|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
10.1.2010 18:41:46   
tejkag
Ojla!
Mi smo se vrnili z enodnevnega počitnikovanja pri tašči in tastu. Ko smo prišli je tašča najprej "ugotovila" da se je Lana zredila...sem rekla, ja vi  vedno rečete, da se je zredila.  Je pač čez praznike  dost pršuta pojedlauser posted image (ga itak ne je). Kil pa ima že ne vem koliko časa enako. Tako, da mi pritisk naraste že ob prihodu...

Plenico-ima tudi Lana še vedno ponoči. Včasih se zbudi in reče, da jo lulat, spet pa se zgodi, sicer poredko, da ne pove in je plenica zjutraj mokra. Še ne bom tvegala... bo že, še ima čas, eni so pač prej suhi, drugi kasneje. Glavno, da je čez dan brez.

o.k. lepo se imejte, se še kaj javim, zdaj sem do srede na dopustuuser posted image

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
10.1.2010 20:02:19   
Anonimen
hojla!

tudi mi smo se danes potepali.... preden smo pa šli, pa smo spet imeli žuto minuto (taška -specialen izraz si najšlauser posted image ) - tako da sem jo morala preoblečti in 2x sušiti laseuser posted image - ampak sem bla hladna ko špricar - kaj čmo, bo enkrat že bolje

juniorka - tudi naša mi je en čas redno ponoči lulala pleničko - tako kot ti praviš, vse polno in še preko, tako da sem jo morala ponoči preoblačit v suho pižamico, ali pa je bla zjutraj vsa mokra - mah, to je blo ene 2 meseca taka kriza. potem pa kot bi odrezal, sicer se še polula ponoči, ampak ne več tako močno - se pa zgodi mogoče 1x na dva tedna, da je plenička čist suha - tako da tudi jaz ne razmišljam še o odvajanju nočne pleničke...

aprilčica - jaz ga tudi ne bi silila. kar je s silo je najslabše. mogoče je res kakšna majhna ljubosumnost na dojenčico - to se zna hitro odražati na lulanju. ti povem primer od naše ta velike. ona je bila suha podnevi pri 2,5let. pri 3letih sem jo prvič vpisala v vrtec, in ji je to tako vdarilo na psiho, da je začela podnevi nazaj močit v hlače...

lepo bodite, lep teden vam želimuser posted image

(odgovor članu tejkag)
  Neposredna povezava do sporočila: 4627
10.1.2010 20:27:10   
sabri
Oj, samo na hitr vas pozdravim, kr grem hitro spat danes.
Pleničke ponoči: ravno odvajamo, ker je imela 98% suho ponoči, pa jo zdaj peti dan probavam in se je samo enkrat polulala. Ji pa zvečer ne dam piti kako uro pred spanjem pa obvezno lulat prej. Se je pa polulala enkrat in spala naprej, tako da jo zdaj hodim šlatat celo noč. Aja, hodim na wc seveda in jo vmes še potipam, če je suha. Če bo uspelo super, če pa ne, pa pravim tako kot za vse, do 18 leta bo brezuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
10.1.2010 22:02:22   
taška30
Hoj, hoj,
glede nočne plenice da vas "potolažim", naša Julija je sicer brez že od poletja (brez ene nesreče), zato jo ima pa Manca še vedno (4,5 leta) in si niti približno ne predstavljam kdaj in predvsem kako jo bomo dali stran. Zvečer ne pije, lulat jih teram 2x (pred kopanjem in po pravljici, tik pred spanjem), ampak zjutraj ima 3-kilsko plenico.
Parkrat smo že poskušali z zbujanjem ponoči, ampak ta otrok tako v trdo spi, da na kahli spi dalje in seveda ne lula, če jo pa na silo budiš, pa ful v jok plane, tako da sem to mučenje opustila. Ampak pazi to, ona gre včasih spat ob 20-ih, ob 23-ih je že polna plenica, mislim svašta, podnevi je pa suha že od 2.leta.
Ja, takle mamo, saj ne da se jaz kaj sekiram, res prav nič, le ona včasih malo, ampak tudi ni sile. Bo že. Tako da se tudi vam ni treba.

Juniorka, ampak tista slika v kratkih hlačah je pa adijo pamet. A drugače pa nosijo bunde in tko ali tudi drugače v tankih jaknah in rekelcih hodijo okrog pri 0°?
Valika, ne se dat! V službi mislim. Ti lepo imej v glavi, da on ni tvoj problem, on je sam sebi problem, ti lepo daj vse od sebe, bodi sama sebi zvesta, da boš imela čisto vest, pa se ne sekiraj. Koneckoncev je on šef, on je odgovoren da so stvari poštimane, če ne zna tako zorganizirat (dati tapravih navodil) bo on odgovarjal. Ko greš domov lepo odklopi, pa bo. Aja, pa če uporabljaš mail, bi bilo fajn, da so ta navodila na mailu, če on noče napisati, jih daj ti in mu pošlji kot vprašanje: ste tako mislili, da naredim?

Ostale, lep pozdravček.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
11.1.2010 7:32:07   
aprilčica07
Jutro,

spali ok, trenutno še oba spita, moj je šel na teren in smo sami do srede, saj bo, samo sonce naj posije.. mene malo grlo boli, se špricam z angal s-om, upam, da bo pomagalo...

juniorka, valika: hvala za nasvete glede pelnic.. ja, zdaj bom pustila en cajt pr miru vse skupaj, pol pa se odločimo in ga razpleničimo, da bo enkrat mir.. sem štufa previjat to njegovo veliko rito..user posted image user posted image

Pridem kasneje nazaj, zdaj grem pod tuš, dokler je taka tišinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
11.1.2010 7:45:32   
hariba
Zoja tudi še ima ponoči plenico. Sem jo prejšnji teden 5 dni ponovno pustila brez plenice, a se je vedno polulala, če prej ne ob 5 h. Drugo no se je že ob 1h drla, da naj ji posteljo spreoblečem, včasih pa kar na mokrem spi. Čez dan ji ne uide več, ponoči pa očitno tako trdno spi. Tako, da Zoja ima ponoči spet oziroma še kar plenico,čez dan pa že skoraj 1 leto ne. Plenica je zjutraj še skoraj vedno mokra. Moj najstarejši je do 5. leta imel ponoči plenico.
Če bom imela še kakšno minutko časa, danes, ko sem sama v pisarnibom še malo pokomentirala. Šefice cel teden ne bo juhuhu!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
11.1.2010 8:43:57   
lilka
Hej, hoj...

Ponedeljkova opravila narejenauser posted image , posesano, pobrisano, na 90 že perem, Ožbej spančka v dnevni, očke so malenkost boljše, res upam da bo, pa malo pokašljuje, ma sej ni čudno, če je bla Tinka tako bolana, da se je malo nalezel revček...

plenica: naša je bila brez pelnice čudežno hitro in ponoči se niti enkrat še ni polulala, je pa kašen mesec nazaj začela lulat v hlače v vrtcu in to je delala redno 14 dni, sem skoraj že popenila, pa še zdej se kdaj zgodi, doma pa nikoli, ma kdo bi vedel, kaj je za tem, tem lulanjem in odvajanjemuser posted image

hariba: no lepo, da si se malo oglasila, sem te pogrešala, no le izkoristi čas v službi in nam kaj napišiuser posted image

aprilčica07: mene tudi boli grlo, pa smrkam, pa kiham, sem se zgleda od otrok nalezla, kot ponavadi, jaz vedno fašem, mož pa nikoliuser posted image

junijorka:upam, da bosta rešila to krizo, ki jo imata, čeprav, ko so otroci je to težko, ti držim pestiuser posted image

Zdej pa Ožbej že miga na kavču, grem počasi pa pridem še kaj....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
11.1.2010 10:48:20   
hariba
juniorka vau Britanci so pa očitno res vroči.
valika Ah jaz sem se navadila že, da mi gre v službi pri enem ušesu not , pri drugem ven. Šefica je  kar v redu, občasno jo matra kak pms. Smo pa ženski kolektiv, jao in ne majnka obrekovanja in hinavščine. No svoje delo imam pa rada to pa res
Hm žute minute imamo pa pri nas tudi kar pogosto, z zojo sicer ne tako pogosto, edino glede vrtca ga sračka,ja pa jezik ima že sedaj dolg, zato pa z našimma dvema najstnikoma toliko pogosteje in intezivneje. Lare zaenkrat še ne meče.
A vaši radi hodijo v vrtec? Zoja je kar naenkrat dobila odpor. pred božičem so se začele pojavlat težave. Ko ji zjutraj začne čevlje obuvat in bundo oblačit začne ne v voltec. Ko se pripeljeta do vrtca, noče iz avta. Jo mora nest, v garderobi je problem spet pri sezuvanju, v igralnico jo mora tudi odnest, baje 5 minut tuli potem je pa mir. Tudi ko smo se med prazniki kam odpravljali je pri obuvanju začela govorit: 2nocem v voltec". Sem govorila z varuško in vzojiteljico pa obe pravita, da je Zoja tam zelo družabna, komunikativna in sodeluje z veseljem pri vsaki aktivnositi in tudi neumnosti.  Res ne vem a naj verjamem ali ne? ja ko sem v petek prišla po njo je pa rekla: pust me še malo, gledam knjigico. Čez čas je sama prišla k meni v garderobo.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
11.1.2010 21:03:29   
taška30
Kopiram iz sosednjega foruma, naša Marijaa je končno dočakala svoja dvojčka:

Danes 11.1.2010 ob 12.10h je luč sveta ugledala Alina 51cm 3330g,, za njo pa še Tian dolh 50cm in težak 2950g. Vsi trije smo o.k. Lep pozdrav!

Čestitke veliki družini!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
12.1.2010 8:46:00   
lilka
Hej, hoj...
marijaa: čestitam  dvakratuser posted image

Z Ožbejem bova malo pisala, mu je všeč, če mi sedi v naročju jaz pa pišem, samo se hitro naveliča...user posted image

Mož je že šel v službo čeprav je popoldanski, ima neke sestanke zjutraj. S Tinko greva popoldne svakinji na rojstni dan, Ožbeja bo pa babi pazila, oba ne bom s sabo vlačila za eno uro se mi sploh ne splača....

Jutri sem pa k ginekologu naročena, se morem pogovorit glede teh tabletk, ker sploh nimam menstre že 2 mesecauser posted image , pa glava me skos boli, bo jih verjetno treba zamenjat, tako da sem naročena ob 14. 45, po Tinko bo šla tašča v vrtec, ker greva pol še k moji prijateljici na obisk s Tinko, ko jo poberem je vse mimgrede...pa bosta minila dva popoldneva, za četrtek in petek si bova pa že kaj izmislili, ona tako rada hodi na okoli kot jaz...user posted image
Sestrični sem naročila, da naj mi v četrtek kupi prevleke za avto v Lidlu(je zraven trgovine doma in v bolniši je), so samo 15 evrov, ker imamo nov avto in že čisto osvinjan ker nimamo prevlek, ma lih tolko, da bo nekaj gor za zaščito sej ni važno kašne bodo, piše da so univerzalne bomo jih že nekak gor zmontirali.

Kuhala bom rtižoto z mesom in lisičkami, ker morem nekaj kar se pogreje, neprej za Tinko ko pride iz vrtca je  šele tam okoli pol štirih, pol pa še zvečer mož in more bit nekaj kar se lahko pogreje, ker jaz pa po sadju do 11.00 res ne zdržim še do treh do kosila, sem že prej lačnauser posted image

Evo toliko za zdej, moj princ hoč premik položajauser posted image

Lepo bodite!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
12.1.2010 17:21:53   
aprilčica07
Ojla

marijaa: čestitke za dvojno srečo!user posted image user posted image user posted image
lilka: o vidve sta tudi taki kot jst in Jakob, obema nama paše, da greva malo ven in kam na obisk.. moj je pa druga skrajnost, bi bil skoz doma in s tem me spravlja ob živce.... vsaj vsake tolko, da bi se zmigal in on predlagal, da kam gremo.. ma ne, ta lepše je ležat na kavču z daljincem v roki.. mi to že pošteno preseda.. saj za otročke poskrbi, včasih bolj kot jst, ma meni manjka, da sama kam greva in da se ne vrti najin pogovor vedno in vsak dan le okoli otrok.. saj veš kaj hočem povedat, kajne?

Zdaj me pa še miška od računalnika nervira ker neki trokira in je jezi, ker jo moram lovit po celem zaslonu, grrrrrrrrrrr.. Sicer pa kuham večerjo, za malga špinačo in krompir, zase pa nevem kaj bi nardila.. bi lahko tudi jst kar Jakob, pa mi ne gre lih v rit.. bi kaj bolj slastnega, burek recimouser posted image

Lepo se mejte:)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
12.1.2010 22:05:40   
*piškotek*
Živjo aprilčice user posted image

Še sem živa user posted image

Mi smo zaenkrat zdravi, vse ok, .... Danes je imel Nejc zobozdravnico in ga moram zeloooo pohvalit, je takoj odpru usta, pokazal zobke, bil čisto priden.... Skratka zelo zelo priden je mbil (ker pri umivanju zob imamo take grozne probleme da je joj user posted image ) Mu je pa z nečim premazala prve zgornje 4 zobke, ker ima že malo potemnjene (ja - duda, steklenička, sladke pijače, sladkarije, padci na zobe,... - vse to pripelje do takih posledic...) tako da upam da se mu bo malo ustavilo... sicer niso stalni - hvala bogu - ampak vseenouser posted image

O družinskih razmerah, težavah, razumevanju in odnosih ne bom nič komentirala, ker sem potem še slabše volje kot ponavadi....

V službi imamo gužvo in zdej bo naslednje 3 mesece vsak dan huje ....

....

Tko da.... takle mamo user posted image

Plenica: naš je podnevim nima od poletja (julija) - občasno se zgodi kaka "nesreča" ker se predolgo obira do wc-ja ker ima z igranjem ali risankami toliko dela, da mu že malo uide,... Ponoči pa ima še vedno plenico in to vedno vsako jutro ful polno, ker tudi pije veliko ponoči, tko da mislim da se je ne bomo tako kmalu rešili!

Na koncu pa še čestitka:

Marijaa: iskreno čestitam za dva user posted image user posted image , želim vam veliko cartanja in lepih trenutkov ... Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

Neposredna povezava do sporočila: 4637
13.1.2010 11:09:18   
lilka
Hej, hoj...

Danes pa komaj utegnem, ne vem kaj Ožbeja matra že dvakrat sem ga dala spat, pa se v joku zbudi, upam, da so zobki, da ni kaj drugega.user posted image

Danes grem k ginekologu in pol po Tinko in pol na potep, ful mi paše, da greva sami, Tinki pa tudi.
Včeraj sva bli pri svakinji na rojstnem dnevu in sem ugotovila, da je Tinka ful priden otrokuser posted image , njena sestrična in še ena punča in fantek so divjali, se kregali tepli jokali, Tinka se je pa umaknila in po svoje se igrala, prav mirili smo jih vsi, ker so bli obupni, od fanta in punčke mamica je bla že čisto utrujena je noseča in je skos laufala zraven, da se niso potolkli. In pol jaz rečem, 20 čez šest da zdej pa midve greva da bova do risanke doma, pa so vsi nekaj začeli, da naj jo pustim, da nej tam risanko gleda, Tinka se pa vstane in reče : ja mami greva, da ne bom risanke zamudila. Ma jaz sem pristaš tega, da se držimo neke ure in neke rutine pred spanjem, sploh čez teden, ko se mora vstat za v vrtec, uni so me pa gledali, kot da sem zategnjena, pa kaj.....pol mi je pa una mamica rekla, da imam zlatega otroka, sem bla pa rajši kar tiho....user posted image . Ma njena dva sta res malo podivajan in ultra glasna, ful kričita in jokata za vsako figo, ne vem no, je pa zadnjič bla prijateljica pri meni z dvema punčakama, pa ni blo tako, so se lepo igrale, pač tiste otroške finte so valda ble in morejo bit, sej so otroci, samo načeloma so ble pa zelo pridne, ma kaj pa jaz vem, pač včeraj se mi je Tinka zdela še posebno priden otrk in se mi je fajn zdelo....

Zdej pa grem probat dat Ožbeja še enkrat spat....uapm, da tokrat rata....

Lepo bodite!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
13.1.2010 11:32:34   
zalbi
Hej!

Se pokorno javljam... v bistvu mam ful težave z netom... tako da mi ga skoz vn meče in konec meseca naj bi zamenjali operaterja, ker to zdej dela - nedela...

Vglavnem, mi smo OK, Sara je spet v vrtcu, po praznikih in prou paše. Od tega tedna dalje je tudi user posted image šel v službo, tako da zdej kraljujeva z Žanetom doma. Drgač je kr priden, le zvečer noče in noče zaspat. Mamo ful težav, kr neki joka, pa teži, no zpam, da s ebo tudi kmalu to uredilo. Z dojenjem imam težave, tako da mu dodajam, zdej že dvakrat na dan, ker je ta naš fant skoz lačen, jaz pa nimam mleka dovolj. V ponedeljek čaka Žaneta prvič zdravnik, da vidmo kok se je zredil. Drgač pa sva kr vsak dan zuni, ful pridno spi v vozičku, ko sem zunaj je najbolj miren. Doma, pa je tako tako, kakor kir dan.

Sara je ok, zdej se je že malo navadila na Žaneta, tako da je kr kul. Plenico ima še za spanje, pa zmeri je ful polulana, bomo splomladi začel z odvajanjem, zdej ni primeren čas.

Marijaa - iskrene čestitke za dva korenjaka...

piškotek - a imate zobozdravnico v vodicah. Sara tja hodi in je ful vredu.

Eh ja, konec miru, se že oglaša... če mi bo le net delala, se javim čim prej:)

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
13.1.2010 12:57:33   
juniorka
Marijaa- cestitke!!!!
zalbi, lepo da si se oglasila. tud pr nas zvecer zaspat... po 2 uri traja, pa na rokah zaspi, jo odlozim, je po 5 min jok, pa joske ne pa dude ne, pa bruha... jaz pa ze napol spim zraven. Pa tud podnevi dost manj spi, sploh ko je vecji doma in je glasen, se takoj predrami, ima rada tisino.
piskotek, drzi se!
lilka, jaz imam tudi tako mnenje, rutina je zakon, tudi otroci imajo radi nek sistem(bajeuser posted image ), da vejo, pr cem so.
Nas je sicer iz angelcka ratal hudicek, nic vec ne uboga doma... v zadnjih 14 dneh. Dnevno spanje smo morali opustit, kljub temu, da je utrujen cez dan. Je zaspal po 1 uri in pol po 3, 4 ure spal in smo zvecer imeli do polnoci petje, pa lulat 3x, pa pit... in sem rekla konc, ga raje zamotm, pa peceva skupaj ( ce Leila dovoliuser posted image ) al pa nekaj, da se malo zamoti, pa gre pol ob 7ih spat. Sicer meni je pasalo, ko je do pol desetih zjutraj spal, ker leila tudi rada spi zjutraj, samo smo pol v vrtec glih do kosila prisliuser posted image .
No, jaz sumim, da je neposlusnost posledica novega druzinskega clana, pa se v vrtcu je best friend sla v solo in on me vsak dan sprasuje, ce bo Princess tamuser posted image .
Ko ima druzbo je pa priden, ampak hitro kopira obnasanje, ce nekdo cvili, bo tudi on. Pa vse ponavlja iz risank, jih zna na pamet ze pomoje.
Grem kuhat zdaj, mala se v jajcki drema.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
13.1.2010 19:27:38   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

piškotek - a imate zobozdravnico v vodicah. Sara tja hodi in je ful vredu.

Ne Zalbi, zobozdravnico ima v Šentvidu, ker jo je moja mami poznala pa smo zaprosili za tja. Zaenkrat je res ok, sicer ji bijejo minutke do penzije in ko ne bo več delala bomo pa verjetno tudi mi šli v Vodice.

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
13.1.2010 20:21:49   
hariba
marijaa čestitkeuser posted image user posted image user posted image .
Hm Zoja ima pa jutri zobarja. Zna biti veselica! Običajno začne že tulit predno jo sploh na stol posadimo. Odvisno od razpoloženja. Zobe si pa brez problema pusti umit, že kakšna pol leta, prej smo pa tudi imeli borbe.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
14.1.2010 7:11:32   
aprilčica07
Jutro

piškotek, zalbi, hariba: ma bravo, da tako lepo prenašajo zobarja otročki. Mi še nismo niti na tej točki, da bi frajer odprl usta, da popiz.diš, resničnouser posted image user posted image

zalbi: lepo je prebrati, da se fanj štimate in ste vsi ok.... na začetku je malo zmede, ma pol se zadeve ulavfajo in je vse ok... meni je zdaj res fanj. sta oba ujela neki skupni ritem za spanje, popoldan in zvečer in je prav ok.. jih komot sama popedenam in sem vsa ponosna nase...user posted image
lilka: jst pa za našega ne morem rečt, da je priden... no, včasih je res priden in vse razume in uboga, ampak kadar so njegovi dnevi je za znoret in takrat bi ga kr zmlela... tako, da je ful odvisno... zna se lepo zaigrat z kašnim otročkom, ampak zna se pa tudi tako zravsat z kašnim, da je joj... tako, da.... mislim, da se mu pozna, da ni v vrtcu, ampak tudi to pride...user posted image

Grem pečt, pridejo danes sodelavke in bo pestro, polna bajta babnic.. moram naštimat štrudelj, pa tiramisu sem že, mini pice bom naštimala, pa narezek, kaj za spit in to je to.... user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
14.1.2010 9:40:09   
lilka
Hej, hoj...

Joj danes pa imam slabo noč za sabo, Ožbej je začel oslovsko kašljat, kaj takega pri Tinki še nisem vidla, kot bi kašljal v pisker, sem ga naročila greva 11. 15 k P., pa nej pogleda kaj je zdej to, očke so že malo boljše, hočem pa da pogleda ušesa in grlo, še jokat ne more, tako globok glas ima ali pa je brez revče mojuser posted image , ker pol bo vikend ga ne mislim k dežurnim vozit.

aprilčica07: pa sej ima Tinka tudi svoje dneve brez skrbi, mi grejo vsi lasje pokonci, samo ni pa tako kričava, se ne tepe in ni nasilna do drugih otrok, to pa res ni, je pa trmasta, samosvoja in hitro je užaljena, ima pa tudi svoje dneve, ko bi jo ven v sneg vrgla, da se bi ohladila, samo tako načeloma pa res morem priznat da je pridna in da se zna na obiskih res lepo obnašat, se dela kot da je angelčekuser posted image
Joj ti si pa lepo poskrbela za svoj obisk, ko so moje prišle sem pripravila samo narezek, ja pridna ni kaj....

No včeraj sem bila pri ginekologu, sva se lepo pogovorila in mi je zamenjal tabletke, zdej imam JAZZ a katera pozna, sem rekla, da naj mi da takšne, da bom imela vsaj malo krvavitve, da bom vedela da nisem noseča, se je ful smejal, je rekel, pri vas se pa res nikoli ne veuser posted image

zobki: naša je pr meni tulila ko zmaj ko sva šli, ko jo je mož peljal na kontrolo pa prav nič, res je odvisno kakšen dan imajo. Mi si kar pridno umivamo malo sama, malo jaz, kakor si gospodična izmisli, jaz morem še posebej pazit na umivanje zaradi Flixotida in občasno Ventolina, ker je nevarnost za glivice, tako da se trudimo, kolker pač gre, pa kaj pa naj pričakujem od toliko starega otroka a ni res no?

junijorka: jaz sem tudi ful pristaš rutine in sem ugotovila da s tem največ reda dosežem in poslušnosti, zato pri tem vztrajam , ker nam tak način odgovarja in zlepa ne popustim in Tinki zgleda to paše, sej neki stalni red daje občutek varnosti in zgleda da to pol laufa....
Nov družinski člasn je pa itak ful sprememba v otrokovem vsakdanjiku, ni čudno, da so ralične reakcije, jaz se tudi s tem tolažimuser posted image

Nič zdej pa šibam za kosilo pripravit, pol pa greva z Ožbejem, držite pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 4644
15.1.2010 9:17:54   
hariba
Samo toliko za povratno informacijo Zoja je včeraj pri zobarju tulila, pa ji sploh ni nič vrtala, le pregledala in premazala zobe, tako, da je ni moglo bolet. Jaz sem njene roke držala, sestra pa glavo.
Sedaj moram službeno nekam skočit. Morda še kasneje kaj napišem.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
15.1.2010 9:25:21   
lilka
Hej, hoj...

Ožbej ima LARINGITIS, terpija so samo vlažilne inhalacije s fiziološko raztopino, Prospan in zračenej, samo morem rečt, da je danes že malce boljše, zdej spi v kletni kuhinji(ker more bit halden in vlažen zrak) ponoči smo malo jokali, predvesem zato ker ga je zvijalo ker že 3 dni ni kakal, tako da je bila kar pestra noč. Imam baby fon vklopljen in malo že kašlja slišim, mah a nam je blo tega treba, revček mali, sem se ful ustrašila res prav zastrašujoče zgleda ta laringitis, a katera to pozna in ima kakšen nasvet?

Hariba: ja vlada, sej naši tudi poplnoma nič ni delala, samo pogledala je usta, ker je Tinka govorila, da jo en zobek boli, pa je tulila ko nora, ker je mogla usta odprta držat, kaj šele, če bi ji kaj delala.

Nič zdej pa grem pa pridem še kaj če boste kaj pisale....

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
15.1.2010 9:40:35   
aprilčica07
lilka: za Ožbejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pomaga nevem, ker HB pr nas tega še nismo imeli... ma kje je pa to staknil bogec mali?

Mi smo zaenkrat ok, včeraj ble tle sodelavke in je blo ok. Smo se nahihljale in načvekale, Julija bla pridna, Jakob malo manj. Zdaj ji grem nardit jabolko, bomo vidli če ji bo šlo v rito.. Banano obožuje:)

Mi tuli, pa letim, saj pridem nazaj:)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
15.1.2010 10:59:06   
aprilčica07
Evo, sem nazaj.. vmes je dama pojedla tretjino jabolke, pol smo šibnili ven, na hitro, tolko, da je zaspala punca, zdaj smo pa nazaj in kuhamo kosilo. Na hitro, lih mineštrco, ker popoldan gresta lubi in Jakob v dolino, midve pa bova kraljevali sami tle gori. Malo dopustauser posted image user posted image user posted image

hariba: ja, zobar.... mene kr mrazi, ker naš noče ust odpret, pa jamra, da ga zob boli.. nevem kako bomo izvedli poseg..user posted image
lilka, juniorka: sicer imamo mi tudi rutino, jo provamo se čimbolj držat, ma vedno nam ne znese... je pa mali najbolj umirjen takrat, ko je po protokolu, brez kašnih sprememb.... večerja, še malo tv, umivanje, postelja, crtanje in pravljice in spanje...user posted image

Si pa moram pod nujno it kupit kašne kaneterce, ker sem prej iskala kašno, da bi bla cela, pa so vse ali prekurjene od pranja in luknjaste, ali pa preprosto tako stare, da so že ogabne...user posted image user posted image na razprodajah pa sem si kupila eno srajčko in eno majčko, tako lepo... sem izbrala za spremembo zeleno srajčko in ne črne, ker jst sem darkerca drgači... Tako, zdaj pa res šibam:)

Neposredna povezava do sporočila: 4648
15.1.2010 12:05:55   
hariba
lilka Jao držim pesti, da ožbej čimprej ozdravi! Hm tega pa še pri nas tudi nismo imeli, čeprav smo preboleli ževse živo, vsak marsikaj. Za tole ti tudi jaz žal ne znam nič svetovati.
aprilčica E tudi jaz sem si na razprodaji kupila 1 zelenkast pulover za premembo, ker tudi moja oblačila so večinoma vsa v črni barvi, sploh zimska.
Oja pri nas tudi imamo neko večerno rutino nek ustaljeni red  in s tem povezna določena pravila, ker sicer bi imeli pri 4 hudo anarhijo. ampak tudi pri nas  včasih ne gre vse vedno ob isti uri pri starješih, ker imajo razne aktivnosti ob najrazličnejših urah in se zgodi, da se kdaj zaradi tega tudi kdaj malce zamakne Zojin odhod v posteljo tudi do pol ure, ampak se trudim, da se to res čim redkeje dogaja. Kdaj hodijo vaši spat?
Kar se pa tiče pa živahnosti, pridnosti in podivjanosti otrok bi pa rekla, da je to kar od večih dejavnikov odvisno, seveda od vzgoje veliko, ampak tudi od temparamenta otroka, ki je deden, od spola in več ko jih je prej ušpičijo kakšno neumnost, bolj so divji in neubogljivi, saj po mojih izskušnjah je tako. Ko sem imela najstarejšega samo, je bil miren in priden otrok, ko pa je tavečji pri 9 mesecih, ko je znal že dobro plazit, ratal mali user posted image , se je še ta večji čez noč spremenil v user posted image . Nista mogla več drug brez drugega, skupaj sta razmetavala, divjala, se tepla in kragala in nič ubogala. Punčke se mi zdi, pa da so vseeno že po naravi bolj umirjene in ubogljive, čeprav so seveda tudi izjeme. Lara je od vseh najbolj mirna, ampak kadar jo je Denis izval je pa znala z nim v družbi tudi divjati ,nagajati in se stepst.  Hm Zoja je pa poglavje zase, je zelo živahna, ne more biti pri miru, rada skače in teka, tudi če kam gremo ne more ravno iz svoje kože, jezik ima na ravni najstnikov, sicer se pa rada carta pri vseh, uboga kakor jo prime, če vidi, da mulci ne, tudi ona ne. Če gre samo ona kam z mano takrat je pa ful pridna in vse uboga. Nasilana pa tudi ona ni, to pa res ne, tudi v vrtcu se baje nič kaj ne brani, če jo kdo udari, le meni doma tožiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4649
15.1.2010 12:44:49   
aprilčica07
hariba: ja, pr vas mora bit še posebej pestro z 4 kavbojci na kupu..user posted image user posted image Jakob je pa tako, če smo sami, jst in ona dva tako lepo vozimo, ali pa če je samo moj z njima, vse se da, zastopi, ma res se mu da vse dopovedat in je priden. Kadar smo pa vsi, ajme bože, kašen dan je za rezat žileuser posted image user posted image ne uboga in ne uboga, ugovarja, se pači, nori... meni pritisk do fula in še več, pa se derem, pa se še vse poslabša, skratka rata ena taka norišnica.... no, ko je včeraj spet imel en tak izpad, ko so ble tle sodelavke, sem ga pa na finto vrgla in je uspelo...user posted image se je opravičil, ker je bil lump in bil pol čudežno priden dalje... Je pa res, Jakob je tako svojeglav in trmast karakter (bik pač), da me že zdaj glava boli na trenutke... me zanima kašna bo Julijauser posted image user posted image ker če je mala še nevem kako tečna in sitna, samo Jakoba zagleda se že na vsa usta smeje.... in večje kozlarije ko Jakob zganja, bolj je mali smešno, meni pa lasje v luft..user posted image user posted image

No, ja, sicer pa važno, da smo zdravi, kajne?user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?