Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:38:08
|
|
|
|
ly117
|
Jaz pa mam notranjo vročino pa cela sem smrkava. Upam da še jutri vzdržim pol pa me lahko vrže.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:38:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mogoče bote ju3 doživele kako presenečenje iz moje strani.Upam,da ne bote mimo mene šle tam. Te pa meni namigni, da nebom čudno gledala kdo se je v avto vsedo. Bom še vidla.Mogoče pa vas samo farbam malo,pa to...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:39:24
|
|
|
|
doris04
|
ku ku
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:39:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa mam notranjo vročino pa cela sem smrkava. Upam da še jutri vzdržim pol pa me lahko vrže. Pa ne še zaj ti???? Mi je že tasa sms-jala,da je ful boga.Materno,babe! 0,06 šnopsa,da vam bacile skuri vun,pa bote dobre.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:40:19
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa mam notranjo vročino pa cela sem smrkava. Upam da še jutri vzdržim pol pa me lahko vrže. hitro en šnops s čajom da se zašvicaš... al pa na lubibubija navali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:40:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya No skratka....komaj čakam...na fešto..pa to...ampak me je tud fullll strah it..... Zakaj?Ne,pa saj bo vse ok. razložim potem...pridem za 15 minut
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:40:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ku ku Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:40:48
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mogoče bote ju3 doživele kako presenečenje iz moje strani.Upam,da ne bote mimo mene šle tam. Te pa meni namigni, da nebom čudno gledala kdo se je v avto vsedo. Bom še vidla.Mogoče pa vas samo farbam malo,pa to... opa minika pa to mati
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:41:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa mam notranjo vročino pa cela sem smrkava. Upam da še jutri vzdržim pol pa me lahko vrže. Pa ne še zaj ti???? Mi je že tasa sms-jala,da je ful boga.Materno,babe! 0,06 šnopsa,da vam bacile skuri vun,pa bote dobre. Jutri pridem pa če se svet podre.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:41:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa mam notranjo vročino pa cela sem smrkava. Upam da še jutri vzdržim pol pa me lahko vrže. Pa ne še zaj ti???? Mi je že tasa sms-jala,da je ful boga.Materno,babe! 0,06 šnopsa,da vam bacile skuri vun,pa bote dobre. ma dajte...jaz sem tud bouga...pa bom prišla...šnopsek pa bo..
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:41:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya No skratka....komaj čakam...na fešto..pa to...ampak me je tud fullll strah it..... Zakaj?Ne,pa saj bo vse ok. razložim potem...pridem za 15 minut Ok,gledam na uro
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:41:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mogoče bote ju3 doživele kako presenečenje iz moje strani.Upam,da ne bote mimo mene šle tam. Te pa meni namigni, da nebom čudno gledala kdo se je v avto vsedo. Bom še vidla.Mogoče pa vas samo farbam malo,pa to... opa minika pa to mati Ja pa noge obri, ne doris?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:41:54
|
|
|
|
marta82
|
Kaj pa Vitabella pride? Je nekaj govorila, da si rihta varstvo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:42:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa mam notranjo vročino pa cela sem smrkava. Upam da še jutri vzdržim pol pa me lahko vrže. Pa ne še zaj ti???? Mi je že tasa sms-jala,da je ful boga.Materno,babe! 0,06 šnopsa,da vam bacile skuri vun,pa bote dobre. Jutri pridem pa če se svet podre.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:42:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kaj pa Vitabella pride? Je nekaj govorila, da si rihta varstvo... Ne vem,nič več ni rekla.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:43:00
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mogoče bote ju3 doživele kako presenečenje iz moje strani.Upam,da ne bote mimo mene šle tam. Te pa meni namigni, da nebom čudno gledala kdo se je v avto vsedo. Bom še vidla.Mogoče pa vas samo farbam malo,pa to... opa minika pa to mati Čakte mal a ni minika itak obvezna?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:43:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 al pa na lubibubija navali To pride bol pol. Šnopsa pa nimam.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:43:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mogoče bote ju3 doživele kako presenečenje iz moje strani.Upam,da ne bote mimo mene šle tam. Te pa meni namigni, da nebom čudno gledala kdo se je v avto vsedo. Bom še vidla.Mogoče pa vas samo farbam malo,pa to... opa minika pa to mati Čakte mal a ni minika itak obvezna? Ja,ki pa jo naj dobim?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:45:35
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mogoče bote ju3 doživele kako presenečenje iz moje strani.Upam,da ne bote mimo mene šle tam. Te pa meni namigni, da nebom čudno gledala kdo se je v avto vsedo. Bom še vidla.Mogoče pa vas samo farbam malo,pa to... opa minika pa to mati Čakte mal a ni minika itak obvezna? ja itaq...samo če jo dobim v moji velikosti bom pol ziher za kako mizo sama sedela..ker bote pokrepale od smeha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:46:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa mam notranjo vročino pa cela sem smrkava. Upam da še jutri vzdržim pol pa me lahko vrže. Pa ne še zaj ti???? Mi je že tasa sms-jala,da je ful boga.Materno,babe! 0,06 šnopsa,da vam bacile skuri vun,pa bote dobre. Jutri pridem pa če se svet podre. Ne zamudim te zabave za noben denar
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:46:43
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mogoče bote ju3 doživele kako presenečenje iz moje strani.Upam,da ne bote mimo mene šle tam. Te pa meni namigni, da nebom čudno gledala kdo se je v avto vsedo. Bom še vidla.Mogoče pa vas samo farbam malo,pa to... opa minika pa to mati Ja pa noge obri, ne doris? zadne strani nog ne da se bo vidlo ko kaki fensi vzorec od modernih štunf
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:46:43
|
|
|
|
ly117
|
Pridem nazaj , grem cvilkota uspavat.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:47:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mogoče bote ju3 doživele kako presenečenje iz moje strani.Upam,da ne bote mimo mene šle tam. Te pa meni namigni, da nebom čudno gledala kdo se je v avto vsedo. Bom še vidla.Mogoče pa vas samo farbam malo,pa to... opa minika pa to mati Čakte mal a ni minika itak obvezna? ja itaq...samo če jo dobim v moji velikosti bom pol ziher za kako mizo sama sedela..ker bote pokrepale od smeha Ma,neeee! Jaz bom v hlačah,verjetno.kaj veš,kaj me pipne!Te pa bote res pokrepale od smeha.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:47:23
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pridem nazaj , grem cvilkota uspavat. veliko uspeha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 20:48:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz pa mam notranjo vročino pa cela sem smrkava. Upam da še jutri vzdržim pol pa me lahko vrže. Pa ne še zaj ti???? Mi je že tasa sms-jala,da je ful boga.Materno,babe! 0,06 šnopsa,da vam bacile skuri vun,pa bote dobre. Jutri pridem pa če se svet podre. Ne zamudim te zabave za noben denar To mi delaj!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?