Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.1.2010 12:48:34
|
|
|
|
petarda
|
Naty je pa pravkar na FB.... samo me ne šljivi 5%... ....sem ji že včeraj napisala, da jo tu pogrešamo, pa nič ....pa bubi je tudi nekaj sumljiva, da se nič tu ne oglaša O to pa super, da spi lepo v svoji posteljici. Junior, če zaspi v posteljici se zbudi po pol ure, če ga dam potem na posteljo in se vležem zraven, potem spi še dve uri in se zbudi lepo nasmejan, zadovoljen....in zdrži do večera...drugače mu pa tiste pol urice ne zaleže do zvečer in mi, če ne drugje zaspi v avtu dve minuti pred domom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.1.2010 20:13:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz ne vem al je Naty rodila, al rojeva al kaj je, da se meni danes nekaj pije Ne, saj bo katera sporočila, ko bo spoznala svoje malo bitjece. Nagajivo je že zdaj, ni kaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.1.2010 20:13:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Očitno je bubi kar v posteljo zavila ne me zafrkavat.... v petek je konferenca, mogoče to dovolj pove
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.1.2010 20:13:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Dobro jutro ... ala vstat , kaj vas kavica nič ne mika ?? mmmmmmmmmm, taka pa že Lepo, da si se oglasila, kvaka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.1.2010 20:15:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Naty je pa pravkar na FB.... samo me ne šljivi 5%... ....sem ji že včeraj napisala, da jo tu pogrešamo, pa nič ....pa bubi je tudi nekaj sumljiva, da se nič tu ne oglaša Ni bila naty na RR. Ji "možek" farmo rihta, pa vse ostalo. Zato pa ne odgovarja, če jo/ga nagovoriš. Ni kaj, priden je, bi lahko izkoristil za kak čvek z babami Naty se je danes javila in je še doma. Saj sem jaz tudi cel dan na njo mislila Tisti dan, ko ima CTG, se čisto tresem, ko njen SMS dobim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.1.2010 21:24:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Očitno je bubi kar v posteljo zavila ne me zafrkavat.... v petek je konferenca, mogoče to dovolj pove hehe...kdo bi si mislil, da približevanje konference tudi učiteljem ne da spati No...potem pa lepo pozdravi Naty, ko se boste slišale/SMS-le.... držimo pesti, da čimprej spozna svojega ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.1.2010 8:04:24
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.1.2010 8:53:55
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro hvala za , je že na varnem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.1.2010 10:08:08
|
|
|
|
petarda
|
Juuuuuuuuuuuutroooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.1.2010 21:36:53
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.1.2010 22:11:48
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.1.2010 7:40:40
|
|
|
|
kvaka
|
Oooooooo Čestitke Naty še od mene za malega sinka.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.1.2010 8:17:58
|
|
|
|
ada2
|
sem sicer dobila sporočilo, pa nimam telefona nastavljenega, da bi mi večpredstavna sporočila sprejemal in sem bila čisto živčna prej , no, zdaj pa le vem, da je fantek.... bom pa probala še z nušinim telefonom pokombinirat, da ga še vidim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.1.2010 8:27:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
čestitke Naty
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.1.2010 8:30:23
|
|
|
|
ada2
|
ni mi uspelo, bom morala počakat, da še na mail kake slikice dobimo.... al pa da ga v živo vidim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.1.2010 10:57:24
|
|
|
|
petarda
|
Čestitke Naty ...kako mu je pa ime? ... Pa višina, teža.... ...no, saj v bistvu je najbolj važno, da je fantek zdrav in da je z mamico vse OK. Kako se pa počuti?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.1.2010 11:08:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Pravkar sem govorila z Naty, super se imata
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.1.2010 11:22:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pravkar sem govorila z Naty, super se imata Super. Pa hvala za sms. ....ime je pa bilo tudi pri nama v igri... še pri prvem otroku
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.1.2010 12:47:24
|
|
|
|
ada2
|
tudi jaz sem govorila z naty a danes zvečer potem zapijemo natyjinega sinčka? babe pripravite six packe
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.1.2010 14:26:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 tudi jaz sem govorila z naty a danes zvečer potem zapijemo natyjinega sinčka? babe pripravite six packe Jaz sem ga zapila par dni nazaj, tak bom danes manjkala. Očitno sem že vedela, da mi danes nebi zneslo .... Drgač pa NA ZDRAVJE malemu junaku, vsem novembrčkom, njihovim bratcem, sestricam, mamicam, očijem, dedijem, babicam...vsem ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.1.2010 18:39:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda .... Drgač pa NA ZDRAVJE malemu junaku, vsem novembrčkom, njihovim bratcem, sestricam, mamicam, očijem, dedijem, babicam...vsem .... Se podpišem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.1.2010 20:38:43
|
|
|
|
ada2
|
nooo, a je katera tu?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.1.2010 21:25:42
|
|
|
|
ada2
|
še vedno nobene? no, bom pa sama, saj spila sem enega radlera, pa grem zdaj še z eno milko pred TV
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.1.2010 22:41:56
|
|
|
|
petarda
|
Uf....to pa je pijanka Lahko noč, Ada
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.1.2010 10:43:48
|
|
|
|
Urša
|
ČESTITKE NATY!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
CEPLJENJEmanu77Ste dali oziroma boste dali svojega dojenčka cepit?da (
75%)
ne (
16%)
sem še v dvomih (
9%)
Število vseh glasov: 166Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!