Zvezdica
|
evo mene. Naj najprej povem, da sem današnji potres kr čutila. Sem misliala da se mi že meša, pa vidim da je res bil. Bila na UZ VSE OK, samo jim ni jasno od kod bolečina. je reku Dr- da se lahko da slepič na kaj pripravlja?!?!?! Pa da se na UZ ne vidi vse in če me bo bolelo naj še kr težim za napotnice. No mene še vedno boli Manj, ampak še vedno boli. Aja, pa da če vedno kaj težkega na desni strani nosim, ja sem rekla 11 kg otroka Hijacinta ojla Kako ste kaj? Maš ZS. Mimi, ja tega bi takoj kupila, sam sem za tega dve let nazaj dala malo manj kot je ta, pa se mi zdi škoda tako hitro menjavat. Mimi, če zadenem na lotu bo ta hladilnik vselitveno darilce Ronja, za avto. plohca, še prhlajeni? Ulla, kako je šlo na izpitu? Niia, ste kaj veseli petka? Oskarju ...vem da je hudo, ko gre v varstvo. Tortica ratala? Mi2 s patrikom vaju kr pogrešava, ko sama na sprehode hodiva. Rubica, za gajo. Upam, da ne bo hudo spet. Farfala, mi smo imeli tudi clia, no moj se je full s službenim vozil, na dopust smo pa s clim hodil in nam je blo super. Mi ej blo tako hudo ko sem ga prodala :( k je bil čist nov. Sonček KUKU Da povem kaj naša čveka govori, ATA KAKA (vsaj 20x dnevno), ko kuham pride pa vzame kako žlico pa reče kuha, pa jast rečem da ja, pa on pravi, da bBOM PAPAL ...sonček moj mali. Aja, pa če knjigo gleda, pa je narobe obrne jo popravi, da je prav. Pa tak resen izraz nardi zraven :) Marta, kje si? Grem survivorja gledat