Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 19:59:26
|
|
|
|
petarda
|
Jaz ne vem al je Naty rodila, al rojeva al kaj je, da se meni danes nekaj pije
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 20:01:12
|
|
|
|
petarda
|
uf...pa glih nova stran....ajde, da zdaj ne bomo en teden tu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 20:24:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz ne vem al je Naty rodila, al rojeva al kaj je, da se meni danes nekaj pije jaz sem si tud ravno Bandidosa po doooolgem času odprla, tako da ne vem, če res ni nekaj v zraku
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 20:25:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kvaka lepo te je spet brati , sploh pa prebrati, da se imaš/-te doma in v službi tko fino
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 20:32:14
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz ne vem al je Naty rodila, al rojeva al kaj je, da se meni danes nekaj pije jaz sem si tud ravno Bandidosa po doooolgem času odprla, tako da ne vem, če res ni nekaj v zraku no evo... jaz se ne spomnim kdaj sem si zadnjič naredila bambus takole zvečer Naty zdaj se pa res hitro javi...da ne zapijemo tvojega še predno bo zunaj Nina.... je že kaj snega pri vas? Drugače vas mi lahko povabimo na sankanje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 20:39:31
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina.... je že kaj snega pri vas? Drugače vas mi lahko povabimo na sankanje pridemo No saj za sankanje ga na približno je... ...z ca 30 cm se je posedel in stopil na le še kake 15 cm . Vsaj lavfarske proge so danes (menda) potegnili, tako da gremo jutri nujno sprobat, smučišče, ki so ga ravnotako danes poštamfali pa ne vem če bo lahko obratovalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 20:44:36
|
|
|
|
petarda
|
Saj pri nas ga je tudi že kar orng pobralo, jaz samo upam, da ga bo kaj med počitnicami, da bodo izvedli smučarski tečaj, če smo že nabavili vso opremo ...smučišče pri nas pa je v polnem teku, tudi smučarjev je bilo kar nekaj, petardito je prvič stopil na smučke, kake pol ure smo ga rinili sem in tja, ter spuščali po manjših dolinah, potem pa je šel raje na sanke... Kar ne morem pozabit Tine kako dobro je ona že lani smučala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 20:47:40
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz ne vem al je Naty rodila, al rojeva al kaj je, da se meni danes nekaj pije jaz sem si tud ravno Bandidosa po doooolgem času odprla, tako da ne vem, če res ni nekaj v zraku jaz sem že včeraj eno pivo ruknila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 20:51:23
|
|
|
|
petarda
|
Mogoče se je pa že včeraj začelo kaj dogajat ....počakajmo Naty...ali pa bubi....ona ziher kaj več ve
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 20:52:05
|
|
|
|
petarda
|
Ada...kak pa je kaj njena kmetija na FB? ....da ne hodim zdaj gledat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 20:56:33
|
|
|
|
ada2
|
zjutraj je še bilo nekaj objav od G, zdaj pa nisem več gledala, ker mi FB nekaj šteka.... sem komaj svojo obdelala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 21:03:01
|
|
|
|
petarda
|
aja...saj je rekla, da G tudi špila...moj pa kar pike dobi, ko se s svakom kaj o kmetiji meniva ...ni on za te fore... ...no, saj jaz tudi očitno nisem....sem hitro odnehala...samo mi FB tako počasi dela, da res nisem nikamor prišla...bi lahko cel petarditov počitek samo rožice sadila, pa sadje pobirala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 21:03:29
|
|
|
|
Urša
|
Kvaka, helou! Lepo, da si se oglasila!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 21:07:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kvaka, helou! Lepo, da si se oglasila! A mene pa Nino pa Ado ne boš pa nič pozdravila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 21:10:51
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kvaka, helou! Lepo, da si se oglasila! A mene pa Nino pa Ado ne boš pa nič pozdravila Ja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 21:15:42
|
|
|
|
petarda
|
Čakam, da bubi konča s farmo na FB, da vidim, če se bo kaj tukaj oglasila .... Ada kako pa pri vas? A je Miha še tako priden? Spi v svoji posteljici? Naš se je čisto razvadil in je večinoma pri nama ....saj, ko ga jaz dajem spat (vsak drugi večer, če sva oba doma) potem se potrudim, da vsaj zaspi v posteljici...če ga daje pa potem pa zaspita kar na naši postelji...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 21:48:26
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ah Petarda, tole s svojo posteljo se nikar ne sekiraj - Tina je spala pri nama do 3 leta, pa zdaj prav pridno spi v svoji postelji, dočim Anžeta pa spet nekaj pika in vsako noč (proti jutru) prikolovrati k nama . Ma samo mi ni panike, saj se je fajn stisnit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 21:59:10
|
|
|
|
petarda
|
Saj imaš prav...se zmeraj na vas spomnim, ko razmišljam o tem, da sem preveč popustljiva/premalo vztrajna glede posteljice.... ....nekako upam, da bo tudi juior spal v svoji postelji brez problema, ker bosta itak s petarditom v isti sobi. Petardita pa moram kar pohvalit, da odkar imamo juniorja še ni prišel k nama...razen zjutraj stisnit se...to pa obvezno vsak vikend Ampak so zanimivi ti v posteljici tako dretje, kričanje..res orng...ga samo na sredo naše postelje prestavim pa tako smeh...prav tak...hehe....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 12.1.2010 22:49:55
|
|
|
|
petarda
|
Očitno je bubi kar v posteljo zavila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.1.2010 9:04:44
|
|
|
|
kvaka
|
Dobro jutro ... ala vstat , kaj vas kavica nič ne mika ??
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.1.2010 9:17:22
|
|
|
|
Urša
|
Seveda vse ostale tudi pozdravljam!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.1.2010 12:26:56
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Dobro jutro ... ala vstat , kaj vas kavica nič ne mika ?? mmmmmmmmmm kakšna dobra...tale ni zahujšat ... je pa že nekaj časa ne pijem...ni potrebe....ampak dvomim, da je v službi ne bom spet začela...pa ne zaradi drugega, ampak ker tako paše vzet si pet minut časa in čvekat ob kavici .... Urša Amy...a si še na javorju?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.1.2010 12:27:33
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Čakam, da bubi konča s farmo na FB, da vidim, če se bo kaj tukaj oglasila .... Ada kako pa pri vas? A je Miha še tako priden? Spi v svoji posteljici? Naš se je čisto razvadil in je večinoma pri nama ....saj, ko ga jaz dajem spat (vsak drugi večer, če sva oba doma) potem se potrudim, da vsaj zaspi v posteljici...če ga daje pa potem pa zaspita kar na naši postelji... pri nas spijo vsak v svoji postelji, spat ga itak vedno jaz dajem, do zdaj ga je samo 2x dal andrej, ampak tudi on ga je dal samo v posteljico in potem sam zaspi, tak da glede tega je super. je pa drugače bolj naporen postal miha, ker bi rad vse za adamom ponavljal, pa divjal z njim, pa plezal... pa začel je iz omar vse vlačit, pa bognedaj, da bi kje pri miru sedel aja, pa čez dan spi samo še 1x po uro, ali če je sreča uro in pol, tak, da je proti 19 uri zvečer že precej utrujen in rabi maximalno animiranje je pa prav zanimiv, ko se nuša in adam zapreta v nušino sobo in se igrata npr. z malimi lego kockami, gre vedno pred vrata in ju kliče (ampak največkrat brez uspeha) no, kaj je zdaj z naty, a katera ve kaj?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.1.2010 12:30:45
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Dobro jutro ... ala vstat , kaj vas kavica nič ne mika ?? mmmmmmmmmm kakšna dobra...tale ni zahujšat ... je pa že nekaj časa ne pijem...ni potrebe....ampak dvomim, da je v službi ne bom spet začela...pa ne zaradi drugega, ampak ker tako paše vzet si pet minut časa in čvekat ob kavici .... Urša Amy...a si še na javorju? ja, saj tako edino imamo čas 5 minut posedet, če pa kave ne piješ, pa je tisti čas, ko jo drugi pijejo treba kar dalje postelje postiljat - po moje jo pri nas razen kakih študentov ravno zato vsi pijemo še hujša je pa tista, da tisti, ki kadijo imajo en 5 minutni odmorček še popoldan - čista diskriminacija, če se mene vpraša
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.1.2010 12:45:25
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Dobro jutro ... ala vstat , kaj vas kavica nič ne mika ?? mmmmmmmmmm kakšna dobra...tale ni zahujšat ... je pa že nekaj časa ne pijem...ni potrebe....ampak dvomim, da je v službi ne bom spet začela...pa ne zaradi drugega, ampak ker tako paše vzet si pet minut časa in čvekat ob kavici .... Urša Amy...a si še na javorju? ja, saj tako edino imamo čas 5 minut posedet, če pa kave ne piješ, pa je tisti čas, ko jo drugi pijejo treba kar dalje postelje postiljat - po moje jo pri nas razen kakih študentov ravno zato vsi pijemo še hujša je pa tista, da tisti, ki kadijo imajo en 5 minutni odmorček še popoldan - čista diskriminacija, če se mene vpraša Nekaj takega ja ...ker če greš samo v kuhinjo recimo časopis prebrat si mal čuden...al pa 5 minut ven na zrak ...če pa kavo piješ ali pa kadiš recimo, potem je pa OK .... evo pri nas kadi samo eden in je veliko več na svežem zraku, kot ostali, ki ne kadimo....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Odločitev za nakup novega vozičkaendrinaKako bi se odločila za nakup novega vozička?izključno sama, glede na to kaj bi mi bilo všeč (
11%)
nikakor ne brez partnerja (
48%)
partnerja bi sicer vprašala za mnenje, končna odločitev pa bi bila moja (
34%)
za mnenje bi vprašala kolegice (
5%)
za mnenje bi vprašala starše (
1%)
Število vseh glasov: 320Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!