Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 19:52:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m DORIS ZS!! Aja, Saraya ... (saj veš kaj mislim a ne.. zs pa to) krucifiks...nehajte s totimi zs maš...pol so pa ene žalostne ko jih nimajo ...vsaka naj tu pa tam poškili če kuverta skače Ja tu že ena žalostna.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 19:53:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Kontra.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:10:26
|
|
|
|
tasa_m
|
Čer vsem skupaj, kako ste?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:12:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čer vsem skupaj, kako ste? Sedečki, pa ti?
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:13:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čer vsem skupaj, kako ste? Sedečki, pa ti? enako Grem pod tuš, pridem nazaj :) Ne mi odit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:16:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čer vsem skupaj, kako ste? Sedečki, pa ti? enako Grem pod tuš, pridem nazaj :) Ne mi odit. nebom
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:25:38
|
|
|
|
marta82
|
Kje pa ste danes vse?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:27:34
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kje pa ste danes vse? tuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:29:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m DORIS ZS!! Aja, Saraya ... (saj veš kaj mislim a ne.. zs pa to) krucifiks...nehajte s totimi zs maš...pol so pa ene žalostne ko jih nimajo ...vsaka naj tu pa tam poškili če kuverta skače Ja tu že ena žalostna. eh daj no...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:30:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kje pa ste danes vse? Pred računalnikom in čakam taso da pride izpod tuša.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:30:58
|
|
|
|
arabela*
|
Mi ni za nič.....utrujena..... grem pod tuš..potem pospravit..pa čaj spit in v posteljo kar..enkrat lahko malo prej Nočka vsem
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:31:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m DORIS ZS!! Aja, Saraya ... (saj veš kaj mislim a ne.. zs pa to) krucifiks...nehajte s totimi zs maš...pol so pa ene žalostne ko jih nimajo ...vsaka naj tu pa tam poškili če kuverta skače Ja tu že ena žalostna. eh daj no... Pa, ja no.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:32:28
|
|
|
|
ly117
|
Noko Saraya in lepo čajčkaj.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:36:03
|
|
|
|
marta82
|
Še 4 dni pa konec tote diete!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:38:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kje pa ste danes vse? Pred računalnikom in čakam taso da pride izpod tuša. sem že nazaj...konec čakanja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:38:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Še 4 dni pa konec tote diete!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:38:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Še 4 dni pa konec tote diete! super. Verjetno komaj čakaš a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:38:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Noko Saraya in lepo čajčkaj. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:38:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kje pa ste danes vse? Pred računalnikom in čakam taso da pride izpod tuša. sem že nazaj...konec čakanja Jupi.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:39:24
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:40:47
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Še 4 dni pa konec tote diete! super. Verjetno komaj čakaš a ne? Jap. Imam rada solato ampak zdaj sem se je pa že res naveličala...pa zrezkov in jajc. Komaj čakam da bom spet bolj raznoliko jedla. Pa kaj bolj nasitnega za kosilo. Pa kaki košček temne čokolade pa....se mi že sline cedijo. Bom kar nehala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:41:04
|
|
|
|
botrca
|
Pri urologu sva danes opravila le to, da sva dobila napotnico za eno preiskavo ki bo pokazala ali je poseg uspel ali ni. Nato se pa odločimo ali probamo še 1x tako ali gremo na pravo operacijo . Jupiiiiiiiii pa sem našla temno modre žametne hlače... ...pa še v akciji so bile... .
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:42:15
|
|
|
|
botrca
|
Mi lahko nekaj pomagate? Kaj veste katera P je fajn oz. še sprejema nove paciente? Sem danes končno izvedela zakaj Janove ni že od lanskega maja in je vsaj 2 leti ne bo .
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:42:54
|
|
|
|
botrca
|
Grem zdaj Janu dat flašo pa spravit spat. Se tipkamo kasneje.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 20:44:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jap. Imam rada solato ampak zdaj sem se je pa že res naveličala...pa zrezkov in jajc. Komaj čakam da bom spet bolj raznoliko jedla. Pa kaj bolj nasitnega za kosilo. Pa kaki košček temne čokolade pa....se mi že sline cedijo. Bom kar nehala. Verjamem ja. Jaz sem tudi danes rekla,da bom se probala držat ampak ko mi bo zaluštala pica jo bom jedla..pač z polnozrnatim testom. Prav tako ko se mi bo zaluštal dujaski bom jedla tud tistega.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?