Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.1.2010 18:49:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
Smo preživeli čudovito (do popolnosti je manjkalo le sonce ) dopoldne na smučkah in popoldne v družbi prijateljev na skupnem kosilu (ki sem ga skuhala/spekla jaz ) in kavici in igri in čvek čveku in večer (bo upam da prav tako čudovit) v družbi v.d. možeka, z otroci, ki bodo pri mojih starših gledali Kekca in seveda tam prespali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.1.2010 19:34:22
|
|
|
|
Urša
|
Super se sliši, Nina! Uživajta! Jaz sem pa sama, otroka že spita, mož pa je na nočni smuki. Bom spila enga Martinija za nov naraščaj naše novembrke.
< Sporočilo je popravil Urša -- 16.1.2010 19:35:28 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.1.2010 19:37:30
|
|
|
|
til
|
Bravo Naty. Čestitke vsem . Sem vedla, da se je neki zgodil in da moram pogledat kaj je novega
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.1.2010 20:13:01
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Smo preživeli čudovito (do popolnosti je manjkalo le sonce ) dopoldne na smučkah in popoldne v družbi prijateljev na skupnem kosilu (ki sem ga skuhala/spekla jaz ) in kavici in igri in čvek čveku in večer (bo upam da prav tako čudovit) v družbi v.d. možeka, z otroci, ki bodo pri mojih starših gledali Kekca in seveda tam prespali Uuuuuuuuuuuu Nina...ti malo zavidam...ne smučanje, ker smo ga imeli tudi mi, ne kosila s prijatelji in čveka čveka, ker smo imeli tudi mi, ampak večer pa vsekakor Torej mi smo tudi preživeli dan na snegu, petarditu se je začel smučarski tečaj...prvi dve urici je bil samo otožen, jokal, jamral, da je zaspan in bi šel domov spat.... so me morali učitelji smučanja poklicati. Potem smo imeli malico, se je malo potolažil in naslednji dve urici veselo smučal ....ampak sem morala biti zraven in ga gledati, spodbujati, kdaj pa kdaj tudi vlečnico špilat .... res je občutljivo to moje dete . Sem pa med malico gledala druge sovrstnike kako so pogumni ... vse naredijo sami, poslušajo navodila, pa s sabo so imeli tudi po dva sendviča s salamo in sirom in pojedli...naš pa je tisto bogo sirovko komaj prežvečil do konca .... Malo pripisujem to korajžo in dojemanje temu, da so drugi ali tretji otrok v družini in se imajo po komu zgledovat, pa seveda starša smučarja...čeprav je bil en prijateljček tudi prvi otrok, edinček še...in fuuuuul pogumen No...jutri imamo spet, pa mi je že danes povedal, da bi rad vidil, da sem zraven...ah...ja...saj bo. V bistvu je že to napredek, da sploh hoče it Drugo leto pa začnem tudi jaz smučat ...si že dolgo želim probat, če še znam ...samo sem vedno odlašala..no, zdaj ko imam petardita bom imela dovolj motivacije, da se spravim v šoping po opremo..jao, jao...najbolj, da že kar danes začnem šparat.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.1.2010 20:56:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petardito za voljo in pogum. Tina je letos, ko smo smučali prvič, tudi nekaj zatrokirala in jokcala da ne zna,..... , tako da sva se nekajkrat morali skupaj dol peljat, da sem ji dokazala da zna , zdaj je pa spet že kar malo preveč pogumna , tako da jo ves čas "strašim" z lanskim zvinom noge , da smuča bolj z glavo. Sta mi pa smešna moja otroka, ko smučarskih palic ne znata uporabljati, ne da jih ne znata - če jima jih dam v roke tudi pravilno smučati ne znata .... ...danes smo jih že kar v avtu pustili . Najboljši pa je Anže na lavfarcah - dokler nima palic mu gre krasno, ko prime palice v roko se niti z nogami ne zna več odrivat, kar zapleta se . Bomo pomladi začeli izvajati nordijsko hojo, da dobro osvojita koordinacijo rok in nog Eh, večera mi pa ni za zavidat.... ...čistim fuge v kopalnici
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.1.2010 21:10:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Eh, večera mi pa ni za zavidat.... ...čistim fuge v kopalnici prej se je bralo veliko bolj romantično! Tina je pa itak profesionalka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.1.2010 21:26:54
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Uf....to pa je pijanka Lahko noč, Ada jaz sem vsaj nazdravila, ve ste se pa skrile
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.1.2010 21:32:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Uf....to pa je pijanka Lahko noč, Ada jaz sem vsaj nazdravila, ve ste se pa skrile Midve z Nino sva pa nazdravili že par dni prej...v isti namen
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.1.2010 22:03:05
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Uf....to pa je pijanka Lahko noč, Ada jaz sem vsaj nazdravila, ve ste se pa skrile Midve z Nino sva pa nazdravili že par dni prej...v isti namen jaz sem takrat že en dan pred vama , včeraj sem vas pa povabila, pa ste mi vse po vrsti dale košarico bila sem namreč sama doma, pa bi mi malo čveka polepšalo tisti 2 urici samote...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.1.2010 8:08:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Eh, večera mi pa ni za zavidat.... ...čistim fuge v kopalnici prej se je bralo veliko bolj romantično! res je
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.1.2010 8:08:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bomo pomladi začeli izvajati nordijsko hojo, da dobro osvojita koordinacijo rok in nog dobra ideja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.1.2010 8:35:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Uf....to pa je pijanka Lahko noč, Ada jaz sem vsaj nazdravila, ve ste se pa skrile uh, saj sem jaz tudi nazdravljala, samo ni bilo PCja v bližini
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.1.2010 8:38:23
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drugače pa: dobro jutro in Pri nas rahlo sneži, vendar se bomo vseeno odpravili na bližnje drsališče v upanju, da se drsat da . Zdaj nam popravljajo most sredi vasi, tako da imamo do tja ca 4 km namesto enega in se nikomur ne ljubi it preverit razmere .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.1.2010 8:40:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Eh, večera mi pa ni za zavidat.... ...čistim fuge v kopalnici prej se je bralo veliko bolj romantično! res je ja no, saj sem sama tudi najprej imela v mislih kaj bolj romantičnega , potem sem se pa spomnila, da ga s klorom ko sta otroka doma vsekakor ne bom srala in sem pač spremenila plane . Je pa danes, ko stopim v kopalnico toliko večje zadovoljstvo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.1.2010 8:34:52
|
|
|
|
petarda
|
Juuuuuuuuuuutroooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.1.2010 8:36:23
|
|
|
|
petarda
|
če se kateri da, naj kakšen lep kafe prilima, ker meni slikice še zmeraj ne delajo .....razen teh smajlijev RR ne morem nič popat sem gor Nina...ko boš mela kaj fraj pridi še mojo kopalnico upedenat, ni problema se bomo vsi štirje takrat dali na varno, da nas ne boš s klorom zastrupila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.1.2010 12:07:59
|
|
|
|
petarda
|
vidim, da se nobeni ne da kavice pripopat Upam, da se odzovete vsaj na drugo prošnjo ... rabim namreč podrobna navodila kako se igra z Bakogani . Bubi? Nina? Urša? Ada?...ali pa katera druga, ki bere forum, tudi če ni novembrka . Ker sem petarditu obljubila, da se bom naučila igrati to igro, on pa je obljubil, da bo šel naslednjo soboto sam na smučanje...se pravi na avtobus+tam sam+avtobus nazaj + nič jokat ...si je pa sam postavil to nalogo ... Jaz sem upala na to, da ga bomo peljali in bo potem tam sam on pa je še kar avtobus ruknil zraven ....no...ampak zdaj se pa res moram naučiti igrat, da ga ne razočaram. Imamo pa tisti komplet s šestimi kartami in šestimi bakogani, navodila pa resda tudi v angleščini samo nimam pojma kaj hočejo povedat 100 x hvala zdaj grem pa nazaj likat...sem se ravno vmes spomnila vprašat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.1.2010 18:21:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda če se kateri da, naj kakšen lep kafe prilima, ker meni slikice še zmeraj ne delajo .....razen teh smajlijev RR ne morem nič popat sem gor hmmmm.... to težavo sem imela jaz, pa namesto tega RR smajlija mi je napisalo kodo.... v glavnem vse skupaj je bilo ogabno za videt in uporabljat. Sem rešila z nastavitvami, pa moram prav poiskat tisto temo na pomoči, kjer so mi pomagali. Ti prilimam kasneje, zdaj je gužva, ker sem sama z obema.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.1.2010 18:25:35
|
|
|
|
*bubi*
|
bakugani.... pride tudi zvečer na vrsto. No, bubi nič kaj po pravilih ne igra, pač ima jih da ne govorim, koliko Pa bakugansko areno mu je božiček prinesel, obična plastika za čisto preveč denarja. Pravil pravzaprav ne poznam, se mi ne da brat in študirat. Preko kartic kotališ kroglice, pa barve in vrednosti nekaj pomenijo. Kaj pa vem - kaj pa če na youtube pogledaš, če je kak filmček "navodilo" gor.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.1.2010 18:49:11
|
|
|
|
ada2
|
meni tudi nič ni jasno s temi bakugani... vse kaj je pri nas čuti je "skupna moč!" in če se jaz igram z njim, itak vedno zgubim, ker jaz pač nikoli nimam skupne moči v glavnem, kolikor mi je moj nečak razlagal ima vsak bakugan neko moč (to nekje na njem piše), potem pa se nekaj sešteva, pa odšteva pa če je na kartici številka obkrožena z rumeno se odšteje ali sešteje.... mah, nimam pojma, sem bila takrat, ko je Matjaž razlagal čisto drugje z mislimi v glavnem, brezvezna igra, če samo poslušam pri vratih, ko se igrajo je pa res slišat samo "skupna moč!" ali pa "minus"
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.1.2010 18:51:12
|
|
|
|
ada2
|
aja, risanke bakuganske pa Adam ne gleda, ker je grda bakugani so pa lepi, še posebej bogomoljka pa ptič..... v glavnem, jaz sem čisto nekje zadaj s tem, pa bognedaj, da začnem o tem v službi razlagat stanovalcem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.1.2010 20:37:14
|
|
|
|
Urša
|
O bakuganih nimam pojma!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.1.2010 21:00:07
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda če se kateri da, naj kakšen lep kafe prilima, ker meni slikice še zmeraj ne delajo .....razen teh smajlijev RR ne morem nič popat sem gor hmmmm.... to težavo sem imela jaz, pa namesto tega RR smajlija mi je napisalo kodo.... v glavnem vse skupaj je bilo ogabno za videt in uporabljat. Sem rešila z nastavitvami, pa moram prav poiskat tisto temo na pomoči, kjer so mi pomagali. Ti prilimam kasneje, zdaj je gužva, ker sem sama z obema. ja to ja... čisto isto pri meni...in potem me itak mine pisat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 18.1.2010 21:02:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 meni tudi nič ni jasno s temi bakugani... vse kaj je pri nas čuti je "skupna moč!" in če se jaz igram z njim, itak vedno zgubim, ker jaz pač nikoli nimam skupne moči v glavnem, kolikor mi je moj nečak razlagal ima vsak bakugan neko moč (to nekje na njem piše), potem pa se nekaj sešteva, pa odšteva pa če je na kartici številka obkrožena z rumeno se odšteje ali sešteje.... mah, nimam pojma, sem bila takrat, ko je Matjaž razlagal čisto drugje z mislimi v glavnem, brezvezna igra, če samo poslušam pri vratih, ko se igrajo je pa res slišat samo "skupna moč!" ali pa "minus" Pri nas pa je slišat samo:"Vsemogočni Zmajoit! Vstani!" To sem poštudirala, da je vsaka karta od enega bakugana, pa da imajo različne moči...sem mislila, da tiste, ki so z rumeno obkrožene ...samo me je ada čisto zmedla zdaj s tem seštevanjem in odštevanjem ... sem pa našla en link, ki kaže kako se igra...samo še naštudirat ga moram.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kr nekikhurdeA se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?da (
46%)
ne (
41%)
ne vem (
13%)
Število vseh glasov: 425Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!