Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 15.1.2010 22:19:54
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Mi smo na Joža mi smo pa na Juža pa menda tud ne zaostajamo za vami zgleda da gorenjska sam nas preskoči tko da je gorenjska do prekmurja
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 15.1.2010 22:20:30
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Mi smo na Joža mi smo pa na Juža pa menda tud ne zaostajamo za vami sem mogla prav naglas rečt, prav zanimivo se sliši
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 15.1.2010 22:22:20
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde evo, po sem pa izven meje izpadla... moste so hm... 5 km stran od mene pa mi rečemo jožE no zdej pa vse vemo nis naša pa konc
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 15.1.2010 22:25:08
|
|
|
|
Ulla80
|
ulla...ja zakaj bi se zadavu, ker bi odgriznil preveilk kos..pa jaz mama filing, da ne bi prav nič zgrizel..čeprav, mu dajem jaz koščke za jest...sam en pa kos v roke pa jej..tudi kos kruha mu ne upam dat al pa žemljo..je koščke suhega sadja, sira, kruh, fižol cel, grah...sam jabolko...eh pa kruh..una skorijca namočena, k se ti nalima na na nebo ne bo se zadavu tud če bi probal prevelik kos pogoltnt dol, sej veš da se sproži takoj refleks in bi ga tegnlo, mogoč bi bruhnu, zgleda tragično, sam ni pa ne tolk pa bi hitro ugotovil, da more mal valjat prej po ustih. pa če čist tko pomisliš - če bi ti prevelik kos česa probala pogoltnt - a se boš zadavla ? nevarno je, če otrok teka z recimo koškom jabolka v ustih, pa skače in nori, pa aspirira pol ta košček v sapnik - tu pride lohk do zadušitve, če ne veš kaj nardit. tko da brezskrbi mu privoščiš kaj na roko
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 15.1.2010 22:26:00
|
|
|
|
Ulla80
|
sem mogla prav naglas rečt, prav zanimivo se sliši bohve če si pro povedla...me morš spomnt, k se naslednjič vidma
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 15.1.2010 22:27:11
|
|
|
|
sonček33
|
ulla, jutri mu privoščim kaj pol,a bo sladka smetana ok?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 15.1.2010 22:27:15
|
|
|
|
Ploha
|
aja še to.....vidm da naša bo spet zadna, ona še mnogo mnogo časa ne bo hodila...še ob opori se bolj malo, res minimalno premika, skoraj nič....jest bi pa tko rada da bi mal sama špancirala je tžka , pa da ne bi bla usa umazana po kolenih....jooooo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 15.1.2010 22:28:23
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 sem mogla prav naglas rečt, prav zanimivo se sliši bohve če si pro povedla...me morš spomnt, k se naslednjič vidma lumpa
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 15.1.2010 22:29:28
|
|
|
|
Nea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 kuharce - a lahko jaz uporabim jutri za musako za polivko čez - jajce+sladka smetana? a bo to ok? vedno delam s kislo...zdej mi pa sladka ostaja, kisle pa nimama..štacune pa sovražim pa do bpon. res ne bi šla, rajš kej druzga skuham Komot! Jaz večinoma uporabljam sladko smetano.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 15.1.2010 22:30:05
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha aja še to.....vidm da naša bo spet zadna, ona še mnogo mnogo časa ne bo hodila...še ob opori se bolj malo, res minimalno premika, skoraj nič....jest bi pa tko rada da bi mal sama špancirala je tžka , pa da ne bi bla usa umazana po kolenih....jooooo sam bo pa neo je tak posrečen, se spusti in pol seveda vsi s takim navdušenjem histeriramo bravo bravo in je toooolk ponosem sam nase, ma po luftu gre skor tistih par korakov sam pol ga ubriše ponavadi, ko se prevč zažene, tko entuziastično ko je pa sam, pa ma recimo v obeh rokah kaj in pozabi, pa čisto lepo gre sam to je par korakov, ne vem če že glih lohk rečem da hodi sonček veš da bo kul sl. sm.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 15.1.2010 22:30:06
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 kuharce - a lahko jaz uporabim jutri za musako za polivko čez - jajce+sladka smetana? a bo to ok? vedno delam s kislo...zdej mi pa sladka ostaja, kisle pa nimama..štacune pa sovražim pa do bpon. res ne bi šla, rajš kej druzga skuham Komot! Jaz večinoma uporabljam sladko smetano. jaz tudi, je še boljše
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 15.1.2010 22:32:42
|
|
|
|
farfala
|
jaz pa obožujem pri jaffa - vse pa marcipan tud
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 15.1.2010 22:43:24
|
|
|
|
farfala
|
evo, pridem in je takoj konc debate
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 15.1.2010 22:48:17
|
|
|
|
Ulla80
|
evo, jaz sem si šla zobe umit, ker me mika da bi kaj jedla spat bo treba
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 16.1.2010 6:50:45
|
|
|
|
khurde
|
off we go!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 16.1.2010 8:05:47
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha aja še to.....vidm da naša bo spet zadna, ona še mnogo mnogo časa ne bo hodila...še ob opori se bolj malo, res minimalno premika, skoraj nič....jest bi pa tko rada da bi mal sama špancirala je tžka , pa da ne bi bla usa umazana po kolenih....jooooo Ne bo zadnja. Tudi naš še ne hodi. No, ob opori že en cajt-samostojno pa ne. Kak korak dva in tle se konča, pa še to ko mu je
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 16.1.2010 9:06:19
|
|
|
|
ronja
|
aja še to.....vidm da naša bo spet zadna, ona še mnogo mnogo časa ne bo hodila...še ob opori se bolj malo, res minimalno premika, skoraj nič....jest bi pa tko rada da bi mal sama špancirala je tžka user posted image , pa da ne bi bla usa umazana po kolenih....jooooo user posted image user posted image user posted image Tvoja ti vsaj spi Moja dela vse (plazi, hodi, stoji, nosi stvari v rokah medtem, ko hodi, se igra, gre na kahlico, sama je,...), samo spi nič! (beri: max. pol ure čez dan in max. 8,5 ur ponoči , seveda ne v enem kosu) Zamenjaš?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 16.1.2010 9:29:56
|
|
|
|
Ploha
|
nič več ni tako kot je bilo.... meta odkar je bila bolna (zdej je še prehlajena) ne spi več ponoči, po ene 3 urah se zbudi in joka, potem jo prestavim k nama, ampak ona še vedno ne ve kaj bi, 2 dni nazaj sva prebedeli od 23 - 6 zutri, pol je šele zaspala, tako da ne spi tako kot je.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 16.1.2010 10:07:03
|
|
|
|
Zvezdica
|
Nedaleč od tukaj je en izmed večjih outlet centrov v Nemčiji. Imajo npr. Esprit, Adidas, Nike, Triumph, Tamaris čevlje... Cene enkratne, še posebej zdaj ko so znižanja. Eriku sem kupila ful dobre usnjene čevlje.Bili so 50 EUR, znižani na 24user posted image joj tole je zame :) A ja... v ponedeljek sem šla v Erikov vrtec pobrat kup enih formularjev. Med ostalim izvedela, da bo moj otrok od prvega dne tam jedel SAM in samo koščke npr. sadja, zelenjave al pa kruha... (beri: v večini nemških vrtcev ni hrane, ampak se malica prinese od doma) ja tole je kar zoprno, je pa res, da se tako hitro naučijo jesti. Pri nas tudi koščke daje sam v usta žlica je pa zanj igrača. Mimi, katera znamkehladilnika je ta, ki si ga gledala za 1400? Tale morda http://www.bigbang.si/gospodinjski-aparati/bela-tehnika/hladilniki/459453-bosch-kgn36s50-hladilnik Men je tolk hud :) Kot po čudežu je najin včeraj začel po desni strani znotraj piščat vodo. Sicer bom pkl serviserja sam jast ne vem a hladilnike sploh popravljajo? In če je šel po treh letih k vragu je to velik šit.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 16.1.2010 10:10:54 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 16.1.2010 10:08:30
|
|
|
|
Zvezdica
|
Aja, tortice in to, jast to naročim. Enostavno mam takrat še tolk druzga dela, pa dejstvo da nisem umetnik, pa to raje pustim strokovnjakom. Ostal cukr bom pa sama nardila
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 16.1.2010 11:03:55
|
|
|
|
marta82
|
A ima katera kakšen preiskušen recept za torto oz. biskvit brez jajc? Pa tale tičina masa oz. tole z mlekom v prahu. A to torto premažete pa potem z aromami oz. barvili "rišete" al si že prej nardite mase različnih barv pa nanašate na torto?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 16.1.2010 15:07:07
|
|
|
|
VRTNICA84
|
mimi 30 ne sama ne gre gor. Če je sam pri poganjalcu se zadaj prime. Če pa jo daš gor pol pa se res pelje. Vidim, da vse nekaj pečete. Jaz pa sem prišla dane szjutraj domov, sem bila malo zunaj v lifu. Je blo full fajn. Mi kr paše, da sem se malo odklopla od vsega. Ronja za avto. Kaj Nemo al pa Berlingo pa vam ni bil všeč? Kak ste naredle zvezdice gor na slike, ki so na seznamčku?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 16.1.2010 19:42:35
|
|
|
|
sonček33
|
Evo, pa imamo tudi mi vročino ... 38,2 je imel pred pol urce, zdaj spi. Dala mu nisem nič. A naj mu čez kakšno uro spet pomerim? Merim pa z navadnim term. pod pazduho.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 16.1.2010 20:09:16
|
|
|
|
krtekxx
|
Sonček33...bogi Lovro, pa ti tudi. Pod pazduho kaže še najbolj prav. Mal ga tipaj, pa boš že videla, če preveč zakuha. Pri nas je včasih zakuhala iz 37 na 39 v pol ure....počasi dobiš občutek za to. Zdej zvečer mu je dobro dat 120mg paracetamola (ali pa Calpol po navodilih), da boste vsaj spali - če bo imel čez 38,5. A kaj smrka? Prejšnjo noč so ga pa naši 3 otroci nekaj srali in sem zjutraj pogledala na koledar in kaj vidim? Prazna luna. To je to. Ronja, maš prav glede avta, da se da tudi s takim. Jaz sem zadnja leta ratala mal komot in rabim precej prostora.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 16.1.2010 20:13:13
|
|
|
|
mimi30
|
zvezdica: ko odprem tvoj link ni nič .....http://www.gospodinjski-aparati.si/aparati/artikel/11157/ tale je lep , http://www.gospodinjski-aparati.si/aparati/artikel/14589/ taga bi imela, ko boš zadela na lotu , http://www.gospodinjski-aparati.si/aparati/artikel/8686/ tale je pa v živo ful lep zvezdica fajn, da ni nič narobe.....upam, da te čim prej neha boleti in da odkrijejo od kod izvira bolečina A naj mu čez kakšno uro spet pomerim? sonček, bošček mali....ja kr kontroliraj, da boš vsaj vedla al narašča al pada....malo potipaj rokice, če so hladne ali tople Kak ste naredle zvezdice gor na slike, ki so na seznamčku? vrtnica, tole je niia delala....jaz pa na žalost ne znam in zato kr tko nardim kot je evo, danes dopoldan sem bila že 6ur na predavanju (služba) ....še preden sem sploh iz dopusta prišla.....ko sem prišla domov sem imela levo dojko čist polno, gor pod pazduho me je tiščalo in ko sem se pripravla na dojenje sem se mal na strani prijela in je ful ven špricnilo včeraj zvečer sem bila na pozni pijački in nočnem čveku
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?