|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 15:06:03   
nejanejc
kepica, link za prenosno previjalno : http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/20131830


(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 15:07:40   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Kepica  ne se hecat. Kot pravi Nataša - meni se tudi zdi da imaš popadke. Na tvojem mestu bi letela h g . Da ti ne bi bilo kasneje žal. Ne želim strašit, a ..... Veš kaj moraš narediti. user posted image se pozna vsak teden.


veš neka_noč jaz še kar čakam na nek konkretnejši znak da so popadkiuser posted image
Kaj a druge pa še dobene nič ne matra? samo naju z Natašo?

Hvala nejanejc za linkuser posted image

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 18.1.2010 15:11:09 >

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 15:21:36   
Anonimen
Aprilski hrošček kdaj imaš ti pdp? Imate pa pravega korenjakauser posted image

cojka kr nej zavijajo z očmi v Zvezdi, sej jim je pomoje že tko smešno k je tok nosečnic na kupu in vse navalijo na tortouser posted image

Getreal držimo pestke za kolokvij! ja jaz res upam, da dobimo otroški dodatek.

kepica sem ravno danes brala, da se otroški dodatek ureja najkasneje 90 dni po rojstvu. Torej nič prej. Sem bila pa zihr da se lahko prejuser posted image

U madonca a 30 tetra pleničk rabimo.

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 1378
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 15:33:28   
katy83
oj, punce. Še enkrat jaz.

Neka_noč, vse naj naj za tvoj rojstni dan. Naj bo to leto tvoje leto, polno otroškega smeha. Želim ti  čim manj naporen porod, zdravega bebija in veeeeeeeellllllliiiiiikkkkkkkkkkooooooooo cartanja. user posted image

uuu, Marjanaj, ti si si pa tvojega zdaj kr privoščla. Verjamem, da se ni ravno pritoževal. user posted image

mamika25 - a tebi pa ne dajo bolniške al kaj? user posted image

Smokyhawk - dobrodošla med nami. A praviš, da še kar ne moreš dojet, da boste imeli user posted image ?  He, he. To sem jaz oktobra govorila, pa sem hitro noter padla. user posted image   Pa študentka si še? Jeeeeeeej, še ena. user posted image  Za diplomo pa se bova skupaj trudli, da jo končava letos, ok?

Getreal - vso srečo na kolokviju user posted image . Tisto kar si napisala o otroškem, drži. Res pa je, da štejejo delo preko ŠS in potem pač otroški manjši. Tako za nas, kot za user posted image .

srečanje (Trojane) - ja nič punce, v akcijo bo treba stopit. Jaz sem razmišljala, da februarja nas bo večina v MŠ, tak da bo kar panika to uskladit. Konec januarja vam je prehitro? Pa kdaj bi vam pasalo? Dopoldan? Popoldan? Meni osebno je vseeno. Dajte javit, da potem en mali seznamček naredimo za srečanje. user posted image  Čisto sem v te krofe padla. user posted image


aja, punce, če se bo katera spomnila name, dajte glasovat, prosim:

http://www.ilovemilka.si/      moje voščilo je od Katje za Silvota user posted image

lp, Katy

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 15:44:32   
flora1983
Podzarvljene vidim, da se pogovarjate o troških dodatkih. Lahko se uredi tudi pred rojstvom otroka, samo moreš potem naknadno sporočit datum rojstva in mislim da tudi davčno. To sem jim jaz potem kar po telefonu sporčila in je blo vse OK.

Kepica ti pa se drži in full počivaj. Jaz če bi bila na tvojem mestu, pa bi šla vsaj do svoje ginekologinje. Jaz sem tudi imela vmes te lažne popadke in me je tam vsaj pregledala, zmerila maternični vrat in ugotovila, da je vse še čist OK in lepo zaprto, tako, da ni blo nič narobe. Me je pa to ful pomirilo.

Cojka fajn da so ti podaljšali bolniško, meni so jo zdaj podaljšali kar do nastopa porodniške.
 
Glede pleničk je pa tako, kupite si jih vsaj 20 - 30, to bi naj na začetku zadostovalo, če pa boste med tistimi nesrečnicami katerih otroci polivajo, pa jih boste potrebovale več, v tem primeru jih pač lahko še kasneje dokupite.
 
Vidmi, da ste se pogovarjale tudi o nakupih opreme in oblekic. midva sva se pri tem otročku odločila za nakup previjalne mizice, ki bo na začetku v spalnici, po selitvi v hišo pa v kopalnici. Dokler smo v stanovanju bom imela v kopalnici na stroju previjalno podlogo. Glede oblekic, pa jih imam jaz večino še od Cirila, nekaj malea novih pa sem nabavla tudi v Kiku, C&A in H&M, pač tisto, kar mi je blo res full kjut.
 
Svetujem Vam pa da, ko boste kupovale jajčke (avtosedeže) vzamete takega, ki je kompatibilen z Vašim vozičkom (seveda v primeru če boste kupovale novo), saj je to full praktično. Zraven vam pa priporočam še iso fix podstavek, saj tako ne boste rabile z pasovi jajčke vezat v avto, ampak bo jajčka pritrjena samo z enom klikom. To je praktično v primeru ko otrok spi, saj je blo pri našem Cirilu tako, da ko si dal pas prek njega se je zbudil in pol je blo marsikaj od joka, bruhanja itd. Seveda pa ni pri vseh otrocih tako.
 
Se vam še kaj javim. Berem Vas sicer redno a ponavadi čist preveč napišete, pol pa ko pridem do konca ne vem več kaj sem prebrala na začetku in kdo je kaj napisal tao, da ne morem glih ne vem kako komentirat.
 
Katy83, če si še kaj v centru MB ali pa na faksu sporoči, ker bo tudi jaz verjetno naslednji teden kakšen dan tam, pa bi lahko šle kam na tortico in mogoče se nama še katere izmed štajerk pridruži.
 
Aja pa tiste, ki ste iz okolice Celja, Velenja itd. bi se tudi lahko malo doble. Jaz sem iz Velenja in bi blo fajn še kero od vsa spoznat. Če ste za sporočte, pa se zmenimo za datum in uro, meni konkretno je namreč vseeno kdaj, ker sem itak na bolniški.
 
Zdaj pa uživajte in božajte bušije.
 
 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 15:56:16   
Anonimen
Oj čvekeuser posted image

Kepica: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pazi nase in hudiča, no... pejt h dohtarju! Stane te nič, pa boš vsaj mirna potem! Upam, da bo vse ok!!user posted image

Neka_noč: VSE NAJBOLJŠE!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Getreal: držim pesti zate! Pa sploh ni dvoma, da ne bi šlo!user posted image user posted image

Previjanje: bom videla, ko bom imela malo štručko doma, ker pojma nimam kako bo to zgledalo - ne podnevi ne ponočiuser posted image user posted image

Tetra plenice: jaz bom vse kasirala od tete in mi je prav vseeno. Kupila bom le 6 komadov pisanih (za ta boljše) v Turbo malčku: so nekje 9 €.

Drugače nič kaj novega, zdravje je malo boljše, kašljam še vedno kar hudo, se mi včasih zdi, da bo user posted image kar ven priletel/auser posted image

Na izpit grem naslednji torek (jutri je predrok), ampak grem raje ˝na ziher˝, ker je v tem semestru za ta izpit razpisan le en rokuser posted image Pedagogiko imam - je ena spraševala, pa se ne spomnim katerauser posted image

Danes sva naročila poročne prstaneuser posted image user posted image user posted image

Lepo boditeuser posted image





< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 18.1.2010 16:01:43 >

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 16:02:40   
Kepica83
FLORA Uuh sem ravno nate en dan mislila, kje si da se nič ne javiš. Kaj sedaj si že imela popadke ali pri Cirilu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 16:06:39   
marjanaj
Katy83 sem glasovala user posted image

kepica user posted image sej bo... mislimo nate...

trojane jest sem za user posted image  krofiiiii user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 16:37:30   
NATAŠA35
kepica mene je prejšnji teden pregleda, pa je rekla, da je MV še lepo dolg in zaprt in da naj se pripravim, ker se bodo začeli tile lažni popadki...jaz imam občutek, da mi je trebuh na momente kar trd, pa popusti, pa spet prime, tako kot da me na dolgo potrebo tišči...zaenkrat ne grem k G, ko pa bo še kak simptom več, se pa takoj odpravim...mogoče so krvavitve od posteljice, samo ne me na besedo vzet...počakaj še kak dan, če ne bo nobene krvavitve, potem ti ni treba iti na pregled...počivaj in pij čaj za pomiritev, jaz pijem tudi baby čaj ali pa komarčkov čaj, pa malo omili zadeve...


nax05 ja toliko plenic rabimo, ker jih res ponucaš za marsikaj...

komaj čakam soboto, da se zapeljem v ikeouser posted image user posted image , pa vam bom poročala kako pa kaj...


_____________________________

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 17:22:30   
Kepica83
Nataša35 ja saj je mene tudi v sredo pogledala. MV super, lepo zaprta, krvavitve ni opazla. Je pa rekla da imam fejst trd trebuh in da naj redno pijem magnesol. No od srede pa do danes še trebuh ni popustil. Kljub magnesolu 3x na dan. Ne saj če še 1x opazim krvavitev res grem k G. kaj čem druga.

Morem vam povedat da je moj bejbi zdaj en večer full neke vrgolije delal. V glavnem full neprijetno je ko mi tak trebuh dviguje. Občutek imam da se z nogicami opira v levo stran trebuha in se nekako gor dviguje, kot da bi si htel več prostora naredit, sploh če ležim na levem boku. In tako se mi dviga cela desna stran, pa še malo boleče je. No in moj to opazuje. In ko se mi je trebuh dvignil ga je pobožal. Pa je to ene trikrat ponovil, pol pa je rekel kak je lep občutek svojega otrokeca pobožat. ker ga je prav čutil skozi trebuh ko se je dvignil.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 17:25:11   
babyloverka
kepica83 moj tudi take vragolije dela user posted image  in to naenkrat na dveh straneh trebuha torej očitno z rokami in z nogami user posted image  je mali nagajivec in meni je to všeč. včasih se tudi vstrašim da bo mi lepega dne kje kaj ven pogledalo ko tak razgraja user posted image

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 17:27:55   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

kepica83 moj tudi take vragolije dela user posted image  in to naenkrat na dveh straneh trebuha torej očitno z rokami in z nogami user posted image  je mali nagajivec in meni je to všeč. včasih se tudi vstrašim da bo mi lepega dne kje kaj ven pogledalo ko tak razgraja user posted image


ja meni tudi istočasno. Na levi in na desni. user posted image  kaj ste že obrnjeni na glavico? verjetno ja če čutiš iste gibe kot jaz. user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 17:33:27   
babyloverka
ne bi rekla da na glavico, glede na to, da če se na bok uležem potem je gibanje na spodnji in zgornji strani, če pa ležim na hrbtu pa se itak povsod nekaj premika user posted image  mislim da se moj mali še kar redno obrača in da še mu ni stoje za delat

meni tudi na čase otrdeva trebuh, sploh ob kakem naporu, danes sem doma in ne delam nič posebnega pa mi ni še enkrat otrdel, jutri grem pa v službo pa bo ziher kaj otrdel.

NATASA35 očitno je babycenter res prevzel ariel in ga ni več v mb. tako da naročit prek spleta al pa če se dobi kje ceneje v avstriji.

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 17:53:05   
izgubljena_ovcka
Pozdrav!

Tudi naš user posted image se je že zelo zgodaj vpisal med akrobate user posted image , razgraja dobesedno cel dan pa ponoči tudi. "Spi" eno uro, potem pol ure razgraja, spet uro, dve odsmrči, pa jovo na novo. Upam, da se tega ne bo držal po porodu, haha! user posted image

So pa vsa naša deca že od začetka "na glavo". Na vsakem UZ do sedaj je bil v glavični vstavi (tudi pri prvem tako) čeprav imam včasih občutek, da se je v enem dnevu petkrat okrog obrnil. Jaz imam zdaj velikokrat tak neprijeten občutek, kot bi mi roke tiščal nekam v kolk in je prav zoprno.

Otrdevanje pa je postalo pri meni stalnica ampak se res ne sekiram (v prvo sem za vsak drekec -oprostite izrazu- kar po luftu letela k G in in po vseh Buscopanih in Sapasmexis ni bilo nič drugače), ker je to nekaj običajnega in normalnega. Pač priprava maternice na porod. Dokler se to otrdevanje ne spremeni v zelo boleče krče, ki trajajo najmanj eno uro skupaj, ni nikakršne panike. Je pa zoprno, to je pa res. Jaz poskušam malo počit, če me zagrabi ampak to na žalost pri nas ni vedno mogoče.

Sicer pa, dacy, cojka, in mogoče ostale, ki ste kje v bližini...kako pa je z našim kofetom/čajem/sokom?? user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 18:00:01   
Kepica83
babyloverka jaz sem tudi na zadnjem pregledu vprašala če se je beba obrnila glede na to da se mi upira na levi strani in razteguje desno stran. Pa je G rekla da še je vedno obrnjen otrok na glavo. Tako da zgleda da kljub glavični legi najdejo možnost da brcajo na vse strani. user posted image

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 18:04:08   
neka_noč
Katy , Aprilčica hvala. user posted image    Česttam za naročene prstane!  user posted image
Sem glasovala. user posted image



(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 18:04:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 18:10:56   
flora1983
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

FLORA Uuh sem ravno nate en dan mislila, kje si da se nič ne javiš. Kaj sedaj si že imela popadke ali pri Cirilu?

Sedaj pri Cirilu tega ni blo, sam je zdaj hvala bogu mir. Mi je pa rekla, da je to normalno samo v primeru, če ni krvavega izcedka in je maternični vrat še lepo zaprt. Tako, da ti kar pojdi na pregled.

Javljam se pa bol mal, ker sem bla sedaj večinoma cele dneve v arhivu, zbirala gradivo za diplomo, zdaj sem pa končno začela pisati najprej diplomski seminar, da bom lahko potem začela z diplomo. Ker je treba skončat pred porodom.

Pazi nase in na tvojega otročička velja.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 18:12:27   
babyloverka
cojka hvala za sms

kepica pa naj še kdo reče da bejbiji niso pametni, ne?user posted image

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 18:15:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu babyloverka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1395
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 18:21:16   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: flora1983

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

FLORA Uuh sem ravno nate en dan mislila, kje si da se nič ne javiš. Kaj sedaj si že imela popadke ali pri Cirilu?

Sedaj pri Cirilu tega ni blo, sam je zdaj hvala bogu mir. Mi je pa rekla, da je to normalno samo v primeru, če ni krvavega izcedka in je maternični vrat še lepo zaprt. Tako, da ti kar pojdi na pregled.

Javljam se pa bol mal, ker sem bla sedaj večinoma cele dneve v arhivu, zbirala gradivo za diplomo, zdaj sem pa končno začela pisati najprej diplomski seminar, da bom lahko potem začela z diplomo. Ker je treba skončat pred porodom.

Pazi nase in na tvojega otročička velja.


Zmenjeno pikica moja user posted image

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 18:26:31   
Kepica83
babyloverka bolj so pametni kot si mi mislimo.

Cojka daj si ti napiši spodaj v podpis da si obveščevalna in da ti naj na ZS pošljejo številke. Ker me toliko načvekamo da se hitro ta info porazgubiuser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 18:38:26   
Anonimen
katy jaz sem tud takoj oddala svoj glasuser posted image

Aprilčica super za prstaneuser posted image

Kaj je to iso fix podstavek?

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 18:45:52   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Cojka daj si ti napiši spodaj v podpis da si obveščevalna in da ti naj na ZS pošljejo številke. Ker me toliko načvekamo da se hitro ta info porazgubiuser posted image


user posted image dobra idejauser posted image




aja, punce, hvala za vaše glasove. user posted image  Če imate čas, bi vas vsak dan prosila za glas. user posted image  

lp, Katy

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 18:54:24   
Kepica83
Katy ti si pa link daj v podpis, da ga nebomo rable vsak dan iskat in bomo lahko kar kliknile. Ok?user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Ime Hugo
Evaa1

Kakšno se vam zdi moško ime Hudo?

Všeč (13%)

Ni všeč (87%)


Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!