nejanejc
|
ojla... Photo, Moj prvi album pravis :) meni je sodelvaka rekla, da mi kupi eno tako "rec" za novo elto, sam, da morem jit z njo, d asi bom zbrala.. Pa se nobenmu ne da bolj dalec hodit ko je tako vreme in cakamo na boljse case :) Sej je sneg lep, moja sodelvka ga pa ne mara prevec :( Didi, ja sem misnla en lezalnik. Ma tud ne bi dala rad aveliko denarja, ker se ga rabi zlo malo casa... Bi vzela kaj rabljenega za tistih par mescev, ko se zacne hranit, pol bi pa kak stolček kupal verjetno. Ce bo slo vse po planu :) ma pomoje redkokdaj gre :) Getreal, arhitekturo studiras, ma ku lepo :) To so moje "sanje" ble.. Sem se pa sprejemnih ustrasla, pa se delat jh nisem sla... Kura ane :) Meni tudi ginekologinja nikoli ni trebuha merla, zadnjic mi tud utripa ni, sam vprasala, c emiga in to je blo to.. Bom pa mela naslednjic UZ. tudi jst komaj cakam. Na 3D nisem sla, sej bo kaj pokazaa vec. Ceprav mam obcutek, d abo moje dete spet spalo, ko bomo tam in bi se moglo pokazat kaj zna :) Na sreco ga vsak dan bolj cutim, tako, da sem mirna :) U ja, blazina za dojenje, to bom kupla sem se odlocla, sam, da najdem kasno ugodno :) Mi je svetovala prjatlca, da so cenejse tudi vredu, d ani treba, da so kaka "firmata".... PaPa
|