|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI
21.1.2010 8:07:05   
Urshy78
jutro user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 376
21.1.2010 9:06:04   
Anonimen
Bit, ojej.. user posted image user posted image user posted image Verjamem, da je težko, ampak najbrž sama veš, da je tako boljše - zate in za pikeca. Manj možnosti prezgodnjega poroda, manj komplikacij... Čeprav vem, da je to trenutno slaba tolažba.

tiki, žal mi je da se je tako končalo!! user posted image user posted image

diana, držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še moje poročilo: včeraj sem imela UZ (7 dan ciklusa) - ogromno foliklov, ki pa še niso nič zrastli. Naslednji UZ imam komaj v torek, 26.1. (13 dan), ker prej itak ne bo nič zrastlo (v prejšnjem postopku so začeli rasti na 12. dan cikusa, tokrat imam pa še manjšo dozo, tako da.. ). Se bomo očitno načakali.

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 377
21.1.2010 9:51:59   
gigi1
Ahoj srčice

Čisto na kratko, ker se mi mudi...

Bit žal mi je, da se je en čmrlinko poslovil user posted image user posted image user posted image  vendar, kot je že napisala Suzi je verjetno tako najbolje, saj očitno nekaj ni bilo v redu z njim. Naj ti bo v tolažbo, da sedaj več ne ogroža drugega.
To se je zgodilo naši Zvezdici. Vse je OK in ima pravega nagajivega korenjaka, ki ji kravžlja živčke že 1 leto.

Cukica joj joj ti imaš pa res smolo. Držim pesti, da se čimprej samo sčisti. Drži se user posted image user posted image user posted image

Tiki user posted image user posted image user posted image .

Suzika, Diana in vse, ki ste v postopku. Upam, da bodo folikli rasli in da bo postopek uspešen.

Objemčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 378
21.1.2010 10:35:27   
Buska
Pa še moje poročilo: včeraj sem imela UZ (7 dan ciklusa) - ogromno foliklov, ki pa še niso nič zrastli. Naslednji UZ imam komaj v torek, 26.1. (13 dan), ker prej itak ne bo nič zrastlo (v prejšnjem postopku so začeli rasti na 12. dan cikusa, tokrat imam pa še manjšo dozo, tako da.. ). Se bomo očitno načakali.
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

drzim pesti, da ti bojo zrastli :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 379
21.1.2010 12:02:46   
bit
ss ... hvala...imate prav punce...sam je težko....je pa vsak dan lažje

gigi....sem te že prav pogrešala.... kako si

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 380
21.1.2010 13:18:43   
diana79
moja celica je zrasla na 16!tako da najbrž bom imela kmalu ovulacija!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi endometrij je primerno mislim da je 12!tako sem veselauser posted image user posted image user posted image !jutri grem spet na kri+uz!mogoče pa bo kaj iz tega!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 381
21.1.2010 13:22:25   
sonček33
Diana hip hip hura...juhej..user posted image user posted image user posted image

Bit, objem zate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 382
21.1.2010 13:22:56   
diana79
ivyy:a mogoče midve danes srečale?jaz sem bila tista blondinka v prvi vrsti,šla sem notri  tretja!malo sem vrinila,ker sem zjutraj bila druga na vrsti pa sem vmes še šla kri dat!sem mislila da me bodo punce okregale,ampak vsi so razumeli!kje si sedela???

< Sporočilo je popravil diana79 -- 21.1.2010 13:24:24 >

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 383
21.1.2010 13:59:18   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

moja celica je zrasla na 16!tako da najbrž bom imela kmalu ovulacija!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi endometrij je primerno mislim da je 12!tako sem veselauser posted image user posted image user posted image !jutri grem spet na kri+uz!mogoče pa bo kaj iz tega!

juhu, superca user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 384
21.1.2010 15:56:14   
lana70

user posted image user posted image user posted image itak da bo, jaz sploh ne dvomim!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 385
21.1.2010 16:20:01   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

juhu, superca user posted image user posted image

si bom ka sposodlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 386
21.1.2010 16:55:53   
Fargesia
diana, odlična novica!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 387
21.1.2010 17:54:07   
jona klara
O DIANAuser posted image user posted image TO JE PA VESELJE, ČESTITAM, VSE BO UREDUuser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 388
21.1.2010 17:57:38   
jona klara
O DIANA TO PA BO VESELJE, LE TAKO NAPREJ, ČESTITAM

BIT-ZELO MI JE HUDO

ZA VSAKIM DEŽJEM POSIJE SONCEuser posted image  in potem dolgo sveti

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 389
21.1.2010 18:03:29   
jona klara
končno sem dobila izvide od hormonov, tako da jutri pošljem in čakam, na pošto, ampak sedaj sem se vsaj premaknila iz mrtve točke  in končno lahko upam, da nekaj bo in odštevam dneve, potem pa ivf-et se že veselim, čeprav da ni vse preveč lepo sem dobila danesuser posted image user posted image , zelo žalostna, vse me boli brez energije, kar jokala biuser posted image user posted image , mislim, da brey postopka ne bo nikoli uspelo....

so dnevi so poletja so pomladi, ko se moremo enostavno imeti radi pa bouser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 390
21.1.2010 19:15:37   
sonček33
jona klara, bo pa s postopkom..sej tile malčki iz epruvete so prov fajn

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 391
21.1.2010 19:22:43   
IVYY
diana79, ma ne morem verjetuser posted image ...sigurno sva se srečale. Jaz sem sedela takoj pri vratih na prvem sedežu.
Si imela črno majico (pulover), imaš kratke blond lase? Jaz imam dolge temne lase, malo skodrane, sem jih imela danes sicer malo spete.  Se spomnem ja, ko si prišla noter in rekla, da si bila med prvimi in da si šla vmes dat kri. 
Ma sem prav vesela, da sem te videla in spoznala!!!
In bravo za celico !!!!!!!!!

jaz pa sem danes imela 1.ultrazvok in 23.1. začnem z Menopurjem (čeprav je bilo rečeno, da bo zopet Gonal), naslednji ultrazvok pa imam 1.2. in potem bo kmalu odločilni dan...

a ve sploh katera, kakšna je razlika med menopurjem in gonalom?  naj bi bil menopur boljši za tiste,ki imajo policistične jajčnike. vsaj tako mi je danes rekla na ultrazvoku.

ostalim puncam pa pošiljam en velik objem

Upanje je kot nočno nebo; nikoli ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde

Neposredna povezava do sporočila: 392
21.1.2010 19:23:02   
jona klara
oja verjamem, sam da pridejouser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 393
21.1.2010 19:56:11   
diana79
ja ja tudi jaz te spomnim!jaz sem tista ta blonda v črni puloverji!fajn da sva se vsaj vidle!drugič celo lakho pogovarjava!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolikor jaz vem menopur je bolj naraven zdravila pa me ne vprašaj od česa pridobijo ker nočeš vedeti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gonal pa je sintetičen zdravila bolj umetno!ne vem jaz sem imela eno in drugo!pri menopurju sem imela 15 celic,4 je oplodilo!brez zamrzenčki!glede gonala pa imam 12 celic pa bova videla koliko bo oplodilo!osebno po gonalu sem počutila boljše kot po menopurju!

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 394
21.1.2010 20:01:40   
cukica
Gigi sem te že pogrešala ti gor,ja tud jaz upam,da se bo samo sčistilo sam nič ne kaže na to.Danes sem šla po enem tednu delat pa se mi je takoj vlila sveža kri.Ja ****ti kaj naj rečem,mam pač tako sreči.Al me pa ginekolog,ki me vedno operira rad vidi?Haha Ja no mal šale mora bit.
Pogrešam mismis in pa BEBIII,...
Jaz sem se včeri naročila na pregled k svoji ginekologinji in ga imam marca,takrat bom tud rekla,da mi da napotnico za zadnja dva pingvinčka.
Kako je pa Zdaj s temi postopki,koliko nam jih pripada? Pojma nimam 4 ali 6. No ja bo že nekak.Spet kr neki dolgovezim.

Nič en fejst mrzu pozdrav z našega konca mamo sam -12 in lahko noč vsem skupaj.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 395
21.1.2010 20:31:18   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

diana, odlična novica!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Fargi, pa 15 t že? user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 396
22.1.2010 7:35:45   
Anonimen
diana, super novička!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ivyy, ja, gonala nimajo več. Jaz bi sicer mogla imeti Menopur, ampak je prof. Tomaževič rekel 1,5 Gonala, ampak ga niso imeli in so mi dali Menopur. Ne vem kako to, da ga nimajo, ampak je očitno res tako.

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
22.1.2010 7:48:05   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Diana79, super, kar tako naprej!

cukica, ma ti š*it no user posted image , jaz vseeno upam, da se samo čimprej sčisti

Ivyy, srečno naprej!
skuštrana suzi, navijam! user posted image

Vsem pa en lep pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
22.1.2010 8:34:39   
Selena78
Zdravo!

Včeraj sva bila pri Rešu, kjer sva prevzela zdravila. 22. dan M sem začela s dipherelinom vendar mi ga je dal samo za 6 dni ter rekel da naj drugi dan menstruacije pridem ponovno. Ker sem bila dosedaj na GK kjer je bilo drugače (od začetka do punkcije je minil skoraj en mesec) me zanima kako dolgo ste tiste, ki ste bile pri Rešu jemale zdravila. Sicer sem ga vprašala vendar je rekel, da je vse odvisno od UZ tako, da me zanima kakšne so vaše izkušnje. Hvala.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 399
22.1.2010 9:25:09   
Urshy78

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

končno sem dobila izvide od hormonov, tako da jutri pošljem in čakam, na pošto, ampak sedaj sem se vsaj premaknila iz mrtve točke  in končno lahko upam, da nekaj bo in odštevam dneve, potem pa ivf-et se že veselim, čeprav da ni vse preveč lepo sem dobila danesuser posted image user posted image , zelo žalostna, vse me boli brez energije, kar jokala biuser posted image user posted image , mislim, da brey postopka ne bo nikoli uspelo....

so dnevi so poletja so pomladi, ko se moremo enostavno imeti radi pa bouser posted image

no, končno si jih dobila, je bil res že skranji čas!!
ne bit preveč žalostna, če si dobila user posted image . misli na to, da boš kmalu v postopku in da bo slej ko prej uspelo. treba misliti pozitivno! user posted image

moja user posted image se je pa danes začela prikazovati. v ponedeljek se mi bo pa vlila, tako da bom lahko poklicala da pridem po zdravila.

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.