flora1983
|
Podzarvljene vidim, da se pogovarjate o troških dodatkih. Lahko se uredi tudi pred rojstvom otroka, samo moreš potem naknadno sporočit datum rojstva in mislim da tudi davčno. To sem jim jaz potem kar po telefonu sporčila in je blo vse OK. Kepica ti pa se drži in full počivaj. Jaz če bi bila na tvojem mestu, pa bi šla vsaj do svoje ginekologinje. Jaz sem tudi imela vmes te lažne popadke in me je tam vsaj pregledala, zmerila maternični vrat in ugotovila, da je vse še čist OK in lepo zaprto, tako, da ni blo nič narobe. Me je pa to ful pomirilo. Cojka fajn da so ti podaljšali bolniško, meni so jo zdaj podaljšali kar do nastopa porodniške. Glede pleničk je pa tako, kupite si jih vsaj 20 - 30, to bi naj na začetku zadostovalo, če pa boste med tistimi nesrečnicami katerih otroci polivajo, pa jih boste potrebovale več, v tem primeru jih pač lahko še kasneje dokupite. Vidmi, da ste se pogovarjale tudi o nakupih opreme in oblekic. midva sva se pri tem otročku odločila za nakup previjalne mizice, ki bo na začetku v spalnici, po selitvi v hišo pa v kopalnici. Dokler smo v stanovanju bom imela v kopalnici na stroju previjalno podlogo. Glede oblekic, pa jih imam jaz večino še od Cirila, nekaj malea novih pa sem nabavla tudi v Kiku, C&A in H&M, pač tisto, kar mi je blo res full kjut. Svetujem Vam pa da, ko boste kupovale jajčke (avtosedeže) vzamete takega, ki je kompatibilen z Vašim vozičkom (seveda v primeru če boste kupovale novo), saj je to full praktično. Zraven vam pa priporočam še iso fix podstavek, saj tako ne boste rabile z pasovi jajčke vezat v avto, ampak bo jajčka pritrjena samo z enom klikom. To je praktično v primeru ko otrok spi, saj je blo pri našem Cirilu tako, da ko si dal pas prek njega se je zbudil in pol je blo marsikaj od joka, bruhanja itd. Seveda pa ni pri vseh otrocih tako. Se vam še kaj javim. Berem Vas sicer redno a ponavadi čist preveč napišete, pol pa ko pridem do konca ne vem več kaj sem prebrala na začetku in kdo je kaj napisal tao, da ne morem glih ne vem kako komentirat. Katy83, če si še kaj v centru MB ali pa na faksu sporoči, ker bo tudi jaz verjetno naslednji teden kakšen dan tam, pa bi lahko šle kam na tortico in mogoče se nama še katere izmed štajerk pridruži. Aja pa tiste, ki ste iz okolice Celja, Velenja itd. bi se tudi lahko malo doble. Jaz sem iz Velenja in bi blo fajn še kero od vsa spoznat. Če ste za sporočte, pa se zmenimo za datum in uro, meni konkretno je namreč vseeno kdaj, ker sem itak na bolniški. Zdaj pa uživajte in božajte bušije.
|