Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:16:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem kruh počit v pečico......................ker komaj diham od lakote Pridem Maš popek na hrbti? jaz tudi! Jaz se pa z C vitaminom bašem.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:16:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čuj mati nekaj mi povej. Kdaj se naj jaz jutri do tebe nacrtam? Se boma še tak prej čule.Samo ob enih pol 8-h al pa 15 do 8-h bi pa lahko prišla.Al ne? Malo prej bi blo fajn tja prit. Daj boš rekla, te pridem. Definitivno se prej še čujema.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:16:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Maš popek na hrbti? jaz tudi! jaaa .. Ma po pravici povedano nisem sfolgala prav jest danes....male dve sta me okupirale sto na uro
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:17:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem kruh počit v pečico......................ker komaj diham od lakote Pridem Maš popek na hrbti? jaz tudi! Jaz se pa z C vitaminom bašem. Saj je prav tak,da boš do ju3 ok.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:17:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Maš popek na hrbti? jaz tudi! jaaa .. Ma po pravici povedano nisem sfolgala prav jest danes....male dve sta me okupirale sto na uro
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:17:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čuj mati nekaj mi povej. Kdaj se naj jaz jutri do tebe nacrtam? Se boma še tak prej čule.Samo ob enih pol 8-h al pa 15 do 8-h bi pa lahko prišla.Al ne? Malo prej bi blo fajn tja prit. Daj boš rekla, te pridem. Definitivno se prej še čujema. Oki, doki, smoki.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:18:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čuj mati nekaj mi povej. Kdaj se naj jaz jutri do tebe nacrtam? Se boma še tak prej čule.Samo ob enih pol 8-h al pa 15 do 8-h bi pa lahko prišla.Al ne? Malo prej bi blo fajn tja prit. Daj boš rekla, te pridem. Definitivno se prej še čujema. Oki, doki, smoki.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:18:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem kruh počit v pečico......................ker komaj diham od lakote Pridem Maš popek na hrbti? jaz tudi! Jaz se pa z C vitaminom bašem. Saj je prav tak,da boš do ju3 ok. Igen, pa to, pa take.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:19:57
|
|
|
|
matcar
|
Jeeeeej! Šporhet mam prikloplen! Bomo kavico pili vjutro!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:20:22
|
|
|
|
matcar
|
Pozabla povedat! Rubin tudi pride!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:20:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeej! Šporhet mam prikloplen! Bomo kavico pili vjutro! kdo ti je priklopil?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:21:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pozabla povedat! Rubin tudi pride!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:21:29
|
|
|
|
arabela*
|
Kaj pa botrca in nebo?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:21:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeej! Šporhet mam prikloplen! Bomo kavico pili vjutro! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. pohvali tvojega pa enega ousa mu stisni.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:21:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeej! Šporhet mam prikloplen! Bomo kavico pili vjutro! kdo ti je priklopil? Moj pa brat!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:22:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeej! Šporhet mam prikloplen! Bomo kavico pili vjutro! kdo ti je priklopil? Moj pa brat! Upa, malo sem mimo vsekala.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:22:21
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeej! Šporhet mam prikloplen! Bomo kavico pili vjutro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:23:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeej! Šporhet mam prikloplen! Bomo kavico pili vjutro! kdo ti je priklopil? Moj pa brat! Upa, malo sem mimo vsekala. Ali pa tudi ne. Morem se bolj skoncentrirat kaj berem.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:24:03
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeej! Šporhet mam prikloplen! Bomo kavico pili vjutro! kdo ti je priklopil? Moj pa brat! Upa, malo sem mimo vsekala. Ali pa tudi ne. Morem se bolj skoncentrirat kaj berem. c vitamin ti vid slabi..plani po čokoladi pa bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:25:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeej! Šporhet mam prikloplen! Bomo kavico pili vjutro! kdo ti je priklopil? Moj pa brat! Upa, malo sem mimo vsekala. Ali pa tudi ne. Morem se bolj skoncentrirat kaj berem. c vitamin ti vid slabi..plani po čokoladi pa bo Ne pa nebom. čeprav bi.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:31:56
|
|
|
|
arabela*
|
Kaj pa to...ko me je danes prof. za GPO povabila na slovensko tekmovanje iz GPO,ki bo v ljubljani
< Sporočilo je popravil Saraya -- 14.1.2010 21:32:54 >
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:32:39
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jeeeeej! Šporhet mam prikloplen! Bomo kavico pili vjutro! kdo ti je priklopil? Moj pa brat! Upa, malo sem mimo vsekala. Ali pa tudi ne. Morem se bolj skoncentrirat kaj berem. c vitamin ti vid slabi..plani po čokoladi pa bo Ne pa nebom. čeprav bi. pirdna maš pa voljo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:32:59
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaj pa to...ko me je danes prof. za GPO povabil na slovensko tekmovanje iz GPO,ki bo v ljubljani u la la
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:33:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaj pa to...ko me je danes prof. za GPO povabila na slovensko tekmovanje iz GPO,ki bo v ljubljani To pa ni kar tako.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:33:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaj pa to...ko me je danes prof. za GPO povabil na slovensko tekmovanje iz GPO,ki bo v ljubljani u la la obvladam baje...pa to...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?