|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
16.1.2010 19:21:51   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

Lep večer vsem!

Vem,da po telefonu ne dajejo informacij, koliko celic se je oplodilo. Ma glede na to, da prvič nisem imela nobene oplojene celice, mogoče pa mi lahko zdaj dajo kako "kodo" in pokličem, pa mi povejo, da ne čakam do ET. Ima katera izkušnje?
Vem, da kompliciram, a si poskušam vsaj malo stvari olajšati.

Hvala

..dajejo, samo prej se dogovori, da bodo vedeli, da si ti.....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 326
16.1.2010 19:44:56   
IVYY
lana70, hvala za odgovor. Je vseeno lažje malo prej vedeti, kot pa da čakaš do ET in prideš gor in potem šok, ko ugotoviš, da ni nič.

lep večer

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 327
16.1.2010 21:59:33   
lana70

lana70, hvala za odgovor. Je vseeno lažje malo prej vedeti, kot pa da čakaš do ET in prideš gor in potem šok, ko ugotoviš, da ni nič.

lep večer

...se strinjam, sploh si pa ne predstavljam, ne vem kako bi reagirala, še tako sem bila šokirana, ko sem zvedela za par punc tukaj s RR-ja.....in takrat tudi zate ...držim pesti, da te bodo pričakale lepe blastociste user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 328
17.1.2010 7:59:00   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 329
17.1.2010 8:26:45   
BarbiG

lep večer

Ivyy se strinjam s tabo. Jaz sem imela maja srečo in so me poklicali in povedali, da se nobena celica ni oplodila. Tako je bilo vseeno mejčkeno lažje kot pa, da bi prišla tja in izvedela, da transferja ne bo. Je bilo pa zdaj novembra toliko težje, ker do zadnjega niso za nobeno vedeli ali transfer bo ali ne in smo čakale tam več kot uro in pol, da je prišla biologinja povedat, katera ima transfer in katera ne. Je bila prava živčna vojna, sedele smo kot okamenele in čakale na novice.

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 330
17.1.2010 14:49:00   
športnica
punce živjo,

mene pa zanima kako gre s tole pošto ki se jo čaka da veš kako naprej in kdaj se bo vse skupaj začelo.
sva pri dr. vlajsavljeviču. 1.12.09 sva bila zadnjič pri njemu, rekel je da bova imela IVF in da bova dva mesca prej dobila pošto. Sestra nma je na hodniku še rekla se vidimo enkrat marca. super sem si mislila. končno konkretni datumi. Teden kasneje sva že dobila po pošti odobritev konzilija in zdaj čakava kdaj bova na vrsti. nič boljšega sem si mislila. ful se hitro odvija.

ampak pošte ni od nikjer. prejšnji teden sem klicala sestro, ker sem firbec kdaj se bo kaj zaželo dogajat. vprašala sem jo kdaj bova kaj na vrsti in mi je rekla da naj ne skrbim in da pošto dobiš kak teden prej, predenj moraš prit tja in ne dva meseca. kaj je zdej prav? kdaj ste ve dobile pošto in kako to gre? to je le poziv da se oglasiš tja, ali že dobiš kakšne napotke? visim da ste ene razvrščene v ene skupine in številke. kdaj to dobiš?

sej vem da sm neučakana. planirava dopust enkrat februarja, marca, pa bi se rada prilagodila, da greva prej. zdej pa nevem kako to gre? mi lahko kera mal pomaga? kot vidite je tole zame prvič, tko da sm čist bosa :)

bom vesela kakršnegakoli komentarja, sam ne me ignorirat :)

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 331
17.1.2010 16:10:54   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: športnica

punce živjo,

mene pa zanima kako gre s tole pošto ki se jo čaka da veš kako naprej in kdaj se bo vse skupaj začelo.
sva pri dr. vlajsavljeviču. 1.12.09 sva bila zadnjič pri njemu, rekel je da bova imela IVF in da bova dva mesca prej dobila pošto. Sestra nma je na hodniku še rekla se vidimo enkrat marca. super sem si mislila. končno konkretni datumi. Teden kasneje sva že dobila po pošti odobritev konzilija in zdaj čakava kdaj bova na vrsti. nič boljšega sem si mislila. ful se hitro odvija.

ampak pošte ni od nikjer. prejšnji teden sem klicala sestro, ker sem firbec kdaj se bo kaj zaželo dogajat. vprašala sem jo kdaj bova kaj na vrsti in mi je rekla da naj ne skrbim in da pošto dobiš kak teden prej, predenj moraš prit tja in ne dva meseca. kaj je zdej prav? kdaj ste ve dobile pošto in kako to gre? to je le poziv da se oglasiš tja, ali že dobiš kakšne napotke? visim da ste ene razvrščene v ene skupine in številke. kdaj to dobiš?

sej vem da sm neučakana. planirava dopust enkrat februarja, marca, pa bi se rada prilagodila, da greva prej. zdej pa nevem kako to gre? mi lahko kera mal pomaga? kot vidite je tole zame prvič, tko da sm čist bosa :)

bom vesela kakršnegakoli komentarja, sam ne me ignorirat :)

pozdravljena!

tudi jaz hodim v MB in sicer k dr. Kovače-evi. res je kar ti je že sestra povedala, da pošto dobiš nekje teden dni pred predvidenim datumom, kdaj se zglasita gor. Na ta datum ko bosta šla pa ti bodo vse razložili in dali navodila za postopek, je pa vse odvisno v kateri postopek te bodo dali ali kratki ali dolgi. Dala ti bo barvani list, ( sicer zdaj ne vem kakšne barve jih imajo , ker to spreminjajo in v kateri skupini boš ) , na katerem boš imela vsa navodila kdaj in s kakšno terapijo pričneš, bodo ti pa tudi vse tam razložili, če kaj ne boš razumela jih kar vprašaj in ti bodo prijazno in z veeljem odgovorili. Ti pa kar pojdi na dopust, v miru, če pa bi dobila slučajno vmes med dopustom datum, pa jih lahko tudi pokličeš in jim poveš situacijo in ti bodo lepo prestavili datum za kakšen dan takrat ko boš ti lahko, jaz sem že imela lani takšen primer in  ni bilo nobenega priblema, so zelo prijazni in radi naredijo usluge. Če te bše kaj zanima oa kar vprašaj ti bomo z veseljem odgovorili, in pa želim ti vso srečo v postopku user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 332
18.1.2010 8:17:54   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 333
18.1.2010 10:58:52   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dobro jutro!

user posted image

dober dan user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 334
18.1.2010 14:10:56   
Anonimen
Jutro.user posted image

punce, kaj je z vami? Včasih sem vas komaj sledila, sedaj pa nič ne pišete. user posted image

No, jaz danes spet začnem z menopurjem - tokrat 1 ampulo, da ne bo spet kakšne hiperce. Imam pa spet ogromno drobnih foliklov (jih ni niti štel), me bo pa čez cel postopek spremljal prof. Tomaževič, ker sem očitno en "spešl kejs".user posted image

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
18.1.2010 15:14:16   
Selena78
Zdravo!

Tudi jaz bi se vam pridružila. 21. januarja greva po 0,1 mg diphereline in 3 puregon k dr. Rešu. Ker je to že najin 4. postopek prve tri sva imela na GK in vedno enako terapijo dolg postopek s suprefaktom in menopurjem me zanima kakšne so vaše izkušnje z omenjeno terapijo (število celic, oplojenih, stranski učinki,...). Za vse informacije že v naprej hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 336
18.1.2010 17:00:00   
loremi

AKTUALNO  

Ponedeljek, 18.01.
nhaya - začetek 1. IVF
skuštrana suzi - začetek 2. ISCI

Sreda, 20.01.
Barbara31 - prevzem zdravil

Četrtek, 21.01.
IVYY - UZ
Selena78 - začetek 4. IVF

Ponedeljek, 01.02.
vrtnica.m - prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)
  • saturn (??)
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Barbara31 (1. IVF, GK LJ)
  • nhaya (1. IVF, dr.Reš)
  • skuštrana suzi (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Selena78 (4.IVF-dr.Reš)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE JANUAR   user posted image

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 337
18.1.2010 17:05:27   
loremi
skuštrana suzi, se strinjam, nič kaj dosti se ne dogaja tu gor, ponavadi kadar so postopki, ne dohajam več, tolk je napisanega
čestitke za nov začetek, želim ti vso srečo in super, da te bo spremljal prof.Tomaževič user posted image user posted image user posted image

Selena78, vso srečo, odgovora pa žal ne vem!

diana79 se tdi nič ne javi, sporoči, kako je, kdaj bo transfer (no predvidevam, da šibaš po zamrznjenčka)!

Meni pa skrbi povrzočajo občasne krvavitve user posted image  in rozasto/rjavkasti izcedki in občasno močnejši krči, upam, da bo vseeno z mojima pikicama vse ok!

Vse pa lepo pozdravljam in obenem vabim, da se mal pofočkate v tej temi!

p.s. - sicer pa se v Lj. na kliniki res še ne dogaja dosti, je bolj kot ne skoraj prazno, se pozna, da decembra ustavijo vse in potem traja, da ponovno zalaufa, ker je seveda vse vezano na te naše M in potem začetke ...
Vsem pa srečno!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 338
18.1.2010 18:43:23   
nhaya
Čer...
No,jst sem danes štartala s suprefactom...pa da vidimo, če bo gospa user posted image  kaj zamujala al bo točna..upam da pride v ponedeljek, pa da lahko v torek 26. že šibam k atu po pikico merionala..

Skuštrana suzi tebi pa tudi veliko sreče...user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 339
18.1.2010 19:12:14   
Urshy78
jaz sem šla pa danes po izvid za SPB, tako da imam vse stvari zdaj urejene. zdaj samo še nestrpno čakam user posted image plusa ta mesec itak ne morem pričakovati, ker z mojim nisva bila nič v akciji, je imel manjšo operacijo in je vse skupa padlo v vodo. M pričakujem v roku enega tedna, potem pa pokličem da pridem po zdravila.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 340
18.1.2010 21:26:07   
jona klara
user posted image kako fajn zej se pa bo začelo....verjetno komaj čakašuser posted image prvič verjetno čez kak mesec boš že na boljšem...spb so pa bili hitro ane, srečno, user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 341
18.1.2010 21:48:18   
Buska
Ojla!

jaz sem imela postopek v decembru pri dr. Resu: 0,1 mg diphereline in 100enot puregona. rezultat: 2 premajhna folikla, 0 celic -> spikala sem se 16 dni s puregonom ... na punkciji so mi vzeli vse 3 folikle.... da vemo, kako naprej ... v 2. ISCI bom imela 4enote menopur-a, za drugo se ne vem .... pa trenutno sem na KT, da spodbudimo jajcnike (uz bo v sredini februarja, da vidimo, kako in kaj)

veliko uspeha, pa drzimo pesti, da vama v 4. rata ...

kaj pa se je prejsnjic dogajalo, ce ni skrivnost?

(odgovor članu Selena78)
Neposredna povezava do sporočila: 342
19.1.2010 7:18:05   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 343
19.1.2010 7:48:22   
Anonimen
Jutro.

Loremi, ja, super je, da bo na vsakem UZ-ju prof. Tomaževič. user posted image user posted image Ti pa praviš, da ti izcedki nagajajo? Kar brez skrbi, jaz vem, da bo vse ok!user posted image Pa hvala za kavico.

nhaya, tudi jaz ti želim veliko sreče v postopku! user posted image user posted image

urshy, oo, potem bo pa tudi pri tebi kmalu akcija! user posted image user posted image Končno, kajne?

Buska, 4 enote menopurja?? user posted image user posted image O madona, to ti pa je doza! Kaj pa če pač na puregon ne reagiraš, na menopur pa bi tudi z manjšo dozo? Ker men je tole res ogromno. Jaz sem imela 2 ampuli menopurja, pridelala hiperco in imela čez 50 foliklov, tako, da so mi sedaj zmanjšali dozo na 1 ampulo, po enem tednu bomo pa videli - če ne bom reagirala mi bodo povečali (ful počasi reagiram).

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
19.1.2010 8:21:14   
Urshy78
jutro!!

skustrana suzi, res prav že komaj čakam, da se premaknem iz mrtve točke. vidim, da te bo v roke prijel dr. Tomaževič user posted image good luck! si v dobrih rokah user posted image
jona klara, izvidi so v treh dneh. ti tekom dneva odgovirim na ZS.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 345
19.1.2010 8:32:41   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

jaz sem šla pa danes po izvid za SPB, tako da imam vse stvari zdaj urejene. zdaj samo še nestrpno čakam user posted image plusa ta mesec itak ne morem pričakovati, ker z mojim nisva bila nič v akciji, je imel manjšo operacijo in je vse skupa padlo v vodo. M pričakujem v roku enega tedna, potem pa pokličem da pridem po zdravila.

Oj Urshyka vidim da se pričenja akcija ... držim pesti na zmago !!!!!user posted image user posted image

IVYY ... gremo, gremo, navijamo ....user posted image user posted image

vse ostale akterke ... srečno in gudlak!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem neakterkam pa lep danuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 19.1.2010 8:34:49 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 346
19.1.2010 8:47:30   
Urshy78
O Grethyka, helowww user posted image user posted image hvala za navijanje..sj veš, da ti želim enako user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 347
19.1.2010 8:50:33   
Fargesia
suzika, vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 348
19.1.2010 8:57:30   
Selena78
Zdravo!

V vseh treh prejšnjih postopkih je bilo od 8-14 celic, oplodilo se jih je tudi okoli 4-5 vsakič, vstavili so mi prvič 2, potem 1 in še 1 zamrznjenčeka ter v tretjem postopku 2 vendar ni nikoli bilo nobenega rezultata. Ko sem na GK prosila, da bi mi zamenjali terapijo so mi rekli da je to edina (da Gonala ne dajejo več) tako da sva se odločila za Reša, ki je predlagal diphereline in puregon.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 349
19.1.2010 9:32:06   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: Selena78
Ko sem na GK prosila, da bi mi zamenjali terapijo so mi rekli da je to edina (da Gonala ne dajejo več)

user posted image  user posted image  user posted image
kaj hudimana se pa grejo

skuštrana suzi, ja tud kri se mi pojavlja poleg stalnih izcedkov, samo nimam kej, morm počakat, da vidmo, kako bo šlo naprej, sevede pa upam na najboljš!

(odgovor članu Selena78)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.