pupika
|
Ojla punce, Tudi jaz komaj čakam sredo ko imam NS, upam, da pikica ne bo prevelika, ker bom takrat že 13t in 3 dni. Ne vem zakaj so me tako pozno naročili, ker je na napotnici tudi pisalo koliko sem sedaj noseča. Jaz sem pa imela danes tako grozne sanje, da sem začela krvaveti in sem šla kar z malim 3 letnikom k G in se ne sploh ne spomnim, da bi mi delala G UZ, le da je najprej rekla, da ni v redu in da se ponavadi to slabo konča, kasneje pa je rekla, da srček še vedno bije. Prav grozno je bilo, upam, da te sanje ne pomenijo kaj slabega. Glede materinske šole pa takole, jaz sem šla v prvo tri mesece pred rokom v materinsko šolo, sem šla rajši malo prej, kot pa da bi tam sedela z zelo velikim trebuhom, pa itak potem tisto dihanje ki te tam učijo pozabiš, ker takrat ko stopiš v porodno sobo, itak ne študiraš če prav dihaš ampak samo predihaš popatke, v tistem trenutku nimaš časa premišljevat o čem drugem, jaz sem samo premišljevala o tem, da bo čim hitreje fertik in da bom končno zagledala to malo štručko, itak se marsikaterih stvari od poroda sploh ne spomnim.Saj ne vem ali sem bila tolk v transu od bolečin al kaj. Glede opreme, pa mi imamo vse še od prvega, razen lupinice, ker smo jo imeli pri prvem sposojeno, pa vam lahko svetujem samo to glede lupinice, naj bo taka, ki se jo pritrdi v avto, da lepo ostane na mestu, ne pa taka, ki se jo samo postavi na sedež. Mi bomo tokrat sigurno vzeli od peg peregota, ki ima še podstavek za pritrditev v avto.Za voziček mi je pomembno da ima to, da se ga lahko obrača ali k meni ali stran od mene, zaradi sonca, sicer pa je bil pri nas voziček na začetku kar malo porabljen, ker se je mali večinoma prenosil, tak da kengurujček pa vedno prav pride. Drugače pa je najbolj pomembna ljubezen in da ima mala bebica občutek varnosti sploh v začetku.In seveda da so mali zdravi
|