lilka
|
Hej, hoj... Joj danes pa imam slabo noč za sabo, Ožbej je začel oslovsko kašljat, kaj takega pri Tinki še nisem vidla, kot bi kašljal v pisker, sem ga naročila greva 11. 15 k P., pa nej pogleda kaj je zdej to, očke so že malo boljše, hočem pa da pogleda ušesa in grlo, še jokat ne more, tako globok glas ima ali pa je brez revče moj , ker pol bo vikend ga ne mislim k dežurnim vozit. aprilčica07: pa sej ima Tinka tudi svoje dneve brez skrbi, mi grejo vsi lasje pokonci, samo ni pa tako kričava, se ne tepe in ni nasilna do drugih otrok, to pa res ni, je pa trmasta, samosvoja in hitro je užaljena, ima pa tudi svoje dneve, ko bi jo ven v sneg vrgla, da se bi ohladila, samo tako načeloma pa res morem priznat da je pridna in da se zna na obiskih res lepo obnašat, se dela kot da je angelček Joj ti si pa lepo poskrbela za svoj obisk, ko so moje prišle sem pripravila samo narezek, ja pridna ni kaj.... No včeraj sem bila pri ginekologu, sva se lepo pogovorila in mi je zamenjal tabletke, zdej imam JAZZ a katera pozna, sem rekla, da naj mi da takšne, da bom imela vsaj malo krvavitve, da bom vedela da nisem noseča, se je ful smejal, je rekel, pri vas se pa res nikoli ne ve zobki: naša je pr meni tulila ko zmaj ko sva šli, ko jo je mož peljal na kontrolo pa prav nič, res je odvisno kakšen dan imajo. Mi si kar pridno umivamo malo sama, malo jaz, kakor si gospodična izmisli, jaz morem še posebej pazit na umivanje zaradi Flixotida in občasno Ventolina, ker je nevarnost za glivice, tako da se trudimo, kolker pač gre, pa kaj pa naj pričakujem od toliko starega otroka a ni res no? junijorka: jaz sem tudi ful pristaš rutine in sem ugotovila da s tem največ reda dosežem in poslušnosti, zato pri tem vztrajam , ker nam tak način odgovarja in zlepa ne popustim in Tinki zgleda to paše, sej neki stalni red daje občutek varnosti in zgleda da to pol laufa.... Nov družinski člasn je pa itak ful sprememba v otrokovem vsakdanjiku, ni čudno, da so ralične reakcije, jaz se tudi s tem tolažim Nič zdej pa šibam za kosilo pripravit, pol pa greva z Ožbejem, držite pesti!