|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del
15.1.2010 13:27:35   
Ploha
po teh problemih, ki jih pišete z avti, sva se midva odločila, da bova čez ene 5 let kupila mini bus....bo ravno prav......user posted image (ga bova predelala v avtodom, pa še prtlažnik posebej...pa ne bo problemov ane?user posted image (če seveda zadanem na lotu user posted image )

no je pa tko, odvisno od človeka, kaj vse sabo pelje...midva sva bolj na mal narejena, tud ne rabva neke hude posebne opreme (ala kolo in podobno, ker ne kolesariva...) za na morje bi sicer šla s karavanam pa ni registriran (recesija pač), moje je čist čist premajhen,...in sva šla s kombijam, sam notri sva imela pa vse vse vse...kamp oprema pa za pečt (bomba, posode, roštilj) voziček je bil kr sestavljen, pa 2 potovalki cunj in to je to....za v hotel it pa 2 potovalki in voziček.

k grem pa s svojmu avtam v šoping, pa ko pridem s 1 štacune ven, komaj da še kam kej dam....tako da je res samo zame (s tem namenom je bil kupljen) za enega, mala poraba, majhen in kao okreten user posted image

ronja: avto kot avto..če vama je všeč, cena je bla normalna, pa zaenkrat imata dovolj placa, ko bo povečanje družine se boste pa naprej menil...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 826
15.1.2010 14:42:18   
rubica
ploha  želim, da čimprej zadaneš na lotu, pa ne sam za avtodom ;)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 827
15.1.2010 14:44:09   
rubica
moja Gaja je pa danes zadnji dan "uradno" dojenček jutri pa že malček jooooooojjjjjjjjjjjjjjjj sončica moja user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 828
15.1.2010 15:00:51   
ronja
Mimogrede rabiš še kak dodaten sedež za babico, varuško ipd

To zelo redko uporabljamo, k moji mami itak otroke peljemo, tašča pa itak sama pride, hehe;)
krtexx, saj xara picasso je enoprostorec! Poleg tega pa sva midva vedno shajala z manjšimi avti kot drugi. Poznam pare, ki so zamenjali scenika, ker jim je bil premajhen, ko so dobili eno dete, novorojenčka! MIdva sva recimo tudi 14 dnevni šoping in vse šopinge za Ronjo opravila lepo z axom. Če je bila kriza, sva pač zadnje zice podrla, pa sedela čist pri armaturkiuser posted image .
Smo pa, ko sem bila mala, mi šli z ax-om na morje: 5 ljudi + pes + prtljaga za vse in precej hrane, ker se tam, na unem otoku, nič ne dobi. Pa preštopala sem dosti, tako da sem navajena spakirat na majhno. Boljše met en avto, ki ni ne vem kako ogromen, ampak dela, kot pa enega velikega, ki ga odplačuješ še potem  ko ti ta tretjič crnkeuser posted image . Oba imava pravilo, da se za avto ne zapufava in pač počakava, da imava dovolj in gledava v rangu tega, kar si lahko privoščiva.
Bicikle daš valjda na kljuko oz. prtljažnik za bicikle! Valjda jih ne voziš v prtljažniku od avta, če maš male otroke!user posted image Saj jih ne voziš vedno in povsod sabo...
Skratka, meni se zdi tale čisto dovolj velik za 3 otroke, zato je bil kupljen tak...

****, saj sem vedela, da mi je od nekod znan pa simpatičen ta avtouser posted image !

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 829
15.1.2010 15:04:45   
Hijacinta
Rubica kako vam gre uvajanje? Ali je že kaj bolje? Naš je danes jokal že ko smo se ustavili pred vrtcem. Vsak dan je slabše user posted image Ampak kaj čmo, bo že.

Ronja upam da vam bo avto dobro služil.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 830
15.1.2010 15:36:31   
rubica
hijacinta uvajanje smo morali prekinit ker je Gaja zbolela, tako, da je za nama 1 teden vzg. je rekla, da naj bi bila ta teden uvedena ampak je reva zbolela-viroza, tko da naslednji teden naprej user posted image , je pa ko sem jo prišla iskat bila taka čist druga z rdečimi okami od joka pa z dudo v ustih, ko me je vidla pa najprej v jok pol pa k meni pa takoj lupčkanje, duda ven in smeh. Ni tako enostavno tako da zdržte user posted image !

ronja čestitam za nov avto čim več prevoženih kilometrov, brez kakšnih nevšečnosti vam želim!

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 831
15.1.2010 15:37:05   
rubica
lena sem! nič se mi ne da pa tok je za narest user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 832
15.1.2010 15:58:41   
farfala
Ko smo bili trije smo imeli cliota in smo šli z njim tudi na kampiranje, ko imaš res dost opreme, zdaj pa imamo Xsaro P. in nam je pravi luksuzuser posted image user posted image , za 4 je čist dovolj velika, kolesa so na strehi, vse ostalo plus voziček pa spravimo v prtljažnik in na ter pod sedež. Pa še vajena sva izkoristit vsak prostor in meni je res super. Sediš visoko in se počutiš dosti bolj varno, mehko se vozi, udobno sediš, edino diesel pa ni. Skratka ronja - čestitke za nakupuser posted image , ker tista kripa je bla pa res samo še za komedijo.user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 833
15.1.2010 16:02:04   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: rubica

lena sem! nič se mi ne da pa tok je za narest user posted image

pa počivajuser posted image , kaj boš silila samo sebe user posted image itak te bo vse počakalo

user posted image user posted image user posted image za Gajo

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 834
15.1.2010 16:03:00   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

Rubica kako vam gre uvajanje? Ali je že kaj bolje? Naš je danes jokal že ko smo se ustavili pred vrtcem. Vsak dan je slabše user posted image Ampak kaj čmo, bo že.

ti pa verjetno tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 835
15.1.2010 19:50:00   
sonček33
A smo ok?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 836
15.1.2010 20:07:50   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

A smo ok?

smo. user posted image

ravnokar ugotovila, da sem pri svojih še ne dveh letih prispevala zlat žebljiček za nakup praporja za čebelarsko društvo. user posted image  sem neki po netu iskala, en dokument, statut, k sem enkrat neki prevajala, pa naletela na čebelarsko kroniko, izdano od 100-letnici lokalnih čebelarjev in moj ime not napisan... k moj star ata je bil med ustanovnimi člani, pa očitno je v mojem imenu daroval za prapor (in v svojem tudi). moram jutri staro mamo mal izprašat, koker ga jaz poznam, ji ni nič omenil, meni pa tudi nikol ne... evo, kva vse stric gugl ne ve in ne najde user posted image

pridm nazaj user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 837
15.1.2010 20:09:42   
sonček33
khurde user posted image user posted image  za starga ata ... širi tvoje dobro ime
dej, kaj si kuhala?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 838
15.1.2010 20:46:46   
Zvezdica
evo mene.

Naj najprej povem, da sem današnji potres kr čutila. Sem misliala da se mi že meša, pa vidim da je res bil.

Bila na UZ VSE OK, samo jim ni jasno od kod bolečina. je reku Dr- da se lahko da slepič na kaj pripravlja?!?!?! Pa da se na UZ ne vidi vse in če me bo bolelo naj še kr težim za napotnice. No mene še vedno boliuser posted image Manj, ampak še vedno boli. Aja, pa da če vedno kaj težkega na desni strani nosim, ja  sem rekla 11 kg otrokauser posted image

Hijacinta ojlauser posted image Kako ste kaj? Maš ZS.

Mimi, ja tega bi takoj kupila, sam sem za tega dve let nazaj dala malo manj kot je ta, pa se mi zdi škoda tako hitro menjavat.
Mimi, če zadenem na lotu bo ta hladilnik vselitveno darilce user posted image user posted image user posted image

Ronja, user posted image user posted image user posted image user posted image za avto.

plohca, še prhlajeni?

Ulla, kako je šlo na izpitu?

Niia, ste kaj veseli petka? Oskarju  user posted image ...vem da je hudo, ko gre v varstvo.
Tortica ratala? Mi2 s patrikom vaju kr pogrešava, ko sama na sprehode hodiva.

Rubica, user posted image za gajo. Upam, da ne bo hudo spet.

Farfala, mi smo imeli tudi clia, no moj se je full s službenim vozil, na dopust smo pa s clim hodil in nam je blo super. Mi ej blo tako hudo ko sem ga prodala :( k je bil čist nov.

Sonček KUKU user posted image

Da povem kaj naša čveka govori, ATA KAKA (vsaj 20x dnevno), ko kuham pride pa vzame kako žlico pa reče kuha, pa jast rečem da ja, pa on pravi, da bBOM PAPAL ...sonček moj mali. Aja, pa če knjigo gleda, pa je narobe obrne jo popravi, da je prav. Pa tak resen izraz nardi zraven :)

Marta, kje si?

Grem survivorja gledat user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 839
15.1.2010 20:54:20   
sonček33
Zvezdi, sam da je ok..ščeprav ni...milsim, če uz nič ne pokaže, je to dobr znak..še bolet naj neha..

a patrik bo pa že kar kej povedal...user posted image user posted image

zdej me je zvezdica spomnila...Lovro je pa en mal mazohista....on se na primer butne nekam in pol mu je to tok kul, da s ekar še naprej butauser posted image user posted image  sam to ni zdravouser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 840
15.1.2010 21:23:32   
Zvezdica

zdej me je zvezdica spomnila...Lovro je pa en mal mazohista....on se na primer butne nekam in pol mu je to tok kul, da s ekar še naprej butauser posted image user posted image sam to ni zdravouser posted image user posted image

ojej user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 841
15.1.2010 21:39:42   
Nea
Večer!

Moji trije so že od 8 ure v postelji. Punci sta navdušeno poslušali pravljico na CD-ju. Če sta zaspali, ne vem... v sobi se razen CDja nič ne sliši.
Eriku sem že enkrat mogla it dudo dat.
Vmes sem pospravila, se stuširala in pojedla polovico vrečke čipsa user posted image  Zdaj se bašem s sadnim jogurtom.Mljac!!!!

Mož je šel v Slovenijo in nazaj pride v nedeljo.

Obiski (moja in moževa sestra) so šli domov. Obe2 sta mi ful pomagali, se ukvarjali z otroci, pazili na Erika, kuhali... Fajn je bilo. Najboljše pa to, da smo veliko šopingirale user posted image  Nedaleč od tukaj je en izmed večjih outlet centrov v Nemčiji. Imajo npr. Esprit, Adidas, Nike, Triumph, Tamaris čevlje... Cene enkratne, še posebej zdaj ko so znižanja.
Eriku sem kupila ful dobre usnjene čevlje.Bili so 50 EUR, znižani na 24user posted image  

Zvezdica - user posted image  da ni nič hudega!!!
In bravo za Patrika. Res je faca.
Naš ponavlja samo Tata tata

Ronja - čestitke za novi avto! Mi imamo turana in smo s prostorom ful zadovoljni!

user posted image  za vse ki so bolani

A ja... v ponedeljek sem šla v Erikov vrtec pobrat kup enih formularjev. Med ostalim izvedela, da bo moj otrok od prvega dne tam jedel SAM in samo koščke npr. sadja, zelenjave al pa kruha... (beri: v večini nemških vrtcev ni hrane, ampak se malica prinese od doma) Šokiralo me je to,da otrokom vzgojiteljice ne bodo dajale nobenih kašic, jogurtov inpd... vse dokler se ne bodo sami naučili uporabljati žlico.
Z eno besedo: katastrofa!
Še HB da Erik ni izbirčen in da sam poje vse kar mu dam na krožnik. Z žlico še ne zna jest, koščki hrane niso problem.
Mah... vsako leto nova pravila. Tudi Lara je bila v istem vrtcu in kašice takat niso bile tabu.

Grem vas malo brat... mogoče še kaj komentiram

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 842
15.1.2010 21:43:03   
Ulla80
oiuser posted image

ekonomiko pisala 4 ( a sm že povedlauser posted image ), thp je tud šlo....sem mogla napisat razvojni vidik železniškega transporta ( med drugim) user posted image matr sem naložla user posted image user posted image

khurde fak, a tolk drago je touser posted image to bi čez 40€ blo pol, a si nor, zarad ene usrane torteuser posted image user posted image
ronja s čim ti oblačiš, s tičino, al sama kaj scopraš, verjetno se da z ono maso mleko v prahu + sladkor+voda, sam to je pacarija, pa mal bi mogla trenirat prej, pa se mi ne dauser posted image

glava me boli pa nos mam čist zabit pa nikakve volje sem, kr neki...najbolš da se spat poberemuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 843
15.1.2010 21:46:33   
Ulla80
Šokiralo me je to,da otrokom vzgojiteljice ne bodo dajale nobenih kašic, jogurtov inpd... vse dokler se ne bodo sami naučili uporabljati žlico.

pri nas je isto. jejo kar jejo ostali, ma kje kašiceuser posted image sam mal jim mogoč z vilco pretlačijo, če je kaj takega, pa žlico v roko in da se sami učijo jest, seveda jim pomagajo, pa na koncu jih mal pofotrajo, da res ne grejo lačni od mize, sam v osnovi pa jejo samiuser posted image pa kruh, jabke itd. v roke in glodajo, pa za miszo sedijo tačasuser posted image
men je to čist kul, da se v vrtcu uči jest in tam dela svinjarijo, ne domauser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 844
15.1.2010 21:47:05   
Nea
Čestitke Ulla!!!!

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 845
15.1.2010 21:49:15   
Ulla80
user posted image user posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 846
15.1.2010 21:49:54   
ronja
hvala za čestitke za avto - zaenkrat še gre - kar je že več kot naš novi, ki bi moral v teh furah do zdaj po statistiki vsaj že 3x crknituser posted image .

ronja s čim ti oblačiš, s tičino, al sama kaj scopraš, verjetno se da z ono maso mleko v prahu + sladkor+voda, sam to je pacarija, pa mal bi mogla trenirat prej, pa se mi ne da

Z vsem mogočim sem že probala: s kupljeno tičino, z domačo (vsakič probam z drugim receptom), pa s to mlečno (iz mleka v prahu), pa s čokoladno plastiko sem za bratov rd, pa z masleno kremo, pa s smetano, pa s čim češ. Vedno je treba probat kaj več, saj veš, kako pojejo Sokoliuser posted image . Vadim pa ne - vedno kar probam, pa ker rata, me nikoli ne izuči, hehe.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 847
15.1.2010 21:51:34   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

Šokiralo me je to,da otrokom vzgojiteljice ne bodo dajale nobenih kašic, jogurtov inpd... vse dokler se ne bodo sami naučili uporabljati žlico.

pri nas je isto. jejo kar jejo ostali, ma kje kašiceuser posted image sam mal jim mogoč z vilco pretlačijo, če je kaj takega, pa žlico v roko in da se sami učijo jest, seveda jim pomagajo, pa na koncu jih mal pofotrajo, da res ne grejo lačni od mize, sam v osnovi pa jejo samiuser posted image pa kruh, jabke itd. v roke in glodajo, pa za miszo sedijo tačasuser posted image
men je to čist kul, da se v vrtcu uči jest in tam dela svinjarijo, ne domauser posted image

Pri nas ne bodo nič pretlačile. So že povedale user posted image

Za Erika se ne sekiram preveč, ker je za mizo res priden in ta ziher ne bo ostal lačen. Po moje bo še od drugih ostanke pobiral...
Vseeno sem šokirana, ker je pri Lari bilo drugače. To so ja samo 12m stari otroci. 

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 848
15.1.2010 21:52:04   
Ulla80
Z vsem mogočim sem že probala: s kupljeno tičino, z domačo (vsakič probam z drugim receptom), pa s to mlečno (iz mleka v prahu), pa s čokoladno plastiko sem za bratov rd, pa z masleno kremo, pa s smetano, pa s čim češ. Vedno je treba probat kaj več, saj veš, kako pojejo Sokoliuser posted image . Vadim pa ne - vedno kar probam, pa ker rata, me nikoli ne izuči, hehe.

user posted image ful mi pomagaš............user posted image

a lohk napišeš KAJ naj naredim, lepo prosimuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 849
15.1.2010 21:54:26   
ronja
Jah, po mojih izkušnjah je vse ok - z vsem rata, karkoli probaš, vse bo ok. Vsaka stvar ma svoje + in .:
* kupljena tičina: + je ni treba delat, torej hitreje, kar je super ob 2 malih mulcih, sploh če še ne spijo (kot pti nas;), enostavno je delat z njo, lepo se gnete, valja,...
                       - je pa zanič (po okusu mislim)
*domača tičina: - več dela plus packarija - dobesedno -ne moreš miksat sladkorja v prahu, ne da bi imela potem štale v kuhinji, težje je delat z njo, s kupljeno je lažje, se pa da tudi z domačo prav fajn, sploh po nekaterih receptih, pa seveda je ceneje
                     + je pa boljša po okusu, če dodaš kake arome
* mlečna masa: + okus in seveda ceneje od kupljene
                     - ni bela, ampak rumena in tako tudi barve niso enako žive
* čokoladna plastika: iz bele čokolade spet ni bela, ampak rumena, je pa seveda veliko boljša po okusu. Se pa čisto drugače z njo dela, pa precej bolj komplicirano jo je naredit.

< Sporočilo je popravil ronja -- 15.1.2010 21:58:53 >

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?