Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 14.1.2010 13:14:18
|
|
|
|
pikovit
|
Punce moje zlate evo mene končno iz bolnice.Sem od torka pa do danes bila not.Pa še so me hotl not imet,pa sem jih komaj naprosila.Imela sem kar fajn hiperce.Tako da sem mogla lulat v vrč in vsak dan so mi merili trebuh.Gre počas nazaj.Hvala bogu.Trombozo bo pa pač potrebno zdraviti in tudi pri naslednji nosečnosti bom mogla biti na injekcijah in to vse do konca in še po porodu. V bolnici so lepo poskrbeli zame.Čeprav sem imela srečo,ker sem čisto slučajno naletela na mojega soseda,ki je anesteziolog in se je fullllll zavzel zame in me pod budnim očesom spremljal vsako sekundo.Res sem imela srečo.Vsaj nekaj.Hrana je pa ogabna .Sestre pa zelo prijazne Pa še fejst cimre sem imela . Moje psihično počutje je na psu.Kar nekaj časa bom rabila,da bom k sebi prišla.Si nisem mislila,da te to lahko tako potolče.Solze se mi kar same ulijejo,sploh pa ko sem prebrala kaj mi je Dejzi napisala.Pa ostale tudi.Solze so kapljale in robček je že čisto moker . Evo toliko od mene.Mislim,da se bom za nekaj časa odmaknila iz RR.Si moram psiho poštelat.Vsake toliko bom kaj pokukala in vas polupčkala in poobjemčkala.Punce držite se in mislim na vas. Hvala vam za vse SMS,klice in ker ste mislile name in še vedno verjamete vame.Rada vas imam,prav vsako. Vaša Pikovitka
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 14.1.2010 13:15:49
|
|
|
|
Anonimen
|
loremi, za tako lepe novičke!! Ja, jaz pa grem v ponedeljek 18ega na UZ in če bo tokrat vse ok (kar itak da bo!!!) začnem že isti dan s špikicami!!!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 14.1.2010 13:17:42
|
|
|
|
sonček33
|
Pikovitka moja draga. Da je tole le za teboj. VEm, v srčku boli. Misli so polne žalosti. Čas bo prinesel lažje dni, manj bolečine. Bodi v družbi tebi dragih ljudi. Žalosti pa pusti, da ima svojo pot. Rada te imam.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 14.1.2010 13:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
pikovit, super, da si končno doma! Drži se!!! Vem, da ne pomaga veliko, ampak si v naših mislih in vse upamo in vemo, da bo tudi zate prišel čas, ko boš prijela v roko svojega miškeca!!!
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 14.1.2010 14:17:55
|
|
|
|
IVYY
|
Loremi...hvala za spodbudne besede in super za srčka !!! Špelka...vse naj naj Pikovitka....bodi močna, v mislih sem s tabo! Miklarom....upam, da si v redu. A mi pošlješ na zs tvoj privat mail, da ti lahko pošljem slike iz našega zadnjega srečanja na Primorskem. Kolikokrat se nasmejen na račun !kitajskega" bledesa :)
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 14.1.2010 17:42:59
|
|
|
|
ledenka
|
pikovitka drži se. RTM. ko boš pri volji, pa kaj pokliči... te nočem motit.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 14.1.2010 17:56:32
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pikovitka drži se. RTM. mučo fejst....
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 14.1.2010 18:29:27
|
|
|
|
nhaya
|
Pozdravčke punce.. Pikovitka velik "bjemčkov in samo pogumno naprej.. Kako naj se odločim,kdaj začeti s suprefact sprejem? Včasih imam na 26 ndi, včasih pa na 28..A če kak dan prej začneš,to velik vpliva?
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 14.1.2010 19:21:36
|
|
|
|
Urshy78
|
pikovit
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 14.1.2010 20:32:11
|
|
|
|
tejchka
|
MP 30 pri dr. Rešu se moraš prijavit ja, razen če ti je posebej naročil da kar pridi, pa LP
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 14.1.2010 21:26:19
|
|
|
|
Špelka
|
Punce, hvala vam za čestitke. Res lepo... Čeprav... trenutno bi najraje vse naj naj-e dala nekaterim puncam tle gor, in jih posula z zlatim prahom, da se uresničijo: pikovitki, spominčici, miklarom, gigi, piki, itd. Punce hvala še enkrat, pa vračm vam - ostante take kot ste: face! RTM
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.1.2010 8:16:38
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! In lep petek in pričetek vikenda vam želim! nhaya, a ne začneš s suprefactom na določen dan glede na to, kdaj je bila zadnja M? Z injekcijami se mislim da začne na 22. dan glede na prvi dan zadnje M, pri spreju je pa verjetno kej podobnega, tko da mi je mal čudn, a bi lahk sama izbirala datum, kdaj začet. No lahko da se motim, oprosti, sam "na glas" razmišljam.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.1.2010 10:36:57
|
|
|
|
miklarom
|
pikovitka - srce moje zlato, drži se mi in rada te imam IVYY- ja tud jaz se še nasmejim na račun tega kitajskega zelja , pa kaj čmo, to so pač kitajci , evo ti pošiljam na zs mail, ti pa meni pošlji svojega, da tudi jaz tebi pošljem. in držim pestke zate da vama uspe, pa witto mi lepo pozdravi Loremi - čestitke za pikico SS - itak da bo vse vredu in držim pesti zate zarja - I LOVE YOU no moja se je poslovila, zdaj pa čakamo še naslednjo in gremo po vsem ostalim pa lep dan in ne preveč mrzel, jaz grem pa delat, še danes pol pa vikend fraj
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.1.2010 13:01:46
|
|
|
|
Urshy78
|
a mi lahko še ena odgovori na moje vprašanje prosim?? 2 dni nazaj sva dala kri za SPB. da moram po izvide v Leonišče že vem, ali moram prej poklicati ali lahko samo pridem v ponedeljek iskat??
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.1.2010 13:05:55
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Ja jaz bi na tvojem mestu poklicala če so že dobili izvide. Da ne boš brezveze hodila tja če jih slučajno še ne bodo imeli. Drugače pa ko sva midva hodila dajat kri za SPB, sem izvide oz. potrdilo dobila po pošti (to je bilo lani - junij 2009). L.p. m. IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 a mi lahko še ena odgovori na moje vprašanje prosim?? 2 dni nazaj sva dala kri za SPB. da moram po izvide v Leonišče že vem, ali moram prej poklicati ali lahko samo pridem v ponedeljek iskat??
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.1.2010 13:14:17
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m Ja jaz bi na tvojem mestu poklicala če so že dobili izvide. Da ne boš brezveze hodila tja če jih slučajno še ne bodo imeli. Drugače pa ko sva midva hodila dajat kri za SPB, sem izvide oz. potrdilo dobila po pošti (to je bilo lani - junij 2009). L.p. m. IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 a mi lahko še ena odgovori na moje vprašanje prosim?? 2 dni nazaj sva dala kri za SPB. da moram po izvide v Leonišče že vem, ali moram prej poklicati ali lahko samo pridem v ponedeljek iskat?? sem že vprašala, izvidi bodo že danes tam.
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.1.2010 17:47:50
|
|
|
|
nhaya
|
Hej... Loremi, meni je rekel ata Reš, da s sprejem začnem en teden pred pričakovano ..potem pa drugi dan pridem zjutraj k njemu u Lj, zjutraj med 5h in 6h po inekcijo in da mi pokaže, kako to gre..potem pa itak se doma špikam..Ne vem..tako je on rekel meni..Sej sm ga klicala danes..je reku, nej kr v ponedeljek,18.1. štartam s sprejem..pa vsak dan kozarček refoška, da ne bo zamujala
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.1.2010 18:08:41
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya Hej... Loremi, meni je rekel ata Reš, da s sprejem začnem en teden pred pričakovano ..potem pa drugi dan pridem zjutraj k njemu u Lj, zjutraj med 5h in 6h po inekcijo in da mi pokaže, kako to gre..potem pa itak se doma špikam..Ne vem..tako je on rekel meni..Sej sm ga klicala danes..je reku, nej kr v ponedeljek,18.1. štartam s sprejem..pa vsak dan kozarček refoška, da ne bo zamujala Točno tako naredi kot ti j naročil Reš. Pa nič bat, če bo M kakšen dan zamudila, ker pri jemanju suprefacta se to zna zgoditi, pa mogoče tudi ne bo tako zelo močna kot so M drugače.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.1.2010 18:46:41
|
|
|
|
jona klara
|
najboljše, da pokličeš kaj moraš storiti, da ne boš mela brezveznih potov, to je pa hitro , jaz še vedno čakam na izvide hormonov že več kot 3 tedne, ker še vedno nimajo nekega reagenta, sem že full živčna, ker mi zaradi tega zastaja možnost da pošljem in grem v konzilij, kaj hormone lahko dam v samopl. laboratoriju, ker bom v novem ciklusu sicer šla dati kri še 1 krat in to drugam, a zto lahko uredim v leonišču samopl., nisem iz ljubljane
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.1.2010 21:24:34
|
|
|
|
spelka12
|
pikovitka sem šele tukaj vidla, da si bila v bolnici . Božca moja. Mah za trombozo se pa ne sekirat, sej pol vse pozabiš. Se slišva kej pikica.
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.1.2010 21:31:40
|
|
|
|
Reby
|
Pikovitek - jočem s tabo pupa naša in me boli pri srčku, da moraš dat vse to skoz. Le odpočij si, malo odmisli vse, kam odpotuj, malo pozabi. Vem, težko, ne morem si predstavljat, kako ti je. Bodi močna. RTM
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.1.2010 22:48:48
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Pikovitek - jočem s tabo pupa naša in me boli pri srčku, da moraš dat vse to skoz. Le odpočij si, malo odmisli vse, kam odpotuj, malo pozabi. Vem, težko, ne morem si predstavljat, kako ti je. Bodi močna. RTM Reby sej bi šla kam,pa še tega ne morem zaradi te K...... tromboze .Mah sej bo.Sedaj rabim psihični počitek,kar bolj slabo kaže.Zdravniki zopet na vidiku Kar ni konca.Ne vem kdaj bom počivala
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 15.1.2010 22:49:25
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 pikovitka sem šele tukaj vidla, da si bila v bolnici . Božca moja. Mah za trombozo se pa ne sekirat, sej pol vse pozabiš. Se slišva kej pikica. Špeli sej bo Thx
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 16.1.2010 7:36:09
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! nhaya mhm, nisem vedla, da se sprej začne prej jemat, ampak če maš sam dva dni razmaka med cikli, pol ni panike, pa še suprefact jo lahk včasih ml zadrži. srečno! pikovit, ti zelo želim, da se čimprej znebiš tromboze in si lahko privoščih psihični počitek
|
|
|
|
RE: Januar/februar 2010 IVF/ICSI 16.1.2010 18:04:48
|
|
|
|
IVYY
|
Lep večer vsem! Vem,da po telefonu ne dajejo informacij, koliko celic se je oplodilo. Ma glede na to, da prvič nisem imela nobene oplojene celice, mogoče pa mi lahko zdaj dajo kako "kodo" in pokličem, pa mi povejo, da ne čakam do ET. Ima katera izkušnje? Vem, da kompliciram, a si poskušam vsaj malo stvari olajšati. Hvala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.