NATAŠA35
|
heloo še od mene danes...malo zabušavam, malo delam, tako da mine čas.... cojka otipkaj oriflame kozmetika v google ali najdi, pa se ti odpre njihova stran, potem pa še spletna včlanitev - vsaj mislim...prenavljajo stran in imajo malo težav, čeprav sem včeraj naročila izdelke...če ne bo šlo, mi boš pa poslala podatke in te včlanim, pa še novi katalog pošljem... vem, da se ti gre na , sploh kar se dogaja pri vas... tintin moje sožalje, res... kepica, nincy samo da sta ok, pa tudi vajini , pazita nase mš se ne plača, pri nas je že razpis kdaj začenja, tako da midva greva vseeno 1.02., ker potem se mi ne bo dalo merjenje trebuha in srček meni so šele v ponedeljek imerili trebuh in poslušali srček, prej nikoli, razen, da mi je maternični vrat vedno ogledala... joj punce, vse ki držite pestke za in za mojga , da bo zlate ste... 3d mene tudi mika, samo mojmu se zdi škoda denarja, ker je kar drag, pa je rekel, da raje kupiva vozek zdaj pa vneto iščem trgovine v avstriji, ki prodajajo vozeke, ker bom kmalu šla v celovec, v ikeo, pa bi si malo ogledala... ležalniki, gugalniki jaz jih ne bom imela, ker je škoda denarja, je lupinica čisto dobra za guganje
< Sporočilo je popravil NATAŠA35 -- 13.1.2010 11:45:49 >