|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
12.1.2010 19:59:26   
petarda
Jaz ne vem al je Naty rodila, al rojeva al kaj je, da se meni danes nekaj pije user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
12.1.2010 20:01:12   
petarda
uf...pa glih nova stran....ajde, da zdaj ne bomo en teden tu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
12.1.2010 20:24:01   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jaz ne vem al je Naty rodila, al rojeva al kaj je, da se meni danes nekaj pije user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem si tud ravno Bandidosa po doooolgem času odprla, tako da ne vem, če res ni nekaj v zraku user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
12.1.2010 20:25:13   
NinaŠ
Kvaka lepo te je spet brati user posted image , sploh pa prebrati, da se imaš/-te doma in v službi tko fino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
12.1.2010 20:32:14   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem si tud ravno Bandidosa po doooolgem času odprla, tako da ne vem, če res ni nekaj v zraku user posted image

no evo... jaz se ne spomnim kdaj sem si zadnjič naredila bambus takole zvečer user posted image Naty zdaj se pa res hitro javi...da ne zapijemo tvojega user posted image še predno bo zunaj user posted image user posted image user posted image

Nina.... je že kaj snega pri vas? Drugače vas mi lahko povabimo na sankanje user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
12.1.2010 20:39:31   
NinaŠ

Nina.... je že kaj snega pri vas? Drugače vas mi lahko povabimo na sankanje user posted image user posted image

pridemo user posted image No saj za sankanje ga na približno je... ...z ca 30 cm se je posedel in stopil na le še kake 15 cm user posted image . Vsaj lavfarske proge so danes (menda) potegnili, tako da gremo jutri nujno sprobat, smučišče, ki so ga ravnotako danes poštamfali pa ne vem če bo lahko obratovalo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
12.1.2010 20:44:36   
petarda
Saj pri nas ga je tudi že kar orng pobralo, jaz samo upam, da ga bo kaj med počitnicami, da bodo izvedli smučarski tečaj, če smo že nabavili vso opremo user posted image ...smučišče pri nas pa je v polnem teku, tudi smučarjev je bilo kar nekaj, petardito je prvič stopil na smučke, kake pol ure smo ga rinili sem in tja, ter spuščali po manjših dolinah, potem pa je šel raje na sanke... Kar ne morem pozabit Tine kako dobro je ona že lani smučala user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
12.1.2010 20:47:40   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

jaz sem že včeraj eno pivo ruknilauser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
12.1.2010 20:51:23   
petarda
Mogoče se je pa že včeraj začelo kaj dogajat user posted image ....počakajmo Naty...ali pa bubi....ona ziher kaj več ve user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
12.1.2010 20:52:05   
petarda
Ada...kak pa je kaj njena kmetija na FB? user posted image ....da ne hodim zdaj gledat user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
12.1.2010 20:56:33   
ada2
zjutraj je še bilo nekaj objav od G, zdaj pa nisem več gledala, ker mi FB nekaj šteka.... sem komaj svojo obdelalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
12.1.2010 21:03:01   
petarda
aja...saj je rekla, da G tudi špila...moj pa kar pike dobi, ko se s svakom kaj o kmetiji meniva user posted image ...ni on za te fore...user posted image user posted image user posted image ...no, saj jaz tudi očitno nisem....sem hitro odnehala...samo mi FB tako počasi dela, da res nisem nikamor prišla...bi lahko cel petarditov počitek samo rožice sadila, pa sadje pobirala user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
12.1.2010 21:03:29   
Urša
Kvaka, helou! Lepo, da si se oglasila!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
12.1.2010 21:07:20   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

A mene pa Nino pa Ado ne boš pa nič pozdravila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
12.1.2010 21:10:51   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

A mene pa Nino pa Ado ne boš pa nič pozdravila user posted image user posted image user posted image

Jauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
12.1.2010 21:15:42   
petarda
Čakam, da bubi konča s farmo na FB, da vidim, če se bo kaj tukaj oglasila user posted image .... Ada kako pa pri vas? A je Miha še tako priden? Spi v svoji posteljici? Naš se je čisto razvadil in je večinoma pri nama user posted image ....saj, ko ga jaz dajem spat (vsak drugi večer, če sva oba doma) potem se potrudim, da vsaj zaspi v posteljici...če ga daje pa user posted image potem pa zaspita kar na naši postelji...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
12.1.2010 21:48:26   
NinaŠ
Ah Petarda, tole s svojo posteljo se nikar ne sekiraj - Tina je spala pri nama do 3 leta, pa zdaj prav pridno spi v svoji postelji, dočim Anžeta pa spet nekaj pika in vsako noč (proti jutru) prikolovrati k nama user posted image . Ma samo mi ni panike, saj se je fajn stisnit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
12.1.2010 21:59:10   
petarda
Saj imaš prav...se zmeraj na vas spomnim, ko razmišljam o tem, da sem preveč popustljiva/premalo vztrajna glede posteljice.... user posted image ....nekako upam, da bo tudi juior spal v svoji postelji brez problema, ker bosta itak s petarditom v isti sobi. Petardita pa moram kar pohvalit, da odkar imamo juniorja še ni prišel k nama...razen zjutraj stisnit se...to pa obvezno vsak vikend user posted image user posted image user posted image

Ampak so zanimivi ti user posted image v posteljici tako dretje, kričanje..res orng...ga samo na sredo naše postelje prestavim pa tako smeh...prav tak...hehe....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
12.1.2010 22:49:55   
petarda
Očitno je bubi kar v posteljo zavila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
13.1.2010 9:04:44   
kvaka
Dobro jutro

... ala vstat user posted image , kaj vas kavica nič ne mika ??

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
13.1.2010 9:17:22   
Urša
Seveda vse ostale tudi pozdravljam! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
13.1.2010 12:26:56   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Dobro jutro

user posted image

mmmmmmmmmm kakšna dobra...tale ni zahujšat user posted image user posted image user posted image ... je pa že nekaj časa ne pijem...ni potrebe....ampak dvomim, da je v službi ne bom spet začela...pa ne zaradi drugega, ampak ker tako paše vzet si pet minut časa in čvekat ob kavici user posted image ....

Urša user posted image

Amy...a si še na javorju? user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
13.1.2010 12:27:33   
ada2

Čakam, da bubi konča s farmo na FB, da vidim, če se bo kaj tukaj oglasila user posted image .... Ada kako pa pri vas? A je Miha še tako priden? Spi v svoji posteljici? Naš se je čisto razvadil in je večinoma pri nama user posted image ....saj, ko ga jaz dajem spat (vsak drugi večer, če sva oba doma) potem se potrudim, da vsaj zaspi v posteljici...če ga daje pa user posted image potem pa zaspita kar na naši postelji...

pri nas spijo vsak v svoji postelji, spat ga itak vedno jaz dajem, do zdaj ga je samo 2x dal andrej, ampak tudi on ga je dal  samo v posteljico in potem sam zaspi, tak da glede tega je super. je pa drugače bolj naporen postal miha, ker bi rad vse za adamom ponavljal, pa divjal z njim, pa plezal... pa začel je iz omar vse vlačit, pa bognedaj, da bi kje pri miru sedeluser posted image
aja, pa čez dan spi samo še 1x po uro, ali če je sreča uro in pol, tak, da je proti 19 uri zvečer že precej utrujen in rabi maximalno animiranjeuser posted image

je pa prav zanimiv, ko se nuša in adam zapreta v nušino sobo in se igrata npr. z malimi lego kockami, gre vedno pred vrata in ju kliče (ampak največkrat brez uspeha)user posted image

no, kaj je zdaj z naty, a katera ve kaj?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
13.1.2010 12:30:45   
ada2

Dobro jutro

user posted image

mmmmmmmmmm kakšna dobra...tale ni zahujšat user posted image user posted image user posted image ... je pa že nekaj časa ne pijem...ni potrebe....ampak dvomim, da je v službi ne bom spet začela...pa ne zaradi drugega, ampak ker tako paše vzet si pet minut časa in čvekat ob kavici user posted image ....

Urša user posted image

ja, saj tako edino imamo čas 5 minut posedet, če pa kave ne piješ, pa je tisti čas, ko jo drugi pijejo treba kar dalje postelje postiljat - po moje jo pri nas razen kakih študentov ravno zato vsi pijemouser posted image   še hujša je pa tista, da tisti, ki kadijo imajo en 5 minutni odmorček še popoldan - čista diskriminacija, če se mene vprašauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
13.1.2010 12:45:25   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Dobro jutro

user posted image

Urša user posted image

ja, saj tako edino imamo čas 5 minut posedet, če pa kave ne piješ, pa je tisti čas, ko jo drugi pijejo treba kar dalje postelje postiljat - po moje jo pri nas razen kakih študentov ravno zato vsi pijemouser posted image   še hujša je pa tista, da tisti, ki kadijo imajo en 5 minutni odmorček še popoldan - čista diskriminacija, če se mene vprašauser posted image

Nekaj takega ja user posted image ...ker če greš samo v kuhinjo recimo časopis prebrat si mal čuden...al pa 5 minut ven na zrak user posted image ...če pa kavo piješ ali pa kadiš recimo, potem je pa OKuser posted image .... evo pri nas kadi samo eden in je veliko več na svežem zraku, kot ostali, ki ne kadimo....user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Cepljenje otrok
lola85 RR

Kaksno je vase stalisce glede obveznega cepljenja otrok? Bi po vase bilo bolje, ce bi se starsi glede tega lahko sami odlocali, ce zelimo cepiti ali ne?

Sem za cepljenje (68%)

Sem proti cepljenju (8%)

Sem za svobodno izbiro (21%)

Ne vem, ne morem se odlociti (3%)

Drugo (0%)

Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!