khurde
|
aja, za nazaj sicer, ker sem bila mal odsotna, ampak iz srca ;) ... vse najboljše anže, tian, samo in oskar! pa da mal pokomentiram... kokr se spomnim varstvo... vsem za uspešno uvajanje in za tiste, ki imate malo težav + upam, da kmalu mine in da bojo vsi otroci z veseljem hodili v vrtec spanje... že to, da ne tuli ko žival oz. kot da bi jo dajal iz kože, ko pride moj prvi do nje, ko se zbudi in ne jaz, ker sem npr. v kopalnici, je uspeh tko da nič ne navajam, tudi vem, da če bi samo probala, ne bi samo malo pojokala, ampak kar konkretno tulila - že od začetka ampak vsem, ki vam uspeva spati... nekega dne bom tudi jaz tam, edino če ne bo že tok stara, da bo kar direkt na ponočevanje prešaltala in jo bom čakala doma, da pride nazaj služba... za uspešno vrnitev in dobro počutje večine, pa za tiste, ki jim je še malo težko s.p. ... nimam pojma, ampak razmišljam, da bi si odprla popoldansko dejavnost en dan, sam dobr plan moram spacat zvezdica, upam, da bo kmalu 100% okej ronja, naj vam avto dobro služi... aja, glede "babe" - sej v staroslovanščini to pomeni babica, se mi zdi, pa npr. bolgari še zmer tko rečejo sonček, kuhala nič posebnega - kus kus z brokolijem in korenjem, solata iz rdeče pese. pa ti? hvala za recept za radič, bom en dan probala s polento - sliši se dobro pa rižoto tut, ja... sem kar lačna ratala ... drugače sem pa zanč mal po svoje probala nardit - šalotka, česen, radič popekla, čist mal zalila s pelati, s svežim paradižnikom bi bilo 100x bolje, tko da naslednjič to delam, ko bo v sezoni, ker ni tok fajn pol sem pa na olivnem olju popekla česen, peteršilj in feta sir (eni se topijo, eni ne, ni veze, se hit nazaj strdi) in potresla čez + riž, ki je ostal od kosila... dobr, sam pelati niso fajn naredil. sem pa poleti enkrat probala česen, peteršilja, radič, kapre, svež paradižnik, pa je tut fajn pa tega, treviškega uporabljam
< Sporočilo je popravil khurde -- 15.1.2010 21:57:28 >
_____________________________
If you're too open-minded, your brain will fall out.
|