je to cist normalno saj otrok zdaj ogromno pridobiva na tezi in zarad rednega otrokovega lulanja se veca tudi kolicina vode v maternici in da v bistvu sploh nisem tak dosti pridobila user posted image Samo vseeno mi je cudno glede na to, da sem prej v 6 mesecih vse skupaj pridobila samo 3,5kg user posted image Ampak naj bo ... s tezo se bom obremenjevala po porodu , zdaj pa naj bo kolk pac bo user posted image



ja pa sej se ja nisi nič kaj zredila....prihajam v 29 teden in na pregledu ko sn ga mela 12.1 sem pridobila 8 kg, pa se ne ubadam kaj preveč s kilami.Samo da je otroček zdrav...res se mogoče malo sam seb smiliš ko ti neč več ni prav pa ko so se mi boki razširili in te nekdo poheca pa reče kolk si se fejst zredila ampak čez eno uho not pa čez drugo ven...user posted image user posted image

Drugače sem pa iz žalca levinjica, no ja, že lep cajt sedaj živima s fantom skupaj v Šoštanju,.... tk da, sem iz Šoštanjauser posted image user posted image

Za previjalne pa vozičke pa to, bom pa še malo počakala, kr še vedno ne morem dojet da bomo meli user posted image , tk da februarja bomo pa morali res začetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upam samo da se bomo toliko potrudli da bomo diplomo še vsaj letos končali.....

Lepo se mejte pa se čujemo še kaj...
Lep pozdravček vsem....

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 14:27:59   
mamika25
Hej, berem vas, za pisat sm pa bolj lena:) Kako ste? Jaz delam na polno, vsak dan hodim utrujena domov, bolniške pa kr ne dajo...user posted image  Včasih se mi zdi, da bom kr tam sred štacune mogla rodit user posted image . Torej,... kje naj začnem? Dobrodošla nova aprilčicauser posted image .
Kepica drži se, počivaj, naj tvoje dete čim dlje zdrži v trebuščku.
Wannabemommy in aprilski hrošček rok imamo blizu, in ja... vajina user posted image  sta kr težka za te tedne. Moj je mel na koncu 28.tedna 1200g.  Če tko mal primerjamo. Pa je meni rekla, da ustreza tem tednom. Torej nosita korenjake!user posted image
Čestitke za preglede. Vsem ki ste prehlajene user posted image ! Tudi jaz spet jem antibiotike, imam bakterijsko okužbo dihal, nos zabetoniran in vsa sem fuč.
Oprema tudi midva nisva še nič nakupovala, le par oblekic v Kiku sem kupila, čist poceni, vse v modrem. Drugo pa itak ne rabim, ker je imela mala vse novo. Smo vse prišparal, edin oblekice ne pridejo v poštev. user posted image
Tako na hitro, mislim na vas, držite se in ostanite zdrave:)


(odgovor članu smokyhawk)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 14:33:16   
Kepica83
Getreal držim pesti pa javi kako je šlouser posted image .

Aja punce midva nebova imela previjalne ker je nimava za enkrat kam dat. Bova kupila ono blazino za previjanje pol bova pa vidla ali jo bom kar na posteljo dala pa bebo previla ali pa na mizi v kuhinji. Punce kaj se otroški dodatek že prej kaj ureja ali ne?

cojka, wannabemommy in mamika25 hvala tudi vam za skrb. user posted image

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 18.1.2010 14:34:54 >

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 14:38:15   
NATAŠA35
kepica vsaka krvavitev, pa še tako malo, ni nedolžna, priporočam da greš k zdravniku...drugače pa mislim, da imaš ti kar popadke, samo niso še tako močni, da bi se videli na aparatu, čeprav tebe matra kot user posted image ....kar ti sedaj praviš, sem jaz imela ko sem šla rodit... ah te lažni popadki nam kar zagodejo včasih, opažam da so se tudi pri meni začeliuser posted image , ker me šraufa in tišči na wc, pa nič...

neka_noč vse naj naj za tvoj rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cojka hvala za link, jih bom kupila, ker so mi fenomenalne, sem hotela kar bele prebarvat, ker so mi šle tako na jetrauser posted image user posted image

ela ja to so te plenice, ki se uporabljajo za vse, za previjanje, brisanje, zakrivanje....na začetku jih rabiš kar dosti, jaz vem da sem vzela prvič paket, kjer je bilo mislim 30kom teh plenic, pa je bilo dovolj...

getreal pa tako ali tako boš razturala, ampak vseeno ti držim pesti

hrošček si se le pojavila...ma kje si se skrivalauser posted image user posted image , pa čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image





_____________________________

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu smokyhawk)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 14:42:24   
nejanejc
hejla!

cestitke za preglede..

pa drzim pesti Getral za kolkovij! Super bo slo :) Bomo drzale pesti :)

kepica cuvaj se, pa na tehnicni rajsi, kot da bo kaj narobe... verjamem, da mas dohtarjev cez glavo
pa za previjalno lahko kupis tako za na postljco al pa tako zlozljivo, kot je rekla tintin v IKEI

cojka, hvala za info za tetra pleničke :)

neka_noč VSE NAJ NAJ!!!

tropical, upam, da si boljse.... počivaj se naprej

sem dobila od sodelavke Moj prvi album :) Jupiiiiiiii

pa koncno sva za vikend pogledala slike iz avstralije. Jemoj delal celo noc v petek, sem misnla,da me bo kap, ko sem se zbudila na sredi noci in ga ni blo... jao, sej nisem vedla al se jokat al jezit...
pa v Bohinj sva sla na kosilo pa k kolegom na obisk in je bil vikend mimo.... danes pa upam, da ne bo tko pozen....

lepo se mejte, lepo bozejte busije...

aja, dobrodošla nova!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 14:46:02   
pupa*81
neka_noč vse naaaaj! user posted image user posted image
cojka bravo za bolniško pa upejmo da bo podaljšana do konca user posted image

joooj aprilski hrošček, veš nism pozabla nate user posted image sam mam zdej v januarju poleg službe še šolo za starše, pa sploh ne sfolgam user posted image še do btcja ne pridem user posted image ja od sredine februarja bom pa zihr mela cajt tako da se bova pa takrat kotalile po vasi user posted image pa hvala za info o vrtcu, se mi je kar oddahnilo user posted image pa bravo za pregled user posted image

no grem še delat, pol pa pičiva v MŠ, čau pupe!




(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 14:46:31   
neka_noč
Hvala vam vse za čestitke! user posted image user posted image user posted image

Tropical za seznam -  36 let user posted image   , ter +7kg. user posted image

Kepica  ne se hecat. Kot pravi Nataša - meni se tudi zdi da imaš popadke. Na tvojem mestu bi letela h g . Da ti ne bi bilo kasneje žal. Ne želim strašit, a ..... Veš kaj moraš narediti. user posted image se pozna vsak teden.

Plenice - v mš priporočajo 30kom. To je dovolj. Moj sin je sicer tako polival, da sem jih imela 50 kom . Se mi niso sproti sušile, pa sem prala non stop. Včasih sem jih dajala tudi v sušilca.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 14:50:24   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

kepica cuvaj se, pa na tehnicni rajsi, kot da bo kaj narobe... verjamem, da mas dohtarjev cez glavo
pa za previjalno lahko kupis tako za na postljco al pa tako zlozljivo, kot je rekla tintin v IKEI



Ima mogoče katera link kje bi to lahko pogledala?

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 14:56:49   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

kepica vsaka krvavitev, pa še tako malo, ni nedolžna, priporočam da greš k zdravniku...drugače pa mislim, da imaš ti kar popadke, samo niso še tako močni, da bi se videli na aparatu, čeprav tebe matra kot user posted image ....kar ti sedaj praviš, sem jaz imela ko sem šla rodit... ah te lažni popadki nam kar zagodejo včasih, opažam da so se tudi pri meni začeliuser posted image , ker me šraufa in tišči na wc, pa nič...



Nataša35.. v sredo sem prav tako opazla malo krvavitev. Grem k G pol ure kasneje pa ni videla ničesaruser posted image user posted image . No isto tak je bilo v soboto. Hja jaz tudi mislim da so rahli popadki. Kaj pa pol bo to tak do roka ali se lahko prej začnejo pravi popadki kot komaj pred rokom? Tebe tudi matra? Pa imaš kaj it namen k G?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 14:57:26   
marjanaj
Ojla user posted image  srečeke!

Komaj sem nasla malo casa, da vidim kako se imate! user posted image  Sem mojega user posted image  dobila po doooooooooooolgem tednu nazaj, pa sem presrecna... Cel teden se mi je vsako noc skoraj sanjalo o user posted image  in sem si potem  user posted image posteno privoscila. user posted image  Kot da revez se ni bil dovolj utrujen od celtedenskega smucanja user posted image  . No ja, protozeval se ni nic user posted image

neka_noč    V S E    N A J B O L J Š E!!! user posted image user posted image user posted image

cojka user posted image  komaj cakam, da jutri prises te plenice iz IKEJE user posted image  mene tudi zanima kaksne so. Zadnjic jih nisem opazila user posted image . No ja mogoce sem res slepo tavala naokoli user posted image . Bi si jih pa po moje kar nakupila zdaj, ko bova sla v zacetku februarja gor. Cakam se, da mi IKEA poslje bon za r. dan user posted image  ponavadi sem ga dobila za ene 5 € vsako leto okoli mojega rojstnega dneva.... Hehehe, vsaj ena prednost, ce ze imas njihovo kartico...

Getreal drzimo pesti user posted image

oblekce in vse ostalo pa tudi jaz nisem se nic kupila user posted image  Se mi zdi, da imam se fullllllllllllll casa... sej vem potem ga pa kar naenkrat ne bo nic vec user posted image  nekako si mislim, da ce ze moram it marca na porodnisko, mi bo sigurno dolgcas doma, pa bom takrat raje po trgovinah hodila... user posted image   Sem nekako izracunala, da ce imam PDP, pa moram na porodnisko 28 dni prej, to je 19.3. in prej moram pa se kao obvezno izkoristiti 10 dni dopusta za leto 2010 (vsajk tako naj bi bilo zakonsko doloceno), da lahko preostali dopust  iz leta 2010 koristim potem v 2011 ko se vrnem iz porodniske... brezveze tole user posted image ... No in koncna razsodba: zadnji delovni dan bo cetrtek 4.3. user posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




baby
cupacups

kateri izdelki so vam najboljsi za otroka

hipp (26%)

mustela (18%)

jonsons (11%)

nivea (35%)

d&m (11%)


Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!