Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 8:07:05
|
|
|
|
Urshy78
|
jutro
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 9:06:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Bit, ojej.. Verjamem, da je težko, ampak najbrž sama veš, da je tako boljše - zate in za pikeca. Manj možnosti prezgodnjega poroda, manj komplikacij... Čeprav vem, da je to trenutno slaba tolažba. tiki, žal mi je da se je tako končalo!! diana, držim pesti!!! Pa še moje poročilo: včeraj sem imela UZ (7 dan ciklusa) - ogromno foliklov, ki pa še niso nič zrastli. Naslednji UZ imam komaj v torek, 26.1. (13 dan), ker prej itak ne bo nič zrastlo (v prejšnjem postopku so začeli rasti na 12. dan cikusa, tokrat imam pa še manjšo dozo, tako da.. ). Se bomo očitno načakali.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 9:51:59
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj srčice Čisto na kratko, ker se mi mudi... Bit žal mi je, da se je en čmrlinko poslovil vendar, kot je že napisala Suzi je verjetno tako najbolje, saj očitno nekaj ni bilo v redu z njim. Naj ti bo v tolažbo, da sedaj več ne ogroža drugega. To se je zgodilo naši Zvezdici. Vse je OK in ima pravega nagajivega korenjaka, ki ji kravžlja živčke že 1 leto. Cukica joj joj ti imaš pa res smolo. Držim pesti, da se čimprej samo sčisti. Drži se Tiki . Suzika, Diana in vse, ki ste v postopku. Upam, da bodo folikli rasli in da bo postopek uspešen. Objemčke vsem
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 10:35:27
|
|
|
|
Buska
|
Pa še moje poročilo: včeraj sem imela UZ (7 dan ciklusa) - ogromno foliklov, ki pa še niso nič zrastli. Naslednji UZ imam komaj v torek, 26.1. (13 dan), ker prej itak ne bo nič zrastlo (v prejšnjem postopku so začeli rasti na 12. dan cikusa, tokrat imam pa še manjšo dozo, tako da.. ). Se bomo očitno načakali. IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi drzim pesti, da ti bojo zrastli :)
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 12:02:46
|
|
|
|
bit
|
ss ... hvala...imate prav punce...sam je težko....je pa vsak dan lažje gigi....sem te že prav pogrešala.... kako si
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 13:18:43
|
|
|
|
diana79
|
moja celica je zrasla na 16!tako da najbrž bom imela kmalu ovulacija! tudi endometrij je primerno mislim da je 12!tako sem vesela !jutri grem spet na kri+uz!mogoče pa bo kaj iz tega!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 13:22:25
|
|
|
|
sonček33
|
Diana hip hip hura...juhej.. Bit, objem zate.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 13:22:56
|
|
|
|
diana79
|
ivyy:a mogoče midve danes srečale?jaz sem bila tista blondinka v prvi vrsti,šla sem notri tretja!malo sem vrinila,ker sem zjutraj bila druga na vrsti pa sem vmes še šla kri dat!sem mislila da me bodo punce okregale,ampak vsi so razumeli!kje si sedela???
< Sporočilo je popravil diana79 -- 21.1.2010 13:24:24 >
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 13:59:18
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 moja celica je zrasla na 16!tako da najbrž bom imela kmalu ovulacija! tudi endometrij je primerno mislim da je 12!tako sem vesela !jutri grem spet na kri+uz!mogoče pa bo kaj iz tega! juhu, superca
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 15:56:14
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 moja celica je zrasla na 16!tako da najbrž bom imela kmalu ovulacija! tudi endometrij je primerno mislim da je 12!tako sem vesela !jutri grem spet na kri+uz!mogoče pa bo kaj iz tega! itak da bo, jaz sploh ne dvomim!!!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 16:20:01
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 IZVIRNO SPOROČILO: diana79 moja celica je zrasla na 16!tako da najbrž bom imela kmalu ovulacija! tudi endometrij je primerno mislim da je 12!tako sem vesela !jutri grem spet na kri+uz!mogoče pa bo kaj iz tega! juhu, superca si bom ka sposodla
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 16:55:53
|
|
|
|
Fargesia
|
diana, odlična novica!!!!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 17:54:07
|
|
|
|
jona klara
|
O DIANA TO JE PA VESELJE, ČESTITAM, VSE BO UREDU
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 17:57:38
|
|
|
|
jona klara
|
O DIANA TO PA BO VESELJE, LE TAKO NAPREJ, ČESTITAM BIT-ZELO MI JE HUDO ZA VSAKIM DEŽJEM POSIJE SONCE in potem dolgo sveti
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 18:03:29
|
|
|
|
jona klara
|
končno sem dobila izvide od hormonov, tako da jutri pošljem in čakam, na pošto, ampak sedaj sem se vsaj premaknila iz mrtve točke in končno lahko upam, da nekaj bo in odštevam dneve, potem pa ivf-et se že veselim, čeprav da ni vse preveč lepo sem dobila danes , zelo žalostna, vse me boli brez energije, kar jokala bi , mislim, da brey postopka ne bo nikoli uspelo.... so dnevi so poletja so pomladi, ko se moremo enostavno imeti radi pa bo
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 19:15:37
|
|
|
|
sonček33
|
jona klara, bo pa s postopkom..sej tile malčki iz epruvete so prov fajn
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 19:22:43
|
|
|
|
IVYY
|
diana79, ma ne morem verjet ...sigurno sva se srečale. Jaz sem sedela takoj pri vratih na prvem sedežu. Si imela črno majico (pulover), imaš kratke blond lase? Jaz imam dolge temne lase, malo skodrane, sem jih imela danes sicer malo spete. Se spomnem ja, ko si prišla noter in rekla, da si bila med prvimi in da si šla vmes dat kri. Ma sem prav vesela, da sem te videla in spoznala!!! In bravo za celico !!!!!!!!! jaz pa sem danes imela 1.ultrazvok in 23.1. začnem z Menopurjem (čeprav je bilo rečeno, da bo zopet Gonal), naslednji ultrazvok pa imam 1.2. in potem bo kmalu odločilni dan... a ve sploh katera, kakšna je razlika med menopurjem in gonalom? naj bi bil menopur boljši za tiste,ki imajo policistične jajčnike. vsaj tako mi je danes rekla na ultrazvoku. ostalim puncam pa pošiljam en velik objem
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 19:23:02
|
|
|
|
jona klara
|
oja verjamem, sam da pridejo
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 19:56:11
|
|
|
|
diana79
|
ja ja tudi jaz te spomnim!jaz sem tista ta blonda v črni puloverji!fajn da sva se vsaj vidle!drugič celo lakho pogovarjava! kolikor jaz vem menopur je bolj naraven zdravila pa me ne vprašaj od česa pridobijo ker nočeš vedeti! gonal pa je sintetičen zdravila bolj umetno!ne vem jaz sem imela eno in drugo!pri menopurju sem imela 15 celic,4 je oplodilo!brez zamrzenčki!glede gonala pa imam 12 celic pa bova videla koliko bo oplodilo!osebno po gonalu sem počutila boljše kot po menopurju!
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 20:01:40
|
|
|
|
cukica
|
Gigi sem te že pogrešala ti gor,ja tud jaz upam,da se bo samo sčistilo sam nič ne kaže na to.Danes sem šla po enem tednu delat pa se mi je takoj vlila sveža kri.Ja ****ti kaj naj rečem,mam pač tako sreči.Al me pa ginekolog,ki me vedno operira rad vidi?Haha Ja no mal šale mora bit. Pogrešam mismis in pa BEBIII,... Jaz sem se včeri naročila na pregled k svoji ginekologinji in ga imam marca,takrat bom tud rekla,da mi da napotnico za zadnja dva pingvinčka. Kako je pa Zdaj s temi postopki,koliko nam jih pripada? Pojma nimam 4 ali 6. No ja bo že nekak.Spet kr neki dolgovezim. Nič en fejst mrzu pozdrav z našega konca mamo sam -12 in lahko noč vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 21.1.2010 20:31:18
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia diana, odlična novica!!!! Fargi, pa 15 t že?
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.1.2010 7:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
diana, super novička!! ivyy, ja, gonala nimajo več. Jaz bi sicer mogla imeti Menopur, ampak je prof. Tomaževič rekel 1,5 Gonala, ampak ga niso imeli in so mi dali Menopur. Ne vem kako to, da ga nimajo, ampak je očitno res tako.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.1.2010 7:48:05
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Diana79, super, kar tako naprej! cukica, ma ti š*it no , jaz vseeno upam, da se samo čimprej sčisti Ivyy, srečno naprej! skuštrana suzi, navijam! Vsem pa en lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.1.2010 8:34:39
|
|
|
|
Selena78
|
Zdravo! Včeraj sva bila pri Rešu, kjer sva prevzela zdravila. 22. dan M sem začela s dipherelinom vendar mi ga je dal samo za 6 dni ter rekel da naj drugi dan menstruacije pridem ponovno. Ker sem bila dosedaj na GK kjer je bilo drugače (od začetka do punkcije je minil skoraj en mesec) me zanima kako dolgo ste tiste, ki ste bile pri Rešu jemale zdravila. Sicer sem ga vprašala vendar je rekel, da je vse odvisno od UZ tako, da me zanima kakšne so vaše izkušnje. Hvala.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 22.1.2010 9:25:09
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara končno sem dobila izvide od hormonov, tako da jutri pošljem in čakam, na pošto, ampak sedaj sem se vsaj premaknila iz mrtve točke in končno lahko upam, da nekaj bo in odštevam dneve, potem pa ivf-et se že veselim, čeprav da ni vse preveč lepo sem dobila danes , zelo žalostna, vse me boli brez energije, kar jokala bi , mislim, da brey postopka ne bo nikoli uspelo.... so dnevi so poletja so pomladi, ko se moremo enostavno imeti radi pa bo no, končno si jih dobila, je bil res že skranji čas!! ne bit preveč žalostna, če si dobila . misli na to, da boš kmalu v postopku in da bo slej ko prej uspelo. treba misliti pozitivno! moja se je pa danes začela prikazovati. v ponedeljek se mi bo pa vlila, tako da bom lahko poklicala da pridem po zdravila.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.