|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
19.1.2010 9:35:00   
Buska
Buska, 4 enote menopurja?? user posted image user posted image O madona, to ti pa je doza! Kaj pa če pač na puregon ne reagiraš, na menopur pa bi tudi z manjšo dozo? Ker men je tole res ogromno. Jaz sem imela 2 ampuli menopurja, pridelala hiperco in imela čez 50 foliklov, tako, da so mi sedaj zmanjšali dozo na 1 ampulo, po enem tednu bomo pa videli - če ne bom reagirala mi bodo povečali (ful počasi reagiram).

to mi je rekel po punkciji - ker ni blo nobene celice, 2 folikla mal vodilna - 1,3 potem pod 1 in se en majhen drobizek ... in potem je zapisal 4 enote Menopurja; ne vem pa drugo, kua bo zravn v kombinaciji
mam zelo lene jajcnike in jih zdej probavamo spodbudit s KT ....
...
upam, da ne bom fasala kake hiperce, kot ti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
19.1.2010 9:38:18   
Anonimen

AKTUALNO  

Sreda, 20.01.
Barbara31 - prevzem zdravil
skuštrana suzi - UZ

Četrtek, 21.01.
IVYY - UZ
Selena78 - začetek 4. IVF

Ponedeljek, 01.02.
vrtnica.m - prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image user posted image   Pikovit  user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image    
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)
  • saturn (??)
  • vrtnica.m (2.ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Bokal, začetek 01.02.2010)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • Urshy78 (1. IVF, GK LJ)
  • Barbara31 (1. IVF, GK LJ)
  • nhaya (1. IVF, dr.Reš)
  • skuštrana suzi (2. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič)
  • Selena78 (4.IVF-dr.Reš)
 user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 
december            17                               6                              35 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE JANUAR   user posted image

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
19.1.2010 9:39:56   
Anonimen
loremi, tudi meni so hoteli včeraj dati 1,5 gonala, pa ga ni bilo.

buska, no, saj mogoče bo pa vse ok. Ker itak vsaka drugače reagira na zdravila.

(odgovor članu Buska)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
19.1.2010 9:41:11   
spominčica
Popravite me, če se motim.....Ne vem zakaj, ampak zadnje čase opažam, da vas ima pri Rešu ogromno premajhnih foliklov, več kot kjerkoli drugje. Samo opažanje...... sicer pa...Mi2 sva v začetku februarja že naročena pri Drobniču in upava na postopek v marcu. Upam, da bo dovolj glede na ss v januarju. Bomo vidli kaj bo dr.D rekel in koliko se bo pustil prepričati. Hihi..
.....vam vsem, ki se spopadate s postopki v teh dneh želim mirnih živcev, nebolečih  in uspešnih posegov, ter uspešnih nosečnosti. 

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 354
19.1.2010 10:21:56   
Anonimen
loremi, šele sedaj sem na drugi temi prebrala, da pričakuješ dvojčka!! user posted image user posted image user posted image Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Tole je pa res čudež - da sta se zarodka že 2 delila!!! Res upam, da bodo krvavitve ponehale!!

(odgovor članu Buska)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
19.1.2010 10:24:40   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Buska

Buska, 4 enote menopurja?? user posted image user posted image O madona, to ti pa je doza! Kaj pa če pač na puregon ne reagiraš, na menopur pa bi tudi z manjšo dozo? Ker men je tole res ogromno. Jaz sem imela 2 ampuli menopurja, pridelala hiperco in imela čez 50 foliklov, tako, da so mi sedaj zmanjšali dozo na 1 ampulo, po enem tednu bomo pa videli - če ne bom reagirala mi bodo povečali (ful počasi reagiram).

to mi je rekel po punkciji - ker ni blo nobene celice, 2 folikla mal vodilna - 1,3 potem pod 1 in se en majhen drobizek ... in potem je zapisal 4 enote Menopurja; ne vem pa drugo, kua bo zravn v kombinaciji
mam zelo lene jajcnike in jih zdej probavamo spodbudit s KT ....
...
upam, da ne bom fasala kake hiperce, kot ti

...ni nujno, vsaka drugače reagira, jaz sem imela tri enote menopurja, pa sem pridelala 23 ali 26 celic, od tega se jih je 6 lepo razvilo....še dva imamo v škrinji user posted image user posted image , nibene hiperce, počutje čisto v redu.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 356
19.1.2010 10:42:03   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
loremi, šele sedaj sem na drugi temi prebrala, da pričakuješ dvojčka!! user posted image user posted image user posted image Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Tole je pa res čudež - da sta se zarodka že 2 delila!!! Res upam, da bodo krvavitve ponehale!!

Hvala ti!! Jaz tudi upam, da bi ponehalo in bi šlo vse skup mirno naprej. Ja, že 2. se je zarodek delil na dva, tokrat sta vidna oba srčka user posted image  in upam, da bosta lepo naprej rasla in živela, bla zdrava, je pa dr. rekel, da je res neverjetno, da se mi je že v drugič to zgodilo, da se je zarodek delil na dva. Tudi on kar ni dojel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
19.1.2010 11:34:49   
Anonimen
loremi, itak, da bosta oba zdrava!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
19.1.2010 14:38:58   
bit
nič vesela ne prihajam iz pregleda.... en čmrlček se je poslovil od mene. Pred dnevom ali dvema mu je nehal bit srček

1 uro me je imela na stolu ...da bi njadla srček ..pa ga ni bilo. Zaostajal je v rasti za dan ali dva.
Kiro smolo imam... a ne more it enkrat tako kot mora iti.

No drug je lep velik maha ...srček mu bije in je živahen....sa kaj ko me je sedaj še bolj strah..

29.01 imam ponovno UZ.

a ima katera take iskušnje..... kako so s končale

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 359
19.1.2010 14:39:13   
bit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 360
19.1.2010 15:30:48   
spominčica
Bit.....zadnje kar trenutno rabiš so temne zgodbe. Glavo gor in raje beri pozotivne zgodbe

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 361
19.1.2010 16:09:50   
Urshy78
bit. žal mi je za enega srčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 362
19.1.2010 18:23:25   
blanč

Bit, če se prav spolnem se je to zgodilo lučki, zato je najbolše, da njo vprašaš.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 363
19.1.2010 18:34:15   
športnica
Bit glavo pokonci. zelo žal mi je da sta enega zgubila....ne sme te potret, pozitivne misli, pozitivne misli...to rabiš. držim pesti.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 364
19.1.2010 18:40:02   
bit
hvala vam punce za spodbudne besede

Blanč
hvala sem  ji posla ZS

sej se tolažim da je tudi bolj varno zame (ledvični bolnik sem) ...sam je vseeno hudo...

jutri mi bo bolje ...obljubim

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 365
19.1.2010 20:26:23   
sonček33
Bit, žal mi je za izgubo. Težko je, a čas bo prinesel pomiritev.

Navijam za vse. DRžite se. Želim vam vse  dobro.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 366
20.1.2010 7:40:43   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Bit, drži se! user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 367
20.1.2010 8:10:18   
Tiki55
Jutro punceuser posted image

Jaz se pa javljam po dolgem času... sicer sem novembra po prvem IVF-ju zanosila, sreča je bila neizmerna, vendar so na prvem UZ-ju ugotovili prazno vrečko in sem morala decembra na čiščenje. Zdaj počasi nabiram moči za nove boje...
Sem se pa oglasila, da vam vsem zaželim vso srečo v postopkih, še posebej moji dragi Urshyuser posted image user posted image user posted image You go girl!

bit pošiljam ti user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 368
20.1.2010 8:24:55   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Jutro punceuser posted image

Jaz se pa javljam po dolgem času... sicer sem novembra po prvem IVF-ju zanosila, sreča je bila neizmerna, vendar so na prvem UZ-ju ugotovili prazno vrečko in sem morala decembra na čiščenje. Zdaj počasi nabiram moči za nove boje...
Sem se pa oglasila, da vam vsem zaželim vso srečo v postopkih, še posebej moji dragi Urshyuser posted image user posted image user posted image You go girl!

bit pošiljam ti user posted image

o, Tikica, kako lepo te je brati po dolgem času. upam, da se počasi postavljaš na noge. mi je pa še zdaj hudo, da si je zgodilo to, kar smo najmanj želeli user posted image
hvala za navijanje, mi veliko pomeni. upam, da si čimprej nabereš novih moči in se nam pridružiš, še raje pa bi videla, da vama uspe naravno. RTM user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 20.1.2010 8:25:21 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 369
20.1.2010 14:31:05   
diana79
živijo!jaz že en teden hodim v lj.ampak ni nič spodbudnega!v nedelja 14 dan sem imela nekaj zelo drobnih folikov,v torek je eN zrasel na 11+ampak še vedno premajhen!jutri imam ponovno kri+uz!če ne bo zrasel kot treba pač bom mogla počakat na februar,da grem ponovno ampak z malo stimulacijem!jutri sporočim!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 370
20.1.2010 14:33:24   
Urshy78
diana79, srečno jutri! držim pesti, da bojo folikli dovolj veliki

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 371
20.1.2010 16:58:08   
cukica
Vsem nosečkom želim vse dobro še naprej,...ostalim,ki ste v postopku in pred njim veliko polnih foliklov in oplojenih jajčec,...
Ostalim pa en lep pozdrav.Jaz sem bila v ponedeljek na kontroli v bolnišnici,ker se moje krvavitve nočejo ustaviti.Pri pregledu odkrili še en majhen delček posteljice,ki upajo,da se bo sam sčistil,drugače grem februarja na čiščenje. Kar verjeten bom tudi morala jiti saj se noče nič umiriti,bomo videli kaj bo,... Drgač pa smo uredu in že razmišljamo kdaj bi šli še po ostala dva zamrznjenčka,ki čakata. Mislim pa,da pred septembrom ne bom šla,ker se mi v službi ponuja napredovanje in upam,da nebom zastonj čakala. No ja pustimo se presenetit in dajmo času čas.

Mal sem se razpisala ampak ni hudega,...lep pozdrav

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 372
20.1.2010 17:29:05   
loremi
Diana79, jaz upam, da folikli zrastejo ... jaz sem imela lani isti problem, zelo počasi je raslo, potem pa so mi povečali dozo in je potem kr hit zraslo na pravo velikost, mogoče bi to probali tudi pri tebi, srečno!

cukica user posted image
upam, da se ti preostanek nepopolno sčiščenega samo sčisti, v nasprotnem pa upam, d ačiimprej oni do konca opravijo začeto. Za nov boj - nočem bit nič pametna, ampak menda je priporočljivo počakat tri cikle, no če boš počakala še s stanjem v službi, bo pa toliko večin takrat upam uspešneje user posted image  in čestitke za napredovanje!

Glede preveč napisanega, jst pravim, nikol ni preveč, sama rud pišem na dolgo in široko, ampak rajš vidim, da je več napisanega, da je potem vsaka informacija dobrodošla za vse, ki se znajdej v kakršnikoli situaciji.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 373
20.1.2010 22:01:22   
diana79
hvala za spodbuda!veš jaz sem brez stimulacija,zato čakajo na mojo lastno ovulacija!upam da bo jutri kaj dobrega!vsekakor sporočim ko pridem domov!nočka

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 374
21.1.2010 7:18:57   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.