Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:29:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne meni se,že zaj mi je sila,kaj bo šele zjutraj. če rabiš nujno monterja...povej...ti pošljem kerega Ma,saj bo moj naredo do konca jutri,samo šporheta še nimam noter.J....e me to,ker me ne bo ju3 skoraj cel dan doma,pol bom mela svinjarijo za pucat,pol pa itak čaga.Mogoče bote ju3 doživele kako presenečenje iz moje strani.Upam,da ne bote mimo mene šle tam.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:29:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem tak slabe volje,da je kuj hudo.Moj mora namreč delat ju3 it,jaz pa kuhno na četrt nareto. Če bi bar šporhet mela not narejen,bi blo ok,tak pa si še kafeja nem mogla skuhat zjutraj. Boga reva. Zdaj si se mi pa zasmilila. Ma,ja.Pa jaz sploh,ko MORAM zjutraj dve đezvi kafeja dobit v rit,da lahko funkcioniram. Saj bi te k sebi povabla na kavo pa si prehitra oz. prezgodnja zame. kaj pa če greš k sosedi zjutraj na kofe
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:29:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem tak slabe volje,da je kuj hudo.Moj mora namreč delat ju3 it,jaz pa kuhno na četrt nareto. Če bi bar šporhet mela not narejen,bi blo ok,tak pa si še kafeja nem mogla skuhat zjutraj. Boga reva. Zdaj si se mi pa zasmilila. Ma,ja.Pa jaz sploh,ko MORAM zjutraj dve đezvi kafeja dobit v rit,da lahko funkcioniram. Saj bi te k sebi povabla na kavo pa si prehitra oz. prezgodnja zame. Jap,6.20 sem auf!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:30:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Luka ob 1-ih komaj je, spat pa gre okoli 2-h. Pol pa ga najdalje do 5-ih pustim spat. Sicer je že malo tečka, samo kaj ko ga dam v pojstlo pa energije za 10 norih. Meni se pa okoli pol 4-h,4-h zbudi,pol pa še okoli 6-h zacuma nazaj.Okoli 8-h pa je tak koma že. Enostavno ima tako obdobje ko noče zaspat zvečer. Ga damo v pojstlo se vsede pa začne noret. Se meče na vse strani, kuka se smeje, vglavnem naspidriran. Pa kaj zaj čem. Gre pač malo kasneje spat.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:30:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,saj bo moj naredo do konca jutri,samo šporheta še nimam noter.J....e me to,ker me ne bo ju3 skoraj cel dan doma,pol bom mela svinjarijo za pucat,pol pa itak čaga.Mogoče bote ju3 doživele kako presenečenje iz moje strani.Upam,da ne bote mimo mene šle tam. lasje?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:30:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem tak slabe volje,da je kuj hudo.Moj mora namreč delat ju3 it,jaz pa kuhno na četrt nareto. Če bi bar šporhet mela not narejen,bi blo ok,tak pa si še kafeja nem mogla skuhat zjutraj. Boga reva. Zdaj si se mi pa zasmilila. Ma,ja.Pa jaz sploh,ko MORAM zjutraj dve đezvi kafeja dobit v rit,da lahko funkcioniram. Saj bi te k sebi povabla na kavo pa si prehitra oz. prezgodnja zame. kaj pa če greš k sosedi zjutraj na kofe Sem za njo tudi prehitra. Bom šla kr k spodnjim sosedom-mojim!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:31:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Luka ob 1-ih komaj je, spat pa gre okoli 2-h. Pol pa ga najdalje do 5-ih pustim spat. Sicer je že malo tečka, samo kaj ko ga dam v pojstlo pa energije za 10 norih. Meni se pa okoli pol 4-h,4-h zbudi,pol pa še okoli 6-h zacuma nazaj.Okoli 8-h pa je tak koma že. Enostavno ima tako obdobje ko noče zaspat zvečer. Ga damo v pojstlo se vsede pa začne noret. Se meče na vse strani, kuka se smeje, vglavnem naspidriran. Pa kaj zaj čem. Gre pač malo kasneje spat. Saj bo,ne se sekirat.Meni Maks pred 22.30 tudi ne zaspi,pa se lahko po trepalnicah mečem.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:32:03
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,saj bo moj naredo do konca jutri,samo šporheta še nimam noter.J....e me to,ker me ne bo ju3 skoraj cel dan doma,pol bom mela svinjarijo za pucat,pol pa itak čaga.Mogoče bote ju3 doživele kako presenečenje iz moje strani.Upam,da ne bote mimo mene šle tam. lasje? Malo namigni...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:32:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem za njo tudi prehitra. Bom šla kr k spodnjim sosedom-mojim! Jaz bi magari te povabla...al pa šla kam na kofe s tabo...pa sem tud prepozna Vstanemo ob sedmih komaj....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:32:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,saj bo moj naredo do konca jutri,samo šporheta še nimam noter.J....e me to,ker me ne bo ju3 skoraj cel dan doma,pol bom mela svinjarijo za pucat,pol pa itak čaga.Mogoče bote ju3 doživele kako presenečenje iz moje strani.Upam,da ne bote mimo mene šle tam. lasje? Hmmmmm.... Ne vem? Kaj ti misliš?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:32:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap,6.20 sem auf! Uf, te še jaz spim in se obrnem na drugo stran.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:32:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hmmmmm.... Ne vem? Kaj ti misliš? mogoče mislim to,ja...barva pa to.....pač sedmi čut pa to
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:32:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,saj bo moj naredo do konca jutri,samo šporheta še nimam noter.J....e me to,ker me ne bo ju3 skoraj cel dan doma,pol bom mela svinjarijo za pucat,pol pa itak čaga.Mogoče bote ju3 doživele kako presenečenje iz moje strani.Upam,da ne bote mimo mene šle tam. lasje? Malo namigni... Neeeeee! Pol ne bo presenečenje!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:33:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Neeeeee! Pol ne bo presenečenje! pustimo se presenetit.....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:33:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap,6.20 sem auf! Uf, te še jaz spim in se obrnem na drugo stran. Zaspanka!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:33:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj bo,ne se sekirat.Meni Maks pred 22.30 tudi ne zaspi,pa se lahko po trepalnicah mečem. Pa kaj se bom sekirala, to škodi lepoti.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:34:11
|
|
|
|
arabela*
|
Mater...sem se mogla dol vsest.....pa še vse je za postorit
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:34:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hmmmmm.... Ne vem? Kaj ti misliš? mogoče mislim to,ja...barva pa to.....pač sedmi čut pa to Mogoče ja,mogoče ne... Ne povem!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:35:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap,6.20 sem auf! Uf, te še jaz spim in se obrnem na drugo stran. Zaspanka! Igen. Se pred 8-mo ne vstanem.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:35:04
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hmmmmm.... Ne vem? Kaj ti misliš? mogoče mislim to,ja...barva pa to.....pač sedmi čut pa to Uf ti imaš poleg šestega še sedmega. To smo pa ženske, ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:35:10
|
|
|
|
arabela*
|
No skratka....komaj čakam...na fešto..pa to...ampak me je tud fullll strah it.....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:35:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Uf ti imaš poleg šestega še sedmega. To smo pa ženske, ja. ponavadi vedno vse vtrofim ja....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:36:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mogoče bote ju3 doživele kako presenečenje iz moje strani.Upam,da ne bote mimo mene šle tam. Te pa meni namigni, da nebom čudno gledala kdo se je v avto vsedo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:37:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya No skratka....komaj čakam...na fešto..pa to...ampak me je tud fullll strah it..... Zakaj?Ne,pa saj bo vse ok.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:37:40
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya No skratka....komaj čakam...na fešto..pa to...ampak me je tud fullll strah it..... Zaradi M?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?