sandra123
|
Čer , naporen vikend za nami , ja smo si končno spet lahko privoščili malo sprehoda po sončku po dolgih 5-ih tednih , no pa sta kar v vozičku ostali in uživali v kratkih sprehodih, celo tako uživali, da sta skoraj zaspali . Ja, končno sta moji T&T boljše, zdravi, čeprav bo Teja imela AB do petka...Jutri grem končno spet v službo, mali2 pa v vrtec...Me sicer malo skrbi, kako bosta kaj preživeli prvi dan v vrtcu po tolikšnem času, ampak bo že... Anita, imaš pa zateglo kozoroginjo pod srcem , sem vsak dan morala na hitrco preveriti, kakšno je stanje pri tebi , ja, sem radovedna, priznam ...ampak mala princeska pa še kar vztraja in se ji ne mudi v tvoj objem... Neža, lepo napreduje tvoj mali princ Aljaž, upam, da je tvoj zdaj že zdrav. Kako pa kaj Neža sprejema svojega bratca Upam, da nimate kakšnih težav z ljubosumjem . Pa drugače, je Neža zdrava? Gajka, madonca, ti jo pa že kar pošteno proti polovički šibaš , kako kaj počutje??? Pa upam, da ste uživali na gorenjskih koncih . Tejkaz, superca za lep vikend v dvoje, upam, da sta maksimalno uživala in kot vidim, te je tvoj lepo razvajal z večerjo in obiskom kina za G.!!! Kako bi jaz šla malo na lepše, ampak je prava umetnost moje 3XT nekomu dat v varstvo....ah, bo že ... Košuta, ti ti, lisička, pa kar tako potem by the way omeniš, da je bil Miklavž radodaren mož ...iskrene čestitke ob ponovni , pa upam, da boste tokrat še moški del populacije pri vaši hiši (pri tvojem doma) osrečili z eno prelepo malo princesko ... K_a_t_j_a, upam, da bodo izvidi krvi čimboljši in, da sta se uspešno rešila teh alergij Erin, vidva ga tudi kar naprej nekaj sračkata , upam, da je Tilen kaj boljše, pa še vseeno pošiljam koš , da se čimprej pozdravita. Ok...zdaj pa šibam pod tuš, pa lase oprat, pa še kaj porihtat, pa malo kavč popeglat k , še prej moram pa Tino v posteljo spravit, ker je prava tečka in se ji še spat ne da...Čao....
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 17.1.2010 20:39:26 >