|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 14:01:58   
ela24
Pa še to. Naš malček naj bi bil težek med 900 do 1000g. Jaz pa sm noseča 27in4/7. Pa se mi je zdelo to malo malo. Sploh ko sm videla podatke od nekaterih da so že precej čez kg. Ali to pomenim da bo naš med manjšimi?
To bi bilo nepričakovano, ker sma midva oba bolj visokauser posted image

(odgovor članu photo)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 14:06:18   
Getreal
hehe photo ja smo kar klepetulje,a? user posted image tudi jaz nimam še kolegic ki bi mele otročke (njihova starost je itak nekje od 21 pa do 25, tko da nobene ne zanima to kaj preveč), tko da moram več al manj vse sama kupit user posted image na začetku sem še mislila, da bom ful reči dobila, ampak bolj kot se bliža april, bolj ugotavljam, da ne bo nič, tako pač je.. Pa sej bomo meli še kakšnega bučka čez par let in bo takrat pršlo prav,ane.

(odgovor članu photo)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 14:11:22   
mojca976
Pozdravček vsem skupaj!
Kar nekaj časa me ni blo gor, se mi ne da pisat. V glavnem vse je ok, vse skupaj sem se zredila 11 kg, pričakujemo user posted image , bolniško imam podaljšano do porodniške zaradi previsokega pritiska, NP 2.2. Danes sem klicala za MŠ v Lj.- pričnemo 1.2. Zdej me pa zanima, ker ne vem, ali lahko grem rodit v katerokoli porodnišnico, ali izključno v Lj., in kje dobim nalepke, ker nimam gin. v stari porodnišnici. Obsega pa 13 predavanj, do konca februarja.
Včeraj ko sem imela pregled, mi je prvič do zdaj meril trebuh (27 cm)- niti ne vem, kolk morajo biti mere, drugač pa zmeraj opravi UZ. Je menda moja bebika precej živahna.
Lepo bodite in se tipkamo.

(odgovor članu photo)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 14:11:44   
tanika1
Ja Getreal na medicini sem, sej zdej sm absolventka, pa mam še 4 izpite do konca, tako da ni več tolk obveznosti, ker sem vaje že vse v 6. letniku nardila-zdej je samo še učenje.

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 14:12:53   
nejanejc
ojla...

Photo, Moj prvi album pravis :) meni je sodelvaka rekla, da mi kupi eno tako "rec" za novo elto, sam, da morem jit z njo, d asi bom zbrala.. Pa se nobenmu ne da bolj dalec hodit ko je tako vreme in cakamo na boljse case :) Sej je sneg lep, moja sodelvka ga pa ne mara prevec :(

Didi, ja sem misnla en lezalnik. Ma tud ne bi dala rad aveliko denarja, ker se ga rabi zlo malo casa... Bi vzela kaj rabljenega za  tistih par mescev, ko se zacne hranit, pol bi pa kak stolček kupal verjetno. Ce bo slo vse po planu :) ma pomoje redkokdaj gre :)

Getreal, arhitekturo studiras, ma ku lepo :) To so moje "sanje" ble.. Sem se pa sprejemnih ustrasla, pa se delat jh nisem sla... Kura ane :)

Meni tudi ginekologinja nikoli ni trebuha merla, zadnjic mi tud utripa ni, sam vprasala, c emiga in to je blo to.. Bom pa mela naslednjic UZ. tudi jst komaj cakam. Na 3D nisem sla, sej bo kaj pokazaa vec. Ceprav mam obcutek, d abo moje dete spet spalo, ko bomo tam in bi se moglo pokazat kaj zna :) Na sreco ga vsak dan bolj cutim, tako, da sem mirna :)

U ja, blazina za dojenje, to bom kupla sem se odlocla, sam, da najdem kasno ugodno :) Mi je svetovala prjatlca, da so cenejse tudi vredu, d ani treba, da so kaka "firmata"....

PaPa

(odgovor članu photo)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 14:22:46   
Getreal
mojca976 čestitke za user posted image  user posted image

tanika1 pridna! Jz si sploh ne predstavljam, da bi ostala pri vas user posted image enostavno ni blo dovolj zanimanja.. najbrž ne bi prilezla tako daleč kot si ti-svaka čast !!! user posted image Sem pa spoznala tam kar ene par dobrih prijateljev, tako da mi ni žal za tisto leto mučenja pri fiziki in kemij hihi user posted image

nejanejc ja samo res!! Kokica! Mogla bi it probat!   Jz sem tudi cvikala pa prvo leto po maturi nisem šla ker sem bla 100% da ne bom nardila sprejemcev pa sm sla na medicino..sam potem me je res premagala želja. Je blo prehudo, tako zelo sem hotla na arhitekturo. Pa sm se okorajžla in sem brez problema nardila sprejemne in zdej mi je res zakon! Si pa že druga nosečka ki mi je rekla da so ble to njene "sanje" ta teden user posted image user posted image user posted image zanimivo!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 14:25:11   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: photo

Kok fajn, da ste take čvekice. Jaz sem ta teden in ŠE naslednji na bolniški in se blazno dolgočasim, tako da mi je super tole prebiranje. Sem si danes skopirala tisti seznam, ki ga je ena objavila - kao "start kit" za dojenčka in sem dodala zraven cene. Zame, ki bo tole prva bebika in ki sem v krogih, ki nimajo otrok (beri: nič si ne bom mogla sposojoat) je bil znesek kar ogromen. Okoli 2.400 €. Od tega sobica in voziček ~ 1400. Ostalo pa nanesejo drobnarije (škarjice, glavniki, oblekice, ...) Joooj, pa to sem ugotovila, da rabiš TRI različne termometre. Za vodo. Za zrak. Za temperaturo. A-jej-jej. Mogoče sem pa res preveč utopično načrtovala, da bi šele s 1. marcem začela ves šoping. No, eno stvar pa že imam: knjigico Moj prvi album. Sem v žepek že dala slikce od UZ. =) Oh, drugače pa komaj čakam da grem spet v službo . . .




brez skrbi, saj ne rabiš čisto vsega. termometra za zrak jaz recimo prav nič.

(odgovor članu photo)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 14:29:54   
neka_noč
mojca976 rodit lahko greš v katerokoli porodnišnico. user posted image
Nalepke dobiš v porodnišnici Lj. na Šlajmerjevi. Greš v sobo kjer piše administrativni sprejem. Mimo vratarja in dvigal levo, nato desno, do konca, vrata na levi strani. S seboj imej materinsko in zdravstveno.

Ležalniki se dobijo tudi cenejši in so prav lušni. Imate jih tudi na Bolha. com  . Meni so praktični, ker dojenček do 6. meseca še ne sedi in ga ne moreš imeti še v stolčku. Vsak mesec tudi zelo napreduje in kar hitro se lahko zgodi, da ti pade s sedežne ali postelje. Če ga pa imaš v stolčku in je pripet z varnostnimi zaponkami je ok. Je pa res, da je ležalnik primeren le do nekje cca 6-ih mesecev. Moji prijateljici se je zgodilo, da ji je hči padla s previjalne v kopalnici - pa se je le za sekundo obrnila da bi vzela body.... Hvala bogu je bilo vse ok.
Sama sem sina v ležalniku vzela tudi s seboj v kopalnico ko sem šla na stranišče ali pod tuš. V stajci je protestiral.

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 14:48:25   
Anonimen
tanika in Getreal jaz študiram ekonomijo in pač za ekonomiste se pa res ne spodobi da ženska zanosi že med faksom. Halo...prvo kariera, potem enkrat ko je pa čas pa otrociuser posted image Ja valda. Tako, da prav nič lepo ne gledajo na nosečnice. No sej morm rečt, da sploh ne vem če je še kakšna razen mene in ena sošolka je zdej tud zvedla.

Kepica dobrodošla nazaj! Zdej pa pazi nase vešuser posted image

mamika25 čestitke za pregled, samo zoprno ker nisi dobila bolniške.

moreta ginekološki pregled je to, da ti bo pogledal maternični vrat.

photo ja stroški so ogromni, mene je kar strah razmišlja o tem. Tud midva ne bova nič dobila, tako da morava vse kupit. Ima kolegica otročka, samo je punčka in lahko predvidevate da je vse v roza. Jaz pa našega fantiča ne bi glih v roza oblačilauser posted image Ima sicer moj 2 nečaka, ampak nama ne ponudijo cunj, jaz se pa tud ne bom vsiljevala.

mojca rodit greš lahko v drugo porodnišnico kot ti je rekla neka_noč. Jaz bom predavanja obiskovala v Domžalah, sem prvo hotla v Lj, pa se mi ne da vozit, rodila bom pa v Postojni.

merjenje trebuha...men ga še nikol niuser posted image

ležalnik....kaj se to splača met? Men sicer kolegica pravi, da ja, da je imela tamalo velik notr. Jaz sem mislila ta nakup izpustit, pa vidim, da ga kar priporočate.



(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 15:01:11   
NATAŠA35
getreal uuu kar arhitektka boš...superca, te bom ponucalauser posted image user posted image ...sem rekla, da bi tud jaz mogla tja it, pa sem šla v druge vode...

si me nasmejala zarad spolauser posted image user posted image , po moje bo ta taprava ovnica, ker je že zdaj tak trmastauser posted image user posted image user posted image ...samo da je živa, pa zdrava, da mi ni treba po bolnicah hodit, kakor pri zadnjemuser posted image user posted image ...zdaj moram spet čakat NP, pa da vidim, če bo takrat kaj vidnouser posted image user posted image user posted image

babyloverka bom pogledala v toysu, čeprav na netu nimajo najinega modelauser posted image user posted image , pa se ful žalostna...se je moj spomnil, da bi lahko kontaktiral sestrično, ki je v celovcu, pa da malo pogleda....sem našla eno varanto za najin vozek cena 298€ + 15,90€ poštnine, kar je najbolj ugodna varianta

mamika škoda da ti ni podaljšala bolniške, a ti jaz ponudim svojo, meni jo moja G vedno daje, jaz pa kokla še vedno delamuser posted image user posted image , pa brez zamere...

evo jaz grem domov, konec šihta...sem več bila na netu kot delala, samo ne me zatožituser posted image user posted image


_____________________________

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
   [Brisano sporočilo]
13.1.2010 15:15:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 1111
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 16:04:17   
neka_noč
Cojka pravilno da si povedala svoje. user posted image Vidiš, da zmoreš. Če se sama ne boš postavila zase, se nihče ne bo. Za ravnateljico pa ti želim, da zbereš pogum in - go for it! 

Merjenje trebuha - meni ga tudi še nikoli niso user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 16:22:01   
Anonimen
Oj čvekeuser posted image

Jaz sem bila danes v šopingu in sem neizmerno boljše volje, pa nisem kupila veliko. Stekleničke (3 za shranjevanje, pa eno za cuzat), dudike (2), olje za user posted image , trdo milo in za kopanje, kremo za ritko (vse od Bubchen), blazinice za prsi, modrček za dojenje, pa tisto metlico za čiščenje flašk heheuser posted image user posted image In zdaj sem srečna - vsaj do začetka februarja.

Poleg vsega sva se odločila, da se ženiva na laškem gradu, ker je 1x ceneje kot Bogenšperkuser posted image S šampanjcem (za naju in priči, ter belim vinom za ostale) je 10€ ceneje kot samo osnovna cena za Bogenšperk brez pijačeuser posted image

Pozanimala sem se tudi za torto, fotografa, prstana in vabila (hvala moji prijateljici, ki mi vse pomaga in mi tudi svetuje, telefonari... ne vem kako bi sama vse!!).

Pridne boditeuser posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 16:42:13   
Di_Di
mamika25 škoda ker ti ni dala bolniške za naprej. bi se morala zgovorila da imaš full močne glavobole al pa da si v službi pod psihičnim pritiskom pa bi sigurno dobila. Drugače pa čestitke za dobro oprvaljn pregled in pa user posted image

moreta kam ti hodiš k g.? Jaz hodim gor v bolnico Izola in so me do sedaj že 2x gine. pregledali... zdej naslenjega imam v 28. tednu pol pa še v 30 UZ... je pa tud to moja 1. nosečnost.

wannabemommy
uuu to pa je poceni, pol ceneje kot v italiji in to je to kar si jaz želim kupit za našega malega. Praviš da je do 31.1 ? joj škoda pol verjetno ne bomo utegnli it... user posted image 30. imava namreč namen it gledat snežne gradove kralja matjaža, 31. mam pa jaz zadnji izpit od prava in mi ni za hodit po trgovinah, ker me to precej utrudi.. tko da sem misilila it v pon... to moram mal preštudirat, ker to se pa res splača. Njihove kartice pa nimam user posted image a se jo da naročit prek neta kej veš?
cojka user posted image user posted image user posted image bravo punca tko je treba kr oštro user posted image user posted image
mojca976 čestitke za   
ela user posted image da se je postlca dvognila... le pazi nase in user posted image še naprej.

(odgovor članu photo)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 17:01:13   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: moreta

Pozdravljene aprilčice,

po dolgem času se spet oglašam. Spremljam vas redno, le pisat se mi ne da kaj dosti. user posted image

V glavnem tako: Včeraj sem imela pregled pri G. Poslušala sva bitje srčka. user posted image   V prihodnjih dneh moram spet v laboratorij (merjenje glukoze), naslednji pregled pa imam čez tri tedne. Edino ni mi jasno zakaj je rekel, da glede na to da je to moja prva nosečnost, me bo naslednjič (to bo v 29. tednu) ginekološko pregledal. user posted image  Kaj je katera od vas to imela? Potem pa se bova zmenila za UZ. Drugače naj bi bilo z user posted image  vse ok.

Tropical, za seznam: NP 2.2.2010, + 11 kg, spol user posted image

 
Lp


A te še nikoli niso pregledali in vzeli brisa al kar koli v nosečnosti?
Jaz sem imela že 2x ta pregled in se mi ne zdi nič takega saj je to samo dobro!
Zdej ko me je pregledal sem dobila svečke!
Pa tudi v prvi nosečnosti sem imela te preglede!
Ni vse samo UZ!user posted image
Nič bat normalen pregled je to!user posted image user posted image


_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 17:12:23   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: Di_Di


wannabemommy
uuu to pa je poceni, pol ceneje kot v italiji in to je to kar si jaz želim kupit za našega malega. Praviš da je do 31.1 ? joj škoda pol verjetno ne bomo utegnli it... user posted image 30. imava namreč namen it gledat snežne gradove kralja matjaža, 31. mam pa jaz zadnji izpit od prava in mi ni za hodit po trgovinah, ker me to precej utrudi.. tko da sem misilila it v pon... to moram mal preštudirat, ker to se pa res splača. Njihove kartice pa nimam user posted image a se jo da naročit prek neta kej veš?



ja kartico lahk gori dobiš, izpolniš prijavnico in to je to in že lahk kupuješ in zbiraš zvezdice ,ki ti nato prinašajo še druge ugodnosti

(odgovor članu Di_Di)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 17:28:29   
memole
Ejla!

Kako kej?
Kaj kej počnete?

Jaz sem že cel dan v muvingu!
Naredila ene tri sladice in me čaka še ena ter torta!
Pestro pestro!user posted image user posted image

Drugače sem pa ok!

Jaz sem uporabljala samo stajico,na začetku je itak samo spala tko da je bla ves čas v posteljici kasneje je bla neki časa na tleh sem imela povštre deke in vse ko sem dobila stajico je bla pa v stajici in se je tam prav lepo zaigrala,bla je pa stara 5 mesecev!
Tako da tudi tokrat ne bomo imeli ležalnika,sam metanje dnarja stran saj tudi to hitro prerastejo!

Zdej grem pa naprej delat pecivo pa se kej kasneje spet oglasim!


_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 18:26:14   
Anonimen
Hejlauser posted image

Jaz se davim s sociologijo, ampak me mineva vse skupaj. prav nič se mi ne da, in seveda komaj čakam, da ju3 pobegnem domov k mojemu dragemuuser posted image še dobro, da sem bila v šopingu, da lahko sedaj vsakih 15 minut pogledam flaške hahahahhauser posted image
Nič ne čvekate popoldne, zjutraj vas pa komaj dohajamuser posted image

Je katera kaj kupovala v Turbo malčku? Meni se zdi zelo poceni posteljnina: komplet (3v1 - prevleka za vzglavnik, prevleka za oddejo in rjuha z gumico je 24,99€. Mnenja?

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 20:22:23   
ela24
Ojla!

Aprilčica 10, a to govoriš o turbo malčku v Mb? Če ja, ali mi lahko mogoče poveš kje je? Si videla še kaj drugega ugodnega? Npr. previjalne podloge ipd. ali imajo bolj oblačila?
Jaz sm ga iskala v mercator centru na pobrežju, pa ga ni več..Pa bi šla malo pokukat.
A pozna katera mamica kozmetiko za dojenčke Mustela iz lekarne?
ena kolegica mi je ful pohvalila, pa bi mogoče res sprobala. Kaj sploh rabim, da ne bom imela cel kup nepotrebnih stvari? Kremo za ritko, to že vem, tu se pa moje poznavanje končauser posted image Pomagajteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 20:33:04   
Anonimen
Ja, ja, v Mariboru je:) Zraven Mullerja, čisto v centru, imajo pa vse in reeeeees ugodno, sem bila danes zelo presenečena! Samo res ne vem koliko stanejo drugače posteljnine, ampak ta se mi je zdela ugodnauser posted image

(odgovor članu ela24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1120
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 20:40:49   
memole
Evo konec peke za danes!
Sem prav utrujena me noge bolijo,bom mojega danes naterala da mi jih malo zmasira!user posted image user posted image user posted image

Sem pa čist šokirana kaj vse si moja mala ne izmisli!
Moja mami je napreč v kopalnici našla šop las in me pokliče in mi pokaže in so taki kot od Lare pa jo pogledam po glavi in vidim da si je tamala sama postrigla lase spredaj in zdej je prav grdo za videt niti z špango ne moreš pripet ker so tok kratki!Kaj vse me še čaka,a joj nočem niti pomislit!Upam sam da ta druga ne bo imela takih in podobnih idej ker od ene jih je dovolj!user posted image user posted image

Pa drugače kako ste?
Kaj kej počnete?


_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 20:49:36   
tanika1
Hm..ja to je blo pa vedno zanimivo lase stričt-jst sem menda enkrat še mlajšega brata postrigla in ne samo sebe.
Sem očitno takrat dobila veselje, v srednji poli sva s sestro strigli ena drugo, pa nama ni blo treba hodit k frizerju, zdej pa ne živiva več skupi, pa kar nekako ne najdeva časa-se že kar nekaj časa spravljam k frizerju, pa še nisem šla.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 21:25:13   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: ela24

Ojla!

Aprilčica 10, a to govoriš o turbo malčku v Mb? Če ja, ali mi lahko mogoče poveš kje je? Si videla še kaj drugega ugodnega? Npr. previjalne podloge ipd. ali imajo bolj oblačila?
Jaz sm ga iskala v mercator centru na pobrežju, pa ga ni več..Pa bi šla malo pokukat.
A pozna katera mamica kozmetiko za dojenčke Mustela iz lekarne?
ena kolegica mi je ful pohvalila, pa bi mogoče res sprobala. Kaj sploh rabim, da ne bom imela cel kup nepotrebnih stvari? Kremo za ritko, to že vem, tu se pa moje poznavanje končauser posted image Pomagajteuser posted image


jaz. kvalitetna je. zelo.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 21:26:23   
moci
bom danes nadoknadila. jutri grem v službo in se spet ne bom javljala user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
   RE: Aprilčice 2010 - 2. del
13.1.2010 21:27:01   
country

IZVIRNO SPOROČILO: Bobek75

Ojla punce,

country kdaj imas rok in kako se počutiš? Na zadnjem merjenju MV je bilo tudi pri meni vse OK. Upam, da ostane tako vsaj do 36 t. Naslednje merjenje user posted image user posted image in MV imam 1.2., takrat se tudi dogovorimo za injekcije za pljučka. Kako je s tem pri tebi? Ful bi se rada izognila tem injekcijam, ker vem za nekaj primerov, ki so dobili te injekcije, pa imajo sedaj probleme z dihali (dva astmatika in dva pogoste bronhitise).user posted image Naša pediatrinja mi sicer pravi, da to ni povezano, vendar so to edini pogosteje bolni otroci, ki jih poznamo, ostali so normalno zdravi.




Rok imam 27.4. po zadnji m. Kar se pa injekcij za pljuča tiče pa meni ni še nič rekel. Imam pa tudi jaz 1.2. naslednji pregled. Upam, da bo ostalo vse v redu in ne bo treba kakšnih posebnih stvari. 36 tednov bi bilo prekrasno. Čeprav kot zdaj spremljam nosečke z dvojčki na sosednjem forumu punce kar dolgo nosijouser posted image , tko da zgleda se da.

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.





klavdi*

Koliko otrok imate?

2 (77%)

3 (12%)

4 (11%)


Število vseh glasov: 308

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!