natasaxy
|
jutro, samo da boste vedele da sem še z vami,.........ne vem kar zmanjkuje mi časa za računalnik, kljub temu, da ne delam vsak dan in še to par uric. No res da imam tamalega zdej po štiri ure v vrtcu in je takoj ura pol dvanajstih da ga grem iskat in kosilo skuhat in te variante,.........potem grem ponavadi malo delat popoldne in je dan hitro okoli. Ja glede cunjic se pogovarjate,..........ja tudi jaz sem v prvi nosečnosti dosti več komblicirala, dobila sem ogromno cunjic že od enih kolegov, smo pa vseeno nekja še kupili. Zdej pa niti ne kombliciram,........začetne cunjice imam, če bo punčka bomo pa še kakšno malenkost dokupili v roza barvi, ostalo imam bolj vse nevtralno, pa itak ugotoviš, da tako malo stvari porabiš pri tako majhnem,.......pa še vsak ti nekaj prinese, tako da ni panike:):) Glede previjanja, sem jaz tudi previjala na začetku, kadar je bila kriza, da je bil pokakan,........ni bilo pa to vedno, tako da odvisno od otroka,....... Glede hrupa pa vam priporočam, da niste preveč tiho, jaz sem ga že na začetku navadila, sem kar imela včasih Cd prižgan v spalnici z tisto glasbo za otročke, pa tudi pogovarjali smo se normalno, tako da glede tega niti nikoli ni bilo problema, tudi potem ko je večji ti povsod zaspi klub hrupu,.........razen potem ko jim je vse tako zanimivo, ko so najbolj firbčni, da že zato nočejo zaspati. Je pa tudi odvisno od otroka, nekateri rabijo ogromno spanja, drugi manj. Naš je bil idealen otrok,.......jedel na tri-štiri ure in potem 3-4 ure spal na začetku, pa tudi kasneje je potem spal zvečer od osmih od zjutraj do osmih, mogoče kakšna flaša mleka vmes,.........je pa razlika ali dojiš ali ne, ker če ne potem so otroci hitreje siti oz. za dalj časa siti. Jaz sem imela mleka itak premalo že na začetku, tako da smo takoj prakticirali flaško,........pri mamici je bilo pa enkrat na dan malo za pocartat. Se mi zdi da teli tedni kar letijo,........danes štartam v 27. teden,........tako da bo hitro tu pomlad:) Kaj ste se še kaj pogovarjale,.........moram še kaj prebrat ane:) uživajte v sončku, danes bo baje lep dan,.........no vsaj pri nas na gorenjskem je že sonček,.........samo malo mrzlo je zunaj:)
|