Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:48:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pridem nazaj , grem cvilkota uspavat. veliko uspeha Se podpišem!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:48:38
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mogoče bote ju3 doživele kako presenečenje iz moje strani.Upam,da ne bote mimo mene šle tam. Te pa meni namigni, da nebom čudno gledala kdo se je v avto vsedo. Bom še vidla.Mogoče pa vas samo farbam malo,pa to... opa minika pa to mati Čakte mal a ni minika itak obvezna? ja itaq...samo če jo dobim v moji velikosti bom pol ziher za kako mizo sama sedela..ker bote pokrepale od smeha Ma,neeee! Jaz bom v hlačah,verjetno.kaj veš,kaj me pipne!Te pa bote res pokrepale od smeha. ja kak pa boš popust pri plačilu dobila če neboš bedre kazala če jas moje pokažem bomo duplo plačale
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:51:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,neeee! Jaz bom v hlačah,verjetno.kaj veš,kaj me pipne!Te pa bote res pokrepale od smeha. ja kak pa boš popust pri plačilu dobila če neboš bedre kazala če jas moje pokažem bomo duplo plačale Ma,ne,tak hudo pa spet ni.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:52:11
|
|
|
|
doris04
|
ki pa te tasa hodi...mogoče je zaspala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:52:48
|
|
|
|
marta82
|
Survivor je.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:53:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ki pa te tasa hodi...mogoče je zaspala kaj te veš? Mogoče pa res leži,da bo ju3 ok.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:53:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Survivor je. Točno,ja!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:00:45
|
|
|
|
matcar
|
Ly,ti bi Sarayo tudi lahko usput pobasala.Al ne?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:00:51
|
|
|
|
arabela*
|
No skratka.....strah me je samo zaradi M... Npr....včeraj se je spet eno uro zatem ko smo jo dali spat...zbudila, se vsedla in me klicala....samo mene...če jo moj hoče potolažit...hoče še vedno mene.. .......Upam da se razumemo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:00:54
|
|
|
|
ly117
|
No pa mu je uspelo zaspat. Toti moj bo pravi ipičar, že vidim. Zdaj pa vas grem za nazaj brat.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:01:10
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ki pa te tasa hodi...mogoče je zaspala kaj te veš? Mogoče pa res leži,da bo ju3 ok. ja verjetno res...tut na fb je ni..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:02:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya No skratka.....strah me je samo zaradi M... Npr....včeraj se je spet eno uro zatem ko smo jo dali spat...zbudila, se vsedla in me klicala....samo mene...če jo moj hoče potolažit...hoče še vedno mene.. .......Upam da se razumemo Pa boš vidla,da pa glih ju3 ne bo tega. Pozitivno misli.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:02:26
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,ti bi Sarayo tudi lahko usput pobasala.Al ne? kaj v L. avtosedež jo bote stisnile ...lahko jo jas...če je ni strah se z meno pelat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:02:50
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya No skratka.....strah me je samo zaradi M... Npr....včeraj se je spet eno uro zatem ko smo jo dali spat...zbudila, se vsedla in me klicala....samo mene...če jo moj hoče potolažit...hoče še vedno mene.. .......Upam da se razumemo Pa boš vidla,da pa glih ju3 ne bo tega. Pozitivno misli. pa itaq da bo spala ko angelček
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:03:25
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya No skratka.....strah me je samo zaradi M... Npr....včeraj se je spet eno uro zatem ko smo jo dali spat...zbudila, se vsedla in me klicala....samo mene...če jo moj hoče potolažit...hoče še vedno mene.. .......Upam da se razumemo če pa je mama zakon ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:03:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,ti bi Sarayo tudi lahko usput pobasala.Al ne? kaj v L. avtosedež jo bote stisnile ...lahko jo jas...če je ni strah se z meno pelat A boš z avtekom?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:03:59
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,ti bi Sarayo tudi lahko usput pobasala.Al ne? kaj v L. avtosedež jo bote stisnile ...lahko jo jas...če je ni strah se z meno pelat A boš z avtekom? si si senjora
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:04:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ki pa te tasa hodi...mogoče je zaspala kaj te veš? Mogoče pa res leži,da bo ju3 ok. ja verjetno res...tut na fb je ni.. Doris pa kaj si te delala danez z njo? Pa hvala za kakav.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:04:32
|
|
|
|
arabela*
|
No in vglavnem....moj se danes spet mora vstat od dveh in it na šiht....na dolenjsko...in je valda zvečer čist zmozgan in zaspan...in sem mu naročila da mora obvezno bedet....ker če on zaspi je ne bo slišal...ker ni vajen..ker jo jaz ahtam večina......in če je ne sliši...bo mala splezala ven...in gognedaj da bo tako no.... ma ne da se mi razlagat...zato sem napisala
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:04:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,ti bi Sarayo tudi lahko usput pobasala.Al ne? kaj v L. avtosedež jo bote stisnile ...lahko jo jas...če je ni strah se z meno pelat A boš z avtekom? si si senjora Te pa ne boš mogla nič kaj pit.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:05:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,ti bi Sarayo tudi lahko usput pobasala.Al ne? kaj v L. avtosedež jo bote stisnile ...lahko jo jas...če je ni strah se z meno pelat če se ga mislite nalit...grem raje peški...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:05:49
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ki pa te tasa hodi...mogoče je zaspala kaj te veš? Mogoče pa res leži,da bo ju3 ok. ja verjetno res...tut na fb je ni.. Doris pa kaj si te delala danez z njo? Pa hvala za kakav. čuj cela se je tresla ko se je pelala z meno pa držala se je one ročke ko da je v avtobusu...pa mižala pa kričala je...ko pa sem jo pred blokom ven dala je poljubla zemljo in se zahvaljevala bogu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:06:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya No in vglavnem....moj se danes spet mora vstat od dveh in it na šiht....na dolenjsko...in je valda zvečer čist zmozgan in zaspan...in sem mu naročila da mora obvezno bedet....ker če on zaspi je ne bo slišal...ker ni vajen..ker jo jaz ahtam večina......in če je ne sliši...bo mala splezala ven...in gognedaj da bo tako no.... ma ne da se mi razlagat...zato sem napisala Pa saj ne bomo tak dolgo.Si rekla,da do pol 12-h moraš bit doma.Kaj veš,mogoče pa boš še prej.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:06:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,ti bi Sarayo tudi lahko usput pobasala.Al ne? kaj v L. avtosedež jo bote stisnile ...lahko jo jas...če je ni strah se z meno pelat A boš z avtekom? si si senjora Jo ti sabo vzemi da se nebo preveč stiskal z amalijo, Razen če se bo res v L sedež vsedla.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:06:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 če pa je mama zakon ne ma ja...samo je šit...kot nikam ne morem zarad tega... ...Ma saj bo..upam da bo jutri okej..MORA BIT..!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?