|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del
15.1.2010 22:19:54   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

Mi smo na Joža

mi smo pa  na Južauser posted image pa menda tud ne zaostajamo za vamiuser posted image user posted image

zgleda da gorenjska sam nas preskoči user posted image  tko da je gorenjska do prekmurja user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 876
15.1.2010 22:20:30   
Ploha

Mi smo na Joža

mi smo pa  na Južauser posted image pa menda tud ne zaostajamo za vamiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mogla prav naglas rečt, prav zanimivo se sliši user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 877
15.1.2010 22:22:20   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

evo, po sem pa izven meje izpadla... moste so hm... 5 km stran od mene user posted image  pa mi rečemo jožE user posted image user posted image user posted image

no zdej pa vse vemo user posted image user posted image nis naša pa konc user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 878
15.1.2010 22:25:08   
Ulla80
ulla...ja zakaj bi se zadavu, ker bi odgriznil preveilk kos..pa jaz mama filing, da ne bi prav nič zgrizel..čeprav, mu dajem jaz koščke za jest...sam en pa kos v roke pa jej..tudi kos kruha mu ne upam dat al pa žemljo..je koščke suhega sadja, sira, kruh, fižol cel, grah...sam jabolko...eh pa kruh..una skorijca namočena, k se ti nalima na na nebo

ne bo se zadavuuser posted image tud če bi probal prevelik kos pogoltnt dol, sej veš da se sproži takoj refleks in bi ga tegnlo, mogoč bi bruhnu, zgleda tragično, sam ni pa ne tolkuser posted image pa bi hitro ugotovil, da more mal valjat prej po ustih. pa če čist tko pomisliš - če bi ti prevelik kos česa probala pogoltnt - a se boš zadavla ?

nevarno je, če otrok teka z recimo koškom jabolka v ustih, pa skače in nori, pa aspirira pol ta košček v sapnik - tu pride lohk do zadušitve, če ne veš kaj nardit.

tko da brezskrbi mu privoščiš kaj na rokouser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 879
15.1.2010 22:26:00   
Ulla80
sem mogla prav naglas rečt, prav zanimivo se sliši

bohve če si pro povedla...me morš spomnt, k se naslednjič vidmauser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 880
15.1.2010 22:27:11   
sonček33
ulla, jutri mu privoščimuser posted image

kaj pol,a bo sladka smetana ok?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 881
15.1.2010 22:27:15   
Ploha
aja še to.....vidm da naša bo spet zadna, ona še mnogo mnogo časa ne bo hodila...še ob opori se bolj malo, res minimalno premika, skoraj nič....jest bi pa tko rada da bi mal sama špancirala je tžka user posted image , pa da ne bi bla usa umazana po kolenih....jooooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 882
15.1.2010 22:28:23   
Ploha

sem mogla prav naglas rečt, prav zanimivo se sliši

bohve če si pro povedla...me morš spomnt, k se naslednjič vidmauser posted image

lumpa user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 883
15.1.2010 22:29:28   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

kuharce - a lahko jaz uporabim jutri za musako za polivko čez - jajce+sladka smetana? a bo to ok? vedno delam s kislo...zdej mi pa sladka ostaja, kisle pa nimama..štacune pa sovražim pa do bpon. res ne bi šla, rajš kej druzga skuham

Komot! Jaz večinoma uporabljam sladko smetano.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 884
15.1.2010 22:30:05   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

aja še to.....vidm da naša bo spet zadna, ona še mnogo mnogo časa ne bo hodila...še ob opori se bolj malo, res minimalno premika, skoraj nič....jest bi pa tko rada da bi mal sama špancirala je tžka user posted image , pa da ne bi bla usa umazana po kolenih....jooooo user posted image user posted image user posted image

sam bo pa user posted image

neo je tak posrečen, se spusti in pol seveda vsi s takim navdušenjem histeriramo bravo bravouser posted image in je toooolk ponosem sam nase, ma po luftu gre skor tistih par korakovuser posted image sam pol ga ubriše ponavadi, ko se prevč zažene, tko entuziastičnouser posted image ko je pa sam, pa ma recimo v obeh rokah kaj in pozabi, pa čisto lepo greuser posted image sam to je par korakov, ne vem če že glih lohk rečem da hodiuser posted image

sonček veš da bo kul sl. sm.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 885
15.1.2010 22:30:06   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Nea

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

kuharce - a lahko jaz uporabim jutri za musako za polivko čez - jajce+sladka smetana? a bo to ok? vedno delam s kislo...zdej mi pa sladka ostaja, kisle pa nimama..štacune pa sovražim pa do bpon. res ne bi šla, rajš kej druzga skuham

Komot! Jaz večinoma uporabljam sladko smetano.

jaz tudi, je še boljše

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 886
15.1.2010 22:32:42   
farfala
jaz pa obožujem pri jaffa - vseuser posted image user posted image pa marcipan tuduser posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 887
15.1.2010 22:43:24   
farfala
evo, pridem in je takoj konc debateuser posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 888
15.1.2010 22:48:17   
Ulla80
evo, jaz sem si šla zobe umit, ker me mika da bi kaj jedlauser posted image

spat bo trebauser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 889
16.1.2010 6:50:45   
khurde
off we go!!!

user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 890
16.1.2010 8:05:47   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Ne bo zadnja. Tudi naš še ne hodi. No, ob opori že en cajt-samostojno pa ne. Kak korak dva in tle se konča, pa še to  ko mu jeuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 891
16.1.2010 9:06:19   
ronja
aja še to.....vidm da naša bo spet zadna, ona še mnogo mnogo časa ne bo hodila...še ob opori se bolj malo, res minimalno premika, skoraj nič....jest bi pa tko rada da bi mal sama špancirala je tžka user posted image , pa da ne bi bla usa umazana po kolenih....jooooo user posted image user posted image user posted image

Tvoja ti vsaj spiuser posted image Moja dela vse (plazi, hodi, stoji, nosi stvari v rokah medtem, ko hodi, se igra, gre na kahlico, sama je,...), samo spi nič!user posted image (beri: max. pol ure čez dan in max. 8,5 ur ponočiuser posted image , seveda ne v enem kosu) Zamenjaš?user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 892
16.1.2010 9:29:56   
Ploha
nič več ni tako kot je bilo....

meta odkar je bila bolna (zdej je še prehlajena) ne spi več ponoči, po ene 3 urah se zbudi in joka, potem jo prestavim k nama, ampak ona še vedno ne ve kaj bi, 2 dni nazaj sva prebedeli od 23 - 6 zutri, pol je šele zaspala, tako da ne spi tako kot je.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 893
16.1.2010 10:07:03   
Zvezdica
Nedaleč od tukaj je en izmed večjih outlet centrov v Nemčiji. Imajo npr. Esprit, Adidas, Nike, Triumph, Tamaris čevlje... Cene enkratne, še posebej zdaj ko so znižanja.
Eriku sem kupila ful dobre usnjene čevlje.Bili so 50 EUR, znižani na 24user posted image

joj tole je zame :)

A ja... v ponedeljek sem šla v Erikov vrtec pobrat kup enih formularjev. Med ostalim izvedela, da bo moj otrok od prvega dne tam jedel SAM in samo koščke npr. sadja, zelenjave al pa kruha... (beri: v večini nemških vrtcev ni hrane, ampak se malica prinese od doma)

ja tole je kar zoprno, je pa res, da se tako hitro naučijo jesti. Pri nas tudi koščke daje sam v usta žlica je pa zanj igrača.

Mimi, katera znamkehladilnika je ta, ki si ga gledala za 1400? Tale morda http://www.bigbang.si/gospodinjski-aparati/bela-tehnika/hladilniki/459453-bosch-kgn36s50-hladilnik  Men je tolk hud :)
Kot po čudežu je najin včeraj začel po desni strani znotraj piščat vodo. Sicer bom pkl serviserja sam jast ne vem a hladilnike sploh popravljajo? In če je šel po treh letih k vragu je to velik šit.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 16.1.2010 10:10:54 >

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 894
16.1.2010 10:08:30   
Zvezdica
Aja, tortice in to, jast to naročim. Enostavno mam takrat še tolk druzga dela, pa dejstvo da nisem umetnik, pa to raje pustim strokovnjakom.
Ostal cukr bom pa sama nardilauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 895
16.1.2010 11:03:55   
marta82
A ima katera kakšen preiskušen recept za torto oz. biskvit brez jajc?

Pa tale tičina masa oz. tole z mlekom v prahu. A to torto premažete pa potem z aromami oz. barvili "rišete" al si že prej nardite mase različnih barv pa nanašate na torto?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 896
16.1.2010 15:07:07   
VRTNICA84
mimi 30 ne sama ne gre gor. Če je sam pri poganjalcu se zadaj prime. Če pa jo daš gor pol pa se res pelje.

Vidim, da vse nekaj pečete.

Jaz pa sem prišla dane szjutraj domov, sem bila malo zunaj v lifu. Je blo full fajn. Mi kr paše, da sem se malo odklopla od vsega.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ronja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za avto. Kaj Nemo al pa Berlingo pa vam ni bil všeč?

Kak ste naredle zvezdice gor na slike, ki so na seznamčku?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 897
16.1.2010 19:42:35   
sonček33

Evo, pa imamo tudi mi vročino ... user posted image user posted image user posted image  38,2 je imel pred pol urce, zdaj spi. Dala mu nisem nič. A naj mu čez kakšno uro spet pomerim? Merim pa z navadnim term. pod pazduho.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 898
16.1.2010 20:09:16   
krtekxx
Sonček33...bogi Lovro, pa ti tudi. Pod pazduho kaže še najbolj prav. Mal ga tipaj, pa boš že videla, če preveč zakuha. Pri nas je včasih zakuhala iz 37 na 39 v pol ure....počasi dobiš občutek za to. Zdej zvečer mu je dobro dat 120mg paracetamola (ali pa Calpol po navodilih), da boste vsaj spali - če bo imel čez 38,5. A kaj smrka?
Prejšnjo noč so ga pa naši 3 otroci nekaj srali in sem zjutraj pogledala na koledar in kaj vidim? Prazna luna. To je to.
Ronja, maš prav glede avta, da se da tudi s takim. Jaz sem zadnja leta ratala mal komot in rabim precej prostora.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 899
16.1.2010 20:13:13   
mimi30
zvezdica: ko odprem tvoj link ni ničuser posted image .....http://www.gospodinjski-aparati.si/aparati/artikel/11157/ tale je lepuser posted image , http://www.gospodinjski-aparati.si/aparati/artikel/14589/ taga bi imela, ko boš zadela na lotuuser posted image , http://www.gospodinjski-aparati.si/aparati/artikel/8686/ tale je pa v živo ful lep
zvezdica fajn, da ni nič narobe.....upam, da te čim prej neha boleti in da odkrijejo od kod izvira bolečina

A naj mu čez kakšno uro spet pomerim?

sonček, user posted image bošček mali....ja kr kontroliraj, da boš vsaj vedla al narašča al pada....malo potipaj rokice, če so hladne ali tople

Kak ste naredle zvezdice gor na slike, ki so na seznamčku?

vrtnica, tole je niia delala....jaz pa na žalost ne znam in zato kr tko nardim kot jeuser posted image

evo, danes dopoldan sem bila že 6ur na predavanjuuser posted image (služba) ....še preden sem sploh iz dopusta prišla.....ko sem prišla domov sem imela levo dojko čist polno, gor pod pazduho me je tiščalo user posted image in ko sem se pripravla na dojenje sem se mal na strani prijela in je ful ven špricnilouser posted image
včeraj zvečer sem bila na pozni pijački in nočnem čveku

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?