Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:44:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pri urologu sva danes opravila le to, da sva dobila napotnico za eno preiskavo ki bo pokazala ali je poseg uspel ali ni. Nato se pa odločimo ali probamo še 1x tako ali gremo na pravo operacijo . Jupiiiiiiiii pa sem našla temno modre žametne hlače... ...pa še v akciji so bile... .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:45:23
|
|
|
|
tasa_m
|
kje pa je matcar?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:46:31
|
|
|
|
|
tasa res lepo in seveda hvala da je lahko Lia tudi na vašem seznamu lepo lepo...včeraj pa me ni bilo sem se potepala malo...jaz tud nimam ZS zakaj že... kako ste ostale nisem brala vse za nazaj...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:46:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kje pa je matcar? verjetno z njenim kuhno montirata.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:47:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita jaz tud nimam ZS zakaj že... Očitno nismo tak pomembne kot druge. Drugae pa sem tak kot vsk dan.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:49:58
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: cita jaz tud nimam ZS zakaj že... Očitno nismo tak pomembne kot druge. Drugae pa sem tak kot vsk dan. še malo pa bo čikin fajt zaradi totih zs-jev se mi zdi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:50:39
|
|
|
|
doris04
|
naša fedra se v spanju nagals smeji ...upam da se dret ne začne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:51:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: cita jaz tud nimam ZS zakaj že... Očitno nismo tak pomembne kot druge. Drugae pa sem tak kot vsk dan. še malo pa bo čikin fajt zaradi totih zs-jev se mi zdi z moje strani ne. Jaz samo drek mešam.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:52:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 naša fedra se v spanju nagals smeji ...upam da se dret ne začne pol ji je že kaj smešno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:52:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 naša fedra se v spanju nagals smeji ...upam da se dret ne začne Tvoja vsaj spi. Moj pa več zvečer spal nebi. Gre zadnje čase vedno bolj pozno spat.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:52:56
|
|
|
|
tasa_m
|
oooo, cita. Sem te pogrešala Zs...pa ti tak že veš...sem ti na fb povedala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:53:03
|
|
|
|
marta82
|
Grem gledat Survivera.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:53:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tvoja vsaj spi. Moj pa več zvečer spal nebi. Gre zadnje čase vedno bolj pozno spat. ti,ti Lukec
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:54:19
|
|
|
|
ly117
|
No zdaj je dal moj L v posteljo in kak ga je dal dol se je frajer že vsedo in se smeji. Zdaj bomo pa vidli kak ga bo uspaval, če ga bo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:55:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tvoja vsaj spi. Moj pa več zvečer spal nebi. Gre zadnje čase vedno bolj pozno spat. ti,ti Lukec Nič ti,ti Lukec, ga daš v pojstlo pa začne tak noret da misliš da bo pojslico skup zlamo. Pa naj mu bo še ta teden ko je moj doma.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:59:01
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: cita jaz tud nimam ZS zakaj že... Očitno nismo tak pomembne kot druge. Drugae pa sem tak kot vsk dan. še malo pa bo čikin fajt zaradi totih zs-jev se mi zdi z moje strani ne. Jaz samo drek mešam. ja pa kokice že maš parajt...samo fajterke še čakaš ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:00:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No zdaj je dal moj L v posteljo in kak ga je dal dol se je frajer že vsedo in se smeji. Zdaj bomo pa vidli kak ga bo uspaval, če ga bo. No pa je konec. Ga je že ven s pojstlice vzel in sta v najini. Me pa zanima kako bo to v petek potekalo.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:00:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: cita jaz tud nimam ZS zakaj že... Očitno nismo tak pomembne kot druge. Drugae pa sem tak kot vsk dan. še malo pa bo čikin fajt zaradi totih zs-jev se mi zdi z moje strani ne. Jaz samo drek mešam. ja pa kokice že maš parajt...samo fajterke še čakaš ne Nažalost so kokice zamenjale pomaranče.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:01:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič ti,ti Lukec, ga daš v pojstlo pa začne tak noret da misliš da bo pojslico skup zlamo. Pa naj mu bo še ta teden ko je moj doma. ja, mama...privadi se in rečem ti lahko welcome to the club
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:01:34
|
|
|
|
doris04
|
tasa...dans sem v ca-ju vidla pustne kostume po 20 evrekov..... ...nevem če nebom naše v božičko še enkrat oblekla pa bo aja...pa ono lutko sem tut našla...pikapolonica na rokavici...fensi...samo bol ji jas nakladam ko jo hranim..bol mala čudno gleda...ama ama pa nema ništa...ni haska
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:01:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa je konec. Ga je že ven s pojstlice vzel in sta v najini. Me pa zanima kako bo to v petek potekalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:02:03
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooo, cita. Sem te pogrešala Zs...pa ti tak že veš...sem ti na fb povedala. Kok lepo da me še kdo pogreša...aja imam mal lajtnge zakaj se gre dej stop dol
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:02:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nič ti,ti Lukec, ga daš v pojstlo pa začne tak noret da misliš da bo pojslico skup zlamo. Pa naj mu bo še ta teden ko je moj doma. ja, mama...privadi se in rečem ti lahko welcome to the club U hvala. Je treba kako članarino plačat ali je to zastojn.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:02:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa...dans sem v ca-ju vidla pustne kostume po 20 evrekov..... ...nevem če nebom naše v božičko še enkrat oblekla pa bo aja...pa ono lutko sem tut našla...pikapolonica na rokavici...fensi...samo bol ji jas nakladam ko jo hranim..bol mala čudno gleda...ama ama pa nema ništa...ni haska 20 pa mi je malo dosti. Bom še malo počakala da vidim če bom kje ceneje dobila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:03:02
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No zdaj je dal moj L v posteljo in kak ga je dal dol se je frajer že vsedo in se smeji. Zdaj bomo pa vidli kak ga bo uspaval, če ga bo. No pa je konec. Ga je že ven s pojstlice vzel in sta v najini. Me pa zanima kako bo to v petek potekalo. pri nas je tak vsak večer...se ne sekiram več..jo pustim dokler ne zaspi v najini pojsli pol pa jo prestavim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?