Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:07:08
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,ti bi Sarayo tudi lahko usput pobasala.Al ne? kaj v L. avtosedež jo bote stisnile ...lahko jo jas...če je ni strah se z meno pelat A boš z avtekom? si si senjora Te pa ne boš mogla nič kaj pit. ma ja pa kaj...fajn pa se bom vseeno mela ...no deci po večerji pa lahko...mašinca pa taka baba ja nekaj nese al kak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:07:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,ti bi Sarayo tudi lahko usput pobasala.Al ne? kaj v L. avtosedež jo bote stisnile ...lahko jo jas...če je ni strah se z meno pelat če se ga mislite nalit...grem raje peški... Pa za tja sem mislila.Pa jaz se ga tak ne bom mogla tak fejst nacukat,malo pa se ga bom,veš.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:07:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čuj cela se je tresla ko se je pelala z meno pa držala se je one ročke ko da je v avtobusu...pa mižala pa kričala je...ko pa sem jo pred blokom ven dala je poljubla zemljo in se zahvaljevala bogu
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:08:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,ti bi Sarayo tudi lahko usput pobasala.Al ne? kaj v L. avtosedež jo bote stisnile ...lahko jo jas...če je ni strah se z meno pelat A boš z avtekom? si si senjora Te pa ne boš mogla nič kaj pit. ma ja pa kaj...fajn pa se bom vseeno mela ...no deci po večerji pa lahko...mašinca pa taka baba ja nekaj nese al kak Itak!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:08:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ki pa te tasa hodi...mogoče je zaspala kaj te veš? Mogoče pa res leži,da bo ju3 ok. ja verjetno res...tut na fb je ni.. Doris pa kaj si te delala danez z njo? Pa hvala za kakav. čuj cela se je tresla ko se je pelala z meno pa držala se je one ročke ko da je v avtobusu...pa mižala pa kričala je...ko pa sem jo pred blokom ven dala je poljubla zemljo in se zahvaljevala bogu
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:08:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 če pa je mama zakon ne ma ja...samo je šit...kot nikam ne morem zarad tega... ...Ma saj bo..upam da bo jutri okej..MORA BIT..!! Tak se govori!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:09:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa za tja sem mislila.Pa jaz se ga tak ne bom mogla tak fejst nacukat,malo pa se ga bom,veš. saj res...kak pa nazaj
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:09:39
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čuj cela se je tresla ko se je pelala z meno pa držala se je one ročke ko da je v avtobusu...pa mižala pa kričala je...ko pa sem jo pred blokom ven dala je poljubla zemljo in se zahvaljevala bogu in tebi je to smešno ko se jas tak veselo ponujam za prevoz...vidiš kaj te čaka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:10:05
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa za tja sem mislila.Pa jaz se ga tak ne bom mogla tak fejst nacukat,malo pa se ga bom,veš. saj res...kak pa nazaj pa sej te bom te cuknila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:10:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čuj cela se je tresla ko se je pelala z meno pa držala se je one ročke ko da je v avtobusu...pa mižala pa kričala je...ko pa sem jo pred blokom ven dala je poljubla zemljo in se zahvaljevala bogu in tebi je to smešno ko se jas tak veselo ponujam za prevoz...vidiš kaj te čaka ne verjamem vsega dokler ne vidim
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:10:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa za tja sem mislila.Pa jaz se ga tak ne bom mogla tak fejst nacukat,malo pa se ga bom,veš. saj res...kak pa nazaj Ma,se bomo že zmenle.Saj vas bo dosti z avtom.Pa vse se ga tudi ne bomo koma napile.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:10:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 pa sej te bom te cuknila se bomo jutri fiksno po zs ju zmenle...al pa se pokličemo
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:11:47
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čuj cela se je tresla ko se je pelala z meno pa držala se je one ročke ko da je v avtobusu...pa mižala pa kričala je...ko pa sem jo pred blokom ven dala je poljubla zemljo in se zahvaljevala bogu in tebi je to smešno ko se jas tak veselo ponujam za prevoz...vidiš kaj te čaka ne verjamem vsega dokler ne vidim ja pol pa boš htela že na starem mostu vun pa boš rajši dravo preplavala do doma
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:11:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 pa sej te bom te cuknila se bomo jutri fiksno po zs ju zmenle...al pa se pokličemo Pa ja!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:12:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa za tja sem mislila.Pa jaz se ga tak ne bom mogla tak fejst nacukat,malo pa se ga bom,veš. saj res...kak pa nazaj Ma,se bomo že zmenle.Saj vas bo dosti z avtom.Pa vse se ga tudi ne bomo koma napile. ma ja..jaz bi se ga vlila ...samo ne gre...ker itak moram pol dežurat doma...še ki flaško komu drugemu potisnem v usta.....pa še kje deda previjem
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:12:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čuj cela se je tresla ko se je pelala z meno pa držala se je one ročke ko da je v avtobusu...pa mižala pa kričala je...ko pa sem jo pred blokom ven dala je poljubla zemljo in se zahvaljevala bogu in tebi je to smešno ko se jas tak veselo ponujam za prevoz...vidiš kaj te čaka ne verjamem vsega dokler ne vidim ja pol pa boš htela že na starem mostu vun pa boš rajši dravo preplavala do doma
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:12:26
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 pa sej te bom te cuknila se bomo jutri fiksno po zs ju zmenle...al pa se pokličemo Pa ja!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:12:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čuj cela se je tresla ko se je pelala z meno pa držala se je one ročke ko da je v avtobusu...pa mižala pa kričala je...ko pa sem jo pred blokom ven dala je poljubla zemljo in se zahvaljevala bogu in tebi je to smešno ko se jas tak veselo ponujam za prevoz...vidiš kaj te čaka ne verjamem vsega dokler ne vidim ja pol pa boš htela že na starem mostu vun pa boš rajši dravo preplavala do doma jebi ga...i to se da...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:13:03
|
|
|
|
ly117
|
Čuj mati nekaj mi povej. Kdaj se naj jaz jutri do tebe nacrtam?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:13:17
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa za tja sem mislila.Pa jaz se ga tak ne bom mogla tak fejst nacukat,malo pa se ga bom,veš. saj res...kak pa nazaj Ma,se bomo že zmenle.Saj vas bo dosti z avtom.Pa vse se ga tudi ne bomo koma napile. ma ja..jaz bi se ga vlila ...samo ne gre...ker itak moram pol dežurat doma...še ki flaško komu drugemu potisnem v usta.....pa še kje deda previjem sej nebo vedo če tak trdo spi kot si rekla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:13:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa za tja sem mislila.Pa jaz se ga tak ne bom mogla tak fejst nacukat,malo pa se ga bom,veš. saj res...kak pa nazaj Ma,se bomo že zmenle.Saj vas bo dosti z avtom.Pa vse se ga tudi ne bomo koma napile. ma ja..jaz bi se ga vlila ...samo ne gre...ker itak moram pol dežurat doma...še ki flaško komu drugemu potisnem v usta.....pa še kje deda previjem Tota je dobra!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:14:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čuj mati nekaj mi povej. Kdaj se naj jaz jutri do tebe nacrtam? Se boma še tak prej čule.Samo ob enih pol 8-h al pa 15 do 8-h bi pa lahko prišla.Al ne? Malo prej bi blo fajn tja prit.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:15:01
|
|
|
|
arabela*
|
Grem kruh počit v pečico......................ker komaj diham od lakote Pridem
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:15:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem kruh počit v pečico......................ker komaj diham od lakote Pridem Maš popek na hrbti? jaz tudi!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 14.1.2010 21:15:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čuj mati nekaj mi povej. Kdaj se naj jaz jutri do tebe nacrtam? Se boma še tak prej čule.Samo ob enih pol 8-h al pa 15 do 8-h bi pa lahko prišla.Al ne? Malo prej bi blo fajn tja prit. Daj boš rekla, te pridem.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?