|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
5.1.2010 9:36:09   
aprilčica07
Jutro,

ma mi pa imamo ful snega, sicer ga pr nas ponavadi ni, ma tokrat je pa vse belo. Zdaj se odpravljava z malim ven, do trgovine, peš greva, Julija pa ostane pr tašči. Drgači kr nekam gre, danes sem ji dala malo banane, je zmazala kot za šalo. Ga pa sračka ponoči, enostavno ne morem ugotovit kaj ji je, lačna ni, ali jo zebe, ali se zvečer preveč naje, ali ji je košek premajhen že.. pojma nimam..user posted image ker se zbuja in pojokava, ampak z zaprtimi očkami, samo jst zraven enostavno ne morem dobro spat.user posted image

lilka: ja HB, da je moj bratec ok. Mu vsi pravimo, da pretiravanje škodi, ma kaj mu čem, ko je  pa tako pameten, da ne nehauser posted image user posted image user posted image vidiš ti imaš to naštudiramo, jst pa znorim za vsako malenkost, ne vsak dan, ma kadar sem slabe volje, me še tako mala stvar spravi iz tira in norim za brezvezne stvari in s tem morim vse okoli sebe.. grozna sem, res...user posted image
taška: šport je zakon, to vem... ma sem lena ko ****s, za to.. edino kar mi je všeč, je smučanje, plavanje in kolo.... trenutno pa nobeno od tega ni izvedljivo, da bi blo redno..... rada bi se spravila laufat, pa mi ne potegne, no... kako si ti začela?   sicer si mislim, da bo na spomlad bolše in bom kaj kolesarila, trenutno pa je edino šport preganjanje z mularijo in  sprehodi z vozičem.. nizko sem padla, ni kaj...user posted image user posted image user posted image

Nič, gremo zdaj malo ven:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
5.1.2010 11:42:55   
lilka
Hej, hoj...

Ožbej, se je v eni uri zbudil mogoče bo drugo rundo dlje spaluser posted image , bi se rada še jaz malo odpočila, polikala sem, popucala sem, za kosilo bodo mesni ravioli v omaki iz paradižnika in rdeče paprike in posuti s sirom in pečeni v pečici. Imam že vse pripravljeno, samo spečem pol ko mož pride, tako da sem danes oddelal svoje.
Jaz pa kao malo hujšam, samo sadje do 12.00 in pol kakašno juho in ob treh kosilo, pol pa nič več, sem se čisto preveč poredila, se morem začet malo pazit, upam, da me bo držala moja novoletna obljuba sami sebi, da se neham po nepotrebnem basat zdej, ko sem doma, če ne bom taka pujsa, kot sem bla ko sem zaključila prvo porodniško.Upam, da mi bo ratalo.

aprilčica07: jaz pa mislim, da so zobki se začeli, jaz sem včeraj že kupila Calgel in mu malo mažem. Na hranjenje z žličko bom pa še malo počakala, rižolino v flaški bo moral bi dovolj dokler ne bo 6M star, tako sem se pač odločila, bom tako kot sem pri Tinki, lepo počasi, sej mu bom pol še zelo dolgo kuhalauser posted image

Nič zdej pa dosti čvekanja za danes, pa pridem spet jutri!

Lepo bodite!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
5.1.2010 11:55:02   
aprilčica07
lilka: a lahko pridem na kosilo?user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem pa kr pire in špinačo  od Jakoba pojedla do konca.. on je jedel še hrenovke, jst pa pač ne.. ker jih ne prenesem, Jakob jih pa obožuje, še posebej piščančje, jst in piščanci pa ne gremo skupaj...user posted image user posted image
ma saj jst tudi ne bom pretiravala z GH pr Juliji, ma tako vsak dan ji dam kašno žličko za provat.. za počasi, se nikamor ne mudi... sem isti način imela pr Jakobu in se je obneslo, bomo vidli kako bo zdaj.. ta je malo drgačne sorte in  nam  bo dala vetra..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
6.1.2010 8:11:50   
lilka
Hej, hoj...

aprilčica07: pri nas so ziher zobki, včeraj je imel čisto rdeča lička, pa slini se, pa prstke not tišči, pol je pa ob 22.00 tako jokal, da sem mu dala Calpol. Se je že začelo, pač spet ne bo miru ponoči, oh ti naši malčkiuser posted image

Sem na forumu našla, je ena našla eno spletno stran kjer lahko v brskalniku najdeš šivane pustne kostume, piše od 10-20 evrov in so ful lepi, če katero zanima: otrokoskop.si vtipkate kostumi za maškare. Jaz že razmišljam , da bi Tinki enega naročila, samo ne vem še katerga, valda ne bo spet telebajsekuser posted image

Zdej pa šibam, pa pridem še kaj.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 4604
7.1.2010 8:52:00   
aprilčica07
Jutro,

sem nas komi najdla, globoko na drugi strani smo ble....user posted image user posted image user posted image

lilka: zobki? ja, možno je.... naša ne kaže še, da bi jo kaj bolelo.. mogoče bo pa kot Jakob, ki je bil v nulo potrpežljiv in resnično nismo vedli kdaj dela zobke...  Naši smo pa cucelj menjali in zdaj štrajka z pitjem mleka. Uni cucelj je bil že totalno zgrizen od njenih dlesni in ji je melko teklo ven od vsepovsod, ta je pa preveč počasen očitno in mala znori, ko ji ne teče zadosti hitro. Bom mogla provat vsaj malo razširit luknjico.

Drgač pa sem šla včeraj v službo, podpisat ene zadeve, sicer ne vejo če bo šlo skozi, ma provali pa bojo. Bomo vidli kaj se bo izcimilo iz vsega. Danes pa greva popoldan v Ikeo, v Vilesse, malo past radovednost in pogledat kaj se da dobit. Zgleda, da bo vreme kr znosno danes. Mogoče bomo celo šli ven.

Ostal kje ste vse? lilka a bova sami ostali?

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
7.1.2010 9:59:13   
sabri
Dobro jutro, ne aprilčica ne bosta sami ostali.  Ampak tako, ko sem začela pisati, je prišla tamala v naročje in mi nagaja, hoče da dam pikapoko gor tak dauser posted image . Grem jo ven na sneg metat, d ase malo znori, sem na bolniški in kar uživam zdaj, ko imam cel dan za razporedit. 

Neposredna povezava do sporočila: 4606
7.1.2010 12:24:39   
juniorka
Hojla!
Ma mi ne znese vec pisat, al se mala pritozuje, ko je pa Nelson doma, pa itak on hoce pol racunalnik zase in se izogibamo, da ne visi pol na you tube.
Mala mi pa na rokah zaspi al pa ko kupcek podirava, pa pol lahko tako spi tudi 3 ure, pa jaz tv gledam zravnuser posted image , ce jo pa dol dam, pa po 5 minutah ze ucki na siroko odprti... se ze pritozuje neki in zeha...
Tako da preberem se, ko ste tolk zgovorne, vec pa neuser posted image
Imamo ful snega in mraz, je blo pomoje 10 minusa zjutraj, je il avto se znotraj vse zmrznjen, da sem s sprejem talila, ker se v pol ure ni nic stopilo, ampak malega sem mogla v vrtec peljat, je zelel it.. je pa samo par otrok tam, ene3,4 od 20, na cesti pa tako, da kr groza, pa je ze 2 dni, odkar je snezilo, ampak nimajo plugov tukajuser posted image . In mrzlo bo se najmanj 14 dni pravijo, tako da se ne bo nic stopilo. Saj je fajn, ko gre moj kasnej v sluzbo, pol on pelje Nelsona, ampak dostikrat ga pa prej rabijo, pa morva midve z malo na mraz.
Nic, pridem kasnej, je jok.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
7.1.2010 12:37:46   
juniorka
Ej, max temperatura za danes je minus 2 napovedano, pa model sneg zunaj kida v kratkih rokavih in kratkih hlacah.. bom sliko dala gor pol.. to je pa Anglija, pa otroci brez kap in bosi, katastrofa!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
7.1.2010 13:25:21   
juniorka
Zdaj pa imam jaz monologuser posted image

lilka, pridna za dekoracijo, mi se imamo kr vse nastavljeno, jaz nimam casa, ker sem na rruser posted image pospravit, pa veliko uspeha s hujsanjem! Ceprav malo drugace bi ti jaz svetovala, da jes na vsake 2,5 ure, zraven sdja se kak jogurt, da dobis ne samo oh, ampak se beljakovine, za vecerjo pa solato in beljakovine (meso, strocnice, tuna v lastnem soku, skuta...) Bo na dolgi rok bolje, ker prebava skoz deluje in telo ne strada. No, vsaj meni ta nacin bolj pomaga, kot ne jest zvecer... se mi je zdelo, da sem vec pojedla, pa hujsala... No, zdaj se ne morem upret piskotom, tako da bomo s hujsanjem zaceli cez kake 3,4 mesece, ko bo Leila zacela z gh. Zaenkrat se samo dojiva in ima 6,035 kg- vceraj, pri 8 tednih.
aprilcica, krci so, sicer ne zelo hudi, ampak jo v spanju matra, pa se napenja.. predvsem zjutraj, da jaz ne morem vec spat... pa podnevi, ko zaspi, pa jo spet zvija in se zbudi pa prdka... Je bil Nelson isti, samo da Leila vsak dan kaka, po veckrat(Nel je vsake 3,4dni)nasploh sta si cist podobna, za spat, jest... Pa dajem ji ala sab simpleks, da vsaj kupcka podre, drgac ga ful tezko, samo pol dost poliva, pa kr prozorno tekocino...
Slini se ze ful in pesti v usta, samo verjetno se niso zobkiuser posted image .. drugace se pa ful smeje in pogovarja.
Sem jo dala pred pralni stroj v lezalnik, je zadnjic zaspala, zdaj pa noce, je zgleda lacna, ji je mraz zjutraj vec energije pobral. Ma se pridem, moram se komentiratuser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
7.1.2010 14:54:00   
juniorka
Sem minestro skuhala, kruh mi vzhaja, no, zemljice bom spekla, ker mi pecica samo zgoraj pece, pa se spodaj kljub ventilatorju ne spece v redu, ce ni majhno, tako da namesto peciva mufine delamo, kruh so pa zemljiceuser posted image . Mala mi je na joski zaspala, je bla utrujena, pa sem jo na kavc prestavla in zgleda misli, da je na mojem mehkem trebuhuuser posted image
Glede depresije, jaz sem bila tudi na ad, vem kako je in se mi zdi, da je se zmeraj prevelik bu v sloveniji tole. V bistvu gre za neravnovesje v telesu in se da pomagat, ampak se vsi bojimo, kaj bo druzba rekla... No, pr meni je blo zaradi sluzbe, nobene sprostitve... pa sama nisem vidla, mi je zdravnica pol pomagala. Pol sem pa zanosila n sem mogla nehat s tabletami in mi je svetovala banane, suho sadje( folna kislina in zelezo), pa sprehode vsak dan in 1x tedensko cvek! Pol sem zasledila v literaturi, da bel kruh je strup, pripomore k depresiji, torej bela moka.. smo vsi na polnozrnatih jedeh zdaj.
valika- ce te sluzba res toliko mori, potem ni vredno... jaz bi sla... oziroma bi se pustila odpustituser posted image Ko ti recejo, da si kaj zaj..., reci, ojoj, a me boste zdaj odpustili.. kaj v tem smislu.. al pa, ma vedno narobe naredim, ocitno ne razumem navodil.. a boste drugega najdli... Predvsem se NE OBREMENJUJ, to je le sluzba, to nisi ti!!!! Niso tvoje napake... ocitno si t. i. dezurni krivec... Reci, ja, spet sem zajebala, kaj pa zdaj...
To jaz doma prakticiram, ko me moj obtozi.. recem joj, kako spet ne vem tega, pa kaj je zmano, bom zbolela..blabla.. Je boljsa situacija, ko ga kaj moti in mulo pase, sem hinavska in ful prijazna, ga vprasam, ce je v redu, a ga kaj boli... ma ucinek neverjeten...
in taska30, se strinjam, telovadba, meni tudi ful pomaga, ker nisem za tek, sem orbitrek nabavla in ena ura je tolk fajn, zravn si pa kako slovensko oddajo pogledam prek neta.. no, zdaj se nisem zacela, bom pa kmalu, sicer je vecji uzitek v fitnes centru, ko se druge vidis, imam clanstvo za 3 leta, sem zadela, bom morala zacet kmalu, samo je le za zenske, ne bom nic misic obcudovalauser posted image
Ok, toliko za danes, uno sliko bom pa enkrat ko bo vec casa gor dala. Lep sneznoleden pozdrav ( baje v 30 letih ni blo tolk snega, se pocutim kot domauser posted image )

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
8.1.2010 11:11:40   
lilka
Hej, hoj...

Včeraj pa nisem utegnila, je Tinka zbolelauser posted image , ful je začela kašljat in slabo dihat, tako da smo morali dajat Ventolin na 4 ure in valda ni šla v vtrec. Danes je že precej boljša, me je blo pa včeraj ful strah, da bova morali spet v bolnico.

Ožbej ima pa blazno vnete oči, spiram mu z mlekom in upam, da bo boljše, če ne se bova mogla it pokazat k P., ma nej gre nekam, kar naprej nekaj bolani....

Jaz sem pa danes naredila nosečnostni test, ker enostavno pri teh tabletkah sploh nimam menstre in ker sem tako utrujena in me glava boli sem mislila, da sem mogoče noseča, pa hvala bogu nisem. Bom se pa naročila k G. da bi mogoče zamenjala tableteke.

Mi smo pri dedeku in babici, mož si je vzel dopust danes, sva milsila, da bo Tinka še slabša in jo bo treba peljat, tako da smo šli k dedeku, ker gre v ponedeljek spet v bolnico, čaka na en poseg na žilah. Popoldne gresta pa Tinka in babi k frizerju(ker Tinka se samo z babico hodi stričt in samo k njeni frizerki z mano k moji noče).

junijorka: ti si pa pridna da tako pečeš, no vidiš tega pa jaz ne delam, jaz rada čistim in to, za pečenje pa nisem. Pa sej ne morem bit popolnauser posted image . Mah jaz bi mogla na ločevalno to pri meni pali in ločevalna je sadje do 12 in potem naprej, pa malo kombiniram, ker se mi ne da posebej kuhat, pa kruha ne jem, pač tako malo, toliko da se ustavim pri nažiranju. Jaz ne jem nobene zelene solate, skute, jogurtovuser posted image ....sem zbirčna...

aprilčica07: kakšne cuclje pa maš, jaz imam aventove, 2 za mleko in unega na tri prekate za rižolino. Bom mogla it počasi po unega s 3 luknjami za mleko, ker bo apamil 2 po moje tudi gostejši malce, kamlu bo 6M in bo treba tudi mleko zamenjat, madonca kako hitro gre....

Jaz že Ožbejevo robo prodajam na Bolhi, sem že prodala balzino za dojenje, zdej prodajam še torbo za nego in kengorujček ko smo dobili pa že imamo, pa žabico za v avto, da se počasi znebim te robe, sej nimam več kam dat...sem se odoločila, kar preraste ali pa ne rabimo gre takoj na bolho, oblačila pa k savkinji, pa bo rešeno.user posted image

Zdej pa šibam, da ne bom predolgo gor visela, se ne spodobi, če sem na obiskuuser posted image

Lep dan vam želim!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
8.1.2010 13:02:15   
aprilčica07
Ojla

juniorka: madona si se razpisala, pridna punca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, jst pa tudi rada pečem, kruh sicer v mašini, vse ostalo pecivo razen keksov, pa v pečici in sem prav zadovoljna, ker mi rata dobro.....
lilka: kašne tablete ti to imaš, da nimaš menstre? jst pijem antibejbi cilest pa imam menstro.. a imaš kaj drugega? Jst jih sicer pijem ta mesec prvič in imam vmesne krvavitve, ma to je neki normalnega, da pa ne bi imele menstruacije.. joj, bi tudi jst teste delala..user posted image za Tinko, da se pozdraviuser posted image user posted image user posted image

V gavnem sva bla včeraj v Ikei in najdeš notri kar češ. Mi nismo navajeni hodit tja, ker je do zdaj itak niti ni blo, vse ostale so pa nam daleč, tako, da sva včeraj šla prvič. In zapravla 85 eur ua frčkarije in jogi za Julijo. Bova pa zihr še šla, ker bo treba otročkov naštimat sobico in tam so cene fejst ugodne..

Grem se mi smodi kosilo:)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
8.1.2010 13:40:23   
juniorka
Evo slikce, ki sem jih vceri obljubla

user posted image

user posted image

Pa ena od prejsnjega tedna
user posted image
Tako sem pa Nelsona najdla v Leilinem lezalniku
user posted image

Sva ze nazaj iz cepljenja, je tukaj pri 8 tednih.. pa mi je malo mimo, ker imama zdravniski pregled komaj drug teden. No, saj sestra je prisla v sredo, sam jo je le stehtala, pa nic druga.Je pa dobila dve pikici, v vsako nogo eno, je malo zajokala, pa je blo ok in se zdaj spi v lupinici.

Zemljice so uspele in sem tudi vse pojedlauser posted image Ja, jaz rada pecem, tudi piskote zadnje case, je na hitro narjeno, edino to me moti, da jih je pol za 5 pekacev in to pect... pol jih pa itak zmanjka 123.
Sem sla popoldne k zobarju, pa je blo zaprto, na cesti je itak katastrofa, led in sneg in se ne topi, ker je blo dans minus11, pa napovedujejo se vec snega za nedeljo.
lilka, naj se Tinka cimprej pozdravi, pa lepo frizurco dobi, ti pa slike pol gor, ker se je ne morem nagledat, tiste ucke.. pa laskov ne prevec skrajsat, ima take lepe! Pa Ozbeju za ucke, naj se cimprej pocajta. Ti si pa res pri hrani izbircnauser posted image , no, jogurti tud meni ne grejo najbolj, brez solate pa ne morem zivet!
Kdo mi pride kopalnico ocistit? Jaz grem raje kuhat.
Soncen pozdravcek

Neposredna povezava do sporočila: 4613
8.1.2010 18:55:27   
aprilčica07
juniorka: super fotkice:):):)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,lepčkani steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi naš Jakob zleze v ležalnik od tamale in se notri dela pomembnega..

sicer pa, a uni tipo je res z nago ritjo kidal sneg? madona, no......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
9.1.2010 10:24:06   
lilka
Hej, hoj...

junijorka: moj mož tudi ravno kida sneg, sem mu predlagala naj bo v kratkih da mu pri delu ne bo vroče pa me je samo čudno gledaluser posted image

Tinka je že boljše, Ožbej pa ima še vedno zelo zelo vnete očke.

Tinka me kliče....

Neposredna povezava do sporočila: 4615
9.1.2010 16:56:24   
janca77
Živjo čveke!

Sem ravno vse posesala in pomila po tleh, upam da zadnjič dokler sem še v enem kosu, ker sem pa že res nerodnauser posted image user posted image .
Tilen in moj sta zaspala na kavču, tako da imam malo časa tudi zase. Me pa zadnje časa stalno nekaj glava boli, pa ne vem a zaradi psihe, ker prihaja dan d al je tako nizek pritisk.A je tudi vas proti koncu nosečnosti bolela kaj glava?
Sem imela sredi tedna pregled in ctg pa je še vse mirno.

Smo pa včeraj užival na snegu in je moj Tilna vozil na sankah, pa ga kipal user posted image user posted image  Ati te bom kepu, če me boš kipal. Pa seveda je užival gledati traktorje kako orjejo cesto.Skratka to je nekaj za njegauser posted image user posted image

Grem že kar pod tuš, ker proti večeru sem taka kot bi me tank povozuuser posted image user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
9.1.2010 17:35:01   
janca77
Klikni na avatar!', 'white', 150)" onmouseout=hideddrivetip() alt="" src="http://www.avatarji.com/avatarji/271208WcRS.gif" border=0> Ma mi stalno nagaja, pa ga bo res treba po glav.

Ime avatarja: plesKlikni na avatar!', 'white', 150)" onmouseout=hideddrivetip() alt="" src="http://www.avatarji.com/avatarji/210109P8V.gif" border=0> To je pa naš plesalec - hecuser posted image user posted image

Samo nekaj probavam. Čao

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4617
9.1.2010 19:05:28   
aprilčica07
Čeeer,

joj, sem štufa tega dežja.... ma jst bi sneeeeeeeeeeeeeeeeg, ne pa tega močvirja od dežja.. mater..user posted image user posted image ne moremo ven iz bajte, pa to ni več normalno. Moja nona ima 84 let in e take moče, kot je letos ne spomni...user posted image user posted image

lilka: za oba tvoja čmrljauser posted image user posted image user posted image
janca77: lih en dan sem mislila nate, če si še v enem kosuuser posted image user posted image mene sicer proti koncu ni bolela glava, sem bla pa psihično fino naporna za vso okolico.... z trebuhom ko žoga, vroče je blo, bla sem vsa zatečena... ampak glava me pa ni bolela..user posted image morebiti je psihičnega izvira vse skupaj, ker se bližaš cilju?
Čakamo informacije ko bo dan d za tabo..... jst ti želim en super truper hiter in lahek poroduser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Grem Jakoba naštimat, pol pa še tamalo skupat, smo sami danes.. Sem že pozabla kako je furat cel dan sama z obema, ampak se moram hitro spet navadit, ker bo spet več takih dnevov. Saj mi ni panike, ampak, da bi le lahko ven šli.. Pol je bistveo lažje:)

Nočko:)

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
9.1.2010 21:00:56   
sabri
Da se še jaz malo javim, sem prav danes razmišljala, koliko aprilčic nas je kar pozabilo, kar dosti jih je, ko se sploh ne javijo večuser posted image . Drugače pa smo kar ok, mala mi spi, moj v službi, jaz pa komaj čakam, da se zleknem in mal počivam. Se kar nekaj utrudim tkole, sploh zdaj ko je sneg, ker ne znam dat mira in s tamalo bluzim po snegu, sva danes bunker naredile, sem morala potem kar sedet nekaj časa, ker sem imela čisto trd trebuh.
janca. še malo a, joj, jaz kar ne razmišljam še o mojemu dnevu, želim ti čim lažji porod.
juniorka: ampak res smešno zgleda na pol nag kida sneg, vi ste pa cukrčki. A se vama je situacija mal umirila doma?
Lilka: ja, kar smotana je zima za take prehlade, se vam kar nekja ponavljajo a, upam da ste čimprej zdravi.
aprilčica: jah, jaz bom tudi dostikrat sama po cel dan ali noč potem z dvema, bomo videli kako bo, mam tak filing, da je s tamalo šala mala, z dvema bo pa kr več dela.
Grem ajkat, se beremo.

Neposredna povezava do sporočila: 4619
10.1.2010 9:07:56   
aprilčica07
Jutro,

sabri: a si na bolniški? pol pa daj malo več počivat.... glede pestrosti z dvema: meni se je prej zdelo, ko je bil samo Jakob, da imam dela za znoret z njim... tako, da..user posted image user posted image kadar imam zdaj samo enga se mi zdi, da sem na počitnicah, pa sta oba kr pridna, tako, da tudi ko smo sami in sta oba se lepo da, ampak z enim sem še vedno kot na počitnicah..user posted image

MI imamo spet dež, niti ne bom več pisala tega, ker sem že tečna sama sebi..

Preživite lepo nedeljo, mi smo sami:(

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
10.1.2010 10:05:40   
lilka
Hej, hoj...

Mož in Tinka sta že na snegu, jaz sem se že stuširala, si galvo oprala in dala prat, čistila bom jutri, ker se bomo danes kopali nima smisla, čeprav so tal že fuul flekata, pa nej bo.

Ta teden bo bolj dolgčas, ker je mož popoldanski, pa še v soboto zjutraj. Sreča da ima popldne samo na 4 tedne.

Jah ti prehladi, Tinki itak vedno na dihala udari, samo zdej imamo dobra navodila kako in kaj in sami obvladamo ko se začne z Flixotidom in Ventolinom. Ožbej je imel pa tudi danes ful zapacani oči, da na eno zjutraj sploh ni mogel gor pogledat, dokler mu nisem umila, res je revček, uapm, da bo minilo.

Nič, lepo nedeljo vam želim, pa prijamram kaj še jutri!  

Neposredna povezava do sporočila: 4621
10.1.2010 10:16:55   
Anonimen
hej, hoj čvekiceuser posted image

prvi delovni teden po novem letu je bil kar uspešen - saj ni blo šefa in sem lahko v miru delala svojeuser posted image .

in obljubila sem si, da se ne bom več toliko s tem obremenjevela, jaz vem kako je na stvari, in me boli k... (kolenouser posted image ) kaj si bodo ostali mislili!! tako, in upam, da se bom tega tudi držala!

juniorka - sem ti pozabila povedati, hvala da te je skrbelo zameuser posted image - eh, če ne bi bila tako obremenjena sama s sabo, bi kaj pokukala sem gor in bi mi mogoče bilo kaj lažje, ampak kaj si morem, nisem mogla s svoje kože in tako je pač bilo... je pa res, da sem že tudi sama razmišljala,da bi šla do dr. in bi malo tam pojamrala, samo mi ni in ni blo za it....upam, da bo v tem letu bolje. hja, glede službe pa gledam in iščem, mogoče se kje kaj boljšega najde. do takrat pa pač moram bit tukaj. sem potegnila skupaj mesečne stroške - 500 € na mesec samo položnic, kje pa je trgovina - pa moram rečti, da ne zapravljamo nekaj na veliko, pač osnovne stvari... tako da bi zelo težko shajali z eno samo plačo.
pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za unega z nago ritjo, sem se morala prav nasmejatuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, pa zelo lepo ime si izbrala za punčko - mije ZELOOOOOO všeč

joj, se še pozneje kaj oglasim, ta mala pleza po meni inne morem več pisat

Neposredna povezava do sporočila: 4622
10.1.2010 12:32:28   
Anonimen
hej, zdaj pa imam jaz monologuser posted image

pri nas je trenutno mir, saj se igrata doktarja oz bolniceuser posted image . je prej ta mala nekaj klečala na tleh,pa šla lulat, pa vidi, da ima rdeča kolena. sedaj pa ji ta velika maže kolena, pa povila jih je (s šalom) in sedaj leži v posteljici in je kao priklopljena na infuzijo - mislim za crknit od smeha, kakšno imata - luštno v glavnem...

a imajo vaši še ponoči pleničke? pri naši ne zgleda še, da bi to kaj kmalu opustili. no, saj naša ta večja jih je tudi imela do 3,5 let. poznam pa eno iz vrtca, ki je tudi aprilčica, in nimajo pleničke ponoči že od poletja naprej ne....

lilka - upam, da se hitro pocajtate user posted image

moram pa povedati, da mi jemljemo na vsake 2-3 mesece, (oz na pomlad smo jemali, pa na jesen, no, pa sedaj samo še zvečer) ehinaceo - ameriški slamnik. in res moram potrkati, da ne pomnim, kdaj smo bili na zadnje bolani. sem čakala, če bo kakšna gripa prišla iz vrtca ali šole- ker ostali otročki so pa bli bolani. pa hvala bogu nič. če katero zanima, naj si malo prebere na netu o tej zadevici, pa potem še kaj več napišem, če bo interes.

evo, že konec miru....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4623
10.1.2010 14:01:19   
aprilčica07
valika: Jakob je tudi čez dan še v plenici, ne bom niti komentirala, ker me je res sramuser posted image ... ampak nam ne uspe ga razpleničit.. imate kašno idejo? fant je priden, pameten, vse zastopi, ampak tle sem popolnoma mrzla, provali že svašta, uspeha pa nobenega.. je blo že kr ok, pol se je Julija rodila in je šlo vse v maloro... kaj naj nardim? ga pustim, čakam, da bo sam, forciram, pustim uscanega? prosim ideje.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
10.1.2010 17:06:13   
juniorka
aprilcica07, jaz bi ga se malo pustila s plenico in nebi nic omenjala kahle al wcja kak teden. pol pa en dan, ko mas vec casa, mu reci, da je velik, da dans bo pa samo hlacke imel, kot ati in bo sel na stranisce lulat. Pa ce mu bo uslo, ga ne zmerjat, mu reces, oh, a je bila nesreca, pa ga preobleces. no, tako je pol pr nelsonu ratalo, po 2 urah, ko mu je 5krat uslo, je potem uspel povedat, pa sva sibala na kahlo. po enem mesecu kahle smo pa kr na wc presaltali, ima nastavek, samo ga je treba gor dat, sam po prucki noce, ga je strah, da bi padel. Moj nasvet pac..user posted image
Ponoci pa se vcasih zbudi za lulat, pa zvecer, preden zasi, gre po 3krat, ce pa hitro zaspi, je pa polna plenica zjutraj-to je skor vsak dan in to mu premoci, da je pizama in spalna vreca mokra, tako da mam kaj prat vedno.
valika- jaz sem tud ameriski slamnik probala, pa ni hasnilo, je blo pa zdaj, ko dajem vitamin c 1 mesec ok, pa je vceraj spet kasljat zaceluser posted image , vrtec, pa se lupckajo, pa vzgojiteljce vse kasljajo... ni konca, zal...
sabri- ma, kak dan si greva malo manj na zivceuser posted image , 1x na teden pa se sprasujem, kaj mi je tega treba prenasat... saj bo boljse, enkrat
Jaz sem tudi hotla cimvec z malim bit pred porodom, pa je tezko, ko ne mores letat okoli. z dvema je pa kr naporno, najbolj takrat, ko sem sama, pa se oba naenkrat zbudita, pol mora mala vcasih malo pojamrat, preden imam cas za priklopuser posted image .
valika, tako, super, ne se pustit!!
lepo se mejte, jok...

Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?