|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
17.1.2010 23:35:25   
memole
Čer!

Kako kej?

Jaz sem ok sam tu pa tam me mal pri straneh špikne pa križ me mal boli,si bom probala bolniško zrihtat!
Jutri grem pa v laboratorij!

Imam pa zdej mal več energije kot prejšnje mesece,tko da če kej delam se ne morem ustavit!
No zjutraj bi pa spala ker zvečer ne morem zaspat!user posted image user posted image




_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 8:28:59   
natasaxy
jutro,

samo da boste vedele da sem še z vami,.........ne vem kar zmanjkuje mi časa za računalnik, kljub temu, da ne delam vsak dan in še to par uric. No res da imam tamalega zdej po štiri ure v vrtcu in je takoj ura pol dvanajstih da ga grem iskat in kosilo skuhat in te variante,.........potem grem ponavadi malo delat popoldne in je dan hitro okoli.

Ja glede cunjic se pogovarjate,..........ja tudi jaz sem v prvi nosečnosti dosti več komblicirala, dobila sem ogromno cunjic že od enih kolegov, smo pa vseeno nekja še kupili.

Zdej pa niti ne kombliciram,........začetne cunjice imam, če bo punčka bomo pa še kakšno malenkost dokupili v roza barvi, ostalo imam bolj vse nevtralno, pa itak ugotoviš, da tako malo stvari porabiš pri tako majhnem,.......pa še vsak ti nekaj prinese, tako da ni panike:):)

Glede previjanja, sem jaz tudi previjala na začetku, kadar je bila kriza, da je bil pokakan,........ni bilo pa to vedno, tako da odvisno od otroka,.......

Glede hrupa pa vam priporočam, da niste preveč tiho, jaz sem ga že na začetku navadila, sem kar imela včasih Cd prižgan v spalnici z tisto glasbo za otročke, pa tudi pogovarjali smo se normalno, tako da glede tega niti nikoli ni bilo problema, tudi potem ko je večji ti povsod zaspi klub hrupu,.........razen potem ko jim je vse tako zanimivo, ko so najbolj firbčni, da že zato nočejo zaspati.

Je pa tudi odvisno od otroka, nekateri rabijo ogromno spanja, drugi manj. Naš je bil idealen otrok,.......jedel na tri-štiri ure in potem 3-4 ure spal na začetku, pa tudi kasneje je potem spal zvečer od osmih od zjutraj do osmih, mogoče kakšna flaša mleka vmes,.........je pa razlika ali dojiš ali ne, ker če ne potem so otroci hitreje siti oz. za dalj časa siti. Jaz sem imela mleka itak premalo že na začetku, tako da smo takoj prakticirali flaško,........pri mamici je bilo pa enkrat na dan malo za pocartat.

Se mi zdi da teli tedni kar letijo,........danes štartam v 27. teden,........tako da bo hitro tu pomlad:)

Kaj ste se še kaj pogovarjale,.........moram še kaj prebrat ane:)

uživajte v sončku, danes bo baje lep dan,.........no vsaj pri nas na gorenjskem je že sonček,.........samo malo mrzlo je zunaj:)


(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 8:37:30   
NATAŠA35
cojka upam, da boš zadovoljna z izdelki, samo da te opozorim, da so nekateri izdelki slikani tako, da zgledajo veliki, ko pa dobiš, so pa zelo majhni, sploh kaki glosi, šminkeuser posted image user posted image , drugače so pa pakunge kar velike, oz. vsebine je dosti...za otroke mi je najboljša njihova kozmetikauser posted image user posted image in do sedaj še noben ni imel težav z kožo

previjanje ponoči kakor so povedale, da je najbolje previjanje po podiranju kupčka...če lepo zaspi in ni pokakan ali kakor je momele povedala, če slučajno plenica ni premočila in je moker, potem ni potrebe po previjanju...

stara oblačila : jaz imam nekatere oblekice spravljene, ki smo jih jaz in moje sestre nosile in so tak lepo ohranjene, da če bo user posted image , jih bo nosila...pa ko sem rodila 1. user posted image , mi je sestra dala tako pajacke kot oblekice od nečakinje in so jih imeli vsi trije user posted image ...če lahko na ta način kaj prišparate, zakaj pa ne...

sem bila pa v soboto pridna in smo obrnili otroško sobo, tako da je zdaj kar dosti prostora za pisanje nalog in igranje...pa sem se spomnila, da v spalnici spet nekaj spremenim, pa ni dolgo nazaj, ko sem vsa vesela ugotovila, da sem se super spomnila glede postavitve omaruser posted image ...moj me bo 1x samo nekam poslaluser posted image user posted image , ker imam nonstop neke ideje po renoviranju...samo ko je pa vse lepo postavljeno, pa ugotavlja, da sem pravi manijak, da vsak kotiček 100% izkoristim...še malo pa bomo še posteljico postaviliuser posted image user posted image user posted image , samo prej v ikeo moram skočit po novo omaro....

ikea nekaj me zanima, kako je možno plačevati v ikei v celovcu ali moraš imeti gotovino, ali je lahko z karticami visa ipd ali lahko z navadno maestro kartico????


_____________________________

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 8:49:07   
tintin
Nataša 35 -  jaz v Ikei vedno plačam s kartico Maestro ali American Express. Mislim, da gre tudi Visa, pa pomoje tudi Diners. Mi grmeo tudi v Ikeo februarja, da nabavim še kak paketek tetra plenic, previjalno in par malenkostiuser posted image


Previjanje ponoči
- sem previjala po potrebi (če je bil fejst polulan ali pokakan), sicer ne. Itak traja nekaj časa, da ujameš ritem z novorojenčkom oz. da mu poveš kdaj je dan in kdaj je noč.

Oblekice za dojenčka - novi user posted image bo nosil večino od Vasje, dokupila bom samo kar bo letnemu času neustrezno (ker je bil V novemberček), pa previjalno bo dobil drugo, ker nam ta ni zdaj pasala nikamor (po merah). Imam pa ogromno št. 62, res se tega nabere. Aja, kupila sem samo nov kompletek za iz porodnišnice. In sicer v Hm na razprodajah....sem dala celih 5 evr. Sive pletene hlačke in jopčka (bolj tanko), bodijev, žabic....imam pa več kot preveč.

Hrup
- eh, naš V je spal zelo malo že od začetka....ponoči že, podnevi pa čista kriza. Zato prav rogovilili nismo, nismo pa niti imeli čiste tišine. Zdaj bo malo več šundra, že zaradi Vasje.

Naše dete je zelo živahno. Noč in dan igra v trebuhu nogomet:)user posted image


Sicer pa tudi jaz komaj čakam konec službe, ugotavljam sicer da sem v tej nosečnosti 100% bolj fit, samo zjutraj grem od doma ob 6.20, pridem pa okoli 16.30, pa potem kuhanje, ukvarjanje z malim....in je prec večer. Pa nekako mi tole sedenje res ne odgovarja več, ker me dete tišči naravnost v želodec. user posted image


Lepo se imejte!






(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 9:29:00   
NATAŠA35
tintin hvala za info, torej lahko z navadno bančno kartico plačam, da mi ni treba gotovine en dan prej dvigovatuser posted image user posted image ...a tetra plenice majo tudi??? jaz grem v soboto - upam - grem malo poškilit omare, če bo kaka pametna potem bo sledil nakup, drugače pa grem kupit posteljino za user posted image , tako povšterček, kot vse ostalo, pa tudi zaščito za posteljico, če pa se da kupit še plenice, bo pa super, sem jih pa videla v kiki za 7,99€/10 komuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 9:36:20   
Anonimen
Nataša dej poročaj pol kaj si kej dobila v Ikei. Midva bova šla enkrat februarja pomoje. Mislim, da imajo v Ikei tetra pleničke.

študentke- a katera ve kako je z otroškim dodatkom? Torej mi ki dobivamo nakazila preko študentskega servisa se nam to upošteva in potem nimamo otroškega dodatka oz ga imamo malo? A katera ve?

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1331
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 9:55:53   
NATAŠA35
nax05 ko sem bila jaz študentka, sem imela štipendijo, pa sem dobivala dodatke tako zase kot za user posted image , res pa je da je to že nekaj časa nazaj, pokliči na csd, pa vprašaj kako je zdaj... bom poročala glede ikee, ni panike....jaz sem pa dobila varstvo za otroke, tako da lahko zdaj grem, pa še prvič grem tja, nekaj bom kupila, nekaj si bom ogledala.... imam pa vedno s sabo še blokec pa svičnike, tako si bom vse zapisala, da ne bom kaj pozabila...user posted image

_____________________________

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 10:15:09   
Anonimen
Hvala Nataša. Bom res kar poklicala, ker mi ni jasno. Sej upošteva se tud dohodek mojega user posted image a ne?
A to gresta v Celovec?

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1333
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 10:25:57   
tanika1
Nax jaz nameravam it ta teden kar na CSD se pozanimat glede otroškega dodatka, mislim pa, da ga dobiš v vsakem primeru, o višini pa odločajo na podlagi prihodkov-ne vem, ampak verjetno se štejejo tudi zaslužki preko napotnice.lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 10:37:07   
katy83
dobro jutro.

Punce kak ste ve fajn ko toliko čvekate, da imam jaz kaj za brat. user posted image
Grem kar h komentarjem:

Cojka - jaz sem 2 min stran od Sp. Dupleka, pri omw črpalki desno za Johe, pa še malo in tu je na še kraljestvo. user posted image

memole, tropical - hvala za odgovor o št.50. Saj se mi je kar zdelo, da te številke ne potrebujem.

previjanje ponoči - hja, nimam pojma. user posted image  Tak se mi zdi, da če otrok ni skozi polulan oz. celi moker, da previjanje ni potrebno. Ko pa je pokakan pa itak. ne vem, to je moje mnenje. Moja mami je rekla, da ko sem jaz bila user posted image , sem celo noč spalauser posted image in me ni nič budila, ne za hrano, ne za previjanje.

hrup/tišina - ja, tudi to se strinjam. ne more bit čista tišina, ko otrok spi. Bom potem malo kihnila, pa bo že jok in stok.

srečanje - Wannabemommy in babyloverka, jaz sem takoj za, da gremo v Trojane. kaj pa ostale punce pravite? Ljubljančanke? Pridete do Trojan? user posted image  Fajn bi blo, da se zmenimo za nek datum in to potem drži, ker drugače bo to vse bolj tak. Ja, Majčice so to res dobro organizirale. user posted image

aprilčica - pozdravi se čimprej, pa držimo pesti za izpit.user posted image Kateri izpit pa?

Getreal - glede medenične vstave sem ravno prejšnji teden dobila na uho informacijo, da pri prvorodkah kar carski rez naredijo. Ne vem, kako je s tem, res pa se mi zdi brezveze da te matrajo. Čeprav poznam eno, ki je z medenično vstavo kar hitro rodila. Ah, ti porodi. jaz čakam zdaj 3.februar, da izvem, če me čaka CR, potem pa bom dalje o tem vsem razmišljala.

študentke - ja, štejejo se prihodki preko študentskega servisa. To je ziher.

nič, mislim, da sem se potrudila in dokaj na hitro pokomentirala, se še pišemo kaj
lp,Katy

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 10:41:48   
Angel_Tian
user posted image user posted image user posted image katy83
Se še jaz malo k vam zgužvam (je danes pri majčicah nekam tiho).
Trojane so res dober center za srečanje. Nas je na žalost tokrat bilo samo 7 + 2 otroka, ampak bo sledila ponovitev v marcu user posted image in za takrat verjamem, da nas bo kar nekaj več - zdaj je bilo to vse skupaj bolj na hitro dogovorjeno user posted image

Naj pa vam ne bo čudno, če vas bodo kelnarce bolj "začudeno" gledale user posted image user posted image
Lep pozdrav vsem


_____________________________

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 10:42:29   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35


ikea nekaj me zanima, kako je možno plačevati v ikei v celovcu ali moraš imeti gotovino, ali je lahko z karticami visa ipd ali lahko z navadno maestro kartico????



Vsaka ikea ima post terminal in lahko plačaš s viso ali maestro kartico, tak da ni problemauser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 10:43:20   
amelie
Getreal, tukaj sem našla malo več o sindromu karpalnega tunela v nosečnosti: http://www.whattoexpect.com/pregnancy/symptoms-and-solutions/carpal-tunnel.aspx

Ampak kolikor sem razumela, se to dogaja ponoči - tudi meni se dogaja samo ponoči (zdaj spet user posted image ), in ko se zbudim, imam kakšno uro roke še otečene in 'odrevenele', ampak potem so pa super, ne duha ne sluha o kakih težavah.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
   Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 10:46:15   
smokyhawk
Uf, šele zdaj sem se vam pridružila.....sem prej sam bol šnofirala po forumu pa brala vaše izkušnje, zdej pa se vam še najavljam....user posted image

Pričakujemo 11.aprila in pričakujemo user posted image , sam mi je na NS napovedala 9.aprila na morfologiji pa 11.april....tak da je kr 11.aprila mi not napisala.....user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče pa počutja je pa bol pri slabem, ker me strašansko vezi bolijo, no sedaj bolečine počasi pojenjajo, sam so še kr prisotne,se pa pojavljajo še hujše bolečine tam kjer sem bila šivana ko sem bila majhna(vnetje črevesja) in mi sedaj vleče šive na eno stran in mi vse razteguje in je grozno boleče, še posebi če en cajt počivam....mažem se kot nora,tk da upam da bo kmalu bolje....user posted image drugače pa bomo potrpeli, sam da bo user posted image zdrav in bomo na vse pozabili do naslednje nosečnosti....user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte pa se še čujemo kaj....user posted image





(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 10:53:09   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: smokyhawk

Uf, šele zdaj sem se vam pridružila.....sem prej sam bol šnofirala po forumu pa brala vaše izkušnje, zdej pa se vam še najavljam....user posted image

Pričakujemo 11.aprila in pričakujemo user posted image , sam mi je na NS napovedala 9.aprila na morfologiji pa 11.april....tak da je kr 11.aprila mi not napisala.....user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče pa počutja je pa bol pri slabem, ker me strašansko vezi bolijo, no sedaj bolečine počasi pojenjajo, sam so še kr prisotne,se pa pojavljajo še hujše bolečine tam kjer sem bila šivana ko sem bila majhna(vnetje črevesja) in mi sedaj vleče šive na eno stran in mi vse razteguje in je grozno boleče, še posebi če en cajt počivam....mažem se kot nora,tk da upam da bo kmalu bolje....user posted image drugače pa bomo potrpeli, sam da bo user posted image zdrav in bomo na vse pozabili do naslednje nosečnosti....user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte pa se še čujemo kaj....user posted image







Čestitkeuser posted image user posted image user posted image  in dobrodošlauser posted image

(odgovor članu smokyhawk)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 10:56:39   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

user posted image user posted image user posted image katy83
Se še jaz malo k vam zgužvam (je danes pri majčicah nekam tiho).
Trojane so res dober center za srečanje. Nas je na žalost tokrat bilo samo 7 + 2 otroka, ampak bo sledila ponovitev v marcu user posted image in za takrat verjamem, da nas bo kar nekaj več - zdaj je bilo to vse skupaj bolj na hitro dogovorjeno user posted image

Naj pa vam ne bo čudno, če vas bodo kelnarce bolj "začudeno" gledale user posted image user posted image
Lep pozdrav vsem




u, lepo, da si nas prišla pozdravit. sicer pa, saj veš, da se tudi jaz na vašo temo šunjam. user posted image  Sploh takrat, ko je govora o krofih in potem mojga dragega kličem, da jaz bi pa krof jedla, ker so majčice na krofih. user posted image  Nič mu ni bilo jasno. No, prinesel pa je vseeno kar 2. user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 10:58:08   
Anonimen
Dobro jutro aprilčice...
kako ste kAJ...ste se naspale...jaz sem se bolj slabo ,pa še hči mi je zbolela....
smokyhawk..lepo pozdravljena med nami...sedaj nas je že kar veliko v aprilu...
in od kod ti prihajaš...če ni skrivnost...
previjalne..jaz bom imela podloogo na kindetpetu,imam bolj malo prostora v spalnici ..previjala pa po vsakem dojenju...
ja nič lepo se imejte ,se še kaj slišimo...lp...

(odgovor članu smokyhawk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1342
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 11:01:40   
ela24
Pozdravljene!

vikend je minil kot šususer posted image Zdaj bi se pa mogla spravit delat za računalnik, pa ni nič iz mene, nikakor ne najdem motivacije.

Danes pa imamo "popravnega" iz 3D pregleda. Se je zadnjič tako slabo videlo, ker je otrok tako nizko, pa še ta posteljica ga je čisto skrila. In je rekel, naj pridem še enkrat "zastonj". Itak je tak drago, da bi lahko bilo dvakratuser posted image Upam, da se bo kaj videlo, ker sedaj pa smo že v 29 tednu.user posted image user posted image
Držite pesti. In lep dan vsem. Ter dobrodošla nova. Saj ne morem verjet, da še vedno prihajate. Bo ogromno aprilčkovuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 11:23:36   
Anonimen
Smokeyhawk dobrodošla in čestitke!

krofi- jaz sem takoj za to, da bi se enkrat dobile na Trojanah na krofih, ker so mi noro dobri. Sva se zadnjič ustavila tam in jih vzela 14, sam kaj k sva jih pol raztalala in nama jih ni velik ostal, ampak sem pa tok uživala k sem jih papalauser posted image

(odgovor članu ela24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1344
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 11:36:45   
Angel_Tian
user posted image user posted image za tvojega katy83 - dobro imaš naučenega, da je kar z dvema krofoma prišel user posted image

Pa saj je bilo že enkrat pri nas omenjeno - nimamo čisto nič proti, če nam kdaj kaka čveka pride na obisk user posted image user posted image


_____________________________

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 11:39:11   
Kepica83
Hej bejbe moje!
Tudi kepica se vam malo javi po dolgem času. Saj brala sem vas ampak pisat se mi ni dalo. Sem bolj počivala. Glede na o da imam od srede full trd trebuh, v soboto krvav izcedek in vsake toliko časa se mi zdi da me popadek zgrabi. Moj me krega ker nočem it k zdravniku. Ampak če nebo boljše bom mogla it. Ampak bom seveda takoj pristala v bolnici. Upam da zdržimo še vsaj do sredine marca pol pa naj popadki navalijo. Bomo že pretrpeli, samo počakajo naj še malo. Ker še more mami nabavit ogromno stvari. Sploh pa voziček in vso opremo+ kozmetika.... Ah bomo že nekak. Saj sploh nevem kaj vse morem pokomentirat.


glede previjanja ponoči... se strinjam  večino, da boste previjale. Grem še malo pogledat kaj še je za pokomentirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 11:43:54   
pupa*81
hej user posted image moje, kako smo kaj?

spet smo dobili porcijo snega, celo na goriškem je snežilo v nedeljo user posted image zdej pa čakamo sonček!

mi brcamo k nori, pa ne morem res pogruntat kako je otroček obrnjen user posted image je vsakič drug organ nabrcan user posted image no vsaj prebava ne štrajka zaradi tega user posted image

previjalna bo pr nas kar v kopalnici, smo ugotovili da bo tam še najmanj na poti pa ''pri roki''. moram pa tudi jst še po previjalno podlogo. sem pa ta vikend (končno) prišla do cunjic, sicer rabljenih, ma mene to prenašenje med generacijami ne moti, mi je kr kjut blo spet videt oblekice od mojga (precej mlajšega) brata user posted image pa slinčki, nogavičke, copatke, kapce... iiii, sej veste kako je to zlagat user posted image

no postelco sva tudi zvlekla s podstrešja od mojih, pa zgleda da bo kr ok, edino jogi bo treba nov.
v bistvu nama zdej manjkajo sam še ostale tavelke stvari...no voziček, v bistvu user posted image bova že tudi to poštudirala user posted image

no kje je zdej sonce... ta teden le dejte fajn sonček ponucat k pol se nam spet snegec obeta, pa lepo se mejte user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 11:46:11   
pupa*81
aja, dobrodošla nova aprilčica user posted image

kepica tebi pa pikapoke da bo vse ok... pa mal te moram pokregat user posted image če maš prehude krče se le pejd pokazat, v porodnišnici ti popadke lahko zaustavijo, na kavču se pa sami od sebe ne bojo! drži se punca!

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 12:10:15   
katy83
Kepica user posted image , vem da ni fajn v bolnici, samo če si imela krvav izcedek, daj punca, ubogaj svojega, pa se idi pokazat.
Pa počivaj, pa tako kot si napisala, da vsaj do polovice marca zdrži. Pa povej ti tvojmu/tvoji user posted image , da je zunaj itak mrzlo, pa naj lepo na toplem zavetju pri mamici čaka. user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
18.1.2010 12:17:03   
dacy
Helou tud od mene user posted image

Prisla iz pregleda ... malo smo dobili na tezi user posted image , srcka poslusali , trebuh zmerli - raste user posted image , ker pa imam krce cist cist spodaj v trebuhu in imam vcasih tak obcutek kot da bo otrok spodaj nogo ven potisnil , grem danes nazaj se na UZ. Zal moja G v ambulanti nima UZ tak da moram bit ob 15:00 nazaj in jo pred ambulanto pocakat da greva skupaj nardit UZ in da mi preveri maternicni vrat in spet bom vidla mojo bebico malo user posted image jeiiiiii user posted image

tropical za seznam :

+2,5kg (skupno pa je zdaj +6kg) , NP 25.1.2010 , Pa ker imam cez 4 dni RD (22.1.) mi lahko spremenis tud kr leta ... 31 let user posted image

Me je kr malo presenetilo ko sem vidla da sem v 14 dnevih pridobila 2,5 kg, ampak pravi G da je to cist normalno saj otrok zdaj ogromno pridobiva na tezi in zarad rednega otrokovega lulanja se veca tudi kolicina vode v maternici in da v bistvu sploh nisem tak dosti pridobila user posted image Samo vseeno mi je cudno glede na to, da sem prej v 6 mesecih vse skupaj pridobila samo 3,5kg user posted image Ampak naj bo ... s tezo se bom obremenjevala po porodu , zdaj pa naj bo kolk pac bo user posted image


_____________________________

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




stvari za v porodnišnico
s1o2

zdravo ... zanima me kaj ste vse uzele za v porodnišnico s seboj ?? hvala za odgovore

. (89%)

. (11%)


Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!