|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del
15.1.2010 21:55:17   
sonček33
pa še draga je

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 851
15.1.2010 21:55:57   
sonček33
mimgrdfe- jaz pa ne upam dat Lovru v roke kos jabolka...pomoje se zadavi v prvi minutiuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 852
15.1.2010 21:56:48   
khurde
aja, za nazaj sicer, ker sem bila mal odsotna, ampak iz srca ;) ... vse najboljše anže, tian, samo in oskar!

user posted image

pa da mal pokomentiram... kokr se spomnim user posted image

varstvo... user posted image  vsem za uspešno uvajanje in user posted image  za tiste, ki imate malo težav + upam, da kmalu mine in da bojo vsi otroci z veseljem hodili v vrtec

spanje... že to, da ne tuli ko žival oz. kot da bi jo dajal iz kože, ko pride moj prvi do nje, ko se zbudi in ne jaz, ker sem npr. v kopalnici, je uspeh user posted image user posted image user posted image  tko da nič ne navajam, tudi vem, da če bi samo probala, ne bi samo malo pojokala, ampak kar konkretno tulila - že od začetka user posted image  ampak user posted image user posted image user posted image  vsem, ki vam uspeva spati... nekega dne bom tudi jaz tam, edino če ne bo že tok stara, da bo kar direkt na ponočevanje prešaltala in jo bom čakala doma, da pride nazaj user posted image

služba... user posted image  za uspešno vrnitev in dobro počutje večine, pa user posted image  za tiste, ki jim je še malo težko user posted image

s.p. ... nimam pojma, ampak razmišljam, da bi si odprla popoldansko dejavnost en dan, sam dobr plan moram spacat

zvezdica, upam, da bo kmalu 100% okej

ronja, naj vam avto dobro služi... aja, glede "babe" - sej v staroslovanščini to pomeni babica, se mi zdi, pa npr. bolgari še zmer tko rečejo

sonček, kuhala nič posebnega - kus kus z brokolijem in korenjem, solata iz rdeče pese. pa ti? hvala za recept za radič, bom en dan probala s polento - sliši se dobro user posted image  pa rižoto tut, ja... sem kar lačna ratalauser posted image ... drugače sem pa zanč mal po svoje probala nardit - šalotka, česen, radič popekla,  čist mal zalila s pelati, s svežim paradižnikom bi bilo 100x bolje, tko da naslednjič to delam, ko bo v sezoni, ker ni tok fajn user posted image  pol sem pa na olivnem olju popekla česen, peteršilj in feta sir (eni se topijo, eni ne, ni veze, se hit nazaj strdi) in potresla čez + riž, ki je ostal od kosila... dobr, sam pelati niso fajn naredil. sem pa poleti enkrat probala česen, peteršilja, radič, kapre, svež paradižnik, pa je tut fajn user posted image  pa tega, treviškega uporabljam

< Sporočilo je popravil khurde -- 15.1.2010 21:57:28 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 853
15.1.2010 22:00:49   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Jah, po mojih izkušnjah je vse ok - z vsem rata, karkoli probaš, vse bo ok. Vsaka stvar ma svoje + in .:
* kupljena tičina: + je ni treba delat, torej hitreje, kar je super ob 2 malih mulcih, sploh če še ne spijo (kot pti nas;), enostavno je delat z njo, lepo se gnete, valja,...
- je pa zanič (po okusu mislim)

še zmeri no help from you user posted image user posted image

nea
moj je tok slabo jedu, nič kaj ni hotu, me je tud mal skrbel kak bo v vrtcu, sam kaj čem - sem si rekla bo revež pač očitno lačen kak danuser posted image pol bo pa že skužil....sam ni panike, je ko velikuser posted image

a da ni dobra tičinauser posted image eh, pol se bom jst kr z onim cukrom&co. zajebavale, je vsaj užitnouser posted image

sonček
zakaj bi se zadaviluser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 854
15.1.2010 22:01:11   
ronja
sej v staroslovanščini to pomeni babica, se mi zdi, pa npr. bolgari še zmer tko rečejo

Vem, v staroslovanščini to pomeni modra ženska (verjemi, mam dve lingvistki v družini, med drugim je ena prav ta baba in je ona to ugotovila...) Samo v moderni slovenščini ima pa drugačen pomenuser posted image

ulla, sem dodala še + in - za druge mase na prejšnji strani.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 855
15.1.2010 22:01:27   
Ploha
ronja: postopek nas zanima...jest vrjamem da je možno skoraj vse, domišlija ne pozna meja...sam kako narediš

litr vode
1 mleko v praku
2 kili cukra.....................................................
...............................................

sicer bom pa jest torto kar naročila, ma dej se bom zajeb*** pa da mi še ne rata pol bo šele ogenj v streh....

brez veze

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 856
15.1.2010 22:01:54   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mimgrdfe- jaz pa ne upam dat Lovru v roke kos jabolka...pomoje se zadavi v prvi minutiuser posted image

jaz ji zdej dam listke solate, ker drugač men v skledo leze. user posted image  sam tiste trde dele, da jih gloda, pa mal večje pustim. jabolko pa ne vem, no... če ji na malo narežem, ji še dam kdaj, sam redko, celega pa še nisem probala, ker to kar golta user posted image  pa še jabolko mi je bolj tako... delikatno, pa niti ne vem, zakaj

drugače pa tut isa buta z glavo in pol butne še bolj user posted image  in vidim, da jo zaboli, sam kr nadaljuje user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 857
15.1.2010 22:03:44   
ronja
Dobra tičina - kakor komu: Ronja jo z veseljem zmaže, moji tašči in svakinji je ful všeč. Nama pa ne preveč, jo olupiva, pa ne pojeva;) Domača bo isto: sladka, pač sam cuker. nama to ni preveč dobro. Zato pa raziskujem dalje, da bi našla eno fajn zelo dobro maso, s katero bi se dalo fajn delat. Sem probala že par drugih, pa so nekatere boljše, samo ful dobra pa nobena ni, razen čokoladne, sevedauser posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 858
15.1.2010 22:03:54   
khurde

sej v staroslovanščini to pomeni babica, se mi zdi, pa npr. bolgari še zmer tko rečejo

Vem, v staroslovanščini to pomeni modra ženska (verjemi, mam dve lingvistki v družini, med drugim je ena prav ta baba in je ona to ugotovila...) Samo v moderni slovenščini ima pa drugačen pomenuser posted image

ja, to je res, da ima precej drugačen pomen user posted image  nisem, pa vedela, da pomeni prav modra ženska... važno, da je onemu, k ga tko kličejo, všeč user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 859
15.1.2010 22:05:05   
Ulla80
ja, ta mlečna je bolj rumena, pa barve so bolj pastelne pol, sam je ok, za like ven rezat itd. je super, sam kak bi pa celo torto oblekla pa ne vemuser posted image če bi recimo pikapolonco delala al kaj takegauser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 860
15.1.2010 22:06:08   
ronja
važno, da je onemu, k ga tko kličejo, všeč

Ja, samo potem naj to pove vsem, ki kdaj slišijo, da ji tako rečem! ker potem pa mene čudno gledajo, kako svojo mamo kličemuser posted image ... Pa če majo jajca, vsaj kometirajo, da lahko razložim, če pa nimajo, pa si sam svoje mislijo, sem pa jaz totalna budala zanjeuser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 861
15.1.2010 22:06:55   
khurde
jaz bom naredila s čokolado zgoraj, tičino bi pa mogoče za okoli uporabila in figurice. k npr. men je pa marcipan gravž od gravža - ne morem pomagat, vsak ma drugačen okus. samo ronja, a bi se tičino stopila v stiku s skuto npr.? s smetano vem, da se

ulla, pri ramsu je malenkost ceneje, je 6 evrov na kilo, se mi zdi

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 862
15.1.2010 22:07:42   
khurde

važno, da je onemu, k ga tko kličejo, všeč

Ja, samo potem naj to pove vsem, ki kdaj slišijo, da ji tako rečem! ker potem pa mene čudno gledajo, kako svojo mamo kličemuser posted image ... Pa če majo jajca, vsaj kometirajo, da lahko razložim, če pa nimajo, pa si sam svoje mislijo, sem pa jaz totalna budala zanjeuser posted image

jah no, mal neotesana in nevzgojena izpadeš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 863
15.1.2010 22:07:59   
ronja
Ploha, kateri recept te zanima - jih je vsaj ene 20 - teh, ki sem jih probala, pa vsakega sem 1x... Tako da...

Sicer pa: zakaj ne bi ratala torta? Saj torte vedno ratajo! Še nikoli ni nobena ostalauser posted image No, mogoče L'eclercova - une so res zaničuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 864
15.1.2010 22:08:14   
Ploha
sonček: probaj mu dat jabko, da mal gloda...nau se zadavu nooo :)

zvezdica: še vedno smo prehlajeni (oba trije) medved kr celo rjuho seboj nosi in si nos briše user posted image

butanje:
naša se 1x butne in se dere k jeshar, pa se potem ne poskuša več, matr mate čudne otroke user posted image (nikol dost)

sm ji pa zanč kupla zobno ščetko, kak je luštkana  user posted image user posted image user posted image

sm pojedla jafa kekse (mim grede uno pomarančo nasred bi najraj preč vrgla, sam sm gorenjka)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 865
15.1.2010 22:09:36   
ronja
samo ronja, a bi se tičino stopila v stiku s skuto npr.? s smetano vem, da se

Ni tako hudo, lahko daš tudi čez smetano, samo ne smeš met ful dolgo potem v hladilniku - ampak saj boste takoj pojedli. Jaz še nisem mela problemov.

Meni je marcipan všeč, lubiju pa ne - no, kupljen mu ni, domačega ma pa rad.user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 866
15.1.2010 22:11:17   
ronja
mim grede uno pomarančo nasred bi najraj preč vrgla, sam sm gorenjka)

jaz bi pa samo pomarančo pa čokolado pojedla, pa keks stran vrgla - samo nočem slabega zgleda otrokom dajatuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 867
15.1.2010 22:11:32   
khurde
aha, hvala user posted image

sej čist verjamem, da je domač 397x boljši. k jaz niti čokolade ne morem pojest do konca, če zadanem ob marcipan - zgleda, da sem preveč na meji gorenjske, a ne ploha user posted image  user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 868
15.1.2010 22:11:47   
Ulla80
mmmmm jst bi komot koga potamanila za marcipanuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 869
15.1.2010 22:12:15   
Ploha
ronja: mrskej me zanima, sam dokler nimam svoje kuhne jest ne bom kle nič ekspreimentirala....ko bom na svoje, pa nima veze če kej narobe nardim, nau nobenga glava bolela, mene itak nikol zarad tega,...me pa ko vidim, kako drugim ni kul, če za*jeb*em....

sm povedala, da torto bom naročila.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 870
15.1.2010 22:14:21   
ronja
Ti jo kar naroči! Jaz brez svoje kuhinje bi bila tudi nesrečna! se skoz nekomu umikat, pa razlagat, zakaj tako, kot bi oni radi, da delam, ni kul,... 

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 871
15.1.2010 22:15:59   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

aha, hvala user posted image

sej čist verjamem, da je domač 397x boljši. k jaz niti čokolade ne morem pojest do konca, če zadanem ob marcipan - zgleda, da sem preveč na meji gorenjske, a ne ploha user posted image  user posted image

ja tkole je z gorenjsko..prav boris kopitar, da gorenjska je tam ko Jože ni več Jože ampak JožA, to so pa Moste pri Komendi....zdej pa povej kako jim rečete???

Mi smo na Joža user posted image user posted image

In ko sm svojga inštruktorja matematike poklicala Joža (Je pa Jože iz Lj) se mu je totalno zmešalo, no ne tko zlo, ker sva drgač bla preveč dobra kolega sva se že od prej poznala in sva samo klepetala user posted image user posted image ampak matematko sem pa glih tak znala user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 872
15.1.2010 22:17:51   
Ulla80
Mi smo na Joža

mi smo pa  na Južauser posted image pa menda tud ne zaostajamo za vamiuser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 873
15.1.2010 22:18:22   
khurde
evo, po sem pa izven meje izpadla... moste so hm... 5 km stran od mene user posted image  pa mi rečemo jožE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 874
15.1.2010 22:19:38   
sonček33
ulla...ja zakaj bi se zadavu, ker bi odgriznil preveilk kos..pa jaz mama filing, da ne bi prav nič zgrizel..čeprav, mu dajem jaz koščke za jest...sam en pa kos v roke pa jej..tudi kos kruha mu ne upam dat al pa žemljo..je koščke suhega sadja, sira, kruh, fižol cel, grah...sam jabolko...eh pa kruh..una skorijca namočena, k se ti nalima na na nebo

kuharce - a lahko jaz uporabim jutri za musako za polivko čez - jajce+sladka smetana? a bo to ok? vedno delam s kislo...zdej mi pa sladka ostaja, kisle pa nimama..štacune pa sovražim pa do bpon. res ne bi šla, rajš kej druzga skuham

ma tortice...a tolk se boste ve trudile...zdej se bom pa še jaz mogla

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?