ronja
|
Ronaj je v čet. dobila antibiotike, ker ima vneto uho - revca je imela baje čisto rdeče not, pa ni nič jamrala! Ma očitno visok prag bolečine, je rekla zdravnica... Dobro vedet... no, zdaj ma Ronja antibiotik, Lejla pa samo operil, vročino ima samo še Ronja. Tolk ste s temi tortami težile, da sem morala danes naredit saherico . Dobro ratala, lubi pohvalil (parkrat), Ronja je v zameno zanjo pojedla zdravilo, skratka uspešno . vrtnica, berlingo nama je bil zelo všeč, samo je malo dražji - torej za isti denar bi dobila precej starejšega in s precej več km (berlingote imajo navadno obrtniki in jih glih ne šparajo) - in ker sva s starim avtom imela kar precej komedij, sva si želela nekaj malo manj starega in zvoženega, da bi nam bili vsaj nekaj časa prihranjeni razni servisi - ta zdaj je letnik 2003 in ima 100 000 km, berlingota bi pa za 5 jurjev dobila recimo letnik 2001 - in dve leti se kar pozna. Nemota pa sploh ne poznam (razen iz risanke ). Ronja, maš prav glede avta, da se da tudi s takim. Jaz sem zadnja leta ratala mal komot in rabim precej prostora. Ma, ja, saj če si lahko privoščiš, go for it in uživaj! Zakaj bi se matrala v manjšem, pa stiskala 3 in prtljago not, če finance niso problem. Pri nas bo trenutno pač bolj na tesno (jaz bom delala 4 urni delavnik in zaslužila nekje max. 400E z vsem skup, če bosta malidve bolani pa še manj), lubi ima čez zimo manj terenov, pa še razni gospodinjski aparati bojo to leto ravno iz garancije in se začeli kvarit (5 let stari)... Tako da je treba pač malo pogledat koliko daš za kaj, če se hočemo kdaj selit na večje (beri: ni glih čas za razmetavat . Tako velikega, da lahko dava 3 not sva že hotela, da ni treba potem na vrat na nos še enega kupovat, ko/če bi se odločila za še kakega, ampak prav nekaj ogromnega pa zdaj ne bi kupovala)... mimi čestitke za "novo življenje" marta, najenostavneje je, če narediš podlago iz krhkega testa brez jajc, lahko pa poguglaš, je en fajn recept za bananino torto brez jajc in mlečnih izdelkov, samo trenutno nimam pri roki, je pa na netu nekje.
|