juniorka
|
Sem minestro skuhala, kruh mi vzhaja, no, zemljice bom spekla, ker mi pecica samo zgoraj pece, pa se spodaj kljub ventilatorju ne spece v redu, ce ni majhno, tako da namesto peciva mufine delamo, kruh so pa zemljice . Mala mi je na joski zaspala, je bla utrujena, pa sem jo na kavc prestavla in zgleda misli, da je na mojem mehkem trebuhu Glede depresije, jaz sem bila tudi na ad, vem kako je in se mi zdi, da je se zmeraj prevelik bu v sloveniji tole. V bistvu gre za neravnovesje v telesu in se da pomagat, ampak se vsi bojimo, kaj bo druzba rekla... No, pr meni je blo zaradi sluzbe, nobene sprostitve... pa sama nisem vidla, mi je zdravnica pol pomagala. Pol sem pa zanosila n sem mogla nehat s tabletami in mi je svetovala banane, suho sadje( folna kislina in zelezo), pa sprehode vsak dan in 1x tedensko cvek! Pol sem zasledila v literaturi, da bel kruh je strup, pripomore k depresiji, torej bela moka.. smo vsi na polnozrnatih jedeh zdaj. valika- ce te sluzba res toliko mori, potem ni vredno... jaz bi sla... oziroma bi se pustila odpustit Ko ti recejo, da si kaj zaj..., reci, ojoj, a me boste zdaj odpustili.. kaj v tem smislu.. al pa, ma vedno narobe naredim, ocitno ne razumem navodil.. a boste drugega najdli... Predvsem se NE OBREMENJUJ, to je le sluzba, to nisi ti!!!! Niso tvoje napake... ocitno si t. i. dezurni krivec... Reci, ja, spet sem zajebala, kaj pa zdaj... To jaz doma prakticiram, ko me moj obtozi.. recem joj, kako spet ne vem tega, pa kaj je zmano, bom zbolela..blabla.. Je boljsa situacija, ko ga kaj moti in mulo pase, sem hinavska in ful prijazna, ga vprasam, ce je v redu, a ga kaj boli... ma ucinek neverjeten... in taska30, se strinjam, telovadba, meni tudi ful pomaga, ker nisem za tek, sem orbitrek nabavla in ena ura je tolk fajn, zravn si pa kako slovensko oddajo pogledam prek neta.. no, zdaj se nisem zacela, bom pa kmalu, sicer je vecji uzitek v fitnes centru, ko se druge vidis, imam clanstvo za 3 leta, sem zadela, bom morala zacet kmalu, samo je le za zenske, ne bom nic misic obcudovala Ok, toliko za danes, uno sliko bom pa enkrat ko bo vec casa gor dala. Lep sneznoleden pozdrav ( baje v 30 letih ni blo tolk snega, se pocutim kot doma )
|