Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:26:15
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 malo sem vas prišla pogledat in povedat, da sem danes vidla v intersparu lepe kostumčke za 7 eur če katero zanima.. samo je pa res, da so za dojenčke.. nisem pa podrobno gledala, kak je velikost, ker se mi je mudilo. imajo pa take lepe... bo timeja verjetno kar zajček HVAAAALLLLAAAAA, BOM ŠLA V PETEK POGLEDAT ne kuj jutri grema
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:26:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris! Veš ke, čeprav imam dieto pa lahko jem kikirikije, ker imajo nizki GI Jablka pa je težka za večer- Ka je pa zdaj to. Sem kaj zamudla.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:27:43
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris! Veš ke, čeprav imam dieto pa lahko jem kikirikije, ker imajo nizki GI Jablka pa je težka za večer- Ka je pa zdaj to. Sem kaj zamudla. ne ne na fb se hvali kak bo kikirikije mazala...pa sem ji japko predlagala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:27:47
|
|
|
|
ly117
|
No pa je moje zaspal. Končno. Se vi di da se je mati razkurla.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:27:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 malo sem vas prišla pogledat in povedat, da sem danes vidla v intersparu lepe kostumčke za 7 eur če katero zanima.. samo je pa res, da so za dojenčke.. nisem pa podrobno gledala, kak je velikost, ker se mi je mudilo. imajo pa take lepe... bo timeja verjetno kar zajček HVAAAALLLLAAAAA, BOM ŠLA V PETEK POGLEDAT ne kuj jutri grema ok mama
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:28:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris! Veš ke, čeprav imam dieto pa lahko jem kikirikije, ker imajo nizki GI Jablka pa je težka za večer- tut prav...tak glej da neboš v petek na solati pristala itak da bom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:28:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz pa kofe plačam , če pa ga ne piješ pa si sama kriva
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:28:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris! Veš ke, čeprav imam dieto pa lahko jem kikirikije, ker imajo nizki GI Jablka pa je težka za večer- Ka je pa zdaj to. Sem kaj zamudla. ne ne na fb se hvali kak bo kikirikije mazala...pa sem ji japko predlagala Aja hvala. Pa kaj bom jaz tu mogla it na ta presneti FB da bom na tekočem ali kaj.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:28:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa je moje zaspal. Končno. Se vi di da se je mati razkurla. bravo mama
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:29:58
|
|
|
|
ly117
|
Moj je pa po napolitankah vdaro. jadro ko so takkkkkkkkkk dobre. Pa še jaz sem mu jih kupla. Trola nora. Jaz jih pa lahko samo voham.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:30:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 No pa je moje zaspal. Končno. Se vi di da se je mati razkurla. bravo mama Hvala. se vidi kdo pri nas hlače nosi.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:32:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Moj je pa po napolitankah vdaro. jadro ko so takkkkkkkkkk dobre. Pa še jaz sem mu jih kupla. Trola nora. Jaz jih pa lahko samo voham.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:33:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Hvala. se vidi kdo pri nas hlače nosi. tak se govori
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:33:37
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m doris! Veš ke, čeprav imam dieto pa lahko jem kikirikije, ker imajo nizki GI Jablka pa je težka za večer- Ka je pa zdaj to. Sem kaj zamudla. ne ne na fb se hvali kak bo kikirikije mazala...pa sem ji japko predlagala Aja hvala. Pa kaj bom jaz tu mogla it na ta presneti FB da bom na tekočem ali kaj. itaq...pa kak se nena spraviš tja no...pa daj no...za nas no
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:34:00
|
|
|
|
ly117
|
Barbara111 dober večer. Boš rekla kako z nami.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:34:03
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Hvala. se vidi kdo pri nas hlače nosi. tak se govori a tvoj pa po minikah tuče al kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:35:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Hvala. se vidi kdo pri nas hlače nosi. tak se govori a tvoj pa po minikah tuče al kaj Jap. veš kak je sexi z kosmatimi nogami.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:37:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 itaq...pa kak se nena spraviš tja no...pa daj no...za nas no no, pa take pa no....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:38:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Barbara111 dober večer. Boš rekla kako z nami. optimistka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:38:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 itaq...pa kak se nena spraviš tja no...pa daj no...za nas no no, pa take pa no....
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:40:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 itaq...pa kak se nena spraviš tja no...pa daj no...za nas no no, pa take pa no.... ka se smeješ če pa je stalno NO rekla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:41:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 itaq...pa kak se nena spraviš tja no...pa daj no...za nas no no, pa take pa no.... ka se smeješ če pa je stalno NO rekla Ja no, te pa se nebom več smejala, no.
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:44:51
|
|
|
|
botrca
|
I em bek ...Jan zaspal, jaz pa sem vas prišla malo pogledat. Pa vidim, da se spet cepate ...prav je tak .
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:48:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja no, te pa se nebom več smejala, no. saj se lahko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VIII.del 13.1.2010 21:48:45
|
|
|
|
tasa_m
|
Drage moje grem spat. Nočko
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?