Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 12:16:29
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj pa bom imela banana pavzo. Sem lačna.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 14:25:48
|
|
|
|
arabela*
|
Ma...je mrzlo zunaj danes Smo nabavle v štacune......že kuham...potem pa si grem lase pobarvat... Popoldne pa bomo končno šli nabavit razvlažilec.....upam da bo kaj pomagalllll Počutje še vedno slabo.....upam da me ne zakuha še povrhu....bi kar prespala,če bi bila danes sama..... matcar..................super darilo...
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 15:12:29
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Drugače pa ne vem kaj je z našo malo fračo. Od 1,30-3,30 je gor in si poje, ploska, smeji..meni prste v nos tiši. Ni da ni. Ob 3,30 pa mi je poknilo...dala eno čez rit in je spala do 8.45 Očitno je mogla po riti dobit Pa da mi nebo katera zdaj CSD na vrata poslala Verjetno bi bilo bolje, če bi se delala da tega nisem videla ampak.... Saj se hecaš ne? Ker meni je to daleč od smešnega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 15:19:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Verjetno bi bilo bolje, če bi se delala da tega nisem videla ampak.... Saj se hecaš ne? Ker meni je to daleč od smešnega. Kaj bi se hecala? Da sem jo po riti poknila. Saj je pa nisem dobesedno. V jezi sem jo dol odložla in bila stroga, da mora spat. Ko pa se je hotela spet obrnit pa sem jo zadržala in imela eno roko na riti, drugo na ramah, da se ni mogla obrnit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 15:20:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Nisem nič zamerila. Sem tudi napisala, da nisem nobene izmed vas mislila osebno. Upam, da nisi ti kaj zamerila. Napisala sem nasplošno, kak eni ljudje zaničujejo kmete. Oprosti, upam, da tudi ti nisi kaj zamerila.. Upam, da ti bo uspelo se vpisat in da boš uspešno zaključila študij ni nobene zamere
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 15:20:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem kuhno dobila! Je moj že šibal po njo!Jeeeeeej! Pa imam darilo za RD!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 15:20:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mislim se vpisat na Komunalo..bomo videli če bodo finance dopuščale. kaj si na zavodu prijavljena? Pol ti naj oni plačajo nisem (še)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 15:25:54
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Verjetno bi bilo bolje, če bi se delala da tega nisem videla ampak.... Saj se hecaš ne? Ker meni je to daleč od smešnega. Kaj bi se hecala? Da sem jo po riti poknila. Saj je pa nisem dobesedno. V jezi sem jo dol odložla in bila stroga, da mora spat. Ko pa se je hotela spet obrnit pa sem jo zadržala in imela eno roko na riti, drugo na ramah, da se ni mogla obrnit. Aja. Pa ne me strašit no. Temu jaz ne rečem po riti poknila. Temu se reče "sem jo močno držala, da se je pomirila". Ker jaz kar ošpice dobim pa kri mi zavre ko slišim, da otroka tepejo zato sem tak napisala. Sem malo prehitro po nepotrebnem skočila. Pardon. Brez zamere, ampak upam da razumeš. Službena deformacija.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 15:26:34
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem kuhno dobila! Je moj že šibal po njo!Jeeeeeej! Pa imam darilo za RD!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 15:31:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja. Pa ne me strašit no. Temu jaz ne rečem po riti poknila. Temu se reče "sem jo močno držala, da se je pomirila". Ker jaz kar ošpice dobim pa kri mi zavre ko slišim, da otroka tepejo zato sem tak napisala. Sem malo prehitro po nepotrebnem skočila. Pardon. Brez zamere, ampak upam da razumeš. Službena deformacija. Ni zamere.. Ma, jaz kuj rečem da sem jo poknila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 15:40:41
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja. Pa ne me strašit no. Temu jaz ne rečem po riti poknila. Temu se reče "sem jo močno držala, da se je pomirila". Ker jaz kar ošpice dobim pa kri mi zavre ko slišim, da otroka tepejo zato sem tak napisala. Sem malo prehitro po nepotrebnem skočila. Pardon. Brez zamere, ampak upam da razumeš. Službena deformacija. Ni zamere.. Ma, jaz kuj rečem da sem jo poknila. Samo tak v opozorilo vseeno malo pazi komu to rečeš, ker po novem zakonu so pedagogi, pediatri, vzgojitelji ipd. dolžni prijavt. Da ne boš slučajno imela kdaj po nepotrebnem kakšnih težav.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 16:09:09
|
|
|
|
Rubin.
|
Marta sej veš, ponoči nam možgani drugače funkcionirajo, kot podnevi. Malo heca. Kaj pa si po profesiji?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 16:32:51
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Marta sej veš, ponoči nam možgani drugače funkcionirajo, kot podnevi. Malo heca. Kaj pa si po profesiji? Pedagoginja sem. Oz. prof. ped. in soc. Ker sem pa prostovoljka na SOS telefonu za ženske in otroke žrtve nasilja sem res precej občutljiva za te stvari.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 18:21:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Samo tak v opozorilo vseeno malo pazi komu to rečeš, ker po novem zakonu so pedagogi, pediatri, vzgojitelji ipd. dolžni prijavt. Da ne boš slučajno imela kdaj po nepotrebnem kakšnih težav. ups, a res? Ups, no prosim, ne me prijavit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 18:24:29
|
|
|
|
tasa_m
|
DORIS ZS!! Aja, Saraya ... (saj veš kaj mislim a ne.. zs pa to)
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 13.1.2010 18:25:05 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 18:35:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, Saraya ... (saj veš kaj mislim a ne.. zs pa to) oh...sem si oddahnila .....še finale,pa to....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 19:13:39
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m DORIS ZS!! Aja, Saraya ... (saj veš kaj mislim a ne.. zs pa to) krucifiks...nehajte s totimi zs maš...pol so pa ene žalostne ko jih nimajo ...vsaka naj tu pa tam poškili če kuverta skače
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 19:13:56
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m DORIS ZS!! Aja, Saraya ... (saj veš kaj mislim a ne.. zs pa to) kontra
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 19:24:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m DORIS ZS!! Aja, Saraya ... (saj veš kaj mislim a ne.. zs pa to) krucifiks...nehajte s totimi zs maš...pol so pa ene žalostne ko jih nimajo ...vsaka naj tu pa tam poškili če kuverta skače ma če meni skozi skače
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 19:28:40
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m DORIS ZS!! Aja, Saraya ... (saj veš kaj mislim a ne.. zs pa to) krucifiks...nehajte s totimi zs maš...pol so pa ene žalostne ko jih nimajo ...vsaka naj tu pa tam poškili če kuverta skače fajn...te pa še en skok kuverte zravn dodaj....sem ti nekaj napisala ma če meni skozi skače
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 19:33:54
|
|
|
|
doris04
|
grem fedro uspavat..pridem pol nah
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 19:48:20
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Samo tak v opozorilo vseeno malo pazi komu to rečeš, ker po novem zakonu so pedagogi, pediatri, vzgojitelji ipd. dolžni prijavt. Da ne boš slučajno imela kdaj po nepotrebnem kakšnih težav. ups, a res? Ups, no prosim, ne me prijavit Ma ne. Mislim, da ni potrebe. Samo toliko da veš no, da v primeru suma na kakršnokoli nasilje (kamor spada tudi ena po riti) je treba prijavit drugače kazensko odgovarjaš. Zato sem ti napisala, da te ne bo kdo preveč resno vzel pa boš imela težave.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 19:48:55
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 19:49:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ma ne. Mislim, da ni potrebe. Samo toliko da veš no, da v primeru suma na kakršnokoli nasilje (kamor spada tudi ena po riti) je treba prijavit drugače kazensko odgovarjaš. Zato sem ti napisala, da te ne bo kdo preveč resno vzel pa boš imela težave. JA saj vem in imaš prav..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 19:49:59
|
|
|
|
marta82
|
Čer.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?