Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:04:01
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa...dans sem v ca-ju vidla pustne kostume po 20 evrekov..... ...nevem če nebom naše v božičko še enkrat oblekla pa bo aja...pa ono lutko sem tut našla...pikapolonica na rokavici...fensi...samo bol ji jas nakladam ko jo hranim..bol mala čudno gleda...ama ama pa nema ništa...ni haska 20 pa mi je malo dosti. Bom še malo počakala da vidim če bom kje ceneje dobila. pa valda...mamo še skoro celi mesec...negdo bo že v akcijo kaj dal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:04:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa...dans sem v ca-ju vidla pustne kostume po 20 evrekov..... ...nevem če nebom naše v božičko še enkrat oblekla pa bo aja...pa ono lutko sem tut našla...pikapolonica na rokavici...fensi...samo bol ji jas nakladam ko jo hranim..bol mala čudno gleda...ama ama pa nema ništa...ni haska Si misli, mati kaj te ti bluziš, ati je tableta spustla.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:05:22
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa...dans sem v ca-ju vidla pustne kostume po 20 evrekov..... ...nevem če nebom naše v božičko še enkrat oblekla pa bo aja...pa ono lutko sem tut našla...pikapolonica na rokavici...fensi...samo bol ji jas nakladam ko jo hranim..bol mala čudno gleda...ama ama pa nema ništa...ni haska Si misli, mati kaj te ti bluziš, ati je tableta spustla. ja sej gleda me tut tak...alo stara kero tableto si dans vun spustla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:05:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa...dans sem v ca-ju vidla pustne kostume po 20 evrekov..... ...nevem če nebom naše v božičko še enkrat oblekla pa bo aja...pa ono lutko sem tut našla...pikapolonica na rokavici...fensi...samo bol ji jas nakladam ko jo hranim..bol mala čudno gleda...ama ama pa nema ništa...ni haska 20 pa mi je malo dosti. Bom še malo počakala da vidim če bom kje ceneje dobila. To je dosti ne malo dosti.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:05:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No zdaj je dal moj L v posteljo in kak ga je dal dol se je frajer že vsedo in se smeji. Zdaj bomo pa vidli kak ga bo uspaval, če ga bo. No pa je konec. Ga je že ven s pojstlice vzel in sta v najini. Me pa zanima kako bo to v petek potekalo. pri nas je tak vsak večer...se ne sekiram več..jo pustim dokler ne zaspi v najini pojsli pol pa jo prestavim. saj jaz se tudi ne sekiram.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:06:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa...dans sem v ca-ju vidla pustne kostume po 20 evrekov..... ...nevem če nebom naše v božičko še enkrat oblekla pa bo aja...pa ono lutko sem tut našla...pikapolonica na rokavici...fensi...samo bol ji jas nakladam ko jo hranim..bol mala čudno gleda...ama ama pa nema ništa...ni haska Si misli, mati kaj te ti bluziš, ati je tableta spustla. ja sej gleda me tut tak...alo stara kero tableto si dans vun spustla
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:07:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 U hvala. Je treba kako članarino plačat ali je to zastojn. free
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:08:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To je dosti ne malo dosti. ok, to je dooostiii ne malo dosti hepi zdaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:09:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 tasa...dans sem v ca-ju vidla pustne kostume po 20 evrekov..... ...nevem če nebom naše v božičko še enkrat oblekla pa bo aja...pa ono lutko sem tut našla...pikapolonica na rokavici...fensi...samo bol ji jas nakladam ko jo hranim..bol mala čudno gleda...ama ama pa nema ništa...ni haska Si misli, mati kaj te ti bluziš, ati je tableta spustla. ja sej gleda me tut tak...alo stara kero tableto si dans vun spustla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:09:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 U hvala. Je treba kako članarino plačat ali je to zastojn. free Vsaj nekaj kaj je zastojn.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:10:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 U hvala. Je treba kako članarino plačat ali je to zastojn. free Vsaj nekaj kaj je zastojn. lehko pa daš 20€ Kak hočeš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:10:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To je dosti ne malo dosti. ok, to je dooostiii ne malo dosti hepi zdaj? No saj če hočeš je pa lahko tudi malo dosti.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:11:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 U hvala. Je treba kako članarino plačat ali je to zastojn. free Vsaj nekaj kaj je zastojn. lehko pa daš 20€ Kak hočeš Pa bo Lija dobila kostum ne. Pa nebo malo dosti ampak zastojn. Luka bo pa nagi skakal ali kaj.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:13:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa bo Lija dobila kostum ne. Pa nebo malo dosti ampak zastojn. Luka bo pa nagi skakal ali kaj. ne Luka bo njen siamski dvojček. Bova tolk večji kustum kuple
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:16:39
|
|
|
|
rina22
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:16:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa bo Lija dobila kostum ne. Pa nebo malo dosti ampak zastojn. Luka bo pa nagi skakal ali kaj. ne Luka bo njen siamski dvojček. Bova tolk večji kustum kuple Zmejeno. samo jaz še vedno dam 20 EUR ti pa nič.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:17:19
|
|
|
|
tasa_m
|
doris! Veš ke, čeprav imam dieto pa lahko jem kikirikije, ker imajo nizki GI Jablka pa je težka za večer-
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:17:52
|
|
|
|
rina22
|
malo sem vas prišla pogledat in povedat, da sem danes vidla v intersparu lepe kostumčke za 7 eur če katero zanima.. samo je pa res, da so za dojenčke.. nisem pa podrobno gledala, kak je velikost, ker se mi je mudilo. imajo pa take lepe... bo timeja verjetno kar zajček
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:17:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa bo Lija dobila kostum ne. Pa nebo malo dosti ampak zastojn. Luka bo pa nagi skakal ali kaj. ne Luka bo njen siamski dvojček. Bova tolk večji kustum kuple Zmejeno. samo jaz še vedno dam 20 EUR ti pa nič. jaz pa kofe plačam , če pa ga ne piješ pa si sama kriva rina večer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:18:41
|
|
|
|
rina22
|
fajn čvekajte še naprej, pa se ju3 kaj tipkamo nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:19:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 fajn čvekajte še naprej, pa se ju3 kaj tipkamo nočko nočko, lepo pančajte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:20:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 malo sem vas prišla pogledat in povedat, da sem danes vidla v intersparu lepe kostumčke za 7 eur če katero zanima.. samo je pa res, da so za dojenčke.. nisem pa podrobno gledala, kak je velikost, ker se mi je mudilo. imajo pa take lepe... bo timeja verjetno kar zajček HVAAAALLLLAAAAA, BOM ŠLA V PETEK POGLEDAT
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:23:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 čer Kontra.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:25:38
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris! Veš ke, čeprav imam dieto pa lahko jem kikirikije, ker imajo nizki GI Jablka pa je težka za večer- tut prav...tak glej da neboš v petek na solati pristala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:25:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz pa kofe plačam , če pa ga ne piješ pa si sama kriva
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?